Web Analytics Made Easy - Statcounter

نایب رئیس کمیسیون اصل نود مجلس گفت: با آغاز کار مجلس در هفته آینده، دو فوریت و یک فوریت طرح شفافیت رأِی را با یک بازطراحی به صحن می‌آوریم.

امیر خجسته، نایب رئیس کمیسیون اصل نود در گفت‌و‌گو با خبرنگار مجلس گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، با بیان اینکه شفافیت آرا باید به عنوان بخشی از اعتقادات در نظر گرفته شود، گفت: بسیاری از مردم، شخصیت‌ها و حتی رهبری این موضوع را مطالبه می‌کنند؛ شفاف سازی لازم است از سه قوه و از بالادست آغاز شود و زمانی که هر نماینده رأی خود را اعلام کند، مجلس هم شفاف خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


او با تأکید بر اینکه شفافیت باید در همین مجلس تصویب شود، ادامه داد: با آغاز کار مجلس در هفته آینده، دو فوریت و یک فوریت  طرح شفافیت رأِی را با یک بازطراحی به صحن می‌آوریم.

نماینده مردم همدان و فامنین افزود: چرا باید موضوعات پنهان شود؟ به چه دلیل بعضی نمی‌خواهند به سامانه‌های شفاف‌سازی متصل شوند؟ این اتفاق نشان می‌دهد که برخی قصد انجام کارهای پشت پرده را دارند.کلید حل مشکلات و نجات کشور شفافیت آراست، وقتی با دلیل و شفافیت با مردم صحبت کنیم، دیگر نه دزدی، نه اختلاس‌ها و نه غارت بیت‌المال پیش خواهد آمد.

بیشتر بخوانید: مصمم به ارائه طرح جدید شفافیت آرا نمایندگان هستیم

رئیس فراکسیون مبارزه با مفاسد اقتصادی با اشاره به اینکه شفافیت فقط در آرا نیست، اظهار کرد: باید در عرصه‌های مختلف دیگر هم شفاف سازی شود، برای مثال معلوم شود که چه کالایی وارد گمرک می‌شود و به کجا می‌خواهد برود؛ به همین دلایل سامانه گمرک انحصاری شده بود که به این موضوع رسیدگی شد.

خجسته افزود: شفافیت باید در عمل نشان داده شود و صرفاً امضا کردن کافی نیست، بسیاری از طرح‌ها امضا می‌شود اما زمان رای‌گیری به تصویب نمی‌رسد؛ این نشان از عدم شفافیت رای و امضاها است و شفافیت آرا باید از رای‌ دادن به خود طرح شفافیت آغاز شود.

نماینده مردم همدان و فامنین یادآور شد: یکی از فلسفه‌های قیام امام حسین(ع) این موضوع بود؛ یعنی دست‌های پنهان را رو کردند و جلوی چنین مواردی می‌ایستادند. بسیاری از کسانی که شفافیت را نمی‌پسندند و با بی‌میلی برخورد می‌کنند، خودشان مشکل ساز هستند.

نامه فراکسیون مبارزه با مفاسد اقتصادی درباره قراردادهای نفتی به وزیر

رئیس فراکسیون مبارزه با مفاسد اقتصادی همچنین درباره برخی عملکردهای این فراکسیون اظهار کرد: نمایندگان تا به حال موارد مختلفی را پیگیری کرده‌اند، مانند حضور گروه‌های پارلمانی در مبادی ورودی کشور برای پیگیری ۳۴ هزار خودرو که ثبت سفارش غیر قانونی شده بود که به دادگاه سپرده شد، تحقیق و تفحص از بانک‌ها مانند بانک دی که نزدیک به دو هزار میلیارد از اموال از دست رفته بازگردانی شد و  بررسی مفاسد اقتصادی در صندوق ذخیره فرهنگیان که خود فراکسیون ورود پیدا کرد.

او افزود: از آخرین مواردی که این فراکسیون به آن وارد شده، بحث قراردادهای نفتی است که درباره ۵۰ مورد از آن قراردادها به وزیر نفت نامه دادیم و همچنین درباره بحث ورود ۵۰۰ هزار تن ذرت آلوده به کشور پیگیری جدی داشتیم و با جلوگیری از ورود ۳۴ هزار کولر قاچاق، برخورد لازم انجام شد.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: سیاسی مجلس شورای اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۱۲۸۴۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طلافروشان، معترضان همیشگی شفافیت

یک اقتصاددان با اشاره به نقش سامانه جامع تجارت در ایجاد شفافیت در ساختار اقتصادی ایران، درباره مخالفت طلافروشان در ثبت دارایی خود در این سامانه گفت: اعضای این صنف همواره نسبت به بستر‌هایی که منجر به ایجاد شفافیت می‌شوند، معترض‌اند.

گروه اقتصاد کلان بازارنیوز-سعید ترکاشوند؛ «مرتضی افقه» اقتصاددان در گفتگو با بازارنیوز پیرامون مخالفت طلافروشان برای ثبت دارایی‌های خود در سامانه جامع تجارت ایران اظهار کرد: اعضای این صنف همیشه نسبت به پرداخت مالیات و ایجاد شفافیت اعتراض دارند. به عنوان مثال، چند سال پیش که موضوع مالیات بر ارزش افزوده مطرح شده بود، آنها نسبت به اجرای این سیاست مقاومت کردند. در آن برهه زمانی طلافروشان با پیش‌برد چنین رویکردی، دولت را مجبور کردند که اخذ مالیات بر ارزش افزوده را به تعویق بیندازد.


این اقتصاددان با بیان اینکه سامانه جامع تجارت به دنبال ایجاد شفافیت در دارایی طلافروشان است، گفت: این امر اتفاق بسیاری خوبی خواهد بود، اما دولت برای تحقق آن باید اقداماتی را به کار ببرد که از طریق آن بتواند اعتماد اعضای این صنف را به خود جلب کند.


وی همچنین با اشاره به عملکرد سامانه مودیان گفت: فلسفه راه اندازی این سامانه شفاف سازی درآمد تمامی مشاغل به ویژه شاغلان کسب و کار‌های های خاص است. اتصال دستگاه‌های کارت‌خوان به سامانه مودیان در نهایت منجر به شفاف سازی فضای اقتصادی کشور می‌شود.


وی خاطرنشان کرد: شفاف سازی فضای اقتصادی کشور به ضرر کسانی خواهد بود که فعالیت زیرزمینی دارند، بنابراین، طلافروشانی که می‌خواهند در فضای سالم و یا شفاف به فعالیت بپردازند، با اتصال داده‌های خود به سامانه‌هایی همچون مودیان و یا جامع تجارت هیچ مخالفتی نخواهند داشت. اعضای این صنف همواره نسبت به عملکرد بستر‌هایی که منجر به ایجاد شفافیت می‌شود، معترض‌اند.


افقه در پایان تصریح کرد: استفاده از سامانه‌های نوین یک اقدام قابل قبول و در عین حال منطقی برای هوشمندسازی روند مالیات ستانی از افراد محسوب می‌شود؛ لذا، نیاز است که در این باره تعامل مثبتی میان دولت و اصناف صورت بگیرد تا سیاست‌هایی که منجر به افزایش شفافیت اقتصاد ایران می‌شود بدون هیچ مشکلی به مرحله اجرا برسد.


پایان پیام//

نام نویسنده: برچسب ها: طلا فروشان ، سامانه جامع تجارت ، شفافیت ، مرتضی افقه ، شفافیت اقتصادی لینک کوتاه خبر: bzna.ir/000TAN

دیگر خبرها

  • رئیس فراکسیون کارگری مجلس: درخواست ابطال مصوبه دستمزد کارگران به دیوان عدالت اداری داده شده
  • امضای یک میلیارد دلار قرارداد نفتی با ۶۷۰ شرکت دانش‌بنیان
  • امضای هزار قرارداد نفتی با ۶۷۰ شرکت دانش‌بنیان
  • امضای هزار قرارداد نفتی با بیش از ۶۷۰ شرکت دانش‌بنیان
  • محمد مهاجری: قالیباف، هاشمی رفسنجانی نیست که رئیس نشود استعفا دهد /از نمایندگی انصراف دهد عملا تمام خواهد شد
  • طلافروشان، معترضان همیشگی شفافیت
  • ضروری شدن اخذ‌ شناسه یکتا منجر به شفافیت اقتصادی می‌شود
  • فرار به جلوی متهمان مفاسد اقتصادی و دو برابر شدن تحریم‌ها
  • تضارب آراء در سیاست‌های ارزی طبیعی است
  • ارسال نامه پیشنهادی شورای عالی تشکل‌های ورزشی به رئیس جمهور+عکس