Web Analytics Made Easy - Statcounter

حجت‌الاسلام اسماعیل صادقی نیارکی روز یکشنبه در جلسه بررسی مشکلات پسماند روی زنجان، اظهار داشت: پیگیری‌های لازم برای تعیین تکلیف این پرونده در جهت رفع نگرانی‌های مردم زنجان از سوی مسئولان قضایی انجام می‌شود.

وی تاکید کرد: با توجه به حساسیت موضوع، تلاش برای رفع ابهامات زیست‌محیطی و نگرانی مردم نسبت به سلامت جامعه باید این پرونده در کمترین زمان ممکن تعیین تکلیف شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

صادقی نیارکی تصریح کرد: تمام مسئولان استان، تابع رای دیوان عدالت اداری بوده و تعصبی برای صدور رای به نفع دولت نیست بلکه هدف، کشف حقیقت و تعیین تکلیف است.

پسماند روی واحدهای تولیدی مستقر در شهرک صنعتی روی زنجان، در محوطه این شهرک انبار شده است که سلامتی جامعه و محیط زیست را تهدید می‌کند و بر اساس پیگیری‌ها مقرر بود این پسماندها به محل دائمی در روستای مرصع، انتقال یابد که اکنون به دلیل اختلاف نظر دولت و بخش خصوصی بر سر مالکیت پسماندها، پرونده در مراجع قضایی رسیدگی می‌شود.
به گفته استاندار زنجان، عواید حاصل از این پسماند در صورت تملک دولت به سود مردم تعیین تکلیف شده و برای تکمیل پروژه‌های نیمه‌تمام استان هزینه خواهد شد.

جلسه بررسی مشکلات پسماند روی زنجان به ریاست رئیس کل دادگستری استان و با حضور معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار، قضات دیوان عدالت اداری، نمایندگان بخش خصوصی و دولتی و محیط زیست استان برگزار شد و نمایندگان بخش‌های خصوصی و دولتی و محیط زیست استان بر اساس مستندات و ادله خود، توضیحات و گزارش‌هایی درخصوص موضوع جلسه ارائه کردند.

۹۵۵۶/۶۰۸۵

منبع: ایرنا

کلیدواژه: محیط زیست پسماند سلامتی واحدهای آلاینده زنجان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۱۱۵۱۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پسماند‌ها به معضل محیط زیستی کشور تبدیل شده است

رئیس فراکسیون محیط زیست مجلس گفت: تکلیف مدیریت اجرایی پسماند‌های الکترونیکی در کشور مشخص نیست و کاملا غیر اصولی مدیریت می‌شوند.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، سمیه رفیعی، نماینده مردم تهران و رئیس فراکسیون محیط زیست مجلس شورای اسلامی طی سخنانی به مناسبت هفته زمین پاک با بیان اینکه «پسماند‌های الکترونیکی یکی از خطرناک‌ترین پسماند‌ها در جهان محسوب می‌شود»، اظهار کرد: متاسفانه عملا این پسماند‌ها در کشور طبق قانون مدیریت نمی‌شوند.

وی با تاکید بر اینکه باید ساز و کار مناسبی برای این پسماند‌ها در کشور دیده شود و متولی مشخصی در این حوزه داشته باشیم، گفت: هفته زمین پاک به کار‌های نمادین اختصاص پیدا کرده و عملاً اقدام چشمگیر و اثرگذاری در این حوزه دیده نمی‌شود.

رئیس فراکسیون محیط زیست مجلس معضل پسماند‌ها را یکی از اولویت‌های حوزه محیط زیست خواند و تاکید کرد: پسماند‌ها می‌توانند ثروت تولید کنند، ولی مهمتر از آن کاهش اثرات مخرب محیط زیستی آنهاست که در کشور ما به معضلی جدی بخصوص در استان‌های شمالی و استان‌های مسافرپذیر تبدیل شده است.

دیگر خبرها

  • رفع تهدیدهای خطرناک زیست‌محیطی؛ اولویت شهرداری کرمان در مدیریت پسماند
  • تولید سالانه ۲.۵ میلیون تن پسماند پزشکی در هرمزگان ‌
  • تولید سالیانه یک میلیون و ۳۰۰ هزار تن پسماند صنعتی در هرمزگان
  • فلرها، سلامتی مردم عسلویه را نشانه گرفته است
  • بررسی و تعیین تکلیف ۱۵ پرونده در کمیسیون ماده ۵ استان آذربایجان‌غربی
  • پسماند‌ها به معضل محیط زیستی کشور تبدیل شده است
  • ساماندهی محل دفن پسماند گتوند در کوتاه مدت
  • درویش، کنشگر محیط زیست: شاهد کاهش شدید مشارکت مردم پس از بازداشت فعالان محیط زیست، بودیم
  • پسماند معضل استان‌های زاگرس نشین
  • شهرداری‌های کردستان مدیریت دفن بهداشتی زباله را ندارند