Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-26@01:12:36 GMT

تشویق دانش‌آموزان به انجام تکالیف به‌صورت الکترونیک

تاریخ انتشار: ۲۴ شهریور ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۱۰۹۹۶۲

تشویق دانش‌آموزان به انجام تکالیف به‌صورت الکترونیک

رئیس اداره آموزش و مشارکت‌های مردمی اداره محیط زیست استان تهران ضمن اشاره به انعقاد تفاهمنامه بین دستگاه‌های مسئول برای ارائه آموزش‌های محیط زیستی به دانش آموزان گفت: یکی از اهداف این قرارداد تشویق دانش‌آموزان به انجام تکالیفشان به‌صورت الکترونیک است.

رضا شایسته در گفت و گو با ایسنا با بیان اینکه یکی از مهمترین اقدامات برای مقابله با مشکلات زیست محیطی، آموزش است، اظهار کرد: آموزش‌های محیط زیستی باید از سنین کودکی و در مدارس به دانش آموزان منتقل شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

خوشبختانه طی چند سال اخیر تعامل خوبی بین سازمان حفاظت محیط زیست و وزارت آموزش و پرورش به وجود آمده است که از جمله نتایج آن تدوین و تدریس کتاب «انسان و محیط زیست» است.

رئیس اداره آموزش و مشارکت‌های مردمی اداره محیط زیست استان تهران با اشاره به تهیه بسته ویژه مربیان پیش‌دبستانی تصریح کرد: از سال تحصیلی جدید مربیان پیش‌دبستانی موظف هستند که دانش‌آموزان را با مفاهیم زیست‌محیطی آشنا کنند.

شایسته با بیان اینکه قراردادی فرابخشی و بین بخشی درباره آموزش‌های محیط زیستی و حفاظت از آن و مدیریت مصرف آب و انرژی در مدارس بین سه دستگاه سازمان حفاظت محیط زیست، وزارت آموزش و پرورش و وزارت نیرو منعقد شده است، گفت: این قرارداد که هدف آن ارتقای سطح آگاهی‌های محیط زیستی و ایجاد نگرش و تغییرات رفتاری مثبت پایدار در دانش آموزان است، امسال در مدارس استان تهران اجرا و پیگیری می‌شود.

به گفته وی کاهش هزینه‌های جاری مدارس از قبیل هزینه‌های مصرف آب و انرژی از طریق صرفه‌جویی و استفاده بهینه و معرفی و ترویج انرژی‌های پاک از جمله برنامه‌هایی است که بر اساس این سند باید اجرایی شود.

رئیس اداره آموزش و مشارکت‌های مردمی اداره محیط زیست استان تهران در ادامه اظهار کرد: بازدید از مناطق حفاظت شده محیط زیستی نیز در برنامه‌های اردویی مدارس دیده شده است تا ضمن بازدید از منطقه و گفت و گو با محیط بانان آموزش‌های محیط زیستی نیز دریافت کنند.

شایسته با تاکید بر اینکه بر اساس این تفاهمنامه قرار است که دانش‌آموزان را تشویق کنیم تا تکالیف خود را تا حد امکان به صورت الکترونیک انجام دهند، گفت: امیدواریم بتوانیم معلمان، دانش‌آموزان و خانواده‌ها را با همکاری‌های بین بخشی بیشتر از گذشته با مفاهیم محیط زیستی و چگونگی حفاظت از محیط زیست آشنا کنیم.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: مدرسه اموزش محیط زیستی کتاب انسان و محیط زیست وزارت نيرو وزارت آموزش و پرورش سازمان حفاظت محیط زیست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۱۰۹۹۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رئیس فراکسیون محیط زیست مجلس بیان کرد؛ نمره ضعیف کشور در برخی شاخص های محیط زیستی

سمیه رفیعی گفت: وضعیت شاخص عملکرد محیط زیست کشور نشان دهنده افت ۶۶ رتبه‌ای از رتبه ۶۷ به ۱۳۳ از سال ۲۰۲۰ تا ۲۰۲۲ است. بررسی مقایسه‌ای شاخص‌های کشور نشان می‌دهد که ایران در بسیاری از شاخص‌های جدید تعریف شده همچون شاخص قرارگرفتن در معرض دی اکسید نیتروژن، قرارگرفتن در معرض دی اکسید گوگرد، قرارگرفتن در معرض مونو اکسید کربن و شاخص انتشار گازهای گلخانه‌ای پیش‌بینی شده تا سال ۲۰۵۰ رتبه و نمره بسیار ضعیفی کسب کرده است.

رفیعی بیان کرد:بر اساس گزارش بانک جهانی میزان کل تولید پسماند عادی در جهان در سال ۲۰۱۶ برابر با ۰۲/۲ میلیارد تن بوده که پیش بینی می شود تا ۲۰۵۰ به ۴۰/۳ میلیارد تن برسد. از این میزان پسماند عادی، نزدیک به ۲۱ میلیون تن هر سال در ایران تولید می شود.هر پسماندی که تولید شود دیگر از بین نمی رود؛ فقط بسته به نوع مدیریت می‌تواند به صورت تبدیل به مواد دیگر، انرژی و یا در بدترین حالت در زمین دفن شود. بر اساس گزارش بانک جهانی در سطح دنیا ۶/۶۹ درصد پسماندها دفن و بقیه به مواد دیگر و یا انرژی تبدیل می‌شوند.

او تصریح کرد:گزارش‌های سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌های وزارت کشور نشان می‌دهد که نرخ تفکیک پسماندها در مبدأ در کشور نزدیک به ۱۰ درصد است، این بدان معناست که در صورت عدم بهره‌مندی از مشارکت مردمی عملاً امکان استقرار اقتصاد چرخشی در کشور و دستیابی به مزایای آن غیرممکن خواهد بود. براساس یک برآورد صورت گرفته توسط اتحادیه صنایع بازیافت ایران، ارزش هشت قلم پسماند بازیافتی شهری در ایران ۳.۵ میلیارد دلار برآورد شده است. علاوه بر این ارزش‌افزوده از تکمیل زنجیره بازیافت پسماندهای صنعتی و کشاورزی در ایران ۱۰ میلیارد دلار برآورد شده است که به معنای اشتغال پایدار ۱.۲۶۰.۰۰۰ نفری است.

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

دیگر خبرها

  • آشنایی دانش آموزان مهابادی با آموزه های زیست محیطی
  • برگزاری کلاسهای آموزش محیط زیست در ارومیه
  • پسماند و پساب مشکل اصلی شهرهای ساحلی
  • افتتاح خانه محیط زیست دماوند همزمان با هفته زمین پاک 
  • ترویج فرهنگ حفاظت از زمین پاک در بین دانش آموزان 
  • رئیس فراکسیون محیط زیست مجلس بیان کرد؛ نمره ضعیف کشور در برخی شاخص های محیط زیستی
  • ۵۰۰۰ میلیارد تومان عوارض آلایندگی کجا هزینه شد؟/اجرای پروژه محیط زیستی که ٣٠ سال طول کشید؟
  • تقدیر حفاظت محیط زیست اشنویه از دانش آموز حافظ حیات وحش
  • ضرورت آموزش حفاظت و نگهداری از طبیعت به دانش آموزان
  • افزایش اعتبارات محیط زیستی در راستای رفع چالش‌ها