Web Analytics Made Easy - Statcounter

رییس دفتر رییس جمهور اراده سران دو کشور ایران و ترکیه را برای توسعه بیش از پیش روابط، بزرگترین پشتوانه و انگیزه برای فعالیت و عملیاتی شدن تصمیمات کمیسیون مشترک اقتصادی ایران و ترکیه دانست.

محمود واعظی با رییس ایرانی کمیسیون همکاریهای اقتصادی ایران و ترکیه در صدر هیاتی با وزیر تجارت ترکیه دیدار و در این جلسه که روز سه شنبه و در آنکارا برگزار شد، از مواضع مثبت و صریح رییس جمهور و وزیر تجارت ترکیه در قبال تحریم های غیر قانونی آمریکا علیه ایران تشکر کرد و گفت: فعالیت فشرده و ارتباط نزدیک مسوولان دو کشور در همه عرصه ها، ضرورت تحقق اراده دو دولت برای حفظ و توسعه روابط خوب اقتصادی و تجاری است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس دفتر رئیس جمهور گزارش کمیته های مختلف کمیسیون مشترک همکاری های اقتصادی در کشور را بسیار امیدوار کننده خواند و افزود: شکوفایی روابط تجاری دو کشور در گرو فعالیت پرنشاط و روابط نزدیک بخش های خصوصی دو کشور است و از مهم ترین وظایف کمیسیون مشترک همکاری ها، رفع هر گونه موانع در این زمینه و تسریع و تسهیل ارتباط میان تجار و کارآفرینان ایران و ترکیه است.

واعظی تاکید کرد: به همین منظور دبیرخانه ای در ایران ایجاد خواهد شد که به صورت متمرکز اجرای تصمیمات کمیته های تخصصی کمیسیون مشترک را پیگیری و برای رفع سریع هرگونه مشکل تجار از طریق ارتباط مستقیم با مسوولان مرتبط در دو کشور مساله را حل کنند.

«رخسار پکجان» وزیر تجارت ترکیه نیز ضمن ابراز خرسندی از نتایج مثبت مذاکرات کارشناسی در کمیته های مختلف کمیسیون همکاری های اقتصادی دو کشور گفت: تحکیم هر چه بیشتر روابط تجاری با جمهوری اسلامی ایران باعث خشنودی ملت ترکیه است.

وی افزود: تمام دولت و وزارتخانه های ترکیه به رویکرد و اهمیتی که رئیس جمهور ترکیه برای روابط با ایران قائل است آگاهند و تمام برنامه ها برای تحقق این هدف تنظیم خواهد شد.

وزیر تجارت ترکیه با اشاره به اینکه تحریم های آمریکا متاسفانه بیشترین ضررها را برای ترکیه به همراه داشته است ، تاکید کرد: همواره در کنار کشور ، دولت و برادر ایران خواهیم بود.

وی نتایج مذاکرات انجام شده برای توسعه روابط در عرصه های بهداشت، حمل و نقل، سرمایه گذاری و تجارت، فرهنگ و ورزش را بسیار مثبت ارزیابی کرد./ ایسنا

منبع: ایران آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۱۴۵۵۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت تشکیل کمیسیون‌های تخصصی برای اجرای سند ملی دانش بنیان امنیت غذا و تغذیه

رئیس دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی گفت: اجرایی شدن سند ملی دانش بنیان امنیت غذا و تغذیه مستلزم تشکیل کمیسیون‌های تخصصی برای اجرایی شدن سند در محورهای مختلف از جمله تامین و تولید پایدار غذا، و دسترسی اقتصادی است.

به گزارش ایسنا، اولین نشست هماهنگی روسای دبیرخانه‌های سلامت دستگاه‌های اجرایی عضو شورای عالی سلامت و امنیت غذایی با هدف هم افزایی و هماهنگی بیشتر دستگاههای اجرایی برای ارتقاء سلامت و امنیت غذایی مردم با میزبانی وزرات کشور برگزار شد.

بنابر اعلام وزارت بهداشت، در این نشست سردار بکایی جانشین رئیس قرارگاه جهادی وزارت کشور، رییس دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی و روسای 38 دستگاه اجرایی عضو شورای عالی سلامت و امنیت غذایی حضور داشتند.

در این نشست دکتر محمد اسماعیل مطلق، رئیس دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی تاکید کرد که تامین سلامت و امنیت غذایی مردم مستلزم توجه به همه ابعاد آن است و همه دستگاه‌های اجرایی عضو شورای عالی باید اولویت‌های برنامه‌ای خود و چالش‌های اجرایی را در سال جاری به دبیر خانه جهت گزارش به رییس جمهور ارسال کنند.

وی ضمن اشاره به رهنمودهای رئیس جمهور در جلسه هجدهم شورای عالی سلامت و امنیت غذایی در خصوص تاکید ویژه به امنیت غذایی و تامین غذای سالم برای مردم کشور، اظهار داشت: اجرایی شدن سند ملی دانش بنیان امنیت غذا و تغذیه مستلزم تشکیل کمیسیون‌های تخصصی برای اجرایی شدن سند در محورهای مختلف از جمله تامین و تولید پایدار غذا، دسترسی اقتصادی، توجه به سلامت و ایمنی غذا و فرهنگسازی برای تغذیه سالم است.

همچنین در این نشست در خصوص موضوعات مهم دبیرخانه از جمله نان کامل، نظارت بر مصرف آفت کش‌ها و سموم در بخش کشاورزی، جمعیت و باروری، سلامت خانواده و نظام ارجاع، خدمات پیشگیری و درمان برای کودکان زیر هفت سال کشور (شامل واکسیناسیون کودکان، رشد و تکامل، اهمیت تغذیه با شیر مادر، مکمل-یاری در کودکان)، توجه به بیماری‌های غیرواگیر از جمله سرطان ها از منظر پیشگیری و درمان اشاره و به اهمیت همکاری فرابخشی و بین بخشی در این خصوص تاکید گردید.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ایجاد دبیرخانه دائمی اجلاس همکاری‌های اقتصادی ایران و آفریقا
  • ایجاد خط کشتیرانی منظم به غرب آفریقا/ افزایش رایزنان بازرگانی در آفریقا 
  • همکاری اقتصادی خراسان رضوی و ولایت هرات وارد مرحله جدید شد
  • راهیابی نمایندگان اتاق بازرگانی ارومیه به هیات رئیسه اتاق مشترک ایران و ترکیه
  • تشکیل کمیسیون تخصصی شرط اجرای سند ملی امنیت تغذیه
  • ضرورت تشکیل کمیسیون‌های تخصصی برای اجرای سند ملی دانش بنیان امنیت غذا و تغذیه
  • تأکید ایران و پاکستان بر اهمیت همکاری در حوزه انرژی ازجمله خط لوله گازی آی‌پی
  • هدفگذاری تهران_اسلام آباد برای رشد ۵ برابری تبادلات تجاری 
  • «امنیت» و «تجارت» محور رایزنی ایران و پاکستان
  • خیز ایران و پاکستان برای رشد ۵ برابری تبادلات تجاری