Web Analytics Made Easy - Statcounter

علیرضا الوندی صبح امروز در گفت و گو با خبرگزاری برنا در کردستان اظهار داشت: در راستای ساماندهی اخذ مالیات یکی از برنامه‌های سازمان امور مالیاتی تحت پوشش قراردادن تمامی مشاغل و اصناف است.

وی اضافه کرد: به موجب بند (ی) تبصره ۶ قانون بودجه سال ۹۸ و آیین‌نامه ماده ۱۶۹ قانون مالیات‌های مستقیم، تمام مشاغل پزشکی، پیراپزشکی، داروسازی و دامپزشکی که مجوز فعالیت آنها توسط وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، سازمان نظام پزشکی و یا سازمان دامپزشکی و سازمان نظام دامپزشکی صادر می‌شود، مکلف هستند تا نسبت به نصب، راه‌اندازی و استفاده از سامانه فروش و دستگاه کارتخوان اقدام کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرکل امور مالیاتی کردستان افزود: این مشاغل تا اواسط شهریور امسال فرصت داده شد تا نسبت به ثبت درخواست تخصیص شماره شناسه پایانه فروش (کارتخوان) اقدام کنند که تاکنون به طور تفکیک شده درصد تمکین و ثبت‌نام پزشکان کردستان از سوی سازمان امورمالیاتی به استان اعلام نشده است.

وی در بین این مشاغل کار پزشکان در کردستان را شفاف دانست و اظهار داشت: براساس تعداد نسخه ویزیت، پزشکان در این استان اقدام به پرداخت مالیات کردند و مشکلی در این رابطه نداریم.

مدیرکل امور مالیاتی کردستان با اشاره به اینکه وجود کارتخوان برای رفاه حال مردم است، یادآور شد: سال‌ها است تعامل مطلوبی بین پزشکان و اداره کل امورمالیاتی و سازمان‌های تامین اجتماعی و بهزیستی و کمیته امداد استان برقرار است.

الوندی افزود: با توجه به اینکه در استان مشکل فرار مالیاتی پزشکان را نداریم لذا اگر همه در سایت سازمان برای دریافت کُد اقتصادی هم اقدام کنند میزان پرداخت مالیات از سوی این قشر تغییری نخواهد کرد.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: کردستان مالیات پزشکان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۱۲۷۴۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پرداخت مالیات بر ارث، الکترونیکی شد

تین نیوز

از تاریخ اول خردادماه ۱۴۰۳ وراث متوفیان ۱۳۹۵.۱.۱ و بعد از آن می توانند بدون مراجعه به ادارات امور مالیاتی ذیربط و صرفاً با مراجعه مستقیم به شعبه بانک ذیربط نسبت به پرداخت مالیات سپرده های متوفی و دریافت مابقی سپرده، اقدام کنند.

به گزارش تین نیوز به نقل از تابناک اقتصادی؛ سازمان امور مالیاتی کشور اعلام کرد: "در راستای تسهیل و تسریع بهره مندی مؤدیان مالیات بر ارث از سپرده های متوفیان نزد بانک ها و مؤسسات اعتباری، از تاریخ ۱۴۰۳.۱.۱ وراث متوفیان ۱۳۹۵.۱.۱ و بعد از آن می توانند بدون مراجعه به ادارات امور مالیاتی ذیربط و صرفاً با مراجعه مستقیم به شعبه بانک ذیربط نسبت به پرداخت مالیات سپرده های متوفی و دریافت مابقی سپرده، اقدام کنند.

بر این اساس پس از درخواست وراث با ارائه اسناد و مدارک مربوطه از جمله اسناد هویتی و گواهی حصر وراثت، بانک ذیربط مالیات مربوط به سپرده متوفی و سود متعلق به آن (تا تاریخ پرداخت سپرده به وراث) را محاسبه و از مبلغ سپرده و سود آن کسر کرده و مابقی را به وراث پرداخت می کند."

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • لایحه جدید مالیاتی دولت به نفع تولید و در جهت جذب سرمایه در بخش مولد است؟
  • مشکلات مالیاتی شرکت‌های حمل و نقل بین المللی آذربایجان‌شرقی
  • مقدمات فعالیت سازمان پزشکان بدون مرز در کرمان
  • تفاهم‌نامه فعالیت سازمان پزشکان بدون مرز در استان کرمان امضا شد
  • تامین ۹۸ درصد درآمدهای استان سمنان از درآمدهای مالیاتی
  • نوسازی و رفع ایراد دستگاه‌های کارتخوان اتوبوس‌ها در پایتخت
  • پرداخت مالیات بر ارث، الکترونیکی شد
  • وصول ۱۱۰ هزار میلیارد تومان مالیات از ابربدهکاران
  • پیش بینی رشد ۴۴ درصدی درآمد‌های مالیاتی
  • رفع تمامی مشکلات مربوط و تسهیل ثبت شرکت به صورت خودکاربری