Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایکنا از قم و به نقل از پایگاه خبری آستان حضرت معصومه(س)، مرتضی حیدری در نشست قرارگاه ۱۹ دی استان قم که روز گذشته در سالن محراب حرم مطهر بانوی کرامت برگزار شد، با تاکید بر اینکه سمن‌ها باید متناسب با عملکرد خاص خود از یک دستگاه تخصصی مجوز دریافت کنند، اظهار کرد: برخی از سمن‌ها بدون مجوز هستند که فرمانداری برای مشخص کردن آن‌ها با دستگاه‌های مختلف هماهنگی کرده تا برخورد با آن‌ها را دنبال کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه سمن‌ها قبل از دریافت مجوز فعالیت باید از نیروی انتظامی استعلام داشته باشند، اضافه کرد: برخی از دستگاه‌ها برنامه‌های مختلفی را در حوزه آسیب‌های اجتماعی اجرا می‌کنند که باید در حوزه اعتبارات مورد توجه قرار گیرند.

فرماندار قم یادآور شد: بیش از ۴۰۰ خانه مسافر در استان قم داریم که برخی از آن‌ها بدون مجوز هستند و در میان این بدون مجوزها برخی از واحدها آسیب‌های خاصی را به دنبال دارند که مقابله با آن‌ها باید صورت گیرد.

 سید موسی حسینی کاشانی مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان قم نیز در این جلسه با بیان اینکه باید برای صدور مجوز گروه‌های مردمی برنامه‌ریزی شود، اظهار کرد: ساماندهی سمن‌ها می‌تواند از فعالیت‌های پراکنده جلوگیری کرده و موجب تقسیم‌بندی اعتبارات فرهنگی و اجتماعی به صورت مطلوب شود.   طرح « رهایی پروانه‌ها»
همچنین حجت‌الاسلام سید ‌اکبر حسینی‌نژاد، دبیر قرارگاه19دی قم نیز در این نشست ضمن تقدیر از حرکت‌های خودجوش آمران به معروف در راستای ترویج فرهنگ حجاب و عفاف از جمله اجرای طرح «رهایی پروانه‌ها» اظهار کرد: حمایت از این افراد باید در دستور کار مجموعه‌های مختلف از جمله دستگاه‌های فرهنگی قرار گیرد.

وی با بیان اینک کمک ارگان‌ها و نهادها به گروه‌های مردمی انقلابی با محوریت قرارگاه ۱۹ دی استان قم دنبال می‌شود، گفت: مجموعه‌های مختلف استان از جمله استانداری باید به مصوبات قرارگاه ۱۹ دی توجه لازم را داشته باشند، استانداری به‌عنوان یک نهاد حاکمیتی و استاندار به عنوان نماینده نظام باید نسبت به وضعیت استان دغدغه‌مند باشد.

دبیر قرارگاه ۱۹ دی استان قم از تاکید رهبر معظم انقلاب اسلامی برای تشکیل قرارگاه فرهنگی در استان قم یاد کرد و گفت: رهبر معظم انقلاب اسلامی فقط موضوع حجاب و عفاف را مطرح نکردند بلکه به مباحث مختلف فرهنگی و اجتماعی اشاره داشتند، اگر از افزایش آمار طلاق، مشکلات تربیتی و مواد مخدر جلوگیری نشود در حوز حجاب و عفاف شاهد مشکلاتی خواهیم بود.

فعالیت 70 روزه 300 تیم امر به معروف در ادامه این نشست، مهدی بابایی، دبیر طرح «رهایی پروانه‌ها» با بیان اینکه طرح تذکر لسانی با عنوان «رهایی پروانه‌ها» در حلقه مرکزی شهر با محوریت ناحیه مقاومت امام حسین علیه‌السلام و مشارکت مصلی قدس و ستاد اقامه نماز جمعه و عموم مردم دنبال شده است، اظهار کرد: برگزاری کارگاه‌های آموزشی و تخصصی برای ۳۰۰ تیم دو یا سه نفره و انجام ۷۰ روز فعالیت میدانی توسط این افراد از جمله دستاوردهای این طرح است.

وی اضافه کرد: طرح رهایی پروانه‌ها روزانه نزدیک به سه ساعت با ساماندهی تیم‌های مورد نیاز در خیابان‌های شهدا، شهیدان فاطمی، ارم، سه راه بازار، گلزار و کوه خضر دنبال شده است.

دبیر طرح رهایی پروانه‌ها، استفاده از پژوهشگران دانشگاه باقرالعلوم(ع) برای آموزش و معرفی شیوه‌های نوین امر به معروف و نهی از منکر و ارائه آموزش‌های تخصصی برای سرتیم‌های امر به معروف با محوریت مساجد و پایگاه‌های مقاومت بسیج را از جمله دیگر اقدامات انجام‌شده در این طرح برشمرد و گفت: اقشار مختلف مردم به صورت داوطلبانه و بدون هیچ چشم‌داشتی در این طرح مشارکت داشته‌اند.

وی ادامه داد: در ابتدای کار فکر می‌کردیم که با آسیب‌هایی روبرو خواهیم بود اما با ارائه آموزش‌های لازم با مشکل خاصی روبرو نشدیم.

بابایی با اشاره به برپایی ایستگاه‌های مختلف برای اهدا گل، هدیه و وصیتنامه شهدا به عموم مردم مطرح کرد: در طرح رهایی پروانه‌ها آمران به معروف در میان عموم مردم حضور می‌یافتند و با اهدا هدایایی به افراد، آن‌ها را به فرهنگ حجاب و عفاف دعوت می‌کردند.

وی از اجرای پویش «حجاب حق شهروندی نیست؟» یاد کرد و گفت: در قالب این پویش به دنبال ترویج فرهنگ حجاب و عفاف به‌عنوان یک فرهنگ شهروندی بودیم.

مسئول فرهنگی ناحیه مقاومت امام حسین علیه‌السلام استان قم به راه‌اندازی قرارگاه امر به معروف و نهی از منکر «ثارالله» اشاره کرد و گفت: در قالب این قرارگاه تلاش می‌کنیم تا کار را به صورت مسجدمحور و محله‌محور دنبال کنیم.

سردار محمدتقی شاهچراغی، فرمانده سپاه استان قم نیز در این جلسه بیان کرد: با بیان اینکه طلاق یکی از موضوعاتی است که به صورت جدی استان قم را تهدید می‌کند، اظهار کرد: سازمان‌های متولی باید نسبت به آسیب‌های اجتماعی حساس باشند و اعتبارات ملی را برای رفع این آسیب‌ها جذب و هزینه کنند.

وی اضافه کرد: باید عملکردهایی که با استفاده از بودجه ابلاغی وزارت کشور در راستای مقابله با آسیب‌های اجتماعی انجام شده است را بررسی و ارزیابی کنیم تا در سال جدید از این اعتبارات به شیوه مطلوب‌تر بهره‌مند شویم.

فرمانده سپاه امام علی بن‌ابیطالب(ع) گفت: این سپاه استانی در راستای مقابله با آسیب‌های اجتماعی طرحی سه سال را در دستور کار قرار داده است که این طرح را ۱۵ محله با محوریت چهار حوزه مقاومت بسیج دنبال می‌کند.

وی ادامه داد: اگر بودجه‌ها پیامدمحور در میان مجموعه‌های مختلف تقسیم‌ شود اجرای برنامه‌های عملیاتی در راستای رسیدن به پیامد و خروجی مورد توجه هر دستگاهی قرار خواهد گرفت.

حجت‌الاسلام محمد لطفی‌نیاسر مدیرکل صدا و سیمای استان قم بر لزوم استفاده از تیم‌های عرب‌زبان برای دعوت زائران و مسافران عرب‌زبان شهر کریمه اهل‌بیت(س) به فرهنگ حجاب و عفاف تاکید کرد و افزود: ساماندهی وضعیت ظاهری هسته مرکزی شهر باید به‌عنوان اولویت در دستور کار قرار گیرد.
انتهای پیام

منبع: ایکنا

کلیدواژه: ایکنا قم حرم حضرت معصومه قرارگاه 19 دی امر به معروف سمن ها نهی از منکر فرماندار قم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۱۲۷۱۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بار ترانزیتی افغانستان بدون مجوز از ایستگاه تهران عبور کرد

راه آهن با اعلام اینکه لکوموتیو قطار ترانزیتی افغانستان توسط کنسرسیوم توسعه ریلی در مرز شمتیغ رها شده بود، از حرکت بدون مجوز این محموله به سمت مرز رازی خبر داد. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، روابط عمومی راه‌آهن جمهوری اسلامی ایران اعلام کرد: با وجود عدم اخذ مجوزات لازم و‌ عدم هماهنگی با راه آهن، 10 واگن محموله صادراتی کشور افغانستان به ترکیه که لکوموتیو آن توسط مجموعه موسوم به کنسرسیوم جدا شد و در مرز شمتیغ رها شده بود، روز پنجشنبه 13 اردیبهشت، توسط راه‌آهن جمهوری اسلامی ایران و با همراهی مرزبانی کشور به سمت مرز رازی در غرب کشور حمل شد.

راه آهن جمهوری اسلامی ایران آمادگی خود را جهت حمل قطار دوم محموله تجاری پس از انجام تشریفات گمرکی و مرزبانی توسط صاحبان بار و شرکت فورواردر اعلام می کند.

تاکید می شود متاسفانه مجموعه موسوم به کنسرسیوم توسعه ریلی افغانستان بدون طی روال قانونی اعم از اخذ مجوزات مرزبانی و گمرک و همچنین عدم اخذ مجوز از راه آهن جمهوری اسلامی ایران بعنوان متولی حمل و نقل ریلی کشور، اقدام به ارسال تعدادی واگن با محموله تجاری به مرز شمتیغ و سپس رها کردن این 10 واگن در شمتیغ کرد و تلاش نمود با فشارهای رسانه ای و توسل به برخی ادعاهای بعضا کذب، نسبت به عبور این بار از مسیر ریلی جمهوری اسلامی ایران اقدام کند.

در این راستا راه آهن جمهوری اسلامی ایران برغم ناپختگی و بی صداقتی صورت گرفته از سوی کنسرسیوم، با لحاظ کردن مصالح ملی و با حسن نیت، حمل بخش اول محموله تجاری را روز پنجشنبه 13 اردیبهشت آغاز کرد و این محموله روز گذشته (شنبه 15 اردیبهشت) از تهران نیز عبور کرد و اکنون در مسیر مرز رازی واقع در شمالغرب کشور است. همچنین راه آهن جمهوری اسلامی ایران آمادگی خود جهت حمل محموله تجاری بعدی را پس از کسب مجوزات لازم از سوی مراجع ذیربط از جمله مرزبانی و گمرک اعلام می کند.

راه آهن جمهوری اسلامی ایران، تاکید میکند برقراری خط دائمی تبادلات تجاری ریلی با کشور افغانستان به ایران مستلزم انجام اصلاحات لازم بر روی خطوط ریلی افغانستان جهت رسیدن به استانداردهای مورد نیاز و همچنین انجام روال اداری و تشریفات قانونی لازم شامل اخذ مجوز‌های مربوطه از مرزبانی، گمرک و راه‌آهن توسط فورواردرها خواهد بود.

راه آهن جمهوری اسلامی ایران در راستای سیاست دولت سیزدهم مبنی بر توسعه ارتباط با همسایگان، ضمن تاکید مجدد بر تمایل خود برای گسترش هرچه بیشتر حمل ریلی محموله‌های تجاری کشور افغانستان به صورت صادرات، واردات یا ترانزیت آمادگی خود جهت کمک به بهسازی و بازسازی خطوط مربوطه و تسریع در برقراری مبادلات تجاری ریلی میان دو کشور ایران و افغانستان را اعلام می‌دارد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • حذف پروانه کسب های کاغذی از ۵۰۰ هزارتا عبور کرد
  • کشف ۵ تن کنسانتره بدون مجوز در آشخانه
  • تسهیل فرایند صدور مجوز تشکل‌های قرآنی مردمی
  • ۴۰ درصد پروانه های کسب در لرستان الکترونیکی شد
  • بار ترانزیتی افغانستان بدون مجوز از ایستگاه تهران عبور کرد
  • ارزیابی نامحسوس وضعیت حجاب در ادارات و مراکز آموزشی کردستان
  • با چند کلیک مجوز بگیرید | چگونه در کمترین زمان پروانه کسب بگیریم؟
  • روسیه مجوز استفاده از عکس محجبه در پاسپورت اتباع مسلمان را صادر کرد
  • تأخیر در صدور پروانه ساختمانی موجب مشکلات مالی و نارضایتی مردم می‌شود
  • الکترونیکی شدن ۴۷۷,۰۰۰ پروانه کسب کاغذی تا ۱۵ اردیبهشت ماه