Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک پایگاه خبری بین‌المللی در حوزه نفت ضمن گزارشی تصریح کرد ایران در هنر پنهان کردن نفتکش‌هایش از تحریم‌های آمریکا استاد شده است.  به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، اویل پرایس نوشت: ایران روش‌های مختلفی برای انتقال مخفیانه محموله‌های نفتی‌اش دارد، به طوری که بسیاری از مراکز رهگیری محموله‌ها تلاش می‌کنند به اطلاعات موثقی در این زمینه دست یابند، اما تهران در این زمینه استاد شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


«دوین گوگگان» مدیر جهانی اطلاعات نفتی موسسه «گن اسکیپ» گفت: ایران بهتر از آنچه دیگران انتظار داشته‌اند، نفت خود را به دیگران می‌فروشد.
سرویس ردیابی نفتکش‌ها موسوم به «تانکر ترکرز» نیز اعلام کرد ایران بیش از سطح انتظار دیگران، خوب عمل می‌کند به طوری که بیش از ۸۰۰ هزار بشکه در روز نفت خام و محصولات میعانی صادر کرده که از این رقم، مقصد بیش از ۴۰۰ هزار بشکه در روز، ناشناخته است.
به گفته «سمیر مدنی» یکی از موسسان سرویس ردیابی نفتکش‌ها، این بشکه‌های نفتی در نهایت از طریق انتقال کشتی به کشتی، سر از کشتی دیگری درمی‌آورند و به احتمال زیاد، کشتی‌های چینی دریافت‌کننده این محموله‌ها هستند.
منابع رازدار در صنعت ردگیری محموله‌های نفتی نیز اعلام کردند مشکل اینجاست که نفتکش‌های ایرانی به محض ترک بنادر، چراغ خاموش حرکت می‌کنند تا در راه رسیدن به بندر مقصد، از ردگیری مصون مانند.
«فلوریان تالر» مدیر اولین تحلیلگر نفتی دیجیتال جهان تحت عنوان «اویل ایکس» نیز گفت: برای ردگیری موقعیت یک نفتکش با دستگاه گیرنده و فرستنده خاموش، به سیستم‌های بسیار پیشرفته‌ای نیاز است.
این سیستم در دسترس همگان نیست و مسئله پیچیده‌تر آنکه، نفتکش‌های مختلف از روش‌های مختلف رهگیری محموله‌ها استفاده می‌کنند.
به علاوه، انتقال محموله‌ها از کشتی به کشتی به روش دور زدن تحریم‌ها برای ایران تبدیل شده و ردگیری محموله‌های نفتی از ایران به مقاصدشان را دشوارتر کرده است.
محاسبات شرکت تحلیل داده‌های گن اسکیپ حاکی است که از سه ماهه نخست سال ۲۰۱۸، تولید نفت ایران تنها به میزان تقریبی ۱۵ درصد کاهش یافته است.
تحلیلگران این شرکت همچنین یادآور شدند با تولید حدود سه میلیون و ۹۰۰ هزار بشکه نفت در روز در ایران، صادرات این کشور احتمالا به یک میلیون بشکه در روز می‌رسد. منبع: روزنامه کیهان

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: اویل پرایس تحریم نفتی ایران دور زدن تحریم ها تحریم علیه ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۱۲۳۱۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

محموله تجاری ریلی افغانستان به مقصد ترکیه از ایستگاه راه‌آهن تهران عبور کرد

به گزارش گروه اقتصاد خبرگزاری علم و فناوری آنا از وزارت راه و شهرسازی، با وجود عدم اخذ مجوز‌های لازم و عدم هماهنگی با راه آهن جمهوری اسلامی ایران، ۱۰ واگن محموله صادراتی کشور افغانستان به ترکیه که لکوموتیو آن توسط مجموعه موسوم به کنسرسیوم جدا شد و در مرز شمتیغ رها شده بود، روز پنجشنبه ۱۳ اردیبهشت، توسط راه‌آهن ایران و با همراهی مرزبانی کشور به سمت مرز رازی در غرب کشور حمل شد.

همچنین راه آهن جمهوری اسلامی ایران، آمادگی خود را برای حمل قطار دوم محموله تجاری پس از انجام تشریفات گمرکی و مرزبانی توسط صاحبان بار و شرکت فورواردر اعلام می‌کند.

در پی اطلاع رسانی‌های گذشته تاکید می‌شود که مجموعه موسوم به «کنسرسیوم توسعه ریلی افغانستان» بدون طی روال قانونی اعم از اخذ مجوز‌های مرزبانی و گمرک و همچنین عدم اخذ مجوز از راه‌آهن جمهوری اسلامی ایران به‌عنوان متولی حمل‌ونقل ریلی کشور، اقدام به ارسال تعداد ۱۰ واگن با محموله تجاری به مرز شمتیغ و سپس رها کردن این واگن‌ها در شمتیغ کرد و کوشید با فشار‌های رسانه‌ای و توسل به برخی ادعا‌های بعضاً کذب، نسبت به عبور این بار از مسیر ریلی جمهوری اسلامی ایران اقدام کند.

در این راستا راه‌آهن جمهوری اسلامی ایران با وجود ناپختگی و بی صداقتی انجام شده از سوی کنسرسیوم، با لحاظ کردن مصالح ملی و با حُسن نیت، حمل بخش نخست محموله تجاری را روز پنجشنبه (۱۳ اردیبهشت (آغاز کرد و این محموله روز شنبه گذشته (۱۵ اردیبهشت) از تهران نیز عبور کرد و اکنون در مسیر مرز رازی واقع در شمال غرب کشور است. همچنین راه‌آهن جمهوری اسلامی ایران آمادگی خود به‌منظور حمل محموله تجاری بعدی را پس از کسب مجوز‌های لازم از سوی مراجع ذیربط از جمله مرزبانی و گمرک اعلام می‎‌کند.

راه‌آهن جمهوری اسلامی ایران تاکید می‌کند برقراری خط دائمی تبادلات تجاری ریلی افغانستان به ایران مستلزم انجام اصلاحات لازم بر روی خطوط ریلی افغانستان برای رسیدن به استاندارد‌های مورد نیاز و همچنین انجام روال اداری و تشریفات قانونی لازم شامل اخذ مجوز‌های مربوطه از مرزبانی، گمرک و راه‌آهن توسط فورواردر‌ها خواهد بود.

راه‌آهن جمهوری اسلامی ایران در راستای سیاست دولت سیزدهم مبنی بر توسعه ارتباط با همسایگان، ضمن تاکید مجدد بر تمایل خود برای گسترش هرچه بیشتر حمل ریلی محموله‌های تجاری افغانستان به صورت صادرات، واردات یا ترانزیت آمادگی خود به‌منظور کمک به بهسازی و بازسازی خطوط مربوطه و تسریع در برقراری مبادلات تجاری ریلی میان دو کشور ایران و افغانستان را اعلام می‌دارد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • توقیف ۴۴ هزار تُن روغن غیرقابل مصرف‌ در بندر شهید رجایی
  • بارگیری غیراستاندارد محموله افغانستان توسط کنسرسیوم ریلی+عکس
  • پاشنه آشیل روسیه برابر تحریم‌های غرب
  • محموله تجاری ریلی افغانستان به مقصد ترکیه از ایستگاه راه‌آهن تهران عبور کرد
  • ۱۰ واگن جدا شده محموله های ترانزیتی افغانستان به مرز رازی رسید
  • بار ترانزیتی افغانستان به ترکیه از تهران گذشت/ آمادگی راه‌آهن برای حمل محموله‌های بعدی
  • کشتی‌گیران اسرائیلی به دلیل تحریم ترکیه، از حضور در المپیک پاریس محروم شدند
  • فوت دردناک پیرمرد میاندوآبی زیر چرخ‌های نفتکش
  • فوت غم‌انگیز پیرمرد میاندوآبی زیر چرخ‌های نفتکش
  • فوت غمناک پیرمرد میاندوآبی زیر چرخ‌های نفتکش