Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون وزارت آموزش‌وپرورش با اشاره به اینکه سال تحصیلی در مدارس با اقامه نماز جماعت و حضور ائمه جماعات آغاز شود، گفت: درس قرآن در تغییر ساعات و جبرانی‌ها فدا نشود به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، در دومین روز از گردهمایی مشترک اعضای شورای معاونان و مدیران کل آموزش‌وپرورش که با حضور محسن حاجی میرزایی وزیر آموزش‌وپرورش برگزار شد، اعضای شورای معاونان به تشریح و تبیین برنامه‌های سال تحصیلی جدید پرداختند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



علیرضا کاظمی معاون پرورشی و فرهنگی با اشاره به سخنان مقام معظم رهبری اظهار کرد: ایشان سه موضوع را همواره مورد تأکید قرار داده‌اند و می‌فرمایند که دانشگاه فرهنگیان را به‌عنوان مرکز تربیت‌معلم جدی بگیرید و مسئله پرورشی و منزلت معلمان را نیز جدی مدنظر قرار دهید.

وی افزود: روح حاکم بر سند تحول بنیادین، تربیتی است و همه عوامل برای این است که دانش‌آموزان را برای حیات طیبه تربیت کنیم.

معاون پرورشی و فرهنگی خاطرنشان‌کرد: سه استراتژی در معاونت پرورشی و فرهنگی داریم که توسعه فرهنگ اقامه نماز، قرآن و عترت، توسعه مهارت‌های ارتباطی و کاهش آسیب‌های اجتماعی و ایجاد روحیه نشاط و امیدآفرینی است و در سطوح مختلف برای این سه استراتژی برنامه‌هایی داریم.

کاظمی با قدردانی از مدیران کل استان‌هایی که در تابستان برنامه‌ها و جشنواره‌های ملی را مدیریت و اجرا کردند، گفت: خوشبختانه در گزارش‌هایی که از استان‌ها به دست ما رسیده است رویکرد‌های فرهنگی و تربیتی حاکم است.

وی با بیان اینکه ۴۰ سال است که از مسئله کمبود فضا‌های آموزشی کاسته نشده است، عنوان کرد: هر چند دغدغه کمبود نیروی انسانی و فضا‌های آموزشی وجود دارد، اما باید رویکرد دغدغه‌ها تغییر پیدا کند چراکه این تغییر رویکرد در زیرمجموعه اثر فروان دارد.

کاظمی تصریح‌کرد: توجه به نماز، غبارروبی نمازخانه‌ها و زنگ نماز در ابتدای سال تحصیلی بسیار مهم است و سال تحصیلی در مدارس با اقامه نماز جماعت و حضور ائمه جماعات آغاز شود.

وی در ادامه اضافه‌کرد: از مدیران کل درخواست می‌کنم که در استان‌ها شورای عالی نماز تشکیل شود و انشالله در سال تحصیلی آینده سرانه ویژه‌ای برای اقامه نماز در نظر گرفته خواهد شد.

معاون پرورشی و فرهنگی با اشاره به حوزه قرآن اظهار کرد: درس قرآن در تغییر ساعات و جبرانی‌ها فدا نشود و حفظ جزء سی قرآن کریم که سال گذشته حدود ۲ میلیون و ۳۰۰ هزار دانش‌آموز و معلم شرکت کردند در سال تحصیلی آینده ادامه پیدا می‌کند.

کاظمی خاطرنشان کرد: فرهنگ شهادت و ایثار توسعه و ترویج پیدا کند تا ارزش‌ها به نسل جدید انتقال پیدا کند.

وی بابیان اینکه احیای ظرفیت کانون‌های فرهنگی و تربیتی مدنظر قرار بگیرد، گفت: کانون‌ها تنها ظرفیتی هستند که می‌توانند اوقات فراغت دانش آموزان را به‌خوبی برنامه‌ریزی کنند چراکه در همین‌جا استعداد‌های دانش آموزان کشف خواهد شد.

معاون پرورشی و فرهنگی در ادامه اضافه کرد: آسیب‌های اجتماعی جز اولویت‌های نظام جمهوری اسلامی ایران است و در همین راستا ۲۰ طرح برای پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی برنامه‌ریزی‌شده است که یک طرح آن میز نماد است انتظار داریم تمامی مدیران و معلمان به سامانه نماد متصل شوند.

وی تصریح کرد: دستورالعمل اردو‌ها بازنگری و ابلاغ‌شده است و صدور مجوز اردو‌های استانی به استان‌ها تفویض خواهد شد.

کاظمی بابیان اینکه هر استان یک مجلس دانش‌آموزی داشته باشد، اظهار کرد: دانش آموزان نخبه را به مدیران وصل کنید چراکه ظرفیت بسیار خوبی است.

معاون پرورشی و فرهنگی با اشاره به برگزاری شورای هماهنگی تشکل‌ها، اذعان کرد: تشکل‌های دانش‌آموزی بهترین ابزار برای این تحقق اهداف تربیتی هستند و باید این ظرفیت را دریابید.

کاظمی تأکید کرد: اجازه ورود هر فردی را در مسائل تربیتی و فرهنگی آموزش‌وپرورش ندهید و مدیران را به این موضوع حساس کنید.

وی در پایان گفت: در سال تحصیلی آینده توسعه فرهنگ عفاف و حجاب، آشنایی با اندیشه‌های امام (ره) و جشنواره فرهنگی هنری کالای ایرانی ازجمله برنامه‌های معاونت پرورشی و فرهنگی است.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: درس قرآن مدرسه دانشگاه فرهنگیان وزارت آموزش و پرورش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۱۱۶۰۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تشریح جزئیات جهش تحصیلی دانش‌آموزان

علی محمدبیگی رئیس اداره آموزش و پرورش استثنایی اداره کل آموزش و پرورش استان کرمانشاه با بیان اینکه ثبت نام دانش آموزان متقاضی جهش تحصیلی شروع شده، گفت : متقاضیان تا ۳۱ خرداد مهلت دارند، متقاضی جهش تحصیلی شوند و باید تا این تاریخ تقاضای خود را برای جهش تحصیلی به اطلاع مسئولین مدرسه برسانند.

 محمدبیگی با بیان اینکه درخواست والدین و دانش آموزان برای جهش تحصیلی در وهله اول از سوی شورای معلمان مورد ارزیابی قرار می‌گیرد، گفت: شورای معلمان با توجه به مدارک تحصیلی سنوات گذشته دانش آموز و مستندات مربوط به هوش او در مورد صلاحیت داشتن یا نداشتن دانش‌آموز متقاضی جهش تحصیلی تصمیم گیری و اعلام نظر می‌کنند و در صورت داشتن صلاحیت، دانش‌آموز باید ابتدا در آزمون سنجش هوش شرکت کرده تا در صورت قبولی در این آزمون برای شرکت در آزمون تحصیلی به مناطق مربوطه ارجاع شود.

به گفته رئیس اداره آموزش و پرورش استثنایی اداره کل آموزش و پرورش استان کرمانشاه، جهش تحصیلی از پایه‌های اول به سوم، دوم به چهارم، سوم به پنجم و چهارم به ششم امکانپذیر است.

وی ادامه داد: جهش تحصیلی در مقطع متوسطه اول و دوم هم اتفاق می‌افتد که معاونت آموزش متوسطه عهده دار انجام آن است.

 محمدبیگی با تاکید بر اینکه جهش تحصیلی مورد تایید اساتید و صاحبنظران حوزه روانشناسی تربیتی و تحصیلی نیست، گفت: جهش تحصیلی دانش‌آموزان از نظر علمی توصیه نمی‌شود، چون ممکن است سن هوشی دانش‌آموزی بالاتر از همسن و سال‌های خودش باشد، اما از نظر سن عاطفی و تربیتی قطعا از دانش آموزان بزرگتر از خودش عقب‌تر است، لذا درصورت جهش تحصیلی ممکن است از نظر عاطفی و روحی آسیب ببیند.

محمدبیگی با بیان اینکه تجربه نشان داده که بیشترین درخواست‌ها برای جهشی درس خواندن دانش آموزان ریشه در چشم و هم چشم بین خانواده‌ها دارد، گفت: خانواده‌ها دقت داشته باشند جهشی درس خواندن در اکثر موارد خروجی خوبی نداشته و مورد تایید کارشناسان آموزشی نیست. بهتر است خانواده‌ها فرزندان خود را برای جهشی درس خواندن تحت فشار قرار ندهند و بگذارند دانش‌آموزان فرآیند عادی تحصیلی خود را سپری کنند.

وی با بیان اینکه سال تحصیلی گذشته ۳۷۰ دانش آموز در استان کرمانشاه متقاضی جهش تحصیلی شده بودند، گفت: در نهایت ۱۴۲ نفر از این دانش آموزان واجد شرایط شرکت در آزمون جهش تحصیلی شناخته شدند .

باشگاه خبرنگاران جوان کرمانشاه کرمانشاه

دیگر خبرها

  • کمبود ۷۰ هزار مشاور و نیروی پرورشی در مدارس/ برنامه‌ریزی برای اوقات فراغت دانش‌آموزان
  • کمبود ۷۰ هزار مشاور و نیروی پرورشی در مدارس 
  • کمبود ۷۰ هزار مشاور و نیروی پرورشی در مدارس/ فضای مدرسه در زمان اوقات فراغت در اختیار گروه‌های مردمی قرار می‌گیرد
  • معاون پرورشی وزارت آموزش و پرورش: مربی‌های پرورشی ابزار مناسب برای تحقق اهداف تربیتی را ندارند
  • معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش: مربی‌های پرورشی ابزار مناسب برای تحقق اهداف تربیتی را ندارند
  • معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش: درِ مدارس به روی گروه‌های مردمی باز می‌شود
  • مرحله استانی مسابقات قرآن عترت و نماز در چرام
  • تشریح جزئیات جهش تحصیلی دانش‌آموزان
  • برخورد قانونی با معلم بلاگر‌ها در مدارس
  • معاون پرورشی وزارت آموزش و پرورش: دانش‌آموز وسیله نیست/ برخورد قانونی با معلم بلاگرها