Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، علیرضا مازاریان، مدیر کلان پروژه فرهنگ شهروندی شهرداری مشهد، در نشست خبری خود با اصحاب رسانه که با موضوع کلان‌ پروژه آموزش فرهنگ شهروندی و با محوریت «ترویج رعایت حق تقدم عابر پیاده» که در سالن شهدای شهرداری مشهد برگزار شد، اظهار کرد: ۵۱ درصد از کل کشته شدگان تصادفات رانندگی درون شهر مشهد عابرین پیاده بوده‌اند که از این بین ۳۹ درصد تصادفات به علت عدم رعایت حق تقدم عابر پیاده بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: ۱۲۷ عابر پیاده در تصادفات رانندگی کشته و حدود هشت هزار و ۳۹۲  نفر از عابرین محروج شده‌اند. میانگین سرعت مجاز تردد خودروها در مشهد ۶۰ کیلومتر است که در صورت برخورد، ۹۰ درصد احتمال کشته شدن عابرین وجود دارد.

مازاریان در خصوص اهداف پروژه فرهنگ شهروندی، تصریح کرد: ارتقاء انضباط ترافیکی و ارتقا رعایت حق تقدم عابرین پیاده به صورت محاسبه پذیر، ارتقاء ایمنی عابر پیاده هنگام عبور از عرض خیابان‌ها به صورتی که قابل محاسبه باشد و افزایش تحقق شاخص‌های زیست پذیری شهری از جمله اهداف اصلی این طرح است. 

مدیر کلان پروژه فرهنگ شهروندی شهرداری مشهد ادامه داد: در زمینه مکانیزم‌های اجرایی پروژه، که شامل تقویت نظارت و اعمال قوانین مربوطه، تقویت زیرساخت‌های فنی، ترافیکی و اقدامات فرهنگی و ترویجی می‌باشد، از رسانه‌ها خواستار همکاری مستمر جهت تبلیغ و ترویج فرهنگ شهروندی هستیم.

وی با تأکید بر ضرورت اجرای این پروژه، گفت: ابتدا به صورت پایلوت در سه منطقه از شهر به صورت آزمایشی به اجرای طرح پرداخته می‌شود، سپس آن را در تمام شهر گسترش خواهیم داد.

مازاریان ابراز کرد: بخش مهمی از اجرایی شدن این طرح مانند اطلاع‌رسانی بر عهده رسانه‌ها است. در زمینه فعالیت‌های فرهنگی و ترویجی اقداماتی چون کمپین از خودمان شروع کنیم، طراحی پوسترها، آموزش‌های عمومی، تبلیغات عمومی، فعالیت‌های هنری، کارگاه‌هایی مشترک با پلیس و اتوبوس‌رانی، اقدامات تشویقی و تنبیهی، مکانیزم‌هایی برای ارزیابی و نظارت مداوم با حضور اساتید دانشگاهی در نظر گرفته شده است.

کد خبر 4718865

منبع: مهر

کلیدواژه: تصادفات رانندگی شهرداری مشهد اصحاب رسانه ماه محرم قزوین بوشهر شیراز ایلام مراسم عزاداری عاشورا اربعین حسینی شهرکرد خطبه های نماز جمعه گرگان تاسوعا و عاشورا سانحه تصادف ماه محرم و صفر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۱۱۶۴۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

زیرساخت، فرهنگ، قانون؛ عوامل کاهش تصادفات



معاون قضایی اجتماعی وپیشگیری ازوقوع جرم دادگستری کل استان کرمان گفت: توجه به زیرساخت‌های راه و جاده‌ها و همچنین دو موضوع مهم فرهنگ رانندگی و اِعمال قانون نیز باید به جد در اولویت کاری قرار گیرد چراکه نقش بزرگی در پیشگیری از تصادفات حادثه‌ای ایفا می‌کنند.

سید مهدی قویدل معاون قضایی اجتماعی وپیشگیری ازوقوع جرم دادگستری کرمان در برنامه تلویزیونی گفتگو ویژه خبری با بیان اینکه همزمان با توسعه و پیشرفت تکنولوژی قطعا با آسیب‌هایی مواجه هستیم، اظهار کرد: امروزه در کشور و سطح دنیا موضوع تصادفات یک مقوله‌ای است که با پیشرفت تکنولوژی و ماشینی شدن زندگی افراد، یکسری صدمات و تلفاتی در پی داشته است.

وی تصریح کرد: قطعا تصادفات علل و عوامل متفاوتی دارند که معمولا سه عامل مهم انسان، خودرو و جاده در بروز و یا کاهش تصادفات موثر هستند.
قویدل افزود: استان پهناور کرمان با توجه به داشتن گستردگی راه‌ها وجاده‌های مواصلاتی، با مشکلات زیرساختی بسیاری مواجه است کما اینکه بحث دو بانده شدن جاده ها، نصب سیستم پایش تصویری، هوشمندسازی، راه اندازی جایگاه‌های استراحتی و مجتمع‌های رفاهی بین راهی و... که در قانون برنامه ششم و هفتم توسعه نیز دولت را مکلف به انجام و رفع نواقص کرده است.
وی اضافه کرد: در کنار این زیر ساخت ها، دو موضوع مهم فرهنگ استفاده از خودرو و صحیح رانندگی کردن و دیگری بحث اِعمال و اجرای قانون نیز باید به جد در دستورکار قرارگیرد چراکه این موارد نقش پررنگی در پیشگیری از تصادفات ایفا می‌کنند.
این مقام قضایی با اشاره به اینکه در شورای پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان نیز ۱۰ اتهام اول استان را مطالبه گر هستیم، گفت: یکی از این اولویت ها، بحث تصادفات جاده‌ای است که بسیار مهم و حائز اهمیت است. 
معاون قضایی دادگستری استان کرمان بیان کرد: در کمیسیون ایمنی استانداری و همچنین در شورای پیشگیری از وقوع جرم نیز کارگروه‌های تخصصی تشکیل شده که در یکی از این کارگروه‌های تخصصی در خصوص معادن و بیمه است که به مواردی از جمله صدور بارنامه ها، نظارت بر حمل بار معادن و مسئولیت اجتماعی معادن و بیمه‌ها پرداخته می‌شود و معاونت اجتماعی وپیشگیری ازوقوع جرم نیز مطالبه گر این موضوع است.
وی با تاکید بر اینکه سامانه‌های صدور بارنامه باید هوشمندسازی شوند، اضافه کرد: این سامانه و سایر سامانه‌های جاده‌ای باید مستقیما در اختیار پلیس قرارگیرد و باتوجه به اینکه اخیرا خودرو‌هایی توسط پلیس راه توقیف شده مبنی بر داشتن بیش از ۱۰ تن اضافه بار، این نیز معضلی است که باعث وارد آمدن آسیب به راه‌ها می‌شودو همچینین حوادث جاده‌ای را در پی خواهند داشت و همین مشکلات باعث شده که یکی از اولویت‌های کاری ما در سال ۱۴۰۳ مطالبه رسیدگی به مشکلات راه و جاده‌های مواصلاتی استان باشد.

باشگاه خبرنگاران جوان کرمان کرمان

دیگر خبرها

  • نمایشگاه کاریکاتور "فرهنگ شهروندی" در اردبیل
  • ۸۲ مصدوم در تصادفات مشهد
  • تصادفات مشهد ۸۲ مصدوم بر جا گذاشت
  • جریمه ۵۴۰۰۰۰ خودرویی که بر روی خط عابر پیاده توقف داشتند
  • کار گذرگاه عابر پیاده دقیقا چیست؟ 
  • اعلام آمادگی ۳ هزار و ۵۰۰ زائر پیاده برای تشرف به مشهد در دهه کرامت
  • اعلام آمادگی ۳۵۰۰ زائر پیاده برای تشرف به مشهد در دهه کرامت
  • زیرساخت، فرهنگ، قانون؛ عوامل کاهش تصادفات
  • احداث ۶ دستگاه پل عابر پیاده در محور‌های پرتردد مازندران
  • تصادفات در مشهد یک کشته و ۴۳ مصدوم بر جای گذاشت