Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه فرهنگی ایسکانیوز، منیژه کنگرانی مدیرکل گروه‌های علمی معاونت پژوهشی فرهنگستان هنر، از برگزاری همایش «هنر و تمدن حوزه هیرمند: شهر سوخته» خبر داد.

او درباره هدف برگزاری این همایش گفت: پژوهش‌های باستان‌شناسی درباره تمدن‌های واقع در بخش شرقی فلات ایران، به‌ویژه استان سیستان‌وبلوچستان، نسبت به دیگر بخش‌ها مغفول مانده و پژوهشی جدی و برنامه‌ریزییشده درباره مطالعات باستان‌شناسی این استان انجام نشده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حال آنکه این مناطق رازهای سربه‌مُهری درباره فرهنگ و هنر ایران ‌در دل خود نهفته دارد که میتواند تاریخ تمدن و هنر ایران و بلکه جهان را دگرگونه کند؛ از این‌رو فرهنگستان هنر پس از برگزاری «همایش بین‌المللی تمدن جیرفت» در نظر دارد با برگزاری همایش هنر و تمدن حوزه هیرمند با مرکزیت شهر سوخته، آخرین دستاوردهای پژوهشگران و باستان‌شناسان در این زمینه را ارائه کند. در برنامه این همایش موضوعات باستان‌شناسی، هنرهای باستانی، معماری باستانی و باورهای باستانی در سه دوره پیش از تاریخ (آغاز تاریخی)، تاریخی (دوره هخامنشی) و دوره اسلامی مورد توجه و بررسی قرار خواهد گرفت.

مدیرکل گروه‌های علمی فرهنگستان هنر به مهم‌ترین دستاوردهای این همایش اشاره کرد و ادامه داد: از مهم‌ترین دستاوردهای این همایش، انتشار کتاب «باستان‌شناسی و هنر حوزه دلتای رودخانه هیرمند؛ با محوریت شهر سوخته از آغاز تا دوران اسلامی» به کوشش سید منصور سیدسجادی، مدیرگروه باستان‌شناسی شهر سوخته و دبیر علمی این همایش است. این کتاب که در دو جلد به زبان فارسی و انگلیسی و نزدیک به 1500 صفحه تهیه شده و انتشارات فرهنگستان هنر آن را منتشر می‌کند، در زمره مهم‌ترین منابع دانشگاهی و پژوهشی قرار خواهد گرفت.

وی در پایان با اشاره به همکاری دیگر نهادها در این همایش گفت: همایش «هنر و تمدن حوزه هیرمند: شهر سوخته» با همکاری وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی، پژوهشکده باستان‌شناسی ایران و... در پاییز امسال در تهران و زاهدان برگزار خواهد شد.

برنامه‌های این همایش متعاقباً اعلام خواهد شد.

انتهای پیام/

20 / 20 فرهنگستان هنر همایش هنر و تمدن همایش هنر و تمدن حوزه هیرمند شهر سوخته منیژه کنگرانی مدیرکل گروه‌های علمی معاونت پژوهشی فرهنگستان هنر

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: فرهنگستان هنر همایش هنر و تمدن شهر سوخته

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۱۳۶۸۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری همایش هوش مصنوعی در دانشگاه اراک

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز اراک؛ سرپرست پژوهشکده هوش مصنوعی دانشگاه اراک در گفتگو با خبرگزاری صداوسیما گفت: در رویداد هوش مصنوعی از ایده تا ثروت، در سه روز در خدمت دانشجویان و علاقه‌مندان به این رویداد هستیم. 
ریحانیان افزود: علاقه‌مندان به حوزه‌های مختلف هوش مصنوعی در این رویداد می‌توانند ایده پردازی کرده و این طرح‌ها را برای ما ارسال کنند.
او با اشاره به اینکه طرح‌های برتر جوایز نقدی دریافت خواهند کرد، افزود: استفاده از هوش مصنوعی محدود نیست و در هر حوزه‌ای که افراد بتوانند از هوش مصنوعی استفاده کنند می‌توانند ایده ارسال کنند و از طرح‌های آنان استقبال خواهد شد.
در انتهای این همایش تعدادی از دانشجویان با مطرح کردن سؤالات خود در خصوص هوش مصنوعی پرداختند.

دیگر خبرها

  • پایان موقت کاوش در محوطه تازه کشف‌شده در اصفهان + عکس
  • فرهنگستان ظرفیتی برای دغدغه انقلاب فرهنگی در مسیر تمدن نوین است
  • برگزاری همایش هوش مصنوعی در دانشگاه اراک
  • برگزاری دومین همایش بین المللی تاریخ، فرهنگ و تمدن خلیج فارس
  • لحظه دوست داشتن و دوست داشته شدن، لحظه واقعی زندگی است
  • کنفرانس بین‌المللی موزه‌ها در اردبیل برگزار شد+فیلم
  • همایش بین المللی تاریخ، فرهنگ و تمدن خلیج فارس برگزار می‌شود
  • حکمت الله ملاصالحی مؤسس فلسفه باستان شناسی است
  • از ابتدا پیوند عمیقی میان فلسفه و باستان شناسی وجود داشته است
  • ضرورت تامین اعتبار برای کاوش‌های باستان شناسی حیله ور