Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایکنا؛ نشست علمی «چیستی بازاریابی دین با هدف جذب مخاطبان مؤسسات قرآنی» روز گذشته، 24 شهریورماه در دانشگاه جامع امام حسین(ع) و با حضور برخی از صاحب‌نظران این عرصه برگزار شد.

در ابتدای این نشست محمد قاسمی‌شوب؛ مدیر نشست با اشاره به اهمیت جایگاه و ظرفیت جامعه قرآنی کشور در عرصه جبهه جهاد فرهنگی انقلاب اسلامی، گفت: دانشکده و پژوهشکده فرهنگی و تولید قدرت نرم دانشگاه جامع امام حسین(ع) با تشکیل کمیته مدیریت مؤسسات فرهنگی و مراکز دینی با محوریت تمرکز بر مؤسسات قرآنی درصدد است تا به منظور ارتقای کمی و کیفی فعالیت‌های قرآنی مؤسسات قرآنی، پشتیبانی علمی لازم را مهیا نماید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: لذا براساس وضعیت‌سنجی انجام شده و احصای مسائل مرتبط با این حوزه، یکی از مهم‌ترین موضوعاتی که باید به آن عنایت ویژه داشت، موضوع بازاریابی و مسائل مرتبط با آن در زمینه‌های جذب و نگه‌داشت مخاطب و استخراج الگوی سنجش کیفیت خدمات مؤسسات قرآنی است.

در ادامه این نشست حامد رضایی؛ دبیر علمی نشست چیستی بازاریابی دین با هدف جذب مخاطبان موسسات قرآنی نیز در سخنانی بیان کرد: بازاریابی مؤسسات قرآنی، ذیل بازاریابی دین می‌تواند در سه عرصه جذب، نگه‌داشت و افزایش وفاداران(عمق‌بخشی به معرفت افراد) ایفای نقش کند.

وی با اشاره به اینکه می‌توان سه رویکرد کلی برای بازاریابی دین برشمرد،‌ افزود: رویکرد اول بازاریابی دین به معنای عام که به معنای تبلیغ دین در میان غیر معتقدین به آن دین است، رویکرد دوم در خصوص بازاریابی نهادهای دینی اعم از موسسات قرآنی، مساجد، هیئات و امثالهم و رویکرد سوم نیز بازاریابی مفاهیم و نمادهای دینی است. بازاریابی زیارت، شهادت‌طلبی، خودباوری ملی، شهادت طلبی، ترک دروغ به عنوان یک رذیله اخلاقی و... مثال‌هایی از این رویکرد است. بازاریابی دین به معنای مجموعه اقداماتی که از جانب یک سازمان مذهبی با هدف مدیریت، حفظ یا دستیابی به اعضای بیشتر صورت می‌پذیرد، است.

حسن محمدی، مدیرعامل اتحادیه مردمی تشکل‌های قرآن و عترت کشور نیز به عنوان یکی دیگر از مدعوین در این نشست، با تأکید بر اینکه در مؤسسات قرآنی باید متناسب با نیاز مخاطبان، محتوا و روش‌های تدریس و عملکرد را به‌روزرسانی کرد، ‌گفت: باید آموزه‌های قرآنی و مؤلفه‌های اسلامی، به عنوان یک نیاز در سبد اقتصادی خانواده‌ها وارد شود.

وی به حوزه کودک به عنوان حوزه‌ای که جذابیت‌های درآمدی و اقتصادی زیادی دارد اشاره و اظهار کرد: به عنوان نمونه اسباب‌بازی‌های تولید شده، قابل رقابت با سایر اسباب‌بازی‌ها نیست. برای ارتقا و بهبود وضع حاضر، باید با عزم ملی، دستگاه‌های فرهنگی و رسانه ملی به میدان بیایند و با یک سند جامع و متقن کار دنبال شود. مشکل ما نگاه جزیره‌ای است؛ ما ده‌ها سازمان و نهاد داریم که احساس تکیلف می‌کنند، اما هیچگونه هماهنگی و هم افزایی با هم ندارند.


عبدالرسول علم‌الهدی، مسئول مرکز مطالعات تعلیم و تربیت اسلامی نیز در این نشست ضمن اشاره به نظریه بازار پیام در دانش ارتباطات، گفت: باید مفهوم‌سازی جدیدی به غیر از بازاریابی دین انتخاب شود که با مفهوم دین بازاری شده قرابتی نداشته باشد.

علم‌الهدی اظهار کرد: از آنجایی که مفاهیم برآمده از ذهنیت‌های جامعه مهم است؛ پس نباید از مفاهیم منفی استفاده کرد. لذا باید دید که جامعه ایرانی چگونه به بازاریابی نگاه و آن را امضا می‌کند. باید از مفاهیمی برای ساخت دنیا در جهت ساخت آخرت استفاده نمود. باید تولیدات فرهنگی به دست مردمی که تشنه پیام دین هستند، برسد. سیاست‌گذاری بازار پیام می‌تواند به مفهوم‌سازی برسد. ابزار بازاریابی باید در جهت ساخت تکنیک‌هایی برای بهره‌وری بیشتر به کار گرفته شود.

انتهای پیام 

منبع: ایکنا

کلیدواژه: خبرگزاری قرآن ایکنا فعالیت های قرآنی دانشگاه جامع امام حسین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۱۲۷۶۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری نشست آب، صلح و تاب آوری

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز یزد، جوادیان زاده در نشست علمی و تخصصی با موضوع آب، صلح و تاب آوری با حضور محققان، پژوهشگران و اندیشمندانی در حوزه مدیریت منابع آب گفت: یزد با برخورداری از پیشینه، فرهنگ غنی، ماندگار و تاریخی در حوزه آب و مدیریت منابع آبی الگویی مناسب در دنیا است.

وی ادامه داد: آب و مدیریت منابع آبی نیز موجب شده تا این موضوع زمینه ساز صلحی پایدار و هم زیستی اقوام مختلف در این شهر جهانی باشد.

نشست آب، صلح و تاب آوری با مشارکت دانشگاه یزد با حضور محققان، پژوهشگران و اندیشمندانی در حوزه مدیریت منابع آب در مرکز بین المللی قنات و سازه‌های تاریخی آبی یزد برگزار شد.

دیگر خبرها

  • برگزاری آیین اختتامیه جشنواره قرآنی «پله های آسمان» در تبریز
  • برگزاری آیین اختتامیه جشنواره قرآنی «پله‌های آسمان» در تبریز
  • ضرب‌الاجل مجلس برای دولت/منتظر مدیریت بازار ارز هستیم
  • همه اختیار‌ها را به رئیس کل بانک مرکزی دادیم؛ اما هنوز در سیاست‌ ارزی دچار مشکل هستیم/ جلسه سومی وجود ندارد؛ تا یکشنبه برای دریافت برنامه ارزی منتظر می‌مانیم
  • جشن دستاوردهای آژانس پلاتین در سال 1402
  • برگزاری جایزه داستان و بازآفرینی با رویکرد روایتگری ادبی
  • برگزاری نشست هم اندیشی استاندار با فعالان محلات استان قزوین
  • تجلیل از مؤسسات خیریه، گروه‌های جهادی و مراکز نیکوکاری فارس
  • برگزاری نشست آب، صلح و تاب آوری
  • وزیر ارشاد از ابلاغ مصوبه برپایی بازار هنر ایران خبر داد