Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه ایسکانیوز از نور، محمد احمدی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد نور در مراسم تکریم و معارفه مدیران قدیم و جدید مدرسه دخترانه هوشمند سمای واحد نور با بیان اینکه با ۲۳ سال سابقه معلمی و تقریباً ۱۴ سال در مدیریت دانشگاه آزاد اسلامی مشغول به فعالیت هستم، اظهار کرد: همه پست‌ها متعلق به خداوند متعال بوده و پذیرش مسئولیت بار سنگینی برای افراد و یک تکلیف است و باید قدردان این نعمت و مسئولیت باشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با تشکر از مدیران مدارس و نتیجه عملکرد آنان در رابطه با تکلیف هر انسان مسلمان در سازمان و نهاد، افزود: با توجه به اینکه ما در قبال هر مسئولیتی پاسخگو هستیم؛ نقش ما توکل بر خداست و چرخه‌های مدیریتی در همه جا اجتناب‌ناپذیر است.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد نور گفت: از مدیران جدید مدارس تقاضا دارم از تجربیات مدیران قبلی استفاده کنند و حداکثر تلاش و کوشش خود را در راستای ارتقای کیفیت مدرسه به‌کار گیرند.

احمدی با ارائه تعریفی از کیفیت و با بیان اینکه کیفیت زمانی افزایش می‌‌یابد که کارایی همزمان با انتظارات پیشرفت کند، تصریح کرد: عملکرد سمای واحد نور در استان مازندران شرایط مطلوبی دارد؛ ما باید از طریق روش‌های جدید تبلیغاتی بتوانیم در راستای جذب دانش‌آموزان تلاش کنیم؛ کیفیت کار اگر صحیح باشد، تبلیغات خوب محسوب می‌شود.

وی با بیان اینکه اکنون مجموعه سما به مدیریت بطحایی و در کلان دکتر ولایتی و دکتر طهرانچی مبنی بر اینکه مدارس را به‌ سمت مدارس مذهبی سوق دهیم، افزود: دانش‌آموزانی که برای ادامه تحصیل به دانشگاه ورود پیدا می‌کنند باید به‌صورت مذهبی پرورش یابند؛ عوامل و کادر مدرسه سما نقش بسیار مهمی در فرهنگ و مذهب در جامعه دارند.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد نور مطرح کرد: از آنجایی که خانواده‌های مختلفی با فرهنگ‌های متفاوت با مدارس ارتباط دارند؛ بنابراین نقش مدارس سما در ارتقای فرهنگ و مذهب بیشتر است.

احمدی با بیان اینکه همه تلاش و هنر معلمی‌ خود را برای ارتقای علم و فرهنگ در دانش‌آموزان به‌کار گیرید و در خود تقویت کنید، افزود: ارزشیابی در مدارس را به‌صورت جداگانه و مستمر و منظم انجام دهید؛ ما به معلمانی نیاز داریم که مهربان، دلسوز، متعهد، عاشق دانش‌آموز، نظام و انقلاب و رهبری باشند.

وی با تأکید بر تلاش و کوشش بر توسعه همه جانبه مدرسه سما واحد نور گفت: تلاش‌های جدی و دلسوزانه، وحدت و همدلی همه اعضای مدرسه می‌تواند ما را در رسیدن به اهداف مورد نظر، توسعه و ارتقای بیش‌ازپیش مجموعه سما و دانشگاه آزاد اسلامی واحد نور یاری کند.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد نور با صدور حکمی، صفیه اقبالی را به‌عنوان مدیر مدرسه مقطع ابتدایی و فائزه ایزدی را به‌عنوان مدیر مدرسه مقطع متوسطه اول سمای واحد نور منصوب و از خدمات ارزنده طاهره مقصودی و فاطمه چشمه سری مدیران مدارس سابق قدردانی و تشکر کرد.

انتهای پیام/

311 / 167 مدیران مدارس سما سما واحد نور محمد احمدی رئیس واحد نور

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: مدیران مدارس سما سما واحد نور محمد احمدی رئیس واحد نور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۱۲۴۱۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اثرگذاری فرهنگی اساتید در دانشگاه آزاد بیشتر می‌شود

فرزاد جهان بین در گفت وگو با خبرنگار مهر گفت: ما در دانشگاه آزاد اسلامی یک مدل با عنوان باغبانی فرهنگ داریم که در این مدل ایجاد، تثبیت و ارتقاء مؤلفه های کلیدی در شاکله اجتماعی از طریق اقطاب اثر گذار به صورت برنامه ریزی یکپارچه توزیع شده دنبال می شود.

معاون فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی افزود: ۹ مؤلفه کلیدی وجود دارد که عقلانیت، اعتماد به نفس ملی، کرامت و امید از جمله این مؤلفه ها هستند، ما در معاونت فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی معتقد هستیم که اگر در شاکله دانشگاه، این مؤلفه ها محقق و تثبیت شوند و ارتقاء پیدا کنند بسیاری از فضائل ایجاد می شوند و زمینه برای بسیاری از رذائل از بین می رود.

جهان بین با تاکید بر اینکه مؤلفه های کلیدی باید از طریق اقطابی که بیشترین تاثیر را در فرهنگ دارند دنبال شود، گفت: اقطابی همچون مدیریت، اساتید، خانواده، رسانه، محیط، صنایع خلاق و فناوری های فرهنگی و نیز نهادهای دانشجویی بیشترین اثر را روی دانشجو دارند و برای تحقق مؤلفه ها به ما کمک بسیاری خواهند کرد.

وی تصریح کرد: مدل ما در دانشگاه آزاد اسلامی به همین صورت است و هیچ فعالیتی خارج از این مدل را انجام نمی دهیم، اما اینکه در واحدهای مختلف چگونه اجرا می شود متغیر است، اینکه ما چگونه بخواهیم امید را در سیستان و بلوچستان افزایش بدهیم و یا اینکه امید را در تبریز افزایش بدهیم در عین اشتراکات ،تفاوت هایی دارد و زیست بوم و مسائل منطقه ای در این زمینه تاثیر گذارند.

جهان بین ادامه داد: فعالیت هایی که ما در سال ۱۴۰۲ انجام دادیم کاملا متمرکز بر این مؤلفه ها و اقطاب اثرگذار بود، چون اقطاب بیشترین و گسترده ترین تاثیر را دارند، ما در معاونت فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی وظیفه مان را هدایت، نظارت و حمایت می دانیم و همه فعالیت های ما با این هدف انجام می شود که بتوانیم شرایط را برای تقویت کنش اقطاب اثر گذار فراهم و موانع را رفع کنیم که مولفه های کلیدی از طریق آنها در دانشگاه، تحقق، تثبیت و ارتقا پیدا کند.

وی افزود: در میان این اقطاب اثرگذار که همه آن ها برای ما مهم است، اساتید مهم تر از همه هستند و الان مهم ترین پروژه ما که در حال پیگیری است، اساتید همیار فرهنگ است. به این دلیل که عمده فرهنگ دانشگاه در کلاس درس شکل می گیرد، اساتید همیار فرهنگ طیفی از اساتید مختلف هستند که از درون کار آموزشی اثر گذاری فرهنگی را پیگیری می کنند.

جهان بین ادامه داد: در دانشگاه آزاد اسلامی کمیته های تعامل دانشگاه و خانواده راه اندازی شد و با جدیت این کمیته ها پیگیری و دنبال می شوند. همچنین طرح هر دانشجو یک تخصص، یک مهارت را در چارچوب توجه به قطب اثرگذار صنایع خلاق، اجرا کرده ایم.

معاون فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی تصریح کرد: در دانشگاه آزاد اسلامی تا کنون سه بار کارنامه فرهنگی صادر شده و فعالیت های فرهنگی واحدها با توجه به مدلی که گفته شد به طور دقیق ارزیابی می شود.

وی ادامه داد: سامانه بافر (باغبانی فرهنگ) راه اندازی شد که همه سامانه های معاونت تعطیل و در این سامانه، هویت جدید یافتند، این سامانه بستری تعاملی بین دانشگاه و دانشجو فراهم می کند و از طریق هوش مصنوعی، داده های به دست آمده تحلیل خواهد شد.

جهان بین در پایان گفت: پروژه مهم سیمای زندگی برای سنجش ابعاد هفت گانه زیست دانشجویی در هفت خوشه، در حال نهایی شدن است و تصویری دقیق از فضای حاکم بر زیست دانشجویی به ما خواهد داد، اینکه چه کرده ایم و چه باید بکنیم را می توانیم بفهمیم.

کد خبر 6090169

دیگر خبرها

  • گرو گرفتن کارنامه دانش‌آموز در ازای پرداخت پول!
  • گرو گرفتن کارنامه دانش‌آموز در ازای پرداخت پول، غیرقانونی است
  • دانشگاه‌ها برای احیای سنت‌های محلی گام بردارند
  • زنگ سپاس معلم در مدارس خراسان شمالی طنین انداز شد
  • شانزدهمین دوره مسابقات قرآنی طرح قدس در بندرانزلی آغاز به کار کرد
  • اثرگذاری فرهنگی اساتید در دانشگاه آزاد بیشتر می‌شود
  • اشتغال به تحصیل ٣٤ هزار دانش آموز اتباع خارجی در مدارس استان کرمان
  • نشست سراسری مدیران گروه‌ها و اعضای هیئت علمی رشته علوم اجتماعی دانشگاه آزاد اسلامی
  • دانشگاه بنگاه اقتصادی نیست/ لزوم تولید دانش کاربردی برای تبدیل به سرمایه
  • تحول بی‌واسطه با مردم