Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایکنا؛ به نقل از بخش عربی خبرگزاری آناتولی، اتحادیه  مجالس کشورهای عضو سازمان همکاری اسلامی، دیروز، 23 شهریورماه، با صدور بیانیه‌ای در شهر رباط، پایتخت مراکش، سخنان اخیر نتانیاهو، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی مبنی بر الحاق بخش‌هایی از کرانه باختری به فلسطین اشغالی در صورت پیروزی در انتخابات پارلمانی این رژیم را نژادپرستانه توصیف کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این بیانه آمده است: اظهارات نتانیاهو، بیانگر پافشاری اسرائیل بر نقض کامل حقوق ملت فلسطین در مسیر دستیابی به استقلال و تأسیس کشور مستقل فلسطین به پایتختی قدس شریف است.

این اتحادیه از سازمان‌ ملل و جامعه بین‌الملل خواست که به مسئولیت فوری خود در زمینه مقابله با اقدامات اشغالگران به‌ ویژه تصمیم این رژیم مبنی بر الحاق بیت‌المقدس، جولان اشغالی سوریه و گسترش شهرک‌‌‌های صهیونیست‌نشین پایبند باشند.

توقف کامل تجاوزها، پایان محاصره مردم فلسطین درغزه، آزادی زندانیان فلسطینی از جمله شماری از رهبران سیاسی و میدانی و همچنین آزادی تعدادی از نمایندگان قانونی و منتخب مجلس قانونگذاری فلسطین از دیگر مفاد این بیانیه است.

اتحادیه مجالس کشورهای عضو سازمان همکاری اسلامی اضافه کرد: سخنان اخیر نتانیاهو و سیاست اسرائیل، بیانگر بی‌اعتنایی این رژیم به ابتدایی‌ترین قوانین حقوق بین‌الملل است و این اتحادیه خواهان اقدام بین‌المللی گسترده در رابطه با این موضوع است.

حبیب المالکی، رئیس پارلمان مراکش، ریاست کنونی مجمع اتحاد مجالس کشورهای عضو سازمان همکاری اسلامی را عهد‌ه دار است.

یادآور می‌شود، نتانیاهو در وعده انتخاباتی  خود در 19 شهریورماه سال جاری گفت: اگر در انتخابات، 26 شهریور پیروز شدم، دشت اردن و منطقه شمال بحر‌المیت در کرانه باختری را به حاکمیت اسرائیل در می آورم که از طریق توافق با آمریکا خواهد بود. تصریحات نتانیاهو در این باره چالش‌برانگیز بود و باعث ظهور موجی از محکومیت‌های بین‌المللی، عربی و اسلامی شد.

انتهای پیام

منبع: ایکنا

کلیدواژه: بین الملل فلسطین اشغالی سازمان همکاری اسلامی کشورهای اسلامی بیت المقدس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۱۱۴۷۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تاکید پوتین بر لزوم تعمیق همکاری‌ها در منطقه اوراسیا

رئیس‌جمهور روسیه و دیگر رهبران کشورهای عضو اتحادیه اقتصادی اوراسیا در نشست شورای عالی این سازمان در مسکو، بر رشد روابط تجاری، لزوم تقویت همکاری‌ها، جایگزینی واردات و گسترش بازار داخلی واحد بدون موانع مرزی برای حمل و نقل در شرایط تحریم‌ها تاکید کردند. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از خبرگزاری «تاس»، ولادیمیر پوتین رئیس جمهور روسیه بعد از ظهر چهارشنبه در نشست شورای عالی اقتصادی اتحادیه اقتصادی اوراسیا (EAEU) در قالب گسترده که در مسکو برگزار شد، اعلام کرد که رهبران کشورهای عضو دائم این سازمان بین المللی تصمیماتی برای تعمیق بیشتر ادغام و توسعه همکاری‌های یکپارچه در چارچوب اتحادیه اتخاذ کرده‌اند.

پوتین یادآور شد که اتحادیه اقتصادی اوراسیا به مسائل امنیت غذایی توجه ویژه داشته و به توسعه عرضه مستقل و بدون وقفه مواد غذایی و انواع حیاتی محصولات کشاورزی به بازارهای داخلی کمک کرده است. به گفته او، حجم حمل‌ونقل محموله‌های متقابل با سرعت خوبی در حال رشد است، که  تدابیر اضافی و افزایش ظرفیت گذرگاه‌های مرزی بین کشورهای ما  به‌طور قابل‌توجهی به این مسئله کمک کرده است.

پوتین تاکید کرد: اتحادیه اقتصادی اوراسیا کارآمدی خود را در شرایط تحریم‌های غربی و برچیده شدن پایه های اساسی تجارت بین الملل نشان داده و کشورهای عضو برای ارتقای همکاری‌های صنعتی، جایگزینی واردات و همچنین حاکمیت تکنولوژی کارهای زیادی انجام داده‌اند.

رئیس جمهور روسیه با اشاره به اینکه اتحادیه اقتصادی اوراسیا منافع واقعی برای همه کشورهای شرکت کننده به ارمغان آورده، افزود: این اتحادیه به یک ساختار یکپارچه موثر و پویا تبدیل شده که فعالیت های آن به رشد مبادلات تجاری و سرمایه گذاری، تشدید تماس‌های تجاری و گسترش روابط همکاری کمک کرده است. به گفته او، در یک دهه گذشته، اتحادیه اقتصادی اوراسیا خود را به عنوان یکی از مراکز خودکفای جهان چندقطبی در حال ظهور تثبیت کرده، اقتصاد کشورهای عضو به طور پیوسته در حال رشد است و این به تضمین توسعه پایدار کل منطقه اوراسیا و افزایش رفاه ساکنان منطقه کمک می‌کند.

پوتین تاکید کرد که طی 10 سال گذشته، کل تولید ناخالص داخلی کشورهای عضو اتحادیه اقتصادی اوراسیا از 1.6 تریلیون دلار به 2.5 تریلیون دلار افزایش یافته است. حجم تجارت متقابل بین کشورهای عضو اتحادیه در طول این مدت تقریباً دو برابر شده - از 45 میلیارد دلار به 89 میلیارد دلار رسیده و بیش از 90 درصد از تسویه حساب‌ها بین کشورهای EAEU به ارزهای ملی آنها انجام می‌شود.

رئیس جمهور روسیه افزود: کشورهای عضو اتحادیه به طور فعال با سایر کشورها تجارت کرده و در طی 10 سال حجم مبادلات تجاری با آنها را 60 درصد افزایش داده و از 579 میلیارد دلار به 923 میلیارد دلار رسانده‌اند.

رهبران پنج کشور اتحادیه اقتصادی اوراسیا در دهمین سالگرد اجلاس سران این سازمان در مسکو گرد هم جمع شدند. علاوه بر پوتین، قاسم جومارت توکایف رئیس جمهور قزاقستان، الکساندر لوکاشنکو رئیس جمهور بلاروس، سدیر جپاروف رئیس جمهور قرقیزستان، الهام علی‌اف رئیس جمهور آذربایجان و نیکول پاشینیان نخست وزیر ارمنستان در این نشست حضور داشتند. شوکت میرضیایف رئیس جمهور ازبکستان و  میگل دیاز کانل رئیس جمهور کوبا نیز به عنوان عضو ناظر به این نشست دعوت شدند.

 رئیس جمهور کوبا که برای این منظور و در دیداری رسمی در مسکو بسر می‌برد، سفر خود را نقطه عطفی در روابط دوجانبه بین مسکو و هاوانا است.

قاسم جومارت توکایف، رئیس جمهور قزاقستان در اجلاس سران اتحادیه اقتصادی اوراسیا در مسکو، پیشنهاد کرد که در شرایط غیر قابل اطمینان ژئوپلیتیکی جهان، کشورهای شرکت کننده یک بازار داخلی واحد بدون موانع مرزی برای حمل و نقل کالا ایجاد کنند.

در این اجلاس، الکساندر لوکاشنکو، رئیس جمهور بلاروس نیز تاکید کرد که در شرایط اعمال تحریم‌های غربی، لازم است تصمیمات مورد توافق رهبران اتحادیه به سرعت اجرا شود. به گفته وی، برای جبران کاستی‌ها و مقابله با رقابت شدیدتر کشورهای ثالث، راه حل های سریع در اکثر موارد به سرعت اتخاذ شده، ولی  آنها همیشه به سرعت اجرا نمی‌شوند.

نیکول پاشینیان، نخست وزیر ارمنستان نیز در اجلاس سران مسکو، علاقه مندی خود برای ادامه همکاری با تمامی کشورهای عضو این اتحادیه را ابراز کرد.

رئیس جمهور ازبکستان نیز به افزایش مبادلات تجاری این جمهوری در چارچوب اتحادیه اقتصادی اوراسیا اشاره کرد و افزود: به طور کلی، طی سه سال همکاری بین ازبکستان و اتحادیه اقتصادی اوراسیا در وضعیت ناظر، حجم گردش تجاری سودمند متقابل 60 درصد افزایش یافته است که در درجه اول به دلیل افزایش عرضه محصولات صنعتی بوده، سهم تسویه حساب‌ها با ارزهای ملی در حال افزایش است و در این مدت بیش از 1000 سرمایه گذاری و پروژه مشترک اندازی شده است.

سدیر جپاروف، رئیس جمهور قرقیزستان نیز یادآور شد که این جمهوری به طور کامل به تعهدات خویش پس از پیوستن به اتحادیه اقتصادی اوراسیا برای تجهیز پست های بازرسی در مرزهای گمرکی با دیگر کشورهای عضو عمل کرده است.

پوتین: توافق تجارت آزاد روابط اوراسیا با ایران را تقویت می‌کندگام جدید در تسهیل تجارت با اتحادیه اقتصادی اوراسیاتاکید پوتین بر اهمیت صلح، ثبات و امنیت در منطقه اوراسیا

انتهای پیام/ 

دیگر خبرها

  • تاکید پوتین بر لزوم تعمیق همکاری‌ها در منطقه اوراسیا
  • پوتین: اتحادیه اقتصادی اوراسیا در برابر تحریم‌های جدید کارآمد است
  • واکنش امارات به حمله رژیم صهیونیستی به رفح
  • اقدام ترکیه در تعلیق روابط تجاری با رژیم صهیونیستی بر دیگر کشورهای اسلامی تاثیرگذار است؟
  • اتحادیه اروپا عملیات در رفح را فاجعه بار خواند
  • اتحادیه اروپا عملیات زمینی در رفح را فاجعه بار توصیف کرد
  • واکنش نوری قزلجه به احتمال بازگشت طرح صیانت به صحن مجلس /کسی با تمامیت خواهی و زیاده‌طلبی نمی‌تواند در این دوره رییس مجلس شود
  • شهرک‌نشینان صهیونیست: نتانیاهو ما را به حال خود رها کرده‌است
  • سناریوهای تجاوز به رفح و واکنش جبهه‌های حامی غزه
  • نتانیاهو: نابودی حماس نزدیک است