Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-05-05@14:20:16 GMT

سازمان امور مالیاتی پزشکان متخلف را معرفی کند

تاریخ انتشار: ۲۶ شهریور ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۱۳۹۷۷۵

سازمان امور مالیاتی پزشکان متخلف را معرفی کند

عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس گفت: متاسفانه گاهی بیمار به دلیل هزینه‌های گران از طی مراحل درمان منصرف می‌شود. ۲۶ شهريور ۱۳۹۸ - ۱۲:۲۸ رسانه ها خواندنی نظرات - اخبار رسانه ها -

به گزارش گروه رسانه های خبرگزاری تسنیم، عباسعلی پوربافرانی، عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس، پزشک نیست، اما پزشکان را دوست دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

خودش می‌گوید تمام اقشار را دوست دارد، اما وقتی می‌خواهد در مورد پزشکان صحبت کند، باید به گونه‌ای باشد که از زحمات و خدمات این عزیزان تشکر شود.

پوربافرانی، نماینده دهمین دوره مجلس شورای اسلامی است که سه سال و شش ماه قبل با آرایی کم و تقریبا شکننده نسبت به رقبایش (11154 رأی از 39529 رأی مأخوذه) و با 28 درصد آراء به عنوان نماینده مردم در حوزه انتخابیه نایین و خور و بیابانک انتخاب شد.

پوربافرانی در گفت و گو محتاط بود و کسی را به باد انتقاد نمی‌گرفت. خلاصه پاسخ می‌داد و از دادن آمار و ارقام خودداری می‌کرد.
 

عدم کارایی دفترچه‌های بیمه در مراکز خصوصی درمانی، افزایش پرداخت از جیب مردم برای درمان، کمبود پزشک در مناطق محروم، اعتیاد دانش‌آموزان و عدم نظارت کافی وزارت بهداشت بر حوزه درمان از مهم‌ترین موضوعاتی بود که در گفت و گو با عباسعلی پوربافرانی مطرح شد.
 

جایی مطرح کرده بودید که مراجعه مردم به مراکز بهداشتی و درمانی به خاطر افزایش هزینه‌ها و مشکلات مالی کم شده است. این گفته شما برآمده از گزارشی خاص و آمارگیری است؟
طرح تحول نظام سلامت در ابتدای راه با هدف کاهش پرداخت از جیب مردم آغاز شد، اما افزایش زیاد تعرفه‌ها در حوزه درمان و همچنین مشکلاتی که در حوزه مطالبات بیمه‌ای و بیمارستانی و مشکلات دارویی و تجهیزات بیمارستانی به وجود آمد، باعث شد تا پرداخت هزینه درمان از جیب مردم افزایش پیدا کند. طبیعی است که با افزایش هزینه‌ها، مردم برای برخی از موارد درمانی یا باید زمان طولانی در صف و نوبت بمانند یا به صورت آزاد و خصوصی مراحل درمان خود را انجام دهند که قطعا هزینه‌های بالایی را برای بیمار به همراه دارد. متاسفانه این اتفاق وجود دارد که گاهی بیمار به خاطر هزینه‌های گزاف به طور کلی از درمان منصرف می‌شود.

علت کمبود پزشک در مناطق محروم در مناطق محروم چیست؟ وزیر بهداشت گفته است که کمبود پزشک در مناطق محروم تا دو سال آینده جبران می شود. نظر شما در این باره چیست؟
کمبود پزشک در مناطق محروم سه علت عمده دارد. اولین موضوع عدم توزیع مناسب پزشک در مناطق محروم است. در حال حاضر همین پزشک‌هایی هم که وجود دارند به درستی توزیع نمی‌شوند. ما در شهر‌های بزرگ و بیمارستان‌های بزرگ نباید از پزشک طرحی استفاده کنیم، بلکه نیرو‌های طرحی باید در نقاط محرم استفاده شوند.
دوم اینکه بسیاری از پزشکان یا در سمت خودشان کار و فعالیت نمی‌کنند یا با حرفه پزشکی خداحافظی کرده اند. به رغم اینکه پزشک هستند، در برخی حرفه‌های دیگر فعالیت می‌کنند. یعنی درآمدی بهتر از کار پزشکی دارند؟
خدا می‌داند که به چه صورت است؛ سوم اینکه همیشه عده‌ای پزشک هستند که در مقاطع مختلف مثل دکتری تخصصی، رزیدنتی، فلوشیپ، یا فوق تخصص در حال تحصیل هستند و طبیعتا از آن‌ها نیز نمی‌توان استفاده کرد.

چه کار باید کرد تا پزشک در منطقه محروم ماندگار شود؟
اول اینکه باید انگیزه‌های تشویقی را برای حضور پزشکان در مناطق محروم بیشتر کرد، دوم اینکه نظارت را تقویت کرد و سوم اینکه پزشک به میزان کافی تربیت کرد.

شما آماری از میزان کمبود پزشک در مناطق محروم دارید؟
من آماری ندارم، اما حتما آمار کمبود پزشک در مناطق محروم وجود دارد.

سن اعتیاد در مدارس به چند سال رسیده است؟ آماری در این خصوص دارید؟
موضوع اعتیاد دانش آموزی حائز اهمیت است و باید در نظام تربیت و تربیت در اولویت باشد. هرچند از آنجایی که مطالعه و پژوهش دقیق در این حوزه صورت نگرفته و تحقیق و پژوهش در این زمینه با ضعف‌های جدی رو به رو است، نمی‌توان آمار دقیق و درستی درخصوص سن اعتیاد دانش‌آموزی و میزان آن ارائه داد. هرچند شکی نیست که از این جهت ما در معرض خطر و تهدید هستیم. اگر نظام تعلیم و تربیت ثبات لازم را نداشته باشد و برنامه‌ای درست برای مبارزه با اعتیاد نداشته باشد حتما آسیب‌های جدی از این ناحیه به جامعه وارد خواهد شد. فکر می‌کنم ما هنوز با کاری که باید در حوزه اعتیاد دانش‌آموزی به صورت تخصصی و جدی انجام بدهیم، فاصله زیادی داریم.

از طرح "حفظ کرامت آسیب دیدگان اجتماعی" چه خبر؟ این طرح به کجا رسید؟

جلسه اول این طرح تشکیل و قرار شد سایر نهاد‌هایی که در این زمینه موثر هستند و وظیفه دارند و می‌توانند طرح را همراهی کنند، نظرات خود را به کمیسیون ارائه کنند تا در جلسه بعدی مطرح و بررسی شود.

پس هنوز خروجی و نتیجه ملموسی از این طرح و کمیسیون بیرون نیامده است؟
هنوز فقط در حد برگزاری یک جلسه بوده است و نتیجه خاصی نداشته است.

کمیسیون ویژه "حفظ کرامت آسیب دیدگان اجتماعی" چه زمانی تشکیل شد؟
طرح حفظ کرامت آسیب دیدگان اجتماعی سال گذشته اعلام وصول شد، اما کمیسیون ویژه برای بررسی آن ابتدای سال جاری تشکیل شد.

فکر می‌کنید چه زمانی این طرح به یک خروج کاربردی برسد؟
این طرح به بررسی و همکاری 20 دستگاه متولی در این حوزه نیاز دارد و بعید است که نتیجه این طرح به مجلس فعلی برسد.

چرایی کارایی دفترچه‌های بیمه خدمات درمانی نسبت به سالیان گذشته افت کرده است؟

در حال حاضر وقتی بیمار به بعضی از مراکز درمانی خصوصی مراجعه می‌کند، اصلا احساس نمی‌کند که دفترچه بیمه‌ای وجود دارد. عملا آنقدر هزینه‌های درمان در مراکز خصوصی گران است که پرداختی بیمه‌ها در برابر هزینه درمان خصوصی ناچیز است و آن مبلغی که بیمار پرداخت می‌کند بسیار بالا و قابل توجه است. از سوی دیگر مطالبات بیمارستان‌ها از بیمه‌ها نیز بر پرداختی بیمار و کیفیت بیمه بی تاثیر نیست. عملا وقتی منابع کم شود، خدمات رسانی درمانی به مردم نیز دچار چالش می‌شود.

رییس سازمان امور مالیاتی گفتند که تنها به 20 درصد از پزشکان به سامانه امور مالیاتی متصل شدند و 80 درصد این کار را انجام نداده‌اند. از نظر شما، اینکه 80 درصد از پزشکان به این سامانه متصل نشده‌اند به این شائبه دامن نمی‌زند که پزشکان به دنبال فرار مالیاتی هستند؟
ساز و کار‌های نظارتی در این زمینه وجود دارد که می‌تواند موثر باشد. به نظر بنده بهتر است، سازمان امور مالیاتی باید پزشکان متخلف را معرفی بکند که چرا به این سیستم وصل نشدند. چون آنچه که سازمان نظام پزشکی و سازمان‌های مرتبط با حوزه پزشکی مطرح می‌کنند با آنچه که سازمان امور مالیاتی بیان می‌کند، کاملا متفاوت است. به هر حال بحث مالیات پزشکان ادعایی دو سویه است که از طرف سازمان نظام پزشکی به یک شکل و از طرف سازمان امور مالیاتی به شکل دیگر مطرح می‌شود. نهایتا آنچه که مشخص است، این است که پزشک باید مالیات بدهد مثل سایر اقشار. بدیهی است هم پزشکان و هم سایر اقشار باید به سامانه امور مالیاتی متصل شوند.

شما فرار مالیاتی پزشکان را تایید می‌کنید؟
در همه اقشار عدم پرداخت مالیات وجود دارد، طبیعتا بین پزشکان هم این موضوع وجود دارد. هرچند اینکه چند درصد فرار مالیاتی در بین پزشکان وجود دارد، باید مورد توجه قرار بگیرد.

شما آماری از میزان فرار مالیاتی پزشکان دارید؟
چون زیرساخت نظارتی و پایگاه اطلاعاتی لازم در این زمینه ضعیف است، آمار‌هایی که سازمان امور مالیاتی و سازمان نظام پزشکی درخصوص مالیات پزشکان ارائه می‌دهند، متفاوت از یکدیگر است؛ بنابراین امکان نظارت دقیق وجود ندارد تا اشکالات دقیقا مشخص شود.

فکر می‌کنید صرف نصب دستگاه کارتخوان در مطب پزشکان می‌تواند در تعیین و شناسایی مالیات پزشکان موثر باشد؟
اگر فرهنگ و نظارت لازم ایجاد نشود، صرفا نصب دستگاه کارتخوان در مطب‌ها نمی‌تواند در تعیین و شناسایی مالیات پزشکان موثر باشد.

شما پزشک‌ها را دوست دارید، اما این باور عمومی بین مردم وجود دارد که بسیاری از پزشک‌های متخصص و فوق تخصص با مراجعه یک بیمار برای او نسخه‌ها یا عمل‌های غیر ضروری تجویز می‌کنند و صرفا به خاطر کسب درآمد هست. از نظر شما این موضوع چقدر صحت دارد؟
ما بار‌ها این موضوع را در کمیسیون بهداشت و درمان مجلس مطرح کردیم که باید گایدلاین‌ها یا راهنمای بالینی برای بیمار وجود داشته باشد تا مشخص شود درمان در چه مسیری باید طی شود. از طریق راهنمای بالینی مشخص می‌شود که یک بیمار آیا نیاز به پروتز، آزمایش، آم ارآی یا عمل جراحی و ... دارد یا خیر. این‌ها باید براساس راهنمای بالینی یا همان گایدلاین‌ها بررسی شود؛ البته باز هم نظارت موضوع مهمی است که باید در حوزه درمان وجود داشته باشد.

آیا بحث نظارت که چندین مرتبه بر روی آن تاکید کردید، به وزارت بهداشت و درمان برمی‌گردد؟
متاسفانه یا خوشبختانه متولی مستقیم در حوزه نظارت بر درمان، وزارت بهداشت است. البته مجلس هم بر حیطه نظارتی خودش می‌تواند ورود کند.

شما به عنوان یک عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس، نظارت وزارت بهداشت بر حوزه درمان را چطور ارزیابی می‌کنید؟
فکر می‌کنم که در حوزه درمان به خاطر گستردگی و پراکندگی زیاد بحث نظارت دشوار است، اما باید زیرساخت‌های لازم و بانک‌های اطلاعاتی تقویت شود تا نظارت در شرایط بهتری و با بازدهی بیشتری انجام شود. البته این موضوع به این معنا نیست که هیچ نظارتی وجود ندارد، اما نظارتی که در حال حاضر در حوزه پزشکی و درمان وجود دارد، به هیچ وجه کافی نیست.

حدود دو هفته قبل در صحن مجلس تذکری داشتید که به وضعیت نامناسب محور‌های مواصلاتی حوزه انتخابیه شما برمی‌گشت. گفتید که محور‌های مواصلاتی نایین-اصفهان و نایین-اردستان باوجود حجم بالای تردد، اما وضعیت نامناسبی دارد. برنامه‌ای برای بهبود کیفیت این محور‌ها که طبیعتا با جان و سلامتی مردم هم مرتبط است، وجود دارد؟

جاده‌های مواصلاتی در سراسر کشور مشکل دارد، اما در استان اصفهان مشکلات محور‌های مواصلاتی بیش از سایر نقاط کشور است. در حوزه انتخابیه ما مسیر‌ها از محور‌های اصلی کشور هستند که از حجم بالای تردد این مشکلات بیشتر است. محور نایین-اردستان، نایین-اردکان، نایین-اصفهان خراب و نامطلوب است. البته در برخی محور‌ها همچون نایین-اصفهان و نایین-اردستان مشغول کار هستند، اما ضعیف است. مردم هم منتظر هستند که یک نتیجه ملموس را ببینند. هرچند فعلا به دلیل تردد بالای جاده‌ای در شهریور و تعطیلات تابستانی، کارگاه‌ها در این مسیر‌ها فعلا تعطیل است و از مهر مجددا آغاز به کار خواهند کرد.

حدود 6 ماه تا انتخابات یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی بیشتر باقی نمانده است. شما شرکت خواهید کرد؟
انشالا اگر توفیق باشد در انتخابات آتی شرکت خواهم کرد.

فکر می‌کنید عملکرد شما در حوزه انتخابیه‌ آنقدر مطلوب بوده که مردم مجدد شما را به عنوان نماینده خودشان انتخاب کنند؟
مسائلی که مردم امروز با آن مواجه هستند بیشتر مسائل کلان و ملی هست. شرایط کشور دشوار است و از سوی دیگر مردم هم انتظار بهبود شرایط را دارند. البته من در حوزه نظارت و قانونگذاری، نه اینکه خیلی فعال بودم، اما سعی کردم به وظیفه خودم عمل کنم. در حوزه پیگیری مطالبات مردم هم تا جایی که امکان داشته، سعی کردیم پیگیری را انجام دهیم. اما قضاوت نهایی بر عهده مردم است.

چالش‌ها و مشکلات اصلی حوزه انتخابیه‌ شما در این چند سالی که نماینده بودید، بیشتر چه مسائلی بود؟
حوزه انتخاباتی ما به دلیل گستردگی با چالش‌های فراوان مواجه بوده است. در همه حوزه‌ها اعم از گاز، آب، برق، اشتغال، راهسازی، بهداشت و درمان، بخش کشاورزی، بخش ورزشی، آموزش و پرورش و به طور کلی در همه حوزه‌ها مشکلات جدی وجود داشته است. هرچند سعی شد در تمام حوزه‌ها مشکلات را پیگیری کرده و پروژه‌های فعال برای رفع نیاز‌ها و مشکلات مردم داشته باشیم.

منبع:میزان

انتهای پیام/

بازگشت به صفحه رسانهها

R41383/P/S9,1299/CT12

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۱۳۹۷۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جزییات حادثه مسمومیت پزشکان در مهمانی شیراز/ یک پزشک: مسمومیت با «متانول» نبوده/ هیچ‌کس به کما نرفته؛ خبر نارسایی کلیوی چند تن دیگر کذب است؛ این اشخاص به درخواست خودشان دیالیز شدند

به گزارش جماران؛ خبرآنلاین نوشت: در پی انتشار خبر مسمومیت الکلی ۲۹ نفر از پزشکان در شیراز، یک پزشک می‌گوید: «خبر نارسایی کلیوی چند تن از مهمانان در این حادثه، صحت ندارد و این اشخاص به درخواست خودشان دیالیز شدند.»

اخبار منتشرشده از سوی رسانه‌های رسمی تا به امروز، حاکی از آن است که طی این اتفاق، چند تن از مهمانان دچار نارسایی کلیوی شده‌اند، یک پزشک زن فوت شده و یک پزشک دیگر به کما رفته است.

خبر «نارسایی کلیوی چند تن از پزشکان» کذب است

دکتر هادی یزدانی، پزشک و دکترای حرفه‌ای پزشکی، پیرویِ این موضوع در قالب اطلاعات تکمیلی و معتبر می‌گوید: «خبر فوت پزشک خانم در این حادثه صحت دارد، اما خبری که مبنی بر نارسایی کلیوی چند تن دیگر از پزشکان منتشر شده، به ضرس قاطع غلط است.»

او، به نقل از منابع موثق محلی، اشاره می‌کند: «پنج نفر از حاضران در مهمانی به درخواست خود، دیالیز کلیوی شدند. آزمایش‌های انجام‌شده، نشان‌دهنده اسیدوز خون در این افراد بود؛ که سبب شد این پنج نفر با آگاهی و خواست شخصی دیالیز انجام دهند.»

هم‌چنین بر اساس پیگیری‌های صورت‌گرفته از سوی خبرآنلاین و گفت‌وگو با یکی از پزشکان شیراز، مشخص شد که «هیچ‌یک از این افراد به کما نرفته‌اند و اخباری که پیرامون این موضوع در حال انتشار است، صحت ندارد. حتی خبر «مسمومیت ۲۹ نفر» نیز کذب است؛ زیرا در مجموع حدود پنج [الی شش] نفر دچار مسمومیت شده بودند که با انجام دیالیز، شرایطشان بهبود یافت.»

به بیان ساده‌تر، تنها تلفات ناشی از این اتفاق، فوت یک پزشک زن است و باقی افراد در سلامت کامل به سر می‌برند.

حادثه اخیر، مسمومیت با «متانول» نبوده؛ نتایج آزمایشات چیز دیگری را نشان می‌دهد

در ادامه گفت‌وگو، این پزشک تصریح می‌کند: «مسمومیت اخیر، ناشی از مصرف متانول نبوده؛ چرا که بررسی‌ها و نتایج آزمایشات، مصرف ماده‌ای دیگر به نام «اتیلن گلیکول» را تأیید می‌کند.»

دکتر مهرداد شریفی، معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی شیراز، نیز پیش‌تر اعلام کرده بود که «مشروبات مورد استفاده در این مهمانی، تقلبی و دست‌ساز و حاوی الکل صنعتی بوده است».

شایان ذکر است که در روند تولید مشروبات الکلی (اتانول)، برخی ترکیبات سمی، به‌ویژه متانول، بدون دخالت خارجی و به مقدار بسیار کم طی فرآیند تخمیر شکل می‌گیرند و سبب سمی شدن نوشیدنی می‌شوند. اما در خصوص اتیلن گلیکول باید گفت که این یک ماده شیمیایی و صنعتی است و معمولاً در فرآورده‌هایی مانند ضد یخ برای موتور اتومبیل استفاده می‌شود و مصرف خوراکی آن به هیچ‌وجه رایج و مرسوم نیست.

دکتر مهرداد اسماعیلیان، متخصص طب اورژانس و عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان در این‌باره به خبرآنلاین می‌گوید: «اتیلن گلیکول در فرآیند تخمیر مشروبات الکلی تولید نمی‌شود و اگر نتایج آزمایشات مندرج در پرونده پزشکان مسموم شیراز نشان‌دهنده مصرف اتیلن گلیکول باشد، قدری عجیب است و محتمل است که این ماده به‌صورت دستی و با دخالت خارجی به نوشیدنی‌ها افزوده شده باشد؛ چرا که تشکیل طبیعی آن در مکانیسم تولید الکل جای نمی‌گیرد.»

او ادامه می‌دهد: «اغلب مسمومیت‌های الکلی در ایران ناشی از مصرف الکل‌های دست‌ساز است و به این دلیل که در روند تولید این مشروبات هیچ نظارت و کنترلی روی فرآورده وجود ندارد، تشکیل ترکیبات سمی در الکل ناگزیر است.»

تا وقتی سطح اتانول در خون بالا باشد، علائم مسمومیت ظاهر نمی‌شوند مراجعه به پزشک در ساعات اولیه را جدی بگیرید

یکی از عمده مشکلاتی که در خصوص مسمومیت‌های الکلی مطرح است، تعلل در مراجعه به مراکز درمانی است؛ که البته این قصور از سوی مصرف‌کننده نیست، بلکه علائم با تأخیر بروز پیدا می‌کنند. به عبارتی، مصرف‌کننده در ساعات اولیه هیچ‌گونه اختلال بینایی، کاهش سطح هوشیاری، مشکلات مغزی و ... را تجربه نمی‌کند.

اسماعیلیان در توضیح این مسئله می‌گوید: «علت دیر نمایان شدن علائم مسمومیت این است که در لحظات نخست پس از مصرف مشروبات الکلی، سطح اتانول در خون بالاست؛ اما به مرور و با پایین آمدن سطح اتانول در طی فرآیند جذب و متابولیسم، متانول خود را نشان داده و عملکرد بدن فرد را تحت تأثیر قرار می‌دهد؛ آن وقت تازه علائم مسمومیت نمود پیدا می‌کنند.»

او ادامه می‌دهد: «بسته به میزان مصرف، شدت علائم و زمان بروز آن در افراد متفاوت است؛ حتی در برخی موارد ممکن است علائم تا ۲۴ ساعت بعد هم ظاهر نشوند و فرد متوجه مسمومیت نشود. اما در اغلب موارد ۶ الی ۱۲ ساعت پس از مصرف، علائم نمود پیدا می‌کنند.»

مسمومیت با متانول چگونه از مسمومیت با اتیلن گلیکول تمییز داده می‌شود؟

بنا به گفته این متخصص طب اورژانس، عمده عوارض مصرف متانول، مغزی است؛ به طور مثال در پی مصرف متانول، ممکن است مصرف‌کننده در پی علائم عصبی، دچار کاهش سطح هوشیاری شود، یا اعصاب چشمی درگیر شوند که در بر دارنده اختلالات بینایی و حتی کوری است. در مواردی که حجم مصرف بسیار زیاد باشد، فرد دچار ایست قلبی-تنفسی می‌شود و احتمال مرگ بالاست.

اما عوارض مسمومیت با اتلین گلیکول اغلب کلیوی است، هرچند عوارض مغزی نیز در این مورد قابل مشاهده است اما سطح آن نسبت به مسمومیت با متانول کمتر است و در عوض، صدمات کلیوی جدی‌تر، اختلال در عملکرد قلبی، ریوی و حتی مرگ را به همراه دارد.

اسماعیلیان در رابطه با نحوه تشخیص دقیق نوع مسمومیت می‌گوید: «آزمایش گاز خون شریانی (ABG)، بهترین راه برای تمییز مسمومیت با اتیلن گلیکول از متانول است؛ که طی آن اگر در ادرار مصرف‌کننده، «کریستال کلسیم اگزالات» مشاهده شد، مسمومیت با اتیلن گلیکول تشخیص داده می‌شود.»

دیگر خبرها

  • دخالت تکنسین‎‌ها در امور جراحی و زیبایی/ چطور باید شکایت کرد؟
  • همه چیز درباره المپیاد ورزش‌های فناورانه + لینک ثبت نام
  • جزئیات جدید از مسمومیت پزشکان در مهمانی شیراز
  • جزئیات جدید از حادثه مسمومیت پزشکان در مهمانی شیراز
  • جزئیات سقف ۱۸ میلیارد تومانی معافیت‌های مالیاتی برای صاحبان مشاغل
  • چرا بدن درد می‌گیریم؟
  • چرا بدن‌درد می‌گیریم؟
  • علت اصلی سیاه شدن لثه و درمان فوری تیرگی لثه با طب سنتی
  • شک و تردید سالم است، اما در پزشکی می‌تواند خطرناک باشد!
  • جزییات حادثه مسمومیت پزشکان در مهمانی شیراز/ یک پزشک: مسمومیت با «متانول» نبوده/ هیچ‌کس به کما نرفته؛ خبر نارسایی کلیوی چند تن دیگر کذب است؛ این اشخاص به درخواست خودشان دیالیز شدند