Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-28@06:02:28 GMT

آغاز چک نیمه سنگین ۱۳ فروند ای تی آر هما

تاریخ انتشار: ۲۵ شهریور ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۱۲۳۹۴۷

آغاز چک نیمه سنگین ۱۳ فروند ای تی آر هما

به گزارش خبرنگار مهر، محمود نادری رئیس آشیانه تعمیرات ایران ایر امروز در مراسم آغاز اولین چک دوساله نیمه سنگین هواپیماهای ای تی آر هما اظهار داشت: چک نیمه سنگین یک فروند ای تی آر به پایان رسیده و وارد خط پروازی شده است. یک فروند دیگر هم در حال انجام چک آن از سوی کارشناسان تعمیرات هماست.

وی افزود: کارخانه سازنده این نوع هواپیماها اعلام کرده که بعد از دو سال باید چک نیمه سنگین برای بخشهای مختلف هواپیما شامل ایرکاندیشنر، ارابه فرود، دم، موتور، تانکر سوخت، فرامین کنترل، سیستم الکترونیک و اویونیک و کل بدنه، سقف و دیواره ها انجام وشود که بر اساس دستورالعمل صادره، قطعات و بخش های مذکور را به طور کامل باز کرده ایم؛ پس از انجام بازرسی ها توسط کارشناسان ایران ایر و اطمینان از عدم خوردگی و برآمدگی، همه قطعات به جای خود بازگشته و پس از انجام تست ها، به خط پروازی برمی گردد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی یادآور شد: این کارها ۱۰ روز کاری معادل ۳۵۰۰ نفرساعت کار می برد.

مدیر آشیانه تعمیرات ایران ایر افزود: چک نیمه سنگین اولین ای تی آر انجام شده و به ترتیب سایر ای تی آرها باید چک نیمه سنگین دوساله را بر اساس دستورالعمل ارائه شده از سوی کارخانه سازنده، طی می کنند.
این مقام مسئول در هما ادامه داد: شرکت ای تی آر باید این فرآیند را تأیید کند که نماینده این شرکت در آشیانه تعمیرات هما مستقر است.

نادری تصریح کرد: اگر قرار به تعویض قطعه باشد، در انبار قطعات لازم را داریم که توسط تدارکات ایران تیر از قبل تهیه می شود.

به گفته نادری، شرکت ای تی آر در آخرین اعزام ای تی آرها، معادل ۵ میلیون یورو قطعه را همراه با هواپیما به ایران ارسال کرد. ضمن اینکه غیر از این قطعات، مرتبا قطعات مصرفی جدید وارد کشور می شود که مشکلی برای واردات آنها از نظر تحریم نداریم. چون این شرکت مجوز واردات آنها را دریافت کرده است.

کارشناس تعمیرات هواپیماهای هما اظهار کرد: ای تی آرها هر ۵۰۰ ساعت پرواز هم یک چک سبک با نام A چک دارد و هر قطعه ای که خراب هم نباشد، باید در هنگام چک ها تعویض شوند.

وی ادامه داد: استفاده از ای تی آرها برای توسعه پروازهای رجینال و منطقه ای کمک زیادی به هما کرده است به خصوص در پروازهای داخلی که بیشتر پروازهای داخلی را هواپیماهای narrow body (بدنه باریک) شامل فوکرها و ای تی آرها انجام می دهند.

کارشناسان تعمیرات ای تی آرها قبل از ارسال هواپیماها به ایران، از طرف هما به شرکت سازنده برای آموزش نحوه تعمیر ای تی آر اعزام شدند که در حال حاضر متخصص تعمیر این نوع هواپیما شده اند.

وی خاطرنشان کرد: قرار است از بیس بندرعباس پروازهای منطقه ای به کشورهای جنوب خلیج فارس انجام شود.

به گفته نادری، ای تی آرهای هما نسل جدید هواپیماهای این شرکت هواپیماساز هستند که از پیشرفته ترین فناوری ساخت هواپیماهای بدنه باریک در آنها استفاده شده است

به گزارش خبرنگار مهر، در دوره پسابرجام، ایران ایر قرارداد خرید ۲۰ فروند ای تی آر با این هواپیماساز ایتالیایی_فرانسوی امضا کرد که تا پیش از خروج آمریکا از برجام، ۱۳ فروند آنها وارد کشور شد.

کد خبر 4719543 برهان محمودی

منبع: مهر

کلیدواژه: هواپيماي اي تي آر ایران ایر اورهال هواپیما بورس قیمت دلار بانک مرکزی ایران بازار سهام قیمت نفت جنگ تجاری صادرات غیرنفتی دلار ایالات متحده آمریکا وزارت جهاد کشاورزی قیمت یورو وزارت صنعت معدن و تجارت سازمان امور مالیاتی آرامکو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۱۲۳۹۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مدیرعامل تعمیرات نیروگاهی ایران:تلاش بی وقفه متخصصان منجر به ساخت ۱۶ هزار قطعه نیروگاهی و جلوگیری از خروج ۸۰ ملییون دلار ارز از کشور شده است

گزارش پایگاه خبری برق حرارتی، مسعود مرادی، مدیرعامل شرکت تعمیرات نیروگاهی ایران در جریان بازدید وزیر نیرو از این مجموعه با تاکید بر اینکه متخصصان شرکت بی‌وقفه در حال آماده‌سازی واحدهای نیروگاهی کشور برای تولید برق پایدار در پیک تابستان امسال هستند، ادامه داد: به منظور ارتقای آمادگی واحدهای نیروگاهی کشور برای گذر موفق از روزهای اوج مصرف امسال تعداد ۱۸۰ پروژه تعمیراتی به ظرفیت ۱۲ هزار و ۸۰۰ مگاوات توسط این شرکت در دستور کار قرار گرفته است.
مدیرعامل شرکت تعمیرات نیروگاهی ایران یادآور شد: در طی یکسال گذشته ۱۶ هزار قطعه مورد نیاز نیروگاه‌ها در این مجموعه ساخته شده است که انجام این اقدامات موجب جلوگیری از خروج ۸۰ میلیون یورو ارز از کشور شده است.
وی با اشاره به اینکه در چند سال اخیر مجموعه تعمیرات نیروگاهی ایران حرکت فزاینده‌ای در رفع کامل وابستگی و خودکفایی ساخت قطعات و بازسازی تجهیزات نیروگاهی برداشته است، اظهار کرد: دانش ساخت داخل صنعت نیروگاهی در کشور به عالی‌ترین حد ممکن خود رسیده و ایران به جمع پنج کشور دارنده فناوری ساخت قطعات نیروگاهی پیوسته است.

مرادی با تاکید بر اینکه هیچگونه وابستگی به خارج از کشور برای تعمیرات و آماده‌سازی نیروگاه‌های حرارتی نداریم، افزود: در حال حاضر متخصصان داخلی علاوه بر رفع نیازهای کشورمان، در حال صدور خدمات فنی و مهندسی در این بخش و تعمیرات واحدهای نیروگاهی کشورهای منطقه هستند.
شرکت تعمیرات نیروگاهی ایران به عنوان یکی از ذخایر ارزشمند صنعت برق کشور با هدف پشتیبانی از تولید برق پایدار و خط مشی انجام تعمیرات تخصصی و فوق‌تخصصی در زمینه صنعت برق، نفت، گاز و پتروشیمی و دیگر صنایع مولد در زمینی به وسعت ۵۰ هزار مترمربع در استان البرز واقع شده است.

۴۶

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1899609

دیگر خبرها

  • افزودن ۲ فروند بالگرد به ناوگان هوایی همدان
  • پایداری جریان تامین و توزیع آب شرب شهر‌ها و روستا‌های استان یزد
  • اضافه شدن ۲ بالگرد به ناوگان امدادی و آموزشی همدان
  • انجام بیش از ۳۰۰ هزار آزمایش کلرسنجی توسط شرکت آبفای یزد
  • نیروگاه‌های برق به استقبال روزهای اوج مصرف تابستان می روند | وزیر نیرو: تعمیرات نیروگاه‌ها تا نیمه اردیبهشت پایان می‌یابد
  • وزیر نیرو: تعمیرات نیروگاه‌ها تا نیمه اردیبهشت پایان می‌یابد
  • تولید محصول دانش‌بنیان نیروگاهی باهدف جلوگیری از خروج ارز
  • تعمیرات نیروگاه‌ها تا نیمه اردیبهشت پایان می‌یابد
  • مدیرعامل تعمیرات نیروگاهی ایران:تلاش بی وقفه متخصصان منجر به ساخت ۱۶ هزار قطعه نیروگاهی و جلوگیری از خروج ۸۰ ملییون دلار ارز از کشور شده است
  • آماده‌سازی تمامی نیروگاه‌های کشور برای تولید حداکثری در تابستان/ تعمیرات نیروگاه‌ها تا نیمه اردیبهشت پایان خواهد یافت