Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون فنی و خدمات بازرگانی اتاق ایران گفت: در قانون هیچگاه سند یا کارتی تحت عنوان " کارت بازرگانی یک بار مصرف" وجود نداشته و حتی صادر نمی شود.

 

مظفر علیخانی معاون فنی و خدمات بازرگانی اتاق ایران در گفت وگو با خبرنگار صنعت، تجارت و کشاورزی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، گفت: کارت یا سندی تحت نام " کارت بازرگانی یکبار مصرف" وجود قانونی ندارد  و برابر مقرراتی که دولت در ماده ۱۰ آیین‌نامه اجرایی تعیین کرده، کارت برای بازرگانان یکساله و برای بخش تولید ۵ ساله صادر می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون فنی و خدمات بازرگانی اتاق ایران افزود: با توجه به اینکه شروطی برای تمدید کارت بازرگانی منظور شده، مانند ارائه صورت حساب‌های مالیاتی، تأمین اجتماعی و نیز اگر تغییراتی در شرکت‌ها تحت عنوان اشخاص حقوقی اتفاق افتاده باشد، باید روزنامه رسمی آن تغییرات را به اعضا اعلام شده و به شرکت  ارائه شود تا در نهایت کارت برای ۵ یا یکسال بعدی تمدید شود.

او بیان کرد: اصطلاح کارت صوری یا اجاره‌ای به این معناست که افراد بعد از اینکه از کارت استفاده کردند برای تمدید آن اقدام نمی‌کنند، مثلا حقوق قانونی دولت را در حوزه مالیات و پرداخت حقوق ورودی پرداخت نمی‌کنند.

بیشتر بخوانید: اتاق بازرگانی در تسهیل فضای کسب و کار نقش چندانی نداشت

علیخانی ادامه داد: بر اساس مقرراتی که در گمرک جاری است، هر زمانی که این نهاد، تشریفات گمرکی را طی می‌کند برابر مسئولیت قانونی خود حقوق ورودی و مالیات بر ارزش افزوده را از صاحب کارت دریافت می‌کند و در نهایت ۲۸ نوع عوارض گمرکی را که قانون گذار وصول آن را به عهده جمهوری اسلامی گذاشته دریافت می‌کند.

معاون فنی و خدمات بازرگانی اتاق ایران افزود: گمرک ۴ درصد مالیات علی الحساب عملکرد را دریافت می‌کند، بنابر این  حقوق دولت در حوزه گمرکی در هنگام ترخیص کالا از این منبع دریافت می‌شود.

او تشریح کرد: در بعضی از زمینه‌ها که قانون‌گذار تسهیلاتی را برای واحد‌های تولیدی، فعالان اقتصادی مجاز و فعالان خوشنام پیش‌بینی کرده است تا در صورت عدم تامین نقدینگی این افراد از ضمانت نامه بانکی برای ترخیص کالاهای خود در گمرک استفاده کنند، راه حل دیگر برای تولیدکنندگان و چرخانندگان چرخ اقتصاد این است که حدود ۲۰ درصد به بیانی معادل مبلغی که باید به گمرک پرداخت کند را گمرک محاسبه می‌کند و کالا را به صورت امانی نگه می‌دارد و مابقی کالا که حدود ۸۰ درصد است ترخیص می‌شود و در چرخه تولید و تجارت کشور قرار می‌گیرد.

علیخانی ادامه داد: در این زمان وارد کننده زمانی که کالا به پول تبدیل شد بدهی را به گمرک پرداخت می‌کند بنابراین این راهکاری یک از روش هایی است که  برای ترخیص کالا استفاده می شود. البته در نهایت حقوق آن باید به خزانه دولت واریز شود.

معاون فنی و خدمات بازرگانی اتاق ایران گفت: مطلب دوم که مجدد در قانون پیش بینی شده است، مستند به بند ۷ ماده ۲۷۴ قانون مالیات مستقیم است که بیان می کند سازمان امور مالیاتی این ابزار قانونی را دارد تا برای دریافت مالیات بر عملکردی که ممکن است بیش از ۴ درصد باشد از جانب گمرک اقدام کند.

او درباره واگذاری کارت بازرگانی به افراد غیرمجاز، تصریح کرد: واگذاری کارت به افراد غیر، غیر مجاز شناخته شده که برای این افراد مجازات تشدید کننده‌ای پیش‌بینی شده است، سازمان امور مالیاتی هم به استناد قانون خود، هم به استناد آیین‌نامه اجرایی مقررات صادرات و واردات و هم به استناد قانون مجازات اسلامی این ابزار قانونی را دارد که به سراغ دارنده یا استفاده کننده کارت برود و حقوق دولت را مطالبه کند.

علیخانی گفت: بسیاری از کسانی که مورد سوء استفاده قرار گرفتند و طبیعتا از کارت آن‌ها توسط افراد غیر برای واردات استفاده می شود، خودشان ممکن است امکان مالی لازم را برای پرداخت مالی مقرر نداشته باشند.

انتهای پیام/

کارت برای بازرگانی یکساله و برای بخش تولیدی ۵ ساله صادر می‌شود.

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اتاق بازرگانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۱۳۵۷۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نور آفتاب و انجماد، بطری های یکبار مصرف را تخریب نمی‌کند

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، معصومه تکلو با تاکید بر سلامت آب‌های آشامیدنی و معدنی بسته‌بندی شده گفت: امکان ندارد ارگان نظارتی مهمی مثل غذا و دارو بدون مطالعه و لحاظ مسائل فنی و بهداشتی برای فرآورده ای  مجوز مصرف و پروانه بهداشتی صادر کند کما اینکه عدول از تعهدات توسط شرکت هم می تواند موجب ابطال موقت یا دائم مجوز شود.

 وی با اشاره به اینکه طرح مباحث فنی و علمی اصولا در رسانه های عمومی نیست تصریح کرد: گاهی ناچار هستیم برای اطمینان بیشتر مردم نکاتی را گوشزد کنیم مثل اینکه گرانول پلیمر مورد مصرف جهت بسته بندی آب های بسته بندی شده، پلیمر پلی اتیلن ترفنالات می باشد که از دو منومر اتیلن گلایکون و  اسید ترفتالیک تحت خلا دما و زمان معین  و با ایجاد پیوند کوالانسی بین دو منومر مذکور در راکتور پتروشیمی تولید می شود                 

کارشناس اداره کل غذایی و آشامیدنی ادامه داد:این شرکت پترو شیمی تندگویان دارای گواهی مناسب برای مصرف انسان از آزمایشگاههای داخل و خارج کشور می باشد لذا قرار گرفتن بطری آب در معرض نور آفتاب و یا انجماد آن در فریز، قادر به تخریب بطری های یکبار مصرف آب و خروج  ترکیبات فتالات از پلیمر  نمی شود

 تکلو در پایان به مردم این اطمینان را داد که با توجه به کنترل سه سطحی سلامت آب های معدنی و آشامیدنی بسته بندی در سازمان غذا و دارو  با خیال راحت از آنها استفاده کنند و بدانند کوچک ترین تهدید سلامتی در فرآورده های غذای و آشامیدنی در اولین زمان ممکن به اطلاع آنها خواهد رسید

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • سنگال به دنبال روابط تجاری و اقتصادی با ایران است
  • سنگال دنبال روابط تجاری و اقتصادی با ایران است
  • توسعه روابط خارجی خراسان جنوبی در دستور کار است
  • شرایط ترخیص کالا با کارت بازرگانی منقضی ابلاغ شد+ سند
  • لایروبی بندر بوشهر از مطالبات فعالان اقتصادی در بوشهر
  • نظام ارزی ،صادرکننده را با محدودیت مواجه کرده است
  • سفر روسای اتاق‌های بازرگانی به تهران با هدف سرمایه‌گذاری
  • نجات راه‌سازی با اقدام به‌موقع دستگاه قضا
  • نور آفتاب و انجماد، بطری های یکبار مصرف را تخریب نمی‌کند
  • نور آفتاب و انجماد، بطری‌های یکبار مصرف را تخریب نمی‌کند