Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایکنا از مازندران، احمد حسین زادگان استاندار مازندران عصر دیروز 24 شهریورماه در بازدید از موسسه فرهنگی قرآن و عترت پیامبر اعظم(ص) ساری با اشاره به اینکه موسسه‌های قرآن و عترت چراغ روشن فرهنگی‌اند، گفت: فعالیت موسسات قرآنی برای توسعه فرهنگ دینی و ایرانی در مناطق مختلف ستودنی است.

وی افزود: موسسات قرآنی در واقع یک چراغ روشن فرهنگی هستند و در مکان‌هایی که مردم مشکلات مالی و اقتصادی دارند نقش مهمی در توسعه دانش و فرهنگ دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


استاندار مازندران با بیان اینکه باید بتوانیم از ظرفیت‌های فضای مجازی به نفع فرهنگ دینی و ایرانی استفاده کنیم، اظهار کرد: فعالیت‌های پژوهشی و آموزشی موسسه پیامبر اعظم(ص) که کانون معنویت است ظرفیت بسیار بزرگی است و با وجود همیاری و همکاری اساتید مختلف حوزه و دانشگاه با این موسسه باید از پژوهش‌های علمی این موسسه برای ارتقای فرهنگ دینی مردم استفاده کرد.

وی با اشاره به اینکه عمده مشکلات جامعه به علت دوری از قرآن و عترت است، افزود: موسسه پیامبر اعظم(ص) که تلفیقی از روحانیت و اجتماعی بودن و شناخت مسائل روزمره است باید در فضای مجازی نیز فعال باشند.

در ابتدای این دیدار حجت‌الاسلام دکتر محمود دیانی، رئیس موسسه پیامبر اعظم(ص) ضمن تشکر از حضور استاندار مازندران، به ویژگی‌های بارز این موسسه از جمله توجه به جامعه اجتماعی و خانواده اسلامی، سبک زندگی اسلامی_ایرانی، پشتیبانی از مسائل بنیادین، و تولید فکر و اندیشه،توجه جدی به علوم اسلامی و انسانی، در موسسه پرداخت.
رئیس موسسه پیامبر اعظم(ص) وجه تمایز این موسسه با دیگر موسسات فرهنگی و قرآنی در استان را فعالیت پژوهشی با حضور اندیشمندان و محققان حوزه و دانشگاه دانست و تصریح کرد: تا کنون بیش از 20 جلد کتاب منتشر و چندین نشست‌ها و گفتمان‌های علمی در حوزه دین از سوی این موسسه برگزار شد.
لازم به ذکر است: در این بازدید عباس زارع مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران، عباسعلی رضایی فرماندار مرکز استان و حامد دیانی مدیر آموزش و پرورش ناحیه یک ساری با استاندار همراهی کردند.
انتهای پیام

منبع: ایکنا

کلیدواژه: استاندار مازندران فرماندار ساری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۱۲۲۶۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رقابت شهرهای استان کرمان برای عنوان پایتخت کتاب ایران

به گزارش خبرنگار مهر، محسن روحی، صبح یکشنبه در گفتگو با خبرنگاران با بیان اینکه طرح انتخاب و معرفی پایتخت کتاب ایران با هدف توسعه عدالت فرهنگی و ترویج کتابخوانی در سطح کشور برگزار می‌شود گفت: طرح انتخاب و معرفی پایتخت کتاب ایران از برنامه‌های ترویجی معاونت فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با موضوع فرهنگ کتاب و کتابخوانی است که با هدف توسعه عدالت فرهنگی و ترویج کتابخوانی در سطح کشور برگزار می‌شود.

وی افزود: برنامه‌های هر شهر که در زمینه ترویج کتابخوانی با همکاری دستگاه‌ها و نهادهای دولتی و غیردولتی تدوین و با امضای شهردار، فرماندار و رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی ارائه شود، قابلیت شرکت در طرح پایتخت کتاب ایران را دارد.

روحی، اهداف این برنامه را کمک برای دستیابی به توسعه پایدار و عدالت فرهنگی، تقویت و انسجام‌بخشی به توسعه فعالیت‌های اجتماعی محور فرهنگی در شهرها با محوریت کتاب و کتابخوانی، کشف، جذب، ساماندهی و بهره‌گیری از امکانات و ظرفیت‌های مادی و معنوی برای ترویج کتابخوانی، تقویت برنامه‌ریزی و نگاه به آینده و حمایت از فعالیت‌های داوطلبانه مشارکتی و جهادی در حوزه ترویج کتابخوانی عنوان کرد.

وی افزود: تناسب فعالیت‌ها با آئین‌های بومی و ارزش‌های دینی و ملی، طراحی برنامه‌ها به طور ویژه برای پایتخت کتاب ایران، تأثیر پایدار در ارتقای سطح فرهنگ کتابخوانی، مشارکت مردمی و پشتیبانی شرکت‌های تجاری و دستگاه‌های اجرایی، نوآوری در محتوا و شیوه اجرا و استفاده از فضای مجازی از ویژگی‌های کلی برنامه‌های ارسالی شهرها به دبیرخانه این جشنواره است.

روحی، با تأکید بر استفاده از ظرفیت فضای مجازی برای اجرای برنامه‌های کتابخوانی و شبکه‌سازی گفت: مشارکت مردمی و استفاده از ظرفیت سرمایه‌های اجتماعی، فرهنگی، هنری و فکری موضوعی است که در انتخاب پایتخت کتاب ایران از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است.

کد خبر 6097248

دیگر خبرها

  • مسئول کمیته نیروهای مسلح ستاد بزرگداشت امام خمینی(س): دشمنان امام را نقدهای غیرمنصفانه می‌کنند/ توصیه ما این است که به مناطق محروم بیشتر توجه شود
  • رقابت شهرهای استان کرمان برای عنوان پایتخت کتاب ایران
  • دانشگاهها در راستای رفع مشکلات توسعه ای مازندران پای کار بیایند
  • پیام تسلیت استاندار مازندران در پی درگذشت نخبه مازندرانی؛ زنده یاد سید اسماعیل نصرالهی
  • تسلیت استاندار مازندران درپی درگذشت نخبه دارنده رتبه ۲۵ کنکور
  • پیام تسلیت استاندار مازندران در پی درگذشت نخبه مازندرانی
  • تشکر معاون استاندار خوزستان از شرکت توسعه نیشکر برای کمک به کشاورزان منطقه
  • لزوم مطالبه گری دانشگاه‌ها از دستگاه‌ها و نهاد‌های اجرایی مازندران
  • باید یک تفاهم بزرگ رسانه‌ای میان ایران و عراق اتفاق بیفتد
  • جشنواره‌های امام رضا (ع) سبب‌ساز توسعه فرهنگ رضوی است