Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «باشگاه خبرنگاران»
2024-04-27@02:50:26 GMT

تعریف تور‌های گردشگری عشایری

تاریخ انتشار: ۲۵ شهریور ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۱۲۹۲۹۹

تعریف تور‌های گردشگری عشایری

به گزارش گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه ،علیرضا مرادی بیستونی کارشناس ثبت آثار میراث فرهنگی استان کرمانشاه با اشاره به قابلیت‌های بالای کرمانشاه در بخش گردشگری عشایری، گفت : آب و هوای چهارفصل و شرایط اقلیمی مناسب باعث شده تا از دیرباز تنوع خوراک، پوشاک و گویش‌ها و در نهایت شکل گیری ایل‌های مختلفی را در این استان داشته باشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او گفت : درسطح استان ۱۴ ایل شامل ایل‌های سنجابی، گوران، کلهر، زنگنه، زوله و ... و یک طایفه مستقل (عثمانوند) داریم که در تمامی ۱۴ شهرستان پراکندگی دارند و می‌توان به آن‌ها به عنوان یک ظرفیت مهم گردشگری نگاه کنیم.

کارشناس ثبت آثار میراث فرهنگی استان گفت: برگزاری برنامه ها، جسنواره ها، تور‌ها و کمپ‌های مختلف از جمله راه‌های استفاده از این ظرفیت در حوزه گردشگری است.

او بابیان اینکه طی سال‌های اخیر مسیر حرکت و محل قرق و اسکان عشایر استان شناسایی شده، افزود: باتوجه به این مسئله می‌توانیم تور‌های گردشگری را تعریف کنیم و گردشگران را به دیدن سبک و شیوه زندگی عشایر کرمانشاه ببریم.

مرادی بیستونی بابیان اینکه تکنولوژی و دنیای مدرن کنونی تاحدودی افول زندگی عشایری را رقم زده، گفت: هرچند به دلیل این شرایط زندگی عشایر هم به مانند گذشته نیست و رنگ و بوی جدیدی به خود گرفته، اما سختی‌ها و هزینه‌های زیاد این نوع از زندگی از نظر عشایر مقرون به صرفه نیست و به همین دلیل به سمت یکجا نشینی می‌روند.

او گفت: اگر بتوانیم تور‌های گردشگری با مقصد زندگی عشایری در استان تعریف کنیم، علاوه براینکه ظرفیتی در حوزه گردشگری استان بوجود خواهد آمد، از نظر اقتصادی هم به عشایر کمک می‌کنیم و مانع از نابودی این شیوه و سبک از زندگی اصیل خواهیم شد.

کارشناس ثبت آثار میراث فرهنگی استان باتاکید براینکه شیوه زندگی عشایر کرمانشاه پتانسیل خوبی برای ثبت ملی شدن دارد، افزود: خوشبختانه درسال‌های گذشته کوچ و زندگی عشایر ایل کلهر به ثبت ملی رسیده است .

 

 

انتهای پیام/د

ظرفیت‌های خوب برای تعریف تور‌های گردشگری

 

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: میراث فرهنگی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۱۲۹۲۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حضور ۷۵ آلاچیق و غرفه در جشنواره بین‌المللی کوچ عشایر شاهسون مغان

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان اردبیل از برگزاری دومین جشنواره بین‌المللی کوچ عشایر شاهسون مغان با حضور بیش از ۷۵ آلاچیق و غرفه در شهر جعفرآباد بیله‌سوار خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از اردبیل، حسن محمدی ادیب با اشاره به برگزاری دومین جشنواره بین‌المللی کوچ عشایر شاهسون مغان، اظهار کرد: این جشنواره با حضور عشایر سراسر استان و گروه‌هایی از کشورهای منطقه در روزهای ۶ و ۷ اردیبهشت ماه در شهر جعفرآباد شهرستان بیله‌سوار برگزار شد.

وی افزود: در این جشنواره ۴۵ آلاچیق عشایری شامل ۳۵ آلاچیق عشایر استان اردبیل و ۱۰ آلاچیق از سایر نقاط کشور حضور داشتند و به ارائه فرهنگ و زندگی عشایری پرداختند.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان اردبیل با اشاره به اینکه آلاچیق‌های عشایری از استان‌های کهکیلویه و بویراحمد، کرمانشاه، آذربایجان شرقی و غربی و چند استان دیگر در این جشنواره حضور داشتند، تاکید کرد: همچنین در این جشنواره ۳۰ غرفه صنایع‌دستی و محصولات فرهنگی نیز حاضر بودند و محصولات اقوام مختلف را ارائه کردند.

محمدی ادیب ادامه داد: همانند دوره‌های قبل جشنواره کوچ عشایر در این دوره نیز با استقبال پرشمار علاقمندان روبرو شدیم و برنامه‌های مختلفی مانند کوچ نمادین، عروسی عشایری، بازی‌های بومی و محلی، مسابقه تیراندازی با کمان سنتی، شو اسب، مسابقه برترین قوچ مغان، مسابقه لباس سنتی و مسابقه برترین آلاچیق عشایری نیز در این جشنواره برگزار شد.

کد خبر 748138

دیگر خبرها

  • بازدید مدیر امور عشایر تفتان از مناطق عشایری
  • جشنواره کوچ عشایر نشان‌دهنده عظمت و شان جامعه عشایری است
  • ظرفیت‌های ملی برای ارائه خدمت به عشایر تنگستان استفاده شود
  • حضور ۷۵ آلاچیق و غرفه در جشنواره بین‌المللی کوچ عشایر شاهسون مغان
  • ۸۲۰۰ خانوار عشایری در استان خراسان رضوی زندگی می‌کنند
  • بازگشایی و ترمیم جاده‌های عشایری شهرستان لنده
  • همت عشایر گیلان در جهش تولید با تولید انواع محصولات
  • جعفرآباد مغان میزبان دومین جشنواره بین‌المللی کوچ عشایر از فردا
  • بهسازی ۳۰۰ کیلومتر از راه‌های عشایر استان مرکزی آغاز شد
  • کوچ بهاره بیش از ۱۱ هزار خانوار عشایری به مناطق ییلاقی لرستان