Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت بهداشت جزئیات آزمون استخدامی دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور برای استخدام ۱۰ هزار نیروی مورد نیاز را اعلام کرد. به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، سید کامل تقوی نژاد، معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت بهداشت اظهار داشت: آزمون استخدامی دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور برای استخدام ۱۰ هزار نیروی مورد نیاز، به صورت همزمان با سایر دستگاه‌های اجرایی از طریق سازمان سنجش آموزش کشور برگزار می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی افزود: این آزمون در فضای رقابتی و با رعایت شایسته سالاری از طریق آزمون کتبی در حیطه‌های عمومی و تخصصی به صورت پیمانی انجام می‌شود.

معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت بهداشت با بیان اینکه این اقدام با هدف ایجاد تعادل بین مناطق مختلف جغرافیایی کشور و ایجاد دسترسی عادلانه مردم به خدمات سلامت صورت گرفته است، تاکید کرد: همچنین با جذب و بکارگیری افراد پذیرفته شده در آزمون، ظرفیت اشتغال قابل ملاحظه‌ای نیز برای فارغ التحصیلان رشته‌های مرتبط در کشور به ویژه در مناطق کمتر توسعه یافته ایجاد خواهد شد.

وی ادامه داد: از مجموع این مجوزها، ۷ هزار مجوز جهت تامین نیروی انسانی بیمارستان‌های جدید و بخش‌های توسعه یافته درمانی است.

تقوی نژاد تصریح کرد: از مجوز‌های استخدام بیمارستانی، ۶۵ درصد مربوط به شهر‌های کوچک و مناطق کمتر توسعه یافته است که قبلا یا دارای بیمارستان نبوده و یا تعداد تخت‌های موجود آن، نیاز‌های درمانی مردم را تامین نکرده بود.

معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت بهداشت اظهار داشت: سهمیه استخدامی حوزه درمان عمدتاً به مشاغل گروه پرستاری شامل پرستاری، اتاق عمل، هوشبری و مامایی، گروه پزشکی شامل پزشک متخصص و پزشک عمومی، داروسازی، گروه توان‌بخشی شامل فیزیوتراپی، کاردرمانی، گفتار درمانی، بینایی سنجی و شنوایی سنجی، گروه پیراپزشکی شامل رشته‌هایی از جمله علوم آزمایشگاهی، پرتوشناسی، مهندسی تجهیزات پزشکی و مددکار بهداشتی درمانی اختصاص یافته است.

وی با بیان اینکه تعداد ۲ هزار مجوز از مجموع مجوز‌های استخدامی سال جاری نیز برای تامین نیرو‌های مورد نیاز حوزه بهداشت در نظرگرفته شده است، اظهار داشت: بخش عمده‌ای از مجوز‌های بهداشتی جهت دسترسی بیشتر به خدمات اولیه سلامت روستاییان و شهر‌های با جمعیت کمتر در نظر گرفته شده است.

تقوی نژاد ادامه داد: در این حوزه نیرو‌های تخصصی در مشاغل مختلف شامل ماما، بهداشت عمومی، مبارزه با بیماری ها، پرستار، بهداشت محیط و بهداشت حرفه‌ای جذب و مشغول بکار خواهند شد.

معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت بهداشت با بیان اینکه تعداد یک هزار مجوز از مجوز‌های این آزمون، برای تامین نیرو‌های مورد نیاز پایگاه‌های اورژانس ۱۱۵ سراسر کشور در مشاغل فوریت‌های پزشکی شامل کاردان و کارشناس بالینی فوریت‌های پزشکی در نظر گرفته شده است، تاکید کرد: این تعداد نیروی انسانی جدید، جهت خدمت در پایگاه‌های موجود در جاده‌های کشور، با هدف تسریع در ارائه خدمت به آسیب دیدگان حوادث جاده خواهد بود.

وی اظهار امیدواری کرد با همکاری سازمان برنامه و بودجه، سازمان امور اداری و استخدامی و همچنین سازمان سنجش آموزش کشور، پذیرفته شدگان نهایی این آزمون تا پایان سال جاری و حداکثر اوایل سال آینده شروع به کار کنند.

آزمون استخدامی دانشگاه‌های علوم پزشکی سراسر کشور همزمان با سایر دستگاه‌های اجرایی از طریق سازمان سنجش آموزش کشور برگزار خواهد شد. همچنین با توجه به ضوابط و مقررات جاری، امسال داوطلبان ایثارگر نیز باید از طریق شرکت در آزمون و رقابت با یکدیگر، شرایط استخدام خود را فراهم کنند.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: استخدام وزارت بهداشت آزمون استخدامی آزمون کتبی هوشبری مامایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۱۳۸۶۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گزارش وزارت بهداشت درباره سرطان‌زایی سیگار‌های الکترونیک؛ زیر بار صدور مجوز نمی‌رویم

رئیس دبیرخانه ستاد کشوری کنترل دخانیات وزارت بهداشت با بیان اینکه سیگار‌های الکترونیک جزء موارد قاچاق به حساب می‌آیند، اظهار کرد: تقاضا‌هایی برای اجازه فعالیت در زمینه عرضه و رسمیت بخشیدن به این سیگار‌ها صورت گرفته، اما وزارت بهداشت زیر بار صدور مجوز برای تولید، فروش و عرضه این سیگار‌ها نمی‌رود.

به گزارش ایسنا، بهزاد، ولی زاده، با بیان اینکه در ارتباط با مضرات مصرف سیگار‌های الکترونیک اطلاع‌رسانی کرده‌ایم، اظهار کرد: درباره مضرات سیگار‌های الکترونیک در رسانه‌های مختلف اطلاع‌رسانی کرده‌ایم. سیگار‌های الکترونیک جزو کالا‌های قاچاق محسوب می‌شوند و تمام این سیگار‌ها از مسیر‌های غیررسمی وارد کشور می‌شوند.

وی با بیان اینکه جلسه‌ای با ستاد مرکزی مبارزه با قاچاق کالا و ارز برگزار کرده‌ایم، افزود: موضوع خطرات سیگار‌های الکترونیک، قوانین ممنوعیت فروش و وجود این محصولات در بازار غیررسمی کشور در این جلسه مطرح شد و مقرر گردید ستاد برنامه ریزی لازم را برای برخورد با این کالای قاچاق با همکاری ارگان‌های ذیربط انجام دهد.

ولی زاده درباره برخورد با متخلفان عرضه محصولات دخانی نوپدید گفت: دبیرخانه ستاد کشوری کنترل دخانیات از طریق مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت، به منظور نظارت و بازرسی اماکن فروش دخانیات و برخورد با متخلفانی که سیگار‌های الکترونیک را عرضه می‌کنند، بخشنامه‌های لازم را به دانشگاه‌های علوم‌پزشکی سراسر کشور ابلاغ کرده است.

مبارزه با سیگار‌های الکترونیک در دستور کار ۲ وزارتخانه

رئیس دبیرخانه ستاد کشوری کنترل دخانیات وزارت بهداشت ادامه داد: سیگار‌های الکترونیک جزو موارد قاچاق به حساب می‌آیند و به همین دلیل می‌توان از ظرفیت قانونی ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز استفاده کرد. موضوع مبارزه با سیگار‌های الکترونیک در دستور کار دو وزارتخانه «بهداشت، درمان و آموزش پزشکی» و «صنعت، معدن و تجارت» قرار گرفته است.

زیر بار صدور مجوز به سیگار‌های الکترونیک نمی‌رویم

وی درباره برخی از تقاضا‌ها برای رسمیت بخشیدن عرضه سیگار‌های الکترونیک به صورت قانونی گفت: اگرچه تلاش‌ها و اقداماتی برای مبارزه با سیگار‌های الکترونیک صورت گرفته، اما تقاضا‌هایی برای اجازه فعالیت در زمینه تولید، عرضه و رسمیت بخشیدن این سیگار‌ها انجام می‌شود. وزارت بهداشت زیر بار صدور مجوز برای تولید، فروش و عرضه سیگار‌های الکترونیک نمی‌رود؛ چرا که مضرات این سیگار‌ها شناخته شده است.

گزارش وزارت بهداشت درباره سرطان‌زا بودن سیگار‌های الکترونیک

ولی زاده گفت: وزارت بهداشت نسبت سمی بودن و سرطان‌زا بودن مواد سیگار‌های الکترونیک گزارش داده است؛ همچنین مواردی در ارتباط با انفجار در صورت مصرف‌کننده‌ها گزارش شده است. افرادی که با وجود تمام اطلاع‌رسانی‌ها صورت گرفته و هشدار‌های داده شده، نسبت به مصرف این سیگار‌ها اقدام می‌کنند، با اراده خود از مواجهه با خطرات این محصولات آسیب‌رسان استقبال می‌کنند.

اعتیاد جوانان؛ هدف صنایع دخانی

رئیس دبیرخانه ستاد کشوری کنترل دخانیات وزارت بهداشت با بیان اینکه این یک باور غلط است که سیگار‌های الکترونیک دارای آسیب کمتری هستند، افزود: نگاه مردم باید نسبت به محصولاتی که آسیب‌رسان سلامت هستند تغییر کند و در ارتباط با مصرف این کالا‌ها باید تجدید نظر کنند. هدف صنایع دخانی از تولید و ترویج این محصولات به اعتیاد کشاندن نوجوانان و جوانان به نیکوتین و حفظ بازار سمی و مرگبار خود است. این صنایع باید بهای اقدامات خود را بپردازند.

گزارش تخلف فروش سیگار‌های الکترونیک به ۱۹۰

وی با بیان اینکه سیگار‌های الکتروینک جزو موارد قاچاق هستند، ادامه داد: مردم از طریق سامانه ۱۹۰ می‌توانند هرگونه تخلف درباره فروش سیگار‌های الکترونیک را گزارش کنند.

دیگر خبرها

  • گزارش وزارت بهداشت درباره سرطان‌زایی سیگارهای الکترونیک/ زیر بار صدور مجوز نمی‌رویم
  • ادعای کارفرمایان به رعایت نکات ایمنی با نصب کپسول آتش نشانی
  • وزارت بهداشت: زیر بار صدور مجوز به سیگارهای الکترونیک نمی‌رویم
  • گزارش وزارت بهداشت درباره سرطان‌زایی سیگار‌های الکترونیک؛ زیر بار صدور مجوز نمی‌رویم
  • وزارت بهداشت زیر بار صدور مجوز به سیگارهای الکترونیک نمی‌رود
  • قلیان با گاز خنده!
  • آزمون استخدامی شوراهای حل اختلاف امسال برگزارمی‌شود
  • جذب و به کارگیری پرستاران دوران کرونا
  • وضعیت استخدام پرستاران دوران کرونا
  • جذب پرستاران در مراکز درمانی اولویت وزارت بهداشت