Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «صدای ایران»
2024-05-07@02:47:05 GMT

مشاوره منطقه‌ای دیپلمات ایرانی به ترامپ

تاریخ انتشار: ۲۴ شهریور ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۱۱۸۲۳۹

مشاوره منطقه‌ای دیپلمات ایرانی به ترامپ

به گزارش صدای ایران متن این مقاله به این شرح است:

با خروج ترامپ از برجام و اعمال سیاست بیمارگونه فشار حداکثری علیه ایران، تخاصم در روابط ایران و آمریکا بعد از انقلاب 1979 ایران، به نقطه عطف نزدیک می‌شود. قدرت‌های بلوک شرق همچون چین و روسیه که خود نیز دچار چالش تجاری با آمریکا هستند، تلاش صادقانه‌تری نسبت به بلوک غرب برای حفظ برجام انجام می‌دهند درحالی‌که تلاش‌های اروپا با شکست کامل مواجه شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اروپا در شعار، از برجام حمایت می‌کند اما در عمل کاملا تسلیم فشارهای آمریکا شده و از تحریم‌های آمریکا پیروی می‌کند. تلاش‌های مکرون رئیس‌جمهور فرانسه به نمایندگی از اتحادیه اروپا نیز تاکنون به شکست انجامیده است.

سیاست خروج تدریجی
برجام در جولای 2015 بین ایران و قدرت‌های جهانی (شامل آمریکا، آلمان، انگلیس، فرانسه، روسیه و چین) توافق شد. طبق تأییدات مکرر آژانس بین‌المللی انرژی اتمی، ایران بیش از سه سال برجام را به طور کامل اجرا کرد، درحالی‌که با کمال تعجب، کشورهای امضاکننده گروه 1+5 یا ناقص اجرا کردند یا تسلیم زورگویی‌های آمریکا شدند. عدم بهره‌مندی ایران از منافع اقتصادی برجام موجب ناامیدی ایران شد و لذا اعلام کرد که به تدریج برجام را ترک می‌کند و هر زمان سایر امضاکنندگان بدان برگردند، به اجرای کامل آن بازخواهد گشت. با ادامه این روند، پیش‌بینی می‌شود تا پایان دوره اول ریاست‌جمهوری ترامپ، آمریکا سیاست «فشار حداکثری» را تکمیل و ایران نیز به طور کامل از برجام خارج خواهد شد. این بن‌بست سه عامل مهم دارد. اول اینکه ترامپ خواستار گفت‌وگو و معامله مستقیم با ایران است و برای رسیدن به این آرزو، سیاست تحریم‌ها و فشارها را اتخاذ کرده است. اما او خود عملا با خروج از برجام، میز مذاکره را ترک کرد. بعد هم با تحریم مقام معظم رهبری و وزیر خارجه ایران و تعیین سپاه پاسداران ایران به‌عنوان سازمان تروریستی، شانس هر گفت‌وگویی را نابود کرد. دوم اینکه کارگزاران اصلی او یعنی جان بولتون، مشاور امنیت ملی و پمپئو، وزیر خارجه سیاست تغییر رژیم را به طور فعال دنبال کردند. عامل سوم هم اینکه نتانیاهو، نخست‌وزیر اسرائیل، به دنبال کشاندن آمریکا به جنگ با ایران بوده است. او هفته قبل مجددا مدعی شد که ایران مخفیانه دنبال ساخت بمب هسته‌ای بوده است.

ادعاهای بی‌پایه
نتانیاهو در کتاب سال 1995 خود به نام «مبارزه با تروریسم» مدعی شد که ایران سه تا پنج سال دیگر به بمب هسته‌ای دست خواهد یافت. او در اوایل سال‌های 2000 با جعل اسناد و مدارک، آمریکا را قانع کرد که صدام دارای سلاح‌های کشتار جمعی است و بدین‌ترتیب آمریکا را وادار به حمله نظامی به عراق کرد. نتانیاهو همچنین نقش اساسی در تحریک آمریکا برای حمله و گرفتارکردن آمریکا در گرداب افغانستان داشت. در وضعیت فعلی، دو احتمال جدی وجود دارد. اول اینکه ترامپ به برجام برنخواهد گشت. دوم اینکه ایران هم برجام را یک‌طرفه ادامه نخواهد داد. برجام جامع‌ترین سند تاریخ عدم اشاعه بمب هسته‌ای است. درعین‌حال پاداش ایران برای اجرای حداکثر شفافیت و بازرسی و محدودیت در تاریخ هسته‌ای، گسترده‌ترین و بی‌رحمانه‌ترین تحریم‌های آمریکا بود. علیرغم اینکه آژانس بین‌المللی انرژی اتمی هم مکرر صلح‌آمیزبودن برنامه هسته‌ای ایران را تأیید کرده، دولت آمریکا همچنان ایران را در مورد بمب هسته‌ای متهم می‌کند. بنابراین آمریکا، اعتبار آژانس بین‌المللی انرژی اتمی را نیز از بین برده است. اما سؤال این است اکنون که ترامپ جان بولتون، مشاور امنیت ملی جنگ‌طلب خود را اخراج کرده است، آیا شانسی برای خروج از بن‌بست فعلی بحران روابط آمریکا و ایران وجود دارد؟ نکته کلیدی این است که ترامپ گفت‌وگو و معامله مستقیم با ایران را می‌خواهد، تأکید می‌کند که برجام فاجعه است و تنها خواستار این است که ایران بمب هسته‌ای نداشته باشد و لذا توافق جدید هسته‌ای با ایران را می‌خواهد. اما واقعیت این است که آمریکا برجام را نابود کرده و قدرت‌های جهانی هم توان احیای آن را ندارند.

یک معامله بهتر
اگر ترامپ به دنبال معامله‌ای است که موضوع هسته‌ای و منطقه را دربر گیرد، می‌تواند از برقراری یک سیستم همکاری جمعی در منطقه خلیج‌فارس بین هشت کشور: ایران، عربستان، عراق، امارات، کویت، عمان، قطر و بحرین حمایت کند، سیستمی که در قالب آن، کشورهای مذکور برای صلح و ثبات منطقه و مقابله با تروریسم همکاری جمعی داشته باشند و به عاری‌سازی منطقه از سلاح‌های کشتار جمعی و هسته‌ای متعهد باشند. برای چنین ابتکاری، ترامپ باید از رئیس‌جمهور ایران، سران کشورهای خلیج‌فارس و سران کشورهای عضو دائم شورای امنیت دعوت به عمل بیاورد.
اما اگر ترامپ به دنبال یک معامله دوجانبه است، باز هم شانس وجود دارد اگر آمریکا به قوانین بین‌المللی در موضوع هسته‌ای احترام بگذارد.

قدم بعدی
در این صورت، ایران به‌جای سیاست فعلی «خروج گام‌به‌گام از برجام»، باید بلادرنگ از برجام خارج شده و هم‌زمان عضویت خود در معاهده عدم اشاعه هسته‌ای (ان‌پی‌تی) را به تعلیق درآورده و سپس با ترامپ در مورد یک معامله «حقوق هسته‌ای در برابر تعهدات هسته‌ای» در چارچوب معاهده ان‌پی‌تی وارد مذاکره مستقیم شود. نتیجه این مذاکرات هم باید این باشد که آمریکا تمام تحریم‌های مرتبط با موضوع هسته‌ای را لغو کند و متقابلا ایران تمام تعهدات هسته‌ای در چارچوب ان‌پی‌تی را بپذیرد. توافق ترامپ- روحانی درمورد چنین معامله‌ای سه خاصیت دارد: اولا معاهده ان‌پی‌تی اعتبار خود در جامعه جهانی را بازخواهد یافت/ ثانیا، تبعیضات هسته‌ای علیه ایران که از انقلاب 1979 ادامه دارد، منتفی می‌شود./ ثالثا ترامپ هم به آرزوی خود برای مذاکره و یک معامله بزرگ با ایران می‌رسد.

منبع: صدای ایران

کلیدواژه: ترامپ آمریکا تحریم صدای ایران سید حسین موسویان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت sedayiran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صدای ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۱۱۸۲۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهترین بروکر برای ایرانی ها کدام است؟

بروکر یا همان کارگزار واسطه‌ای میان معامله‌گران و شبکه وسیعی از مراکز تامین کننده‌ی نقدینگی است؛ به علت اینکه معامله‌گران سرمایه خود را به بروکر واریز می‌کنند، همواره یافتن بروکر مورد اعتماد و معتبر یکی از چالش‌های معامله‌گرا بوده است.

 

بروکر یا همان کارگزار واسطه‌ای میان معامله‌گران و شبکه وسیعی از مراکز تامین کننده‌ی نقدینگی است؛ به علت اینکه معامله‌گران سرمایه خود را به بروکر واریز می‌کنند، همواره یافتن بروکر مورد اعتماد و معتبر یکی از چالش‌های معامله‌گرا بوده است. البته این چالش زمانی سخت‌تر می‌شود که اکثر بروکرهای جهان به علت تحریم به ایرانیان خدمات نمی‌دهند و معامله‌گران باید از میان بروکرهایی که به ایرانی ها خدمات می‌دهند یکی را برگزینند. در این مقاله به برخی بروکرهای تایید شده و معتبر برای ایرانی ها می پردازیم و مزایا و معایب آنها را بررسی می‌کنیم.

بروکر ویتاورس

بروکر ویتاورس (Vittaverse) یکی از معدود بروکرهایی است که علی‌رغم مدت زمان کمی که شروع به فعالیت کرده است؛ توانسته محبوبیت زیادی میان کاربران ایرانی کسب کند. بروکر ویتاورس از تمامی جفت‌ارز ها و حتی جفت ارزها‌ی کم یاب نیز پشتیبانی می‌کند و ارزهای دیجیتال و فلزات را نیز پوشش می‌دهد.

ویتاورس علاوه بر خدمات بروکری این قابلیت را به معامله گرانی که سرمایه کافی را ندارند می‌دهد تا از طریق پراپ تریدینگ (prop trading) تا سقف نیم میلیون دلار سرمایه اولیه برای معامله‌گری کسب کنند. علاوه بر آن این بروکر سرمایه کاربران خود را تا 20 هزار یورو بیمه می کند و معامله گران می‌توانند با خیالی آسوده به معامله بپردازند.

برخی از مزایای بروکر ویتاورس رگوله شده توسط سازمان خدمات بین‌المللی موالی به شماره BFX2024072 بیمه ( تا سقف 20 هزار یورو) امکان واریز و برداشت آنی و بدون کمیسیون ارائه لوریج حداکثری 1:500 حساب‌ها با کمیسیون کم پاداش و بونوس‌های متنوع

برخی از معایب بروکر ویتاورس

نداشتن حساب معاملاتی cent بروکر آلپاری

بروکر آلپاری (alpari) یکی از قدیمی‌ترین و معروف‌ترین بروکرهایی است که به ایرانیان خدمات می‌دهد. این بروکر که فعالیت خود را از سال 1998 میلادی شروع کرد در بسیاری از کشورها شعبه داشت اما پس از ورشکستگی این شعب از بین رفتند و هم اکنون تنها شعبه روسیه آلپاری است که به فعالیت خود ادامه می‌دهد. لازم به ذکر است که این بروکر در میان ایرانیان دارای محبوبیت بالایی است؛ به طوری که برخی معامله‌گران آن‌را به عنوان بهترین بروکر برای ایرانی ها می‌دانند.

برخی از مزایای بروکر آلپاری

ارائه لوریج حداکثری 1:2000 پشتیبانی از حدود 300 دارایی قابل معامله دارای رگولیشن (regulation) از موسسه خدمات مالی موریس(FSC) امکان شارژ و برداشت حساب به صورت ریالی با درگاه Irpay.pro

برخی از معایب بروکر آلپاری

اسپردهای بالا در بعضی از نمادهای معاملاتی سابقه‌ی ورشکستگی بعضی از شعب

بروکر آ مارکتس

بروکر ای مارکتس (A Markets) نیز به عنوان یکی از بهترین بروکرها که به ایرانی ها خدمات می‌دهد شناخته شده است. این بروکر که فعالیت خود را از سال 2007 میلادی آغاز کرده، در بسیاری از کشور ها نظیر ترکیه، قبرس، روسیه و.. نمایندگی دارد. دفتر مرکزی این بروکر واقع در مونته نگرو است. این بروکر علاوه بر اینکه امکان ایجاد حساب اسلامی را به معامله‌گران می‌دهد ، در حفظ امنیت سرمایه معامله‌گران بسیار سخت گیرانه عمل می‌کند.

این بروکر از تمامی جفت ارزها، 142 سهم، 20 ارز دیجیتال، 16 شاخص ، 11 کالا و 7 فلز پشتیبانی می‌کند. حداقل واریزی برای شروع معامله‌گری در این بروکر 100 دلار است و 15 درصد هر مبلغی که به عنوان واریز اولیه انجام دهید، به عنوان بونوس خوش آمد گویی به حساب شما افزوده می‌شود.

برخی از مزایای بروکر آ مارکتس

رگوله شده توسط موسسه مالی FSA دارای بیش از 13 سال سابقه فعالیت قابلیت برداشت و واریز آسان به صورت ریالی پشتیبانی کامل 24 ساعته

برخی از معایب بروکر آ مارکتس

عدم ارائه حساب‌های سنتی برای معامله‌گران تازه کار اسپرد بالا تنها در حساب‌های FIXED بروکر روبو فارکس

بروکر روبو فارکس (Robo Forex) از دسته بروکرهایی به شمار می‌آید که نمادهای معاملاتی بسیاری را پوشش می‌دهد. از این نمادها می‌توان به سهام بیش از 3000 شرکت آمریکایی و رمز ارزهایی با بستر (erc 20) نام برد. این بروکر از سال 2009 شروع به فعالیت کرده و تاکنون سابقه ورشکستگی نداشته است.

این بروکر رابط کاربری آسانی داشته و معامله‌گران می‌توانند به سادگی در آن ثبت‌نام کنند. همچنین مشتریان خود را تا سقف 20 هزار یورو بیمه مالی می‌کند و توسط موسسه‌ی قانون‌گذاری IFSC رگوله شده است.

برخی از مزایای بروکر روبو فارکس

امکان معامله‌ی سهام بیش از سه هزار شرکت آمریکایی وجود اسپرد های کم در حساب‌ها ارائه لوریج حداکثری 1:2000

برخی از معایب بروکر روبو فارکس

عدم امکان واریز و برداشت ریالی آسان عدم پشتیبانی قوی زبان فارسی بروکر فیبوگروپ

بروکر فیبو گروپ (Fibo Group) یکی از قدیمی ترین بروکرها با سابقه ای بالای 25 سال است. این بروکر فعالیت خود را از سال 1998 شروع کرده است و به عنوان یکی از بروکرهای محبوب برای ایرانی ها شناخته می‌شود. دفتر مرکزی فیبو گروپ در ویرجین آیلند بریتانیا تاسیس شد؛ اما این بروکر در کشورهای دیگری نیز نظیر وین، مونیخ، شانگهای و.. نیز شعبه دارد.

این بروکر حساب سنتی با حداقل واریز مبلغ 1 دلار را به مشتریان خود ارائه می‌دهد؛ همچنین مشتریان خود را تا سقف مبلغ 20 هزار یورو بیمه کرده و دارای رگولاتوری FSC و CySEC نیز می‌باشد.

برخی از مزایای بروکر فیبوگروپ

پشتیبانی از حساب‌های متنوع رگوله شده توسط FSC و CySEC دارای سابقه‌ی طولانی مدت امکان واریز و برداشت ریالی

برخی از معایب بروکر فیبوگروپ

وجود باگ‌های متعدد در سرورهای معاملاتی عملکرد ضعیف در پاسخ‌گویی به درخواست‌های مالی وجود برخی مشکلات نموداری سخن پایانی

بعد از معرفی چندین بروکر ممکن است مقداری دچار سردرگمی شوید و این سوال برایتان پیش بیاید که بهترین بروکر برای ایرانی ها کدام است؟ در حقیقت این سوالی است که تنها خودتان می‌توانید به آن پاسخ دهید؛ به عنوان یک معامله‌گر حرفه ای، با توجه به تجربه ای که از معامله در بروکرها داشته اید، می توانید متوجه شوید که هیچ بروکری بدون ایراد نیست و این انتخاب شما است که به چه بروکری در نهایت اعتماد می‌کنید. بروکرها مزایا و معایب مختلفی دارند، با توجه به تغییر مداوم قوانین رگولاتوری، ابزارها و تمامی این موارد؛ شما به عنوان یک معامله‌گر بسته به نیاز خود باید بهترین بروکر مورد نظر خودتان را انتخاب کرده و با آن کار کنید.

برچسب ها: بروکر ، کارگزار ، نقدینگی ، بروکر ویتاورس ، Vittaverse لینک کوتاه خبر: bzna.ir/000TA7

دیگر خبرها

  • همکاری ایران و آژانس تحت تأثیر رویکرد و رفتار بی‌ثبات و متناقض آمریکا قرار نگیرد
  • ادعای یک روزنامه درباره درخواست تـازه آمریکا و پاسخ ایـران
  • ادعای روزنامه کویتی درباره درخواست تازه آمریکا از ایران
  • دیپلمات‌های طالبان در تهران میزبان تیم ملی فوتسال افغانستان
  • هشدار روسیه به آمریکا درباره استقرار موشک در منطقه آسیا-اقیانوسیه
  • اعتراف روزنامه غربگرا: ایران  سه بر صفر از آمریکا جلو است
  • بازخوانی پرونده توسعه برق هسته‌ای در ایران؛ از برجام تا مشارکت مردم
  • رمزگشایی از تشدید فشارهای لابی اسرائیل علیه موسویان/ مقاله تند جروزالم‌پست علیه دیپلمات پیشین ایرانی
  • بهترین بروکر برای ایرانی ها کدام است؟
  • مثلث آمریکایی چه هدفی را در تقابل با فعالیتهای هسته‌ای ایران دنبال می‌کنند؟ / نقشه راه گروسی در تهران پس از عملیات وعده صادق