Web Analytics Made Easy - Statcounter

نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی وظیفه اساتیدی که مسئولیت تربیت طلاب را بر عهده دارند، انتقال منش انقلابی و مسئولیت شناسی در کنار درس و بحث حوزوی دانست. ۲۴ شهريور ۱۳۹۸ - ۱۴:۵۴ استانها آذربایجان شرقی نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از تبریز، حجت الاسلام والمسلمین سیدمحمدعلی آل هاشم صبح امروز در آیین آغاز سال تحصیلی حوزه های علمیه آذربایجان شرقی که با حضور آیت الله اعرافی، رئیس حوزه های علمیه کشور در مدرسه علمیه حضرت ولیعصر (عج) برگزار شد، با تقدیر از توجه ویژه آیت الله اعرافی، رئیس حوزه های علمیه کشور به حوزه های علمیه استان آذربایجان شرقی اظهار داشت: اردوی علمی تابستانی حوزه های علمیه کشور، با حضور 800 طلبه از 90 مدرسه علمیه کشور در این استان به مدت 40 روز و در 4 مدرسه استان برگزار شد، دستاوردهای علمی و اخلاقی زیادی هم برای استان و هم برای طلاب کشور داشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه برای نخستین بار در استان، بالغ بر 350 آزمون شفاهی از طلاب حوزه های استان، در داخل استان برگزار شد، ادامه داد: درس خارج فقه در استان توسط آیت الله پورمحمدی بگزار می شد که با دستور آیت الله اعرافی، درس خارج فقه آیت الله فاضل هیدجی هم از سال گذشته در طالبیه در حال برگزاری است که با گزینش افراد مستعد، مدارس تخصصی فقه و اصول را راه اندازی می کنیم.

نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی، از برگزاری کارگاه تلبس و مراسم عمامه گذاری برای 100 طلبه در سال گذشته خبر داد و گفت: ساماندهی و اعزام 500 نفر از مبلغان در عرصه های مختلف، از مدارس تا مناطق روستایی یا حاشیه نشین تبریز در سال گذشته صورت گرفته است که تلاش می کنیم ساماندهی و اعزام تقویت شود تا به نیازهای بیشتری پاسخگو باشیم.

وی تشکیل کمیته بحران برای کمک به سیل زدگان را در ایام ابتدایی سال را یادآور شد و گفت: روحانیون استان در قالب اعزام نیروهای جهادی به گلستان، لرستان و خوزستان و جمع آوری کمک های نقدی و غیر نقدی، سرآمد بودند و نتایج مثبتی را در پی داشت. 

امام جمعه تبریز، از افزایش تعداد واحدهای مسکونی اساتید حوزه های علمیه از 24 به 56 واحد خبر داد و افزود: در دو سال گذشته با همت بنیاد خیریه مصلی امام خمینی (ره) 32 واحد مسکونی برای اساتید حوزه های علمیه در سردرود ساخته شد که به زودی افتتاح می شود.

سال تحصیلی جدید حوزه‌های علمیه در قم آغاز شدقم| سرفصل‌های متناسب با نیازهای جامعه در برنامه جدید حوزه مورد تأکید استسال تحصیلی جدید حوزه‌های علمیه با سخنرانی آیت‌الله نوری همدانی آغاز می‌شود

آل هاشم، وظیفه اساتیدی که مسئولیت تربیت طلاب را بر عهده دارند، انتقال منش انقلابی و مسئولیت شناسی در کنار درس و بحث حوزوی دانست و گفت: باید از تعطیلی های بیش از حد حوزه ها جلوگیری شود تا طلاب در طول سال به خوبی از دروس بهره مند شوند.

وی با بیان اینکه تحولات خوبی در حوزه علمیه قم صورت گرفته است، ابراز داشت: در دوره جدید مدیریت حوزه های علمیه، به مسایل علمی و اخلاقی توجه ویژه ای صورت می گیرد.

نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی حضور طلاب و روحانیون در مسایل اجتماعی و فضای مجازی با شرط رعایت شئون روحانیت بسیار ضروری عنوان کرد و ابراز داشت: حوزه های علمیه ما باید روزی برسد که آمادگی پاسخگویی به 100 درصد نیازها باشد که حضور در فضای مجازی یکی از این بسترهاست.

وی وضعیت ضعیف معیشت طلاب را یادآور شد و گفت: این موضوع نیازمند توجه ویژه حوزه های علمیه است تا طلاب خوبی را در استان تربیت کنیم و امیدوارم خبرهای خوشی در این زمینه اعلام شود.

راه‌اندازی مجمع خیرین حوزه‌های علمیه استان 

حجت‌الاسلام مطهری اصل، رئیس حوزه‌های علمیه آذربایجان شرقی هم در این مراسم، از راه‌اندازی مجمع خیرین حوزه‌های علمیه استان خبر داد و گفت: 120 نفر از خیرین تاکنون عضو این مجمع شده‌اند که تاکنون 400 میلیون نقدی و 200 میلیون غیر نقدی به حوزه‌های علمیه استان کمک کرده‌اند.

وی وضعیت فرهنگی جامعه را مورد اشاره قرار داد و افزود: تهدیدها و آسیب‌های فرهنگی باید در حوزه‌های علمیه آسیب شناسی شود.

رئیس حوزه‌های علمیه استان، با تاکید بر اینکه بحث آموزش یکی از مشکلات اساسی ماست که باید مورد توجه ویژه قرار گیرد، اضافه کرد: ما به روحانیون باتقوا و باسواد مسلح به ابزار روز نیازمندیم و باید حوزه‌های علمیه استان بتوانند چنین طلابی را تربیت کرده و به اسلام و انقلاب تحویل دهد.

در پایان این مراسم، از فصلنامه علمی و تخصصی «رویش» حوزه های علمیه آذربایجان شرقی رونمایی شد.

انتهای پیام/k

R7887/P/S6,47/CT7

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۱۱۶۴۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مهم‌ترین اولویت مجلس آینده از نگاه لاهوتی

به گزارش «تابناک» به نقل از نامه نیوز، مجلس یازدهم در حوزه اقتصادی آنچنان که ادعا می‌کرد توانست عمل کند؟ و حالا که مشکلات اقتصادی در کشور به عنوان یک امر واقع وجود دارد باید بررسی کرد که وظیفه مجلس بعد برای رفع مشکلات موجود چیست؟

مهرداد لاهوتی، فعال سیاسی، درباره این موضوع به «نامه‌نیوز» گفت: «مجلس یک وظیفه قانون‌گذاری دارد و یک وظیفه نظارتی. مجلس یازدهم اولویت‌های اقتصادی و مشخصا رفع مشکلات اقتصادی را در قانون‌گذاری‌اش قرار نداد و طرح‌ها و لوایحی را بررسی کرد که خیلی از آنها ضرورتی نداشت. در واقع مجلس یازدهم در اولویت‌بندی مسائل مهم کشور ضعیف عمل کرد و حالا مجلس دوازدهم باید در حوزه اولویت‌بندی مسائل به بهترین شکل عمل کند. در حوزه نظارتی هم مجلس کنونی نتوانست از اختیارات خود به بهترین شکل استفاده کند».

او ادامه داد: «تمرکز مجلس آینده باید بر موضوع اقتصاد و اصلاح‌ ساختارهای اقتصادی باشد. اکنون مشکلاتی در کشور وجود دارد که اگر به آنها توجه نشود، از حالت چالش به ابرچالش تبدیل می‌شوند مثلا موضوع ناترازی‌هایی که در بانک‌ها داریم یکی از آنهاست و اگر به این موضوع توجه نکنیم تبدیل به بحران می‌شود».

این منتخب مجلس دوازهم همچنین بیان کرد: «واقعیت این است که باید ناترازی‌های بانک‌ها حل شود. ما در حوزه انرژی هم ناترازی‌های زیادی داریم. افزایش قیمت بنزین راهکار رفع ناترازی نیست بلکه باید خودروهای فرسوده را با خودروهای جدید جایگزین کنیم، باید سوخت مدیریت شود و... در صندوق‌های بازنشستگی هم ناترازی هست. در مجموع من تصور می‌کنم مهم‌ترین اولویت مجلس آینده باید رفع ناترازی‌ها باشد».

لاهوتی در پایان گفت: «نکته آخر هم این است که مجلس آینده باید فکری به حال موضوع فرونشست هم بکند زیرا ما دومین کشوری هستیم که دچار بحران فرونشست هستیم به این دلیل بخش زیادی از منابع زیرزمینی آب را استفاده کرده‌ایم».

دیگر خبرها

  • احزاب آذربایجان‌ شرقی در دور دوم انتخابات از چه کسانی حمایت می‌کنند؟
  • نامزدهای راه یافته به دور دوم انتخابات مجلس در آذربایجان شرقی
  • مسئولیت‌های اجتماعی نفت را به حوزه فرهنگ بوشهر تزریق می‌کنیم
  • ظرفیت استقبال از گفتمان انقلاب اسلامی در دنیا بی نهایت است
  • صیانت از آرای مردم وظیفه اصلی است
  • مهم‌ترین اولویت مجلس آینده از نگاه لاهوتی
  • عدم تامین معیشت؛ مانع استقبال روحانیون از مسئولیت امامت جماعت
  • احزاب آذربایجان‌ شرقی لیست‌های انتخاباتی خود را اعلام کردند
  • آذربایجان شرقی استان پیشرو در زمینه کاهش آسیب اجتماعی کودکان کار
  • فضیلت‌های شهید مطهری باید در بین طلاب و روحانیون نهادینه شود