Web Analytics Made Easy - Statcounter

زمانی تصور می‌شد برای محافظت از دانش‌آموزان در برابر کشتار با اسلحه گرم، باید در مدارس از فلزیاب، نگهبانان مسلح و ... استفاده شود اما حالا این امر به بخشی از زندگی روزمره دانش‌آموزان آمریکایی تبدیل شده و مدارس این کشور را به پناهگاه تبدیل کرده است! ۲۵ شهريور ۱۳۹۸ - ۱۲:۵۳ اجتماعی پلیس نظرات - اخبار اجتماعی -

به گزارش خبرنگار اجتماعی باشگاه خبرنگاران پویا؛ تیراندازی‌های گسترده، شکل و معماری مدرسه‌های آمریکا را دگرگون کرده است و حالا با آغاز فصل بازگشایی مدارس در آمریکا، در کنار لوازم‌التحریر جدید و لباسهای نو "کوله پشتی‌های ضدگلوله" هم به فروش می‌رسد!

"واشینگتن پست" درباره وضعیت وخیم کشتار مردم با اسلحه گرم در آمریکا گزارش داد از سال 1999 و پس از حادثه دبیرستان "کلمباین" (که در آن دو نوجوان، 13 نفر را با شلیک گلوله کشتند) بیش از 228 هزار دانش‌آموز در معرض تیراندازی قرار گرفته‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آن زمان تصور می‌شد که در آینده ممکن است برای محافظت از دانش‌آموزان در مدارس از فلزیاب، نگهبانان مسلح و مانورهای نظامی استفاده شود اما اکنون اینها بخشی از زندگی روزمره دانش‌آموزان در آمریکا شده است! همانگونه که بحران خشونت‌های مسلحانه در ایالات متحده ادامه پیدا می‌کند، در نبود قوانین فدرال برای جلوگیری از تیرانداری‌ها، زندگی روزانه دانش‌آموزان دچار تغییر و تحول شده است.

جالب اینکه امروز بسیاری از کسانی که به دنبال راه حلی برای این مسئله بغرنج در آمریکا هستند، به تغییر در طراحی، معماری و فضای‌سازه مدارس این کشور روی آورده‌اند!

مدرسه‌ای در ایالت "کانتیکت" در سال 2016 با طراحی تازه‌ای به منظور پیش‌گیری از تیر‌اندازی بازگشایی شد؛ به عقیده برخی خبرنگاران، این طراحی نقطه عطفی برای زمانی است که در آن، جلوگیری از تیراندازی در مدارس وظیفه معماران و مدیران مدارس است، نه کنگره ایالات متحده.

تبدیل کلاس‌های درس به پناهگاه!

به گزارش سایت "کربد" هزینه‌های بسیار گزافی صرف ایمن‌سازی مدارس آمریکا شده‌ است؛ این طراحی‌ها به محیط آموزشی آسیب وارد می‌کنند در عین حال، حین همین بازسازی‌ها نیز، انسان‌های بی‌گناه زیادی جان خود را بر اثر تیراندازی از دست داده‌اند.

بر اساس آمارها بسیاری از مدارس نیاز به بازسازی دارند و نکته قابل تامل آن است که هزینه‌های بازسازی بیشتر صرف امن‌سازی خواهند شد تا ارتقای فضای تحصیلی!

شرکت‌های صنعتی ـ امنیتی به ارزش نزدیک به 3 میلیارد دلار در ارتباط با این معضل شکل گرفته‌اند همچنین تاکنون دولت، صدها میلیون دلار برای ساخت کلاسهای امن و سیستم‌های هشدار‌دهنده هزینه کرده است.

مدیران مدارس و دولتهای محلی هزینه بیشتری را برای نگهبانان و دستگاههای فلزیاب پرداخت می‌کنند که این امر به امنیتی شدن بیش از حد فضای مدارس این کشور منجر می‌شود؛ مطالعات نشان می‌دهد که این رویه، باعث اعمال فشار انضباطی بیشتر به دانش آموزان رنگین‌پوست خواهد شد.

مرکز تحقیقات و مشاوره امریکا "کپ" گزارش داده "تمرکز و توجه همه‌جانبه برای ایمن‌سازی مدارس، منابع حیاتی را به جیب شرکتهای خصوصی که منتظر هستند تا از فجایع و مصیبت‌ها سود ببرند، سرازیر می‌کند!"

سایت "کربد" بر این نکته تاکید کرده که تغییر طراحی مدارس در ایالات متحده بیانگر این حقیقت است که چگونه این نوع از خشونت در جامعه آمریکا، عادی شده است؛ ممکن است اکنون طراحی یک معمار، برای یک مهدکودک با پنجره‌های حفاظ‌دار، سنگر و نگهبان مسلح غیرعادی بنظر برسد اما پس از حوادث تیراندازی در مدارس، معلمان و اولیاء خود را به طرز تاسف باری با این موضوع وفق داده‌اند؛ آیا آموزش دادن دانش‌آموزان برای خواندن سرودهایی در رابطه با زمانی که یک تیرانداز بین میزها و قفسه‌های کتاب کمین کرده نیز غیر عادی است؟

با تغییر و تحول معماری مدارس آمریکا این سؤال مطرح می‌شود که آیا این یک معماری برای محافظت از دانش‌آموزان است یا که یک معماری برای سرافکندگی آمریکا؟!

کمپین «سلاح‌های شکسته» در اعتراض به تیراندازی در مدارس آمریکا+عکس و فیلم18 تیراندازی در مدارس آمریکا از آغاز سال 2018 تاکنون

انتهای‌پیام/ 

R1545/P/S41,2,18,21,22,1392/CT10

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۱۲۷۲۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مدارسی که شهریه می‌گیرند را معرفی کنید

رئیس سازمان ملی پرورش استعدادهای درخشان گفت: تاکید ما به مدیران مدارس این است که هیچ هزینه‌ای از این دانش‌آموزان دریافت نکنند، تلاش می‌شود هرچه سریع‌تر این هزینه را به مدارس برسانیم، اما اگر مدرسه‌ای هزینه‌ای دریافت می‌کند اطلاع داده شود تا بررسی لازم صورت گیرد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی سازمان ملی پرورش استعدادهای درخشان، الهام یاوری در نشست دومین نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی سمپاد با بیان اینکه این نمایشگاه در سال‌های دور در سمپاد برگزار شده، اما ۱۰ سال به وقفه افتاده و اکنون دوباره برگزار شده است، اظهار کرد: دانش‌آموزان خوب سمپاد اعم از دانش‌آموزان مدارس سمپاد و دیگر مدارس که دارای رتبه هستند در این نمایشگاه حضور دارند.

وی افزود: هدف اول نمایشگاه این است که همه این دانش‌آموزان توانمندی‌ها و دستاوردهای خود را به نمایش بگذارند و ظرفیت‌های نهفته خود را آشکار و صاحبان صنایع و کسانی که توانایی کمک دارند این استعدادها را یاری کنند، در این نمایشگاه شبکه ارتباطی خوبی بین دانش‌آموزان سمپاد ایجاد می‌شود و دانش آموزان فرصتی پیدا می‌کنند که با دانش‌آموزان مناطق دیگر ارتباط بگیرند و شبکه‌ای از ارتباط و همکاری دوستانه شکل بگیرد.

رئیس سازمان ملی پرورش استعدادهای درخشان دلیل دیگر برگزاری این نمایشگاه را در راستای شعار «هر نیاز کشور یک سمپادی آماده اثرگذاری» اعلام و تصریح کرد: دانش‌آموزان در این نمایشگاه کاربرد کارهای خود را برای رفع نیازهای کشور بهتر درک می‌کنند.

یاوری با بیان اینکه در این نمایشگاه ۱۱۸ طرح از گروه دختران و ۱۱۹ طرح در گروه پسران حضور دارند، اضافه کرد: بیش از ۲۰۰ نفر از مسئولان دولتی به این نمایشگاه دعوت شده‌اند و اگر کسی هم امکان حضور نداشت، دفترچه‌ای از تمام دستاوردها تهیه شده است تا در اختیار نهادهای مختلف برای تجاری‌سازی طرح‌ها قرار گیرد.

وی با بیان اینکه به طور کلی ۱۵۶ دانش‌آموز دختر و ۱۸۵ دانش‌آموز پسر در نمایشگاه مشارکت دارند، افزود: در قالب اردوهای راهیان پیشرفت، دانش‌آموزان ما پیشرفت‌ها را می‌بینند و امیدآفرینی بسیار جدی در آنها ایجاد خواهد کرد.

رئیس سازمان ملی پرورش استعدادهای درخشان در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه به‌رغم رایگان بودن شهریه دانش‌آموزان چهار دهک اول در مدارس سمپاد، بعضی مدارس به دلیل پرداخت نشدن هزینه این دانش‌آموزان از سوی آموزش و پرورش خواستار پرداخت شهریه از سوی والدین دانش‌آموزان هستند، گفت: تاکید ما به مدیران مدارس این است که هیچ هزینه‌ای از این دانش‌آموزان دریافت نکنند، تلاش می‌شود هرچه سریع‌تر این هزینه را به مدارس برسانیم، اما اگر مدرسه‌ای هزینه‌ای دریافت می‌کند اطلاع داده شود تا بررسی لازم صورت گیرد.

یاوری درباره راه‌اندازی مدارس سمپاد عشایری ادامه داد: سال گذشته یک مدرسه دیگر بعد از استان فارس، در آذربایجان غربی ویژه عشایر دختر و پسر راه‌اندازی شد که تمام برنامه‌ها را به صورت ویژه برای آنها برگزار می‌کنیم و امیدواریم این الگوی موفق را در سایر کشور توسعه دهیم؛ جمعیت عشایری استان باید به ۳ هزار نفر برسد تا این مدرسه راه‌اندازی شود.

وی با بیان اینکه مسئولیت سمپاد تا پایان دوره تربیت عمومی است و بعد از فارغ‌التحصیلی اگر شرایط نخبگی را داشته باشند به بنیاد ملی نخبگان معرفی می‌شوند، گفت: ما باید کاری کنیم که دانش‌آموزان چالش‌های کشور را بشناسند و هم اینکه توانایی لازم برای حل این چالش‌ها را در خود پرورش دهند.

کد خبر 750857

دیگر خبرها

  • نخستین سرویس مدرسه تهران مخصوص بچه‌پولدارها بود
  • طرح «ماهر» در مدارس فارس آغاز شد
  • طراحی سؤالات امتحانات نهایی فقط از کتب درسی است
  • شهریه دانش‌آموزان چهار دهک اول در مدارس سمپاد رایگان است
  • مدارسی که شهریه می‌گیرند را معرفی کنید
  • هزینه تحصیل رایگان ۴ دهک اول در مدارس سمپاد پرداخت نشده است
  • چه نوع سؤالاتی در امتحان نهایی طرح می‌شود؟
  • سوالات امتحانات نهایی دانش‌آموزان چطور طراحی می‌شود؟
  • سوالات امتحانات نهایی چگونه طراحی می‌شود؟
  • آموزش رشته شنا به شش هزار و ۵۳۶ دانش‌آموز در چهارمحال و بختیاری