Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مشرق»
2024-04-26@04:14:19 GMT

پشت پرده داربست‌های اجاره‌ای ورزشگاه آزادی +عکس

تاریخ انتشار: ۲۶ شهریور ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۱۴۳۶۸۵

پشت پرده داربست‌های اجاره‌ای ورزشگاه آزادی +عکس

در ورزشگاه آزادی سال‌هاست که داربست‌های اجاره‌ای نصب می‌شود، داربست‌هایی که جان یک کودک را گرفت و خانواده‌ای را دغدار کرد، اما پشت پرده این ماجرا چیست؟

به گزارش مشرق، "هر دم از این باغ بری می‌رسد، تازه‌تر از تازه‌تری می‌رسد" درست مثال ماست. مثال ما که انگار هر روز باید کام‌مان تلخ شود با خبرهای تلخ‌تر از زهر.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مگر داریم تلخ‌تر از دست رفتن جان یک انسان؟ مگر داریم تلخ‌تر از اینکه پدر و مادری، مرگ فرزندشان را ببینند؟ حال وقتی انسانی جان خود را با موضوعی مرتبط با فوتبال از دست می‌دهد، این تلخ‌کامی به جان فوتبال هم رخنه می‌کند. درست مثل این روزها که خبری تلخ، تلخی روی تلخی می‌گذارد.

بیشتر بخوانید:

جزئیات علت حادثه‌ مرگبار ورزشگاه آزادی

این بار نوبت به از دست رفتن جان یک انسان دیگر رسید. پسر بچه‌ای 8 ساله که برق گرفتگی در ورزشگاه آزادی، جان او را گرفت. عماد صفی‌یاری، پسر بچه‌ای که پس از پایان بازی پرسپولیس و صنعت نفت جان خود را از دست داد. آن هم در برخورد صورتش با داربست‌هایی که بیرون ورزشگاه آزادی و پیش از گیت‌های ورودی نصب شده است. داربست‌هایی که انگار قرار نیست هیچ وقت از مجموعه ورزشی آزادی جمع‌آوری شود که البته بی‌دلیل هم نیست.

سال گذشته و در آستانه فینال لیگ قهرمانان آسیا و میزبانی پرسپولیس از تیم کاشیما، صحبت‌های زیادی پیرامون تجهیز ورزشگاه آزادی صورت گرفت. بودجه‌ای کلان هم صرف تجهیز ورزشگاه آزادی شد که البته درباره نحوه هزینه این بودجه هم حرف‌وحدیث‌هایی وجود دارد. یکی از مواردی که در خصوص استانداردسازی ورزشگاه آزادی مطرح بود، مربوط به بحث گیت‌گذاری می‌شد. یکی از ایرادهای بزرگی که به نحوه ورود تماشاگران گرفته شد، عبور آنها از داربست‌هایی بود که دور این داربست‌ها نیز گونی کشیده می‌شود. داربست‌هایی که هنوز هم در مجموعه ورزشی آزادی مقابل ورزشگاه فوتبال و سالن 12 هزار نفری دیده می‌شود، اما پشت پرده این اتفاقات چه چیزی قرار دارد؟

چرا سالیان سال است که در مجموعه ورزشی آزادی و به خصوص ورزشگاه فوتبال، برای نظم در عبور و مرور تماشاگران از داربست‌ها استفاده می‌شود؟ داربست‌هایی که گویا اجاره بهای سنگینی هم دارد و سالیانه درآمدی زیادی را نصیب برخی افراد می‌کند. انگار جان مردم هیچ اهمیتی نداشته و پول، بر هر چیزی ارجحیت دارد. شاید اکنون بهانه پرداختن به این موضوع از دست رفتن جان عماد 8 ساله باشد، اما آیا نصب داربست و عبور دادن تماشاگران از این داربست‌ها، در شأن یک انسان و در شأن ورزش کشور است؟

در خصوص نصب داربست‌ها قدرت‌الله سیف، مدیر مجموعه ورزشی آزادی اعلام کرده این کار به درخواست نهادهایی امنیتی مانند نیروی انتظامی صورت می‌گیرد و حسن کریمی، رئیس شرکت توسعه و تجهیز نیز آن را نظری کارشناسی از سوی نیروی انتظامی و مسئولان ورزش می‌داند. حال اینکه منظور او از مسئولان ورزش چه کسی است، مشخص نیست چرا که در این جریان مسئولان شرکت توسعه تجهیز جلوتر از هر مسئول دیگری باید پاسخگو باشند، زیرا جان یک نفر در میان بوده و خانواده‌ای داغدار است.

موضوع نصب داربست‌ها مقابل ورزشگاه آزادی، به ارتباطاتی مرتبط می‌شود که برخی افراد ذیربط در برگزاری مسابقات، در آن دخیل هستند. افرادی که سود مالی آنها در نصب شدن این داربست‌های اجاره‌ای است که پیمانکار آن برای هر بازی پولی هنگفتی را بابت اجاره داربست‌ها دریافت می‌کند. در این خصوص صحبت‌های زیادی هم میان مسئولان سازمان لیگ و این افراد ذیربط صورت گرفته بود. سازمان لیگ اعلام کرده بود که اگر نیاز به نصب داربست باشد، ترجیح می‌دهد داربست‌ها را خریداری کند تا همیشه مقابل ورزشگاه قرار بگیرد، اما گویا اصرار به اجاره این داربست‌ها از "پیمانکار خاص" بوده است.

با این حال ظاهراً حرف هیچ‌کس برای این افراد خاص اهمیت ندارد و در حالی که وزیر ورزش و جوانان هم منتقد نصب این داربست‌ها بوده، باز هم این اتفاق ادامه دارد. در این خصوص شرکت توسعه و تجهیز نیز باید پاسخگو باشد که چه اقدامی در این راستا کرده است؟

طبق خبرها و اطلاعاتی که وجود داشت، شرکت توسعه و تجهیز سال گذشته بیش از 15 میلیارد برای تجهیز ورزشگاه آزادی همزمان با برگزاری فینال لیگ قهرمانان آسیا دریافت کرد. چرا در خصوص هزینه‌های صورت گرفته در ورزشگاه آزادی، شفاف‌سازی صورت نگرفت و هیچ گزارشی اعلام نشد؟ مگر نه اینکه تجهیز ورزشگاه آزادی با پول بیت‌المال و از خزانه دولت پرداخت شد؟ آیا مردم نباید از طریق رسانه‌ها در جریان امور قرار بگیرند و بدانند پولی که از جیب آنها رفته، صرف چه اقداماتی شده است؟

حالا که حادثه‌ای رخ داده و جان کودکی از دست رفته است، همه به دنبال معرفی فرد دیگری به عنوان مقصر هستند. مدیر مجموعه ورزشی آزادی و رئیس شرکت توسعه و تجهیز، پیمانکار را مقصر می‌دانند که داربست‌ها را نصب کرده، اما آیا شرکت توسعه و تجهیز نباید ناظری داشته باشد و بر امور نظارت صحیح صورت بگیرد؟ سیف، مدیر مجموعه ورزشی آزادی می‌گوید که ورزشگاه آزادی برای 40، 50 سال پیش و فرسوده است، اما چرا نمی‌گوید که سال گذشته 15 میلیارد برای بازسازی این ورزشگاه دریافت شد و اعلام نشد این پول در چه بخش‌هایی هزینه شده که حالا کمتر از یک سال از گذشت این زمان باز هم از فرسوده بودن آن صحبت می‌کنند.

مسئولان شرکت توسعه و تجهیز و ورزشگاه آزادی، باید پاسخگو باشند که چرا با وجود نصب گیت و نرده‌هایی که پیش از گیت‌ها وجود دارد، باز هم اجازه داده‌اند که داربست در ورزشگاه آزادی نصب شود؟ اگر نیروی انتظامی و یگان ویژه اصرار به نصب داربست برای نظم دادن به ورود تماشاگران دارند، چرا در تمام این سال‌ها نرده‌ای نصب نشده تا این نظم و انضباط همیشگی باشد؟

شاید انتظار استعفای مسئولی پس از رخ دادن حادثه تلخ از دست رفتن جان این پسر بچه 8 ساله، انتظار زیادی باشد چرا که تاکنون در کشورمان کمتر شاهد استعفایی از سوی مسئولی پس از رقم خوردن اتفاقات تلخ بودیم که برای این ماجرا هم باید تأسف خورد. اینکه هیچ‌کس مسئولیت کوتاهی‌های خود را به عهده نمی‌گیرد، جای تأسف دارد، اما حداقل انتظاری که اکنون وجود دارد بررسی درست این ماجراست. اینکه چرا باید بابت نصب اجباری داربست در ورزشگاه آزادی و رسیدن برخی‌ها به پول، جان تماشاگران به خطر بیفتد. آیا این پول‌ها ارزش بازی کردن با جان انسان‌ها را دارد؟ آیا چیزی می‌توان گفت جز اینکه، "هر دم از این باغ بری می‌رسد، تازه‌تر از تازه‌تری می‌رسد؟"

منبع: تسنیم

منبع: مشرق

کلیدواژه: بازار سکه و ارز اخبار خودرو حزب الله لبنان تحولات یمن فوتبال داربست گیت الکترونیکی ورزشگاه آزادی استادیوم آزادی مرگ هوادار کودک پرسپولیس صنعت نفت آبادان لیگ برتر پیمانکاران شرکت توسعه و نگهداری اماکن ورزشی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۱۴۳۶۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

الیمالات نور نابود شد؛ با عوامل اصلی برخورد کنید

امام جمعه شهرستان نور با بیان اینکه اکوسیستم منطقه جنگلی الیمالات به دلیل قطع درختان و انتقال شن و ماسه به زمین‌های جنگلی از بین رفته و قابل بازگشت نیست، خواستار حد اعلای برخورد با همه مسئولان، عوامل اصلی و پشت پرده این جنایت محیط زیستی شد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از ساری، حجت‌الاسلام رحمت الله حاجی‌زاده امام جمعه نور گفت: افرادی که به عنوان سرمایه‌گذار و مجری پروژه شروع به کار کردند برای تأمین پارکینگ آن ادعا دارند که با موافقت شفاهی مسئولان اداره منابع طبیعی و بدون اخذ مجوزهای کتبی لازم کار را شروع کردند.

وی افزود: در مسطح کردن زمین برای پارکینگ مجموعه، در محلی که دکل‌های بزرگ برق وجود داشت درخت‌های زیادی را قطع کردند.

امام جمعه نور بیان کرد: دو روایت وجود دارد؛ اول اینکه گفته شده قطع این درختان به دلیل اینکه در حریم دکل‌های برق بوده باید انجام می‌شده و از وظایف محیط زیست است که این درخت‌ها را قطع کند و در روایت دوم برخی می‌گویند که محیط زیست فقط وظیفه دارد سرشاخه‌های درختان را کوتاه کند تا فاصله آن تا سیم‌های فشار قوی حدود پانزده متر باشد.

حجت‌الاسلام حاجی‌زاده گفت: به هر حال این بحث‌ها برای حدود یک ماه بود که در این مدت بسیاری از درختان قطع شدند و برخی نیز از ریشه در آمدند، این در حالی است که به صورت غیرمجاز از شن و ماسه کف رودخانه هم برای محوطه سازی استفاده و خاک نیز از وضعیت طبیعی خارج شده است و دو آب‌راه که در زمان سیل محل عبور آب بود، را مسدود کردند.

اکوسیستم منطقه نابود شد

امام جمعه نور افزود: اکوسیستم این منطقه به دلیل قطع درختان و انتقال شن و ماسه به زمین‌های جنگلی از بین رفته است.

وی تصریح کرد: با این پاکسازی آقای کریمی؛ دادستان استان وارد عمل شد و همزمان با بازدید مرجع قضایی، وقایع رسانه‌ای شد.

حاجی زاده افزود: گزارشی با مضمون انجام تخلف در منطقه مسکوت مانده و سعی کرده‌اند خبری به جایی درز داده نشود.

وی ادامه داد: خبرهای تأیید نشده حاکی از آن است که سرجنگلبان به جای تشویق توبیخ هم شده است که چرا به این مسأله ورود کرده است.

ورودی صدهزار تومانی ؟!

حجت‌الاسلام حاجی‌زاده با اشاره به اخذ ورودی به مبلغ صد هزار تومان به ازای هر نفر بیان کرد: دبیر حفظ بیت‌المال مازندران از میزان مبالغ دریافتی اطلاع دارد و مبالغ دریافتی را قابل توجه توصیف می‌کند، درحالی که قبلاً هیچ مبلغی بابت ورودی دریافت نمی‌شد.

امام جمعه نور اضافه کرد: این افراد محکوم شدند و قرار است مواردی از تخریب را جبران کنند، اما همه خسارات وارده قابل جبران نیست، زیرا درخت‌های ریشه کن شده یا خاک مخلوط شده با شن و ماسه را نمی‌توان به حال اول باز گرداند.

صدور مجوزها از طریق قدرت‌های  پشت پرده

حجت‌الاسلام حاجی‌زاده گفت: بی‌توجهی و ترک فعل‌ها باعث این تخریب  شده و این کاری نبوده است‌که یک فرد با یک‌ بیل و تبر انجام دهد و  وجود ادوات سنگین باید توجه مسئولان‌ را جلب می‌کرد.

وی افزود: مجموعه‌ای که با حجم زیاد تخلفاتی را انجام می‌دهد، به تنهایی وارد عمل نشده و قدرت‌های پشت پرده در صدور مجوزهای ضمنی مؤثر بوده‌اند، اما اکنون پا پس کشیده‌اند.

امام جمعه نور خواستار مقابله با قدرت‌های پشت پرده شد و گفت: کسانی که پشت پرده این ماجرا هستند در مشهد و شهرهای دیگر سرمایه‌گذاری می‌کنند و دارای قدرت هستند.

گلایه داریم؛ با عوامل اصلی برخورد کنید

حجت‌الاسلام حاجی‌زاده یادآور شد: با توبیخ یک مدیر استانی که او هم تحت فرمان فرد دیگری بوده مسأله به صورت ریشه‌ای حل نمی‌شود.

امام جمعه نور افزود: برکناری رئیس منابع طبیعی شهرستان مسأله را حل نمی‌کند و از احکام صادره مشمول عوامل پشت پرده نیست.

وی گفت: گلایه داریم که به جای تعویض یکی دو مدیر پایین دستی متخلف، اصل داستان تحت نظارت قرار نگرفت.

وی خواهان حد اعلای مقابله و برخورد با قدرت‌های پشت پرده و عوامل اصلی در مسئله الیمالات شد.

انتهای پیام/

 

دیگر خبرها

  • پشت پرده حضور اورونوف در پرسپولیس؛اوسمار حقیقت را فاش کرد
  • چند عکس دیده نشده از هنرمندی که «مست عشق» را روی پرده ندید
  • پشت پرده افزایش خودکشی رزیدنت‌ها در ایران
  • پشت پرده «قلیان اکسیژن»؛ قلیان اکسیژن چیست و قیمت آن چقدر است؟
  • الیمالات نور نابود شد؛ با عوامل اصلی برخورد کنید
  • وعده جدید: ورزشگاه آزادی متحول می‌شود
  • اسکله کمک‌رسانی آمریکا به غزه؛ پرده دودی برای حمله به رفح
  • فیلم| امیرعلی نبویان از تقلب در برنامه مافیا پرده برداشت
  • فیلم| گفت‌وگوی بی‌پرده ده‌نمکی در برنامه برمودا/وقتی مسعود ده‌نمکی قرار بود وزیر ارشاد شود
  • پشت پرده قهرمانی‌های اینتر: این چهره!