Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-07@14:13:09 GMT

۸۰ درصد برداشت برنج در کشور مکانیزه است

تاریخ انتشار: ۲۶ شهریور ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۱۴۰۴۶۱

۸۰ درصد برداشت برنج در کشور مکانیزه است

کامبیز عباسی روز سه شنبه در گردهمایی فناورانه سازمان‌ها، شرکت‌های دانش بنیان و استارت‌آپ‌های حوزه محصولات و خدمات پهپادی اظهار داشت: در کشوری مانند ایران که گرم و خشک است و آب کافی وجود ندارد نمی‌توان از روش‌های پر آب برای سم‌پاشی استفاده کرد بنابراین بهترین روش مکانیزاسیون کشاورزی و استفاده از پهپادها است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: رویکرد وزارت جهاد کشاورزی مکانیزاسیون است، در این راستا به خصوص در زمینه سم‌پاشی از پهپادهای سم‌پاش استفاده می‌شود که با استفاده از این روش به جای پنج هکتار سم پاشی زمین در روز، 50 هکتار به طور یکنواخت سم‌پاشی می‌شود.

عباسی تصریح کرد: یکنواختی سم‌پاشی بسیار مهم است و از شرکت‌های دانش بنیان می خواهیم استانداردهای خود را اعلام کنند و تکنولوژی روش‌های استاندارد سازی را به وزارت جهاد ارائه دهند تا بدانیم استفاده از کدام پهپاد مناسب‌تر است.

این مقام مسئول در وزارت جهاد کشاورزی عنوان کرد: در سال‌های گذشته کشاورزی در کشور رونق گرفته و در پنج سال گذشته هشت هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان برای مکانیزه کردن آن هزینه شده است، همچنین توسعه باغات در اراضی شیب‌دار بسیار مورد توجه وزارت جهاد است که شرکت‌های دانش بنیان باید به این مساله توجه داشته باشند تا برای کود پاشی، بذرپاشی و تولید محصول در این اراضی از تکنولوژی مناسب استفاده کنیم.

رئیس مرکز توسعه مکانیزاسیون جهاد کشاورزی  اظهار داشت: غذادهی به ماهی‌ها  و میگوها در دریا، اطفاء حریق و مبارزه با سرمازدگی جنگل ها موارد حائز اهمیت دیگری است که باید در آن از پهپادها و تکنولوژی استفاده شود، در این راستا در چند سال گذشته بیش از ۲۰۰ دستگاه ضد یخ زدگی در باغات آذربایجان شرقی نصب شده است.

وی افزود: منابع مالی بدون محدودیت و با شرط پاسخگویی فناوری در اختیار شرکت ها قرار می‌گیرد و از طرف وزارت جهاد تا سقف ۸۰ درصد تسهیلات ۴ تا ۱۵ درصدی به فناوران پرداخت می‌شود.

عباسی تصریح کرد: در راستای مبارزه با آفات و ملخ‌ها که امسال به باغات حمله کرده بودند از پهپادها بسیار استفاده شد همچنین در نظر داریم در باغات سنتی و یا مکان‌های صعب العبور از پهپادها استفاده کنیم که باید شرکت‌ها در این زمینه طرح های خود را ارائه کنند.

 گسترش کاربردهای غیر نظامی پهپاد

همچنین در ادامه سیاوش ملکی فر معاون توسعه و شکوفایی صندوق نوآوری و شکوفایی ریاست جمهوری عنوان کرد: قرارگیری شرکت ‌های حوزه پهپاد در زنجیره تامین شرکت‌های بزرگتر باعث کمک به صنعت می‌شود و بازار شرکت‌های دانش بنیان نیز توسعه یافته و از خروج ارز جلوگیری می‌کند و به دنبال آن اشتغال ایجاد می شود.

وی ادامه داد: صندوق نوآوری و شکوفایی در نظر دارد همکاری‌های بسیاری با تمامی حوزه‌های کشور داشته باشد، به عنوان مثال در حوزه صنایع غذایی ۴۴۰ میلیارد تومان تسهیلات پرداخت شده است، همچنین در این راستا امسال رویداد خودرو، صنایع فولادی و رباتیک برگزار می شود.

ملکی فر گفت: در نظر داریم در این حوزه گسترش کاربردهای غیر نظامی پهپاد را مورد توجه قرار دهیم، صندوق نیز حمایت کامل را از شرکت‌های دانش بنیان برای نفوذ تکنولوژی اعم از تسهیلات لیزینگ با نرخ ۹ درصد، ثبت پتنت و شرکت در نمایشگاه‌ها دارد.

منبع: ایرنا

کلیدواژه: وزارت جهاد کشاورزی پهپاد صندوق نوآوری و شکوفایی شرکت دانش بنیان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۱۴۰۴۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۴۰ درصد گندمزارهای سیستان و بلوچستان درو شد

ایسنا/سیستان و بلوچستان مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان گفت: از دهه دوم فروردین امسال تاکنون بیش‌از ۳۰ هزار و ۲۴۶ تن گندم از کشاورزان استان به ارزش ۵۳۰ میلیارد تومان خریداری شده است.

عباس اشکانی در گفت وگو با ایسنا، با بیان اینکه در سال زراعی جاری ۳۵ هزار هکتار از اراضی کشاورزی استان به زیر کشت گندم رفته است، افزود: کار برداشت حدود ۴۰ درصد از گندمزارهای سیستان وبلوچستان به اتمام رسیده است.

وی تصریح کرد: بیش از ۱۵۰ دستگاه کمباین بومی و مهاجر و ۶۰۰دستگاه دروگر جهت برداشت محصول گندم و ۱۶ مرکز خرید جهت تحویل این محصول استراتژیک در سطح استان پیش بینی شده و به بهره‌برداران در برداشت و خرید گندم کمک می کنند.

اشکانی اظهارکرد: شهرستان‌های دلگان با ۱۵ هزار تن و بمپور با ۸ هزارتن بیشترین گندم تحویلی به مراکز خرید را به خود اختصاص داده‌اند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • پیش بینی برداشت ۸۸۱ تن گل محمدی در خراسان جنوبی
  • ۵۰ درصد پروژه‌های وزارت جهاد کشاورزی مربوط به آب و خاک است
  • نشا کاری ۱۰۶ هزار هکتار از شالیرازهای مازندران
  • صادرات سیر پارس‌آباد به روسیه و آذربایجان
  • تجهیز زیر ساخت‌های ۹۰ درصد روستا‌های ایران
  • گندم‌های ذخیره شده در مراکز روباز خوزستان خسارت ندیدند
  • ۴۰ درصد گندمزارهای سیستان و بلوچستان درو شد
  • بارندگی‌های اخیر خسارتی به گندم‌های برداشت شده در خنج وارد نکرده است
  • برداشت گل محمدی از ۵۰۰ هکتار از گلزار‌های خراسان شمالی
  • تعیین تکلیف هزار حلقه چاه در بزرگ‌ترین دشت برنج کشور