Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «دانا»
2024-05-04@20:41:36 GMT

مقصر بی سابقه بودن خلوتی بازار لوازم التحریر کیست؟

تاریخ انتشار: ۲۴ شهریور ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۱۱۴۷۰۵

مقصر بی سابقه بودن خلوتی بازار لوازم التحریر کیست؟

هرساله بازار لوازم التحریر از نیمه های شهریور ماه با شلوغی مواجه می شد اما امسال به دلیل بالارفتن قیمت ها که به لطف تدابیر دولت صورت گرفته است با خلوتی بی سابقه ای روبه رو است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از عصر همدان؛ تنها ۶ روز مانده به آغاز سال تحصیلی جدید اما بازار خرید لوازم التحریر به دلیل افزایش سه برابری قیمت ها رونق آنچنانی ندارد و به طور کلی می توان گفت برای خرید یک پک معمولی باید ۳۰۰ هزار تومان هزینه کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با وجود اینکه صحبت ها پیرامون نوشت افزار یارانه ای به گوش می رسد اما از وجود چنین نوشت افزاری در بازار خبری نیست.

با حضور در بازار لوازم الحریر شاهد خلوت بودن بی سابقه این بازار بودیم و این درحالی بود که هرساله از اواسط شهریور ماه بازار پر بود از کودکان و نوجوانانی که مشغول تهییه لوازم التحریر بودند.

اکثر فروشندگان لوازم التحریر در پاسخ به اینکه چرا اینقدر بازار شلوغ است میگفتند: لوازم گران شده و مردم توانایی خرید ندارند.

مادری که همراه فرزندش حضور داشت درباره قیمت ها گفت: پارسال دفتر ۵هزارتومان بود و امسال ۱۲ هزار تومان! حالا شما حساب کنید من برای هفت عدد دفتر چقدر باید هزینه کنم؟

یکی دیگر از والدین این دانش آموزان به دنبال دفاتر یارانه ای و ارزان قیمت بود که آن هم پیدا نمیکرد و فروشندگان می گفتند این دفاتر را به بازار عرضه نکردند.

همین موضوعات باعث شد گفت و گویی با رئیس اتحادیه لوازم التحریرهمدان، داشته باشیم که در ادامه خواهید خواند.

هیچ رونقی در بازار نیست و مردم توان خرید ندارند

عباس ستاره در گفت و گو با خبرنگار عصر همدان، با بیان اینکه افزایش قیمت نسبت به سال گذشته به دلیل افزایش قیمت دلار است گفت: متاسفانه به دلیل این افزایش قیمت ها هیچ رونقی در بازار مشاهده نمی شود و بازار خلوت است و مردم قدرت خرید ندارند.

رئیس اتحادیه لوازم التحریرهمدان، در پاسخ به اینکه نوشت افزار یارانه ای در بازار وجود دارد یا خیر افزود: در حال حاضر نوشت افزار یارانه ای در بازار نداریم و فقط دفاتر دولتی وجود دارد که آن را هم دولت به ارگان هایی همچون بهزیست و کمیته امداد می دهد.
وی، با تاکید براینکه قیمت کاغذ به علت کمبود و خرید آن با ارز نیمایی، حتی از از لوازم التحریر هم گرانتر می باشد تصریح کرد: مصرف کاغذ بسیار بالا است و تورم روی کاغذ بیشتر بوده است.

علت گرانی لوازم التحریر ایرانی کیفیت بالای آن هاست

ستاره، ادامه داد: دفتری که در سال گذشته با ۷ هزار تومان خریداری می شد امسال به ۱۵ هزار تومان رسیده است و کتاب کمک درسی که ۲۰ تومان بود الان ۴۰ تومان است.

رئیس اتحادیه لوازم التحریرهمدان، در پایان علت گرانتر بودن قیمت لوازم التحریر ایرانی را نسبت به خارجی کیفیت بالاتر دانست و گفت: تولید کننده های داخلی سعی میکنند قیمت ها را با اجناس خارجی مطابقت دهند، البته اگر تولید کننده ایرانی افزایش قیمت جنس چینی را شاهد باشد جنس ایرانی را افزایش می دهد.

در ادامه این گزارش گفت و گویی داشتیم با مدیرکل تعزیرات حکومتی استان همدان که خواهید خواند.

تعزیرات حکومتی نظارت دائم بر قیمت ها دارد

علیرضا حسن پور، در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی عصر همدان، با بیان اینکه تعزیرات حکومتی به طور دائم بر قیمت ها نظارت دارد گفت: طرح ویژه مدارس از ۱۰ شهریور شروع و تا ۱۰ مهر ماه ادامه خواهد داشت.

وی، با اشاره براینکه در طرح ویژه مدارس بر لوازم التحریر، پوشاک مدارس، کیفیت تولید و عرضه پوشاک نیز نظارت مستقیمی می شود افزود: ما در این طرح بر قراردادهایی که بین مدارس و تولیدی ها برای تولید پوشاک وجود دارد نظارت می‌کنیم تا قیمت‌های قرارداد بیشتر از میزان تعیین شده نباشد.

مدیرکل تعزیرات حکومتی استان همدان، با تاکید براینکه تخلفات برخی تولیدی ها و مدارس به محاکم قضایی اعلام شده است تصریح کرد: این مدارس و تولیدی ها قیمت های قراردادی و معین شده را نادیده گرفتند و گران فروشی داشتند.

مقصر خلوتی بی سابقه بازار لوازم التحریر کیست؟
در پایان باید گفت مقصر اصلی این گرانی دولت است که روزی اظهار کرد چنان رونق اقتصادی ایجاد خواهد کرد که هیچکس نیاز به ۴۵ هزار تومان یارانه نداشته باشد ولی این روزها شاهد شرایطی هستیم که بسیاری به دنبال یافتن لوازم التحریر یارانه ای و کمی ارزانتر در بازار هستند که آن هم یافت نمی شود.

آقایان دولتی باید بدانند اگر دانش آموزی نتواند بخاطر تضعیف روحیه اش به علت عدم توان خرید لوازم مورد نیاز برای ادامه تحصیل، از درس خواندن عقب بماند مقصر اصلی این جریان هستند و در آخرت باید پاسخگوی تمام مشکلات مردم باشند.
جدای از این که عده ای توان خرید ندارند، فروشندگانی که اجناسشان در مغازه ها خاک میخورد هم حق بر گردن شما مسئولین دولتی دارند!

 

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۱۱۴۷۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مشمولان طرح کالابرگ فجرانه این خبر مهم را حتما بخوانند

اجرای طرح فجرانه کالابرگ الکترونیک در حالی از ۱۷ بهمن ماه به مدت سه ماه آغاز شد که اکنون تنها هفت روز تا پایان این طرح باقی مانده که هنوز دولت برنامه جدید خود را برای ادامه طرح یاد شده، اعلام نکرده است.

 با اجرای طرح کالابرگ الکترونیک از خردادماه سال ۱۴۰۲ به صورت سراسری در کشور، ۱۱ قلم کالای اساسی شامل برنج ایرانی، حبوبات، شیر کم‌چرب، پنیر، ماست کم‌چرب، مرغ، تخم‌مرغ، روغن مایع، ماکارونی و قند برای حفظ سفره مردم از تورم در سبد غذایی این طرح تعریف شد.
طی چند فاز اجرایی و با گسترش اجرای آن در نهایت، هفت دهک درآمدی تحت پوشش این طرح قرار گرفتند و در صورتی که این هفت دهک درآمدی ۲۰۰ هزار تومان از مبلغ یارانه خود را از میان ۱۱ قلم کالای سبد غذایی تعریف شده خریداری می‌کردند، مشمول دریافت یارانه تشویقی ۱۲۰ هزار تومانی می‌شدند. به عبارتی با استفاده از این طرح، یارانه دهک‌های یک تا ۳ درآمدی به ۵۲۰ هزار تومان و یارانه دهک‌های چهارم تا هفتم درآمدی به ۴۲۰ هزارتومان افزایش یافت.

اما در مرحله جدید اجرایی و شروع دهه فجر، دولت از ۱۷ بهمن‌ماه به مدت سه ماه (تا ۱۸ اردیبهشت ادامه دارد) مرحله جدید طرح کالابرگ الکترونیک را تحت عنوان «طرح فجرانه» اجرا کرد؛ این فاز جدیدی بوده که «شرط ۲۰۰ هزار تومان خرید از یارانه» حذف شد و اعتبار تشویقی آن از ۱۲۰ هزار تومان (اعتبار تشویقی کالابرگی) به ۲۲۰ هزار تومان افزایش یافته است.

به بیانی دیگر در این طرح، یک سبد ۱۱ قلمی برای تامین حداقل کالری، پروتئین، ریزمغذی و ویتامین‌های لازم برای هر فرد (منطبق با نظر انستیتو تغذیه ایران) با قیمت‌های مبنای سال ۱۴۰۱ انتخاب شده است و مابه التفاوت قیمت سبد مبنا سال ۱۴۰۱ با قیمت روز (۱۴۰۲) از محل یارانه جدید دولت تامین می‌شود، به این صورت که قیمت روز سبد مشتمل بر ۱۱ قلم ۷۴۳ هزار و ۷۵۰ تومان بوده که خانوار دهک‌های اول تا هفتم در صورت خرید بسته باید قیمت سال ۱۴۰۱ را به مبلغ ۵۲۳ هزار و ۳۰۰ تومان از جیب خود پرداخت کنند و مابه‌التفاوت آن تا قیمت روز به مبلغ ۲۲۰ هزار و ۴۵۰ تومان از محل اعتبار جدید دولت تامین می‌شود.

اعتبار جدید (۲۲۰ هزار تومانی) علاوه بر یارانه ۳۰۰ و ۴۰۰ هزارتومانی فعلی بوده و خانوار مشمول طرح به صورت مجزا یارانه نقدی خود را به صورت ماهانه دریافت خواهند کرد. مبلغ حمایتی دولت به صورت اعتبار در حساب سرپرست خانوار تخصیص یافته و در زمان خرید و متناسب با میزان خرید مصرف می‌شود. البته خانوار می‌تواند اقلام طرح را در سقف وزنی و کالایی تعریف شده خرید کند و امکان جا به جایی اعتبار بین گروه‌های کالایی مقدور نیست. به عنوان مثال با اعتبار برنج امکان خرید روغن وجود ندارد.

از همین رو می‌توان گفت با اجرای طرح فجرانه، فردی با دهک درآمدی یک تا ۳ به جای دریافت ۴۰۰ هزارتومان یارانه، ۶۲۰ هزارتومان و فردی با دهک درآمدی چهار تا هفت، به جای دریافت ۳۰۰ هزارتومان، ۵۲۰ هزارتومان یارانه دریافت خواهد کرد.

براساس اعلام وزارت رفاه مرحله سوم طرح کالابرگ از ۲۱ فروردین ماه سال ۱۴۰۳ شروع شده و برابر برنامه‌ریزی انجام شده تا ۲۱ اردیبهشت ادامه خواهد داشت که از زمان شروع طرح تا ۹ اردیبهشت، به صورت میانگین روزانه بیش از ۷۷۰ هزار خرید کالابرگی توسط مردم انجام شده و این یعنی موفقیت بالای طرح در جلب مشارکت مردم و حمایت از سبد غذایی خانوار در مقابل تورم و گرانی. طی ۸۰ روز طرح فجرانه توزیع حدود ۱۳۹ میلیون بسته غذایی صورت گرفته و اثر بسیار خوبی در رونق بازار و تولید کارخانجات صنایع غذایی گذاشته است.

تنها هفت روز تا پایان طرح سه ماهه فجرانه الکترونیک باقی مانده و هنوز دولت برنامه جدید خود را برای ادامه طرح کالابرگ اعلام نکرده است. البته ۱۹ فروردین ماه بود که سیدرضا یحیوی- مشاور معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی درباره تداوم اجرای طرح فجرانه کالابرگ الکترونیک در سال جاری اعلام کرد که در حال حاضر طرح فجرانه کالابرگ الکترونیک در حال اجراست و منابع آن برای مدت سه ماه در نظر گرفته شده بود که در صورت تامین منابع، همین مدل ادامه پیدا خواهد کرد، اما اگر منابع تامین نشود چند مدل طراحی و به دولت ارائه خواهد شد و در صورت موافقت با یکی از مدل‌های ارائه شده، اجرا خواهد شد.

مشاور معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی همچنین اعلام کرده بود که در هر صورت حمایت از معیشت مردم ادامه‌دار است، اما بستگی به این دارد که در چه قالب و طرحی ادامه یابد.

اکنون باید منتظر اعلام دولت ماند تا مشخص شود که قرار است پس از برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته چه مدلی برای مرحله جدید کالابرگ الکترونیک اجرایی شود.

منبع: ایسنا

tags # یارانه سایر اخبار (تصاویر) این گوسفند غول‌پیکر چینی از پورشه هم گران‌تر است! قارچ‌های زامبیِ سریال آخرین بازمانده (The Last Of Us) واقعی هستند! (تصاویر) عجیب و باورنکردنی؛ اجساد در این شهر خود به خود مومیایی می‌شوند آخرین حسی که افراد در حال مرگ از دست می‌دهند، چه حسی است؟

دیگر خبرها

  • ۴۷۷ هزار خانوار کردستانی با کالابرگ الکترونیکی خرید کردند
  • مشمولان طرح کالابرگ فجرانه این خبر مهم را حتما بخوانند
  • در تهران دیگر به ریال و تومان خانه نمی‌فروشند | بیت‌کوین بده خانه بخر! | رونمایی از پدیده عجیب خرید و فروش مسکن در تهران + جزئیات
  • نرخ‌گذاری دلار کانال‌های تلگرامی در روز تعطیل/ خرید و فروشی نیست
  • نرخ خرید در بازار مسکن؛ قطب سرمایه گذاری ملک در منطقه ۲۰ تهران
  • هفت روز تا پایان اجرای طرح فجرانه کالابرگ؛ برنامه دولت درخصوص کالابرگ چیست؟ 
  • هفت روز تا پایان اجرای طرح فجرانه کالابرگ
  • آخرین مهلت استفاده از کلابرگ
  • آموزش: نکات مهمی که قبل از خرید دستگاه‌های الکترونیکی دست دوم باید بدانید
  • نگاهی به قیمت هونگچی H۵ در بازار آزاد؛ یکی از گران‌ترین چینی‌های بازار + جدول