Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «باشگاه خبرنگاران»
2024-04-26@01:24:41 GMT

دستگاهی که باکتری را بو می کشد

تاریخ انتشار: ۲۵ شهریور ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۱۲۲۴۳۰

دستگاهی که باکتری را بو می کشد

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، محققان دستگاهی ابداع کرده اند که می تواند با بررسی تنفس فرد بوی عفونت باکتریایی در آن را ردیابی کند و به این ترتیب از تجویز بی رویه آنتی بیوتیک جلوگیری کند.

 محققان دستگاهی ابداع کرده اند که باکتری را در نفس انسان ردیابی می کند. این دستگاه از تجویز بی رویه آنتی بیوتیک می کاهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در حقیقت کارشناسان ماشینی ابداع کرده اند که بوی باکتری را شناسایی می کند و به این ترتیب نشان می دهد چه زمان بیمار به درمان با آنتی بیوتیک نیاز دارد. این فناوری مشخص می کند افرادی که به عنوان بیماران مبتلا به عفونت های تنفسی معرفی می شوند دچار سرما خوردگی هستند یا آنفلوانزا.

بیمار باید در یک لوله مخصوص نفس بکشد و دستگاه این نمونه را بررسی می کند. در مرحله بعد وجود مواد شیمیایی خاصی ردیابی می شود که نشان دهنده حضور باکتری در بدن بیمار است.

جیمز کاوینگتن از دانشگاه وارویک و مخترع این« بینی الکترونیکی» امیدوار است در آینده از میزان تجویز آنتی بیوتیک ها بکاهد.

او می گوید: می خواهم داروهایی را آزمایش کنم و بسازم که تاثیرگذاری طولانی تری دارند. ایده بررسی تنفس افراد به بررسی فرایند بیولوژیکی بدن افراد کمک می کند. ما می خواهیم از میزان داروهای تجویزی برای بیماران بکاهیم.

آزمایش های اولیه این پروژه به نام BreathSpec نشان می دهد دقت تشخیص دستگاه ۸۰ درصد است.

دانشمندان طی ۱۸ ماه این دستگاه را روی بیش از ۱۱۱۲ نفر آزمایش کردند. آنها متوجه شدند از این تعداد شرکت کننده،۴۰۶ نفر مبتلا به عفونت بالای دستگاه تنفسی بودند . از این تعداد ۳۷۶ نفر مبتلا به عفونت غیر باکتریایی و ۳۰ نفر مبتلا به عفونت باکتریایی بودند.

همچنین ۵۲۰ نیز مبتلا به عفونت پایین دستگاه تنفسی بودند. از این تعداد ۲۷۲ نفر آنها مبتلا به عفونت غیر باکتریایی و ۲۴۸ نفر مبتلا به عفونت باکتریایی بودند. ۱۸۶ نفر نیز عفونتی نداشتند.

کاوینگتون در این باره می گوید: در اصل دستگاه ما ۸۰ درصد موارد را درست تشخیص داد.

منبع: مهر

انتهای پیام/

 

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: دانستنی ها آنتی بیوتیک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۱۲۲۴۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شناسایی بیماری‌های عفونی با نانوکامپوزیت آراسته به طلا

به گزارش خبرگزاری مهر، در مقاله‌ای که در مجله Langmuir منتشر شده است، دانشمندان توضیح دادند که بیشتر آزمایش‌هایی که امروز استفاده می‌شود مبتنی بر واکنش‌های آنتی‌ژن و آنتی‌بادی است. ماده فلورسانس یا پروب ذرات رنگی به آنتی‌بادی‌ها وصل می‌شود تا نتیجه مشخص شود. هنگامی که آنتی‌بادی‌ها به ویروسی مانند SARS-COV-۲ می‌چسبند، این پروب‌ها حضور ویروس را اعلام می‌کنند. استفاده از نانوذرات رنگی به دلیل سادگی در اجرای آن و تجهیزات علمی کمی برای انجام آزمایشات بسیار مورد توجه است.

نانوذرات طلا رنگی با ثبات شیمیایی بالا و جذب پلاسمون منحصر به فرد، به طور گسترده به عنوان پروب در آزمایشات ایمنی‌سنجی استفاده می‌شوند. به گفته محققان، چنین موادی دارای تطبیق‌پذیری بالایی هستند و رنگ‌های آن‌ها بر اساس اندازه و شکل تغییر می‌کند. علاوه بر این، سطح آن‌ها را می‌توان با استفاده از ترکیبات تیول اصلاح کرد.

در آزمایش‌های معمولی که از نانوذرات طلا رنگی استفاده می‌کنند، اغلب باید چگالی نوری نانوذرات طلا را تقویت کنند، به طوری که پزشکان بتوانند به راحتی قدرت سیگنال تولید شده توسط تعامل بین آنتی‌بادی‌ها و ماده هدف را اندازه‌گیری کنند. با افزایش میزان نانوذرات طلا می‌توان تا حدی سیگنال را بهبود داد اما مقدار بسیار زیادی از نانوذرات طلا نیاز است. برای حل این مشکل محققان چیدمان جدیدی از نانوذرات طلا ارائه کردند.

محققان روش جدیدی به نام رسوب خودسازمانده (SORP) را پیشنهاد کردند. SORP با حل کردن پلیمرها در حلال‌های آلی کار می‌کند. پس از اینکه حلال آلی توسط تبخیر حذف شد، پلیمرها با هم جمع می‌شوند و ذرات ریز را تشکیل می‌دهند.

هیروشی یابو، یکی از نویسندگان این مقاله می‌گوید: «با استفاده از پلیمرهای تزئین‌شده با نانوذرات طلا که توسط SORP جمع‌آوری شده‌اند، تصمیم گرفتیم ببینیم چقدر در تشخیص ویروس آنفولانزا موثر هستند و آیا حساسیت بیشتری در تشخیص واکنش‌های آنتی‌ژن-آنتی‌بادی دارد یا خیر. روش ما منجر به چگالی نوری بالاتری نسبت به نانوذرات طلا شد.»

یافته‌های این گروه نشان داد که می‌توان از این فناوری در فضای خارج از آزمایشگاه نیز استفاده کرد.

کد خبر 6087499 مهتاب چابوک

دیگر خبرها

  • داروهای غیر آنتی‌بیوتیک باکتری‌ها را از بین می‌برند؟
  • شمش خم کن چیست؟
  • داروهای غیر آنتی‌بیوتیک باکتری‌ها را از بین می‌برند
  • دلیل اصلی و علت لق شدن دندان ها در بزرگسالی + درمان آن
  • عملکرد دستگاه‌های اجرایی سیستان و بلوچستان بررسی شد
  • شناسایی بیماری‌های عفونی با نانوکامپوزیت آراسته به طلا
  • واکسیناسیون کودکان هرمزگان علیه بیماری پُنوموکوک
  • ناسا یک باکتری جهش‌یافته و خطرناک را در فضا کشف کرد
  • ترک فعل احتمالی در مدیریت بحران پیگیری می‌شود
  • دستگاه اتوماسیون تعیین گروه‌بندی خون در قم بهره برداری شد