Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از وزارت راه و شهرسازی، سیدمحمد پژمان با بیان اینکه ۱۵۵۸ پروژه بازآفرینی در قالب اقدام ملی در دست اقدام قرار دارد، اظهار کرد: از این تعداد بالغ بر ۱۶۰ پروژه در سال ۹۷ آغاز شده و باقیمانده آن نیز امسال عملیاتی می‌شود.

مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری ایران با بیان اینکه مقرر شده، یک هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان از اعتبارات اختصاص یافته صندوق توسعه ملی نیز برای این پروژه‌ها استفاده شود، گفت: از این میزان ۳۰۰ میلیارد تومان در سال گذشته اختصاص یافته و ۱۲۰۰ میلیارد تومان مابقی به همراه ۱۶۰ میلیارد تومان از ردیف‌های دیگر اعتبارات عمرانی شرکت به این مبلغ اضافه می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پژمان تاکید کرد: سه هزار و ۳۷۷ میلیارد تومان اعتبار نیز از محل صندوق توسعه ملی در اختیار شرکت بازآفرینی شهری ایران قرار گرفته که دو هزار و ۲۷۰میلیارد تومان آن برای اعطای تسهیلات است.

بیشتر بخوانید: برنامه بازآفرینی شهری را با وجود محدودیت بودجه ای پیش می بریم

نقاط ضعف بافت‌های فرسوده شناسایی و راه حل‌های آن تدوین شود

وی با اشاره به کمبود سرانه‌های خدماتی در محلات هدف بازآفرینی بر لزوم ایجاد دسترسی و تسهیل حمل و نقل در معابر و خیابان‌های این محلات تاکید کرد و گفت: امیدواریم با بکارگیری سیاست‌های کارآمد در محدوده‌های هدف بازآفرینی و همچنین با طرح‌های اجرایی و اقتصادی، مردم و سرمایه‌گذاران بخش خصوصی با اطمینان در این زمینه ورود پیدا کنند.

معاون وزیر راه و شهرسازی خاطرنشان کرد: در حوزه اجرای پروژه‌های روبنایی و زیرساختی در مناطق هدف بازآفرینی شهری، استان خراسان جنوبی در وضعیت مطلوبی قرار دارد، اما در حوزه نوسازی وضعیت مطلوبی وجود ندارد که نیاز به همکاری بیشتر است.

پژمان یادآور شد: باید چالش‌ها و نقاط ضعف بافت‌های فرسوده و سکونتگاه‌های غیررسمی شناسایی و راه حل‌های آن تدوین شود و با تعامل مستقیم با مردم و سرمایه‌گذاران، خروجی کاملا اجرایی و اقتصادی داشته باشد.

مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری ایران همچنین، در بازدید از بافت فرسوده و قدیمی بشرویه گفت: متاسفانه در راستای احیا بافت فرسوده شهر بشرویه هنوز طرح و هدف مشخصی تهیه نشده است و باید یک کارشناس در زمینه مطالعات این طرح مشارکت کند.

وی افزود: خوشبختانه با همکاری سازمان میراث فرهنگی و گردشگری و شهرداری بشرویه در راستای بسترسازی و جدول‌گذاری، سنگ‌فرش بافت تا حدودی اقدامات شایسته‌ای انجام شده است.

به دنبال این هستیم تسهیلات بازسازی به صد هزار واحد مسکونی پرداخت شود

پژمان با بیان اینکه اولین گام موثر که در بهبود بافت فرسوده در شهر بشرویه مورد توجه است، به ثبت رساندن املاک است، گفت: متاسفانه بعضی از این املاک از ابتدا سند ثبتی نداشته و این اقدام در مورد آن‌ها دشوار است.

مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری ایران، همچنین در بازدید از بافت فرسوده فردوس گفت: این طرح‌ها با موضوعات مختلف شهری، تامین فضای سبز، فضای آموزشی و ورزشی در مناطق بافت فرسوده تعریف شده که عملیات اجرایی بخشی از آن آغاز و بخش دیگر در حال انعقاد قرارداد است.

وی افزود: به دنبال این هستیم که تسهیلات بازسازی به یک‌صد هزار واحد مسکونی پرداخت و مشکلات زیرساختی و زیربنایی نظیر تامین شبکه آب و فاضلاب و روشنایی در مناطق بافت فرسوده برطرف شود.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اخبار اقتصادی مسکن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۱۳۳۳۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مسیرگشایی در بافت فرسوده خوی با اعتباری بالغ بر ۳۹۰ میلیاردتومان

شهردار خوی از مسیرگشایی در بافت فرسوده و قدیمی این شهر با هدف کاهش ترافیک خبر داد و گفت: اجرای پروژه‌های مسیرگشایی با اعتباری بالغ بر ۳۹۰ میلیارد تومان در دستور کار قرار دارد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از آذربایجان‌غربی، حسن نصرالله‌پور امروز _شنبه پانزدهم اردیبهشت_ در گفت‌وگو با خبرنگاران با توجه به اقدامات عمرانی شهرداری خوی شامل احداث کمربندی و مسیرگشایی در ۵ نقطه از بافت فرسوده شهر با اعتباری بالغ بر ۸۰۰ میلیارد تومان اظهار کرد: اجرای این پروژه‌ها پاسخی به مطالبات مردمی در راستای کاهش ترافیک است.

وی افزود: همچنین با اجرای این پروژه‌ها در راستای بازآفرینی شهری اقدام و سعی داریم که مناطق کم برخوردار خوی نیز توسعه یابند.

شهردار خوی با اشاره به عملیات احداث کمربندی شهید سلیمانی گفت: کمربندی شهید سلیمانی به طول ۶ کیلومتر در مسیر رفت و برگشت که هر مسیر آن چهار بانده بوده و احداث آن موجب کاهش ترافیک خواهد شد.

نصرالله‌پور با اشاره به پروژه‌های مسیرگشایی در راستای کاهش ترافیک شهری توسط مدیریت‌شهری خوی تصریح کرد: مسیرگشایی ادامه شیخ نوایی، بهشتی شمالی، پشت پارک ملت منتهی به جمشیدآباد از جمله این پروژه‌ها است با اعتباری بالغ بر ۳۹۰ میلیارد تومان در دستور کار قرار دارد.

کد خبر 750525

دیگر خبرها

  • نوسازی ۴۰۰ هزار واحد نهضت ملی مسکن در قالب نوسازی بافت‌های فرسوده تا پایان سال
  • مسیرگشایی در بافت فرسوده خوی با اعتباری بالغ بر ۳۹۰ میلیاردتومان
  • اعمال بسته نوسازی بافت فرسوده در ۵۸۱ شهر
  • امکان ساخت ۴ و نیم میلیون واحد مسکونی جدید در بافت‌های فرسوده
  • امکان ساخت ۴.۵ میلیون واحد مسکونی جدید در بافت‌های فرسوده
  • میزان تسهیلات بافت‌های فرسوده اعلام شد
  • بیش از ۲هزار میلیارد ریال تسهیلات اشتغالزایی در خوزستان پرداخت شد
  • ۱۲ پروژه بازآفرینی شهری در استان اصفهان در دست اجرا است
  • یادگاری زلزله در سی‌سخت، نیمه تمام ماندن ۲۷۰ واحد مسکونی
  • نوسازی حدود ۱۷ هزار واحد مسکونی در بافت فرسوده آذربایجان‌غربی