Web Analytics Made Easy - Statcounter

۴۰ هزار دانش آموز کم برخوردار خراسان شمالی تحت پوشش طرح ارتقاء سطح علمی دانش آموزان بنیاد مستضعفان قرار گرفتند. به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی بنیاد مستضعفان، ۴۰ هزار دانش آموز کم برخوردار در مناطق مختلف استان خراسان شمالی تحت پوشش طرح ارتقاء سطح علمی دانش آموزان بنیاد مستضعفان قرار گرفتند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  مسعود امینی، مسئول طرح آبادانی و پیشرفت شهرستان مانه و سملقان گفت: این طرح از سال ۸۶ تاکنون در مناطق مختلف کشور آغاز شده است و تا پایان سال ۹۷ بیش از ۳۱ هزار نفر تحت پوشش طرح ارتقاء سطح علمی دانش آموزان بنیاد مستضعفان قرار گرفتند. در سال جاری نیز ۹۳۱۸ نفر از دانش آموزان کم برخوردار مناطق مختلف استان به این تعداد اضافه شدند و تعداد دانش آموزان تحت پوشش به بیش از ۴۰ هزار نفر رسید.

وی در ادامه در رابطه با کم و کیف این طرح افزود: در قالب طرح ارتقاء سطح علمی دانش آموزان بنیاد مستضعفان علاوه بر اهدای کتاب‌های کمک آموزشی به کتابخانه مدارس؛ برگزاری دوره‌های آموزش فنی و حرفه‌ای و توزیع سی دی‌های آموزشی در دستور کار قرار می‌گیرد. همچنین در این طرح به منظور ایجاد فرصت‌های برابر آموزشی، بنیاد مستضعفان برای دانش آموزان سال آخر برگزاری کلاس‌های کنکور را در دستور کار قرار داده است.

امینی در پایان از افتتاح ۱۰ کلاس درس در روستای بوربور از توابع بجنورد در هفته جاری خبر داد و افزود: بنیاد علوی در قالب تفاهم نامه خود با سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس در خراسان شمالی ۳۳ کلاس درس در استان احداث می‌کند که تاکنون ۱۲ کلاس به بهره برداری رسیده است و ۱۰ کلاس نیز طی هفته جاری با حضور معاون بنیاد مستضعفان در روستای بوربور از توابع بجنورد افتتاح می‌شود.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: کلاس درس بنیاد مستضعفان کتاب کمک آموزشی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۱۴۳۷۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تلاش برای بازگرداندن دانش آموزان بازمانده از تحصیل


به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکزکرمان،طاهره زحمت کش گفت درطرح شهید محمودوند که شناسایی چهره به چهره بازماندگان از تحصیل است در دو سال اخیر در آن مدیران مدارس به عنوان پیگیری کننده تعریف شده و باید با داشتن کد ملی دانش آموز بازمانده، آدرس محل سکونت زمان تولد و با به کارگیری انواع روش‌های شناسایی علل بازماندگی دانش آموز را بررسی و پیگیری کنند.
وی افزود پایان اردیبهشت‌ماه آخرین مهلت سنجش نوآموزان بدو ورود به دبستان است
معاون آموزش ابتدایی آموزش و پرورش استان توجه جدی به دانش آموزان دیرآموز، سنجش به موقع نوآموزان پیش دبستانی و مداخله به هنگام، توجه جدی به دانش آموزان مناطق محروم، روستایی و عشایر، فرهنگ سازی و نگه داشت دانش آموزان جذب شده را راهکارهای اولویت‌دار در کاهش بازماندگان عنوان کرد

دیگر خبرها

  • شرکت ۲۷ هزار دانش‌آموز خراسان شمالی در امتحانات نهایی
  • انعقاد تفاهم‌نامه‌ بنیاد نخبگان و آموزش و پرورش خراسان جنوبی
  • ۴.۵ میلیون زوج نابارور تحت پوشش بیمه قرار گرفتند
  • آغاز طرح آموزش شنا به دانش آموزان کهگیلویه و بویراحمد
  • تحویل ۷۰ کلاس درس به دانش آموزان دشت آزادگان و هویزه
  • تلاش برای بازگرداندن دانش آموزان بازمانده از تحصیل
  • ۳هزار و ۴۵۵ دانش‌آموز و دانشجو تحت پوشش کمیته امداد سراوان هستند
  • آزمون دوباره از ۱۳۵ کنکوری جامانده «زیرکوه»!
  • یک معلم درکلات کلاس درس را به منزل دانش آموز بیمار برد
  • معلم فداکاری که کلاس درس را به منزل دانش آموز بیمار برد + عکس