Web Analytics Made Easy - Statcounter

شاعری گفت: زیبنده نیست در بحث انتقال آب دریای خزر به فلات مرکزی که فقط مردم و سازمان‌های مردم‌نهاد نسبت به این موضوع واکنش دهند بلکه این دانشگاهیان هستند که بایستی حساسیت‌های لازم را به جامعه ارائه دهند تا جلوی این رخداد شوم گرفته شود.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از ساری، «علی‌محمد شاعری» امروز (26 شهریورماه) در جلسه شورای اداری مازندران که با حضور وزیر علوم، تحقیقات و فناوری برگزار شد، به نقش دانشگاه‌ها در توسعه و پیشرفت جامعه اشاره کرد و گفت: کشوری توسعه می‌یابد که توسعه علمی و فناوری‌های نوین بر عهده دانشگاه‌ها باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

نماینده مردم شرق مازندران در مجلس شورای اسلامی افزود: اگر آب دریای خزر را می‌خواهند به فلات مرکزی منتقل کنند این‌طور نباشد که فقط مردم و سازمان‌های مردم‌نهاد نسبت به این موضوع واکنش دهند بلکه مسیر مطالبات اجتماعی را دانشگاه‌ها بایستی دنبال کنند.

 

شاعری گفت: این دانشگاهیان هستند که بایستی حساسیت‌های لازم را به جامعه ارائه دهند تا جلوی رخداد شوم انتقال آب دریای خزر در شمال کشور را بگیرند.

 

وی بابیان اینکه نگاه علمی و کارشناسی به امور پایه کشور نداریم، ادامه داد: اگر پسماندها کشور را اذیت می‌کنند ناشی از آن است که مطالعه و دانش لازم نداشته و فناوری درست برای مدیریت آن را نداریم.

 

شاعری به معضل بیکاری اشاره کرد و افزود: برای حل معضل بیکاری راهکار علمی نداریم درحالی‌که کشورهای دیگر با تکیه‌بر فناوری‌های نوین توانستند مشکلات متعدد ازجمله بیکاری، محیط‌زیست و غیره را حل کنند.

 

وی با تأکید بر اینکه نیازمند تحول در اداره کشور هستیم، تصریح کرد: نگاه نو به اداره کشور نیاز است، ازاین‌رو دانشگاه پیشاهنگ و راهور در این مورد هستند.

 

شاعری خاطرنشان کرد: در حال حاضر رابطه بین توسعه و دانشگاه عملیاتی و اجرایی نشده است و بار اصلی توسعه بر دوش دانشگاه‌ها نیست و تا زمانی که رخ ندهد به ضریب خوداتکایی 95 درصد و رشد هشت‌درصدی نخواهیم رسید.

 

پایان پیام/286

منبع: شبستان

کلیدواژه: مسجد ماه محرم اربعین حسینی عاشورا عزاداری محرم استان بوشهر خبرگزاری شبستان مسجد طراز اسلامی استان همدان کانون های فرهنگی هنری مساجد انتقال آب به فلات مرکزی انتقال آب دریای خزر وزیر علوم تحقیقات و فناوری معضل بیکاری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۱۴۴۵۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تحرک بین المللی دانشجویان انتقال فناوری به جهان را تسهیل می‌بخشد

به گزارش گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، هاشم داداش‌پور معاون وزیر علوم، تحقیقات و فناوری و رئیس سازمان امور دانشجویان در سفر یکروزه خود به استان فارس با محمدهادی ایمانیه استاندار این استان دیدار و گفت‌وگو کرد.

داداش‌پور در این دیدار که با هدف بررسی حداکثر سازی جذب دانشجویان بین‌المللی برگزار شد؛ گفت: جذب دانشجویان بین‌المللی علاوه بر تقویت تعاملات بین‌المللی، به تحقق اهداف مهمی مانند ارتقای کیفیت آموزش، افزایش درآمد و پیشرفت علمی و فناورانه کشور نیز کمک شایانی می‌کند.

وی در ادامه با اشاره به این نکته که امروزه کشور‌ها با ارتقای سطح همکاری‌ها و تبادلات بین المللی علمی نه تنها مشروعیت جانبی و منزلت کسب می‌کنند بلکه به نوسازی اقتصاد و کارآمدی فناوری خود مدد می‌رسانند، افزود: تحرک دانشجویان در سطح جغرافیای جهان قادر خواهد بود زمینه‌های تسهیل انتقال فناوری، همچنین ظهور نوآوری‌های رادیکال را فراهم کرده و بازار علم و نظام عرضه و تقاضای آموزش عالی را نیرومند سازد و تراکم و انباشت مناسبی از نیاز‌ها و کالا‌های جدید فرهنگی و نرم افزاری را سامان دهد و این تراکم که همراه با تنوع و غنای فرهنگی حاصل می‌شود در واقع موتور محرک توسعه علمی محسوب می‌شود.

رئیس سازمان امور دانشجویان با تاکید بر ظرفیت‌های فرهنگی، تاریخی و آموزشی منحصر به فرد استان فارس، یادآور شد: دانشگاه‌های این استان توانایی و قابلیت جذب دانشجویان بین‌المللی را دارند و این امر در صورت تحقق همه جانبه آن می‌تواند نقش بسیار مهمی در توسعه منطقه و کشور ایفا کند.

رئیس سازمان امور دانشجویان با اشاره به اهمیت جذب دانشجویان بین‌المللی خاطرنشان ساخت: بی شک ارتباط نزدیک با جوامع بین‌المللی، باعث ارتقاء شهرت دانشگاه‌ها و در مجموع کشور در دایره نظام علمی دنیا شده و با تحقق تفاهم‌نامه‌های بین‌المللی شاهد رشد و گسترش مراکز آموزشی و به تبع آن کشور خواهیم شد و به اهمیت جذب دانشجویان بین‌المللی بیشتر وقوف خواهیم یافت.

داداش‌پور با اشاره به اینکه دانشجویان بین‌الملل باید از امکانات و خدمات بهره‌مند باشند؛ تصریح کرد: پشتیبانی زیرساختی و خدماتی، حمایت آموزشی و فرهنگی از جمله خدماتی است که دانشجویان بین‌الملل باید از آن به خوبی برخوردار باشند.

وی در پایان خاطر نشان کرد: هدف از تلاش‌های سازمان امور دانشجویان ایجاد یک محیط دوستانه برای دانشجویان بین‌المللی است تا بتوانند سفیران خوبی برای معرفی جاذبه‌های تحصیل در ایران باشند.

استاندار فارس نیز در این دیدار ضمن خوش‌آمدگویی به دکتر داداش‌پور گفت: استان فارس آمادگی دارد تا با توجه به چشم‌انداز دولت سیزدهم یعنی مرجعیت علمی کشور ایران و گسترش زبان فارسی به عنوان مرکز جذب دانشجویان بین‌المللی قرار گیرد.

وی ادامه داد: جذب دانشجویان بین‌المللی بسیار حائز اهمیت است، زیرا برای کشور منفعت‌های زیادی دارد و سبب پیشرفت همه‌جانبه آن می‌شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • مهم‌ترین چالش کلانشهر اراک جذب و انتقال سرمایه است
  • بیداری دانشگاهیان آمریکا حاصل رسوایی رژیم صهیونیستی است
  • تأمین مالی  ۲ میلیارد دلاری  برای انتقال آب خلیج فارس و دریای عمان
  • تأمین مالی حدود ۲ میلیارد دلاری صندوق توسعه ملی برای انتقال آب خلیج فارس و دریای عمان
  • قدرت رسانه‌ای اسرائیل نتوانست مانع دریافت حقیقت در جهان شود
  • ۴ نفر مبتلا به تب کریمه کنگو/مردم توصیه‌های بهداشتی را جدی بگیرند
  • بندر گوگسر آخرین بندرگاه هرمزگان در دریای عمان
  • تحرک بین المللی دانشجویان انتقال فناوری به جهان را تسهیل می‌بخشد
  • لزوم توجه نمایندگان مجلس به نقش دانشگاه در توسعه مازندران
  • توسعه 6G در ژاپن با سرعتی ۵۰۰ برابر نسل پنجم!