Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اکوفارس، بلومبرگ در گزارشی به بررسی کشورهایی پرداخته است که در صورت طولانی شدن روند احیای تولید ۵.۷ میلیون بشکه در روز عربستان سعودی را که در نتیجه حمله به تاسیسات پالایش ابقیق و میدان نفتی خریص از دست رفته است، جبران کنند.

مقامات شرکت نفتی دولتی آرامکوی سعودی درباره روند احیای تولید خوش بینی کمتری پیدا کرده اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حداکثر ظرفیت مازاد تولید که ممکن است در هفته های آینده اضافه شود، حدود ۳.۹ میلیون بشکه در روز است.

این آمار خوش بینانه ارزیابی شده است و شامل ازسرگیری تولید منطقه بی‌طرف است که مشترکا بین عربستان سعودی و کویت قرار دارد و همچنین شامل استفاده از مازاد ظرفیت تولید خود عربستان سعودی است که عمده آن باید همچنان در تاسیسات ابقیق یا خریص فرآوری شود و بنابراین غیرقابل استفاده است.

*عربستان سعودی

• تولید اوت: ۹.۸۳ میلیون بشکه در روز

• ظرفیت تولید: ۱۱.۵ میلیون بشکه در روز

• ظرفیت مازاد تولید قابل استفاده: حداکثر ۱.۶۷ میلیون بشکه در روز

عربستان سعودی روی کاغذ ۱.۷ میلیون بشکه در روز ظرفیت مازاد تولید دارد اما مکان دقیق این ذخایر مشخص نیست. اگر این ظرفیت در میدانهای بزرگ غوار، شیباح یا خریص باشد، بعید است قابل استفاده باشد زیرا نفت خام این میادین در ابقیق فرآوری می‌شود.

در میادین فراساحلی مانند مانیفا و سفانیه ظرفیت مازاد تولید وجود دارد و نفت فراساحلی در ابقیق فرآوری نمی‌شود بنابراین این میادین ممکن است مورد استفاده قرار گیرند.

*امارات متحده عربی

• تولید اوت: ۳.۰۷ میلیون بشکه در روز

• ظرفیت تولید: ۳.۴ میلیون بشکه در روز

• ظرفیت مازاد تولید قابل استفاده: حداکثر ۲۰۰ تا ۳۳۰  هزار بشکه در روز

تولید امارات متحده عربی در نوامبر سال ۲۰۱۸ به ۳.۲۷ میلیون بشکه در روز رسید که نشان می‌دهد این کشور می‌تواند تولیدش را بین ۲۰۰ تا ۳۳۰  هزار بشکه در روز افزایش دهد.

*کویت

• تولید اوت: ۲.۶۸ میلیون بشکه در روز

• ظرفیت تولید: ۳.۱۵ میلیون بشکه در روز

• ظرفیت مازاد تولید قابل استفاده: حداکثر ۴۷۰ هزار بشکه در روز

ظرفیت تولید نفت گزارش شده کویت ۳.۱۵ میلیون بشکه در روز است که شامل سهم تولید منطقه بی‌طرف است که با عربستان سعودی مشترک است اما کویت از دهه ۱۹۷۰ بیش از سه میلیون بشکه در روز نفت تولید نکرده است. تولید فعلی این کشور ۲.۶۸ میلیون بشکه در روز است که نشان می‌دهد می تواند تولیدش را به میزان ۴۷۰ هزار بشکه در روز افزایش دهد.

 

*منطقه بی‌طرف

• تولید اوت: صفر

• ظرفیت تولید: ۵۰۰ هزار بشکه در روز

• ظرفیت مازاد تولید قابل استفاده: ۵۰۰ هزار بشکه در روز

این منطقه میان عربستان سعودی و کویت مشترک است اما در نتیجه اختلاف میان دو کشور، میادین خفجی و وفرا در منطقه بی‌طرف از سال ۲۰۱۵ تولید نداشته اند. این میادین ظرفیت تولید حداکثر ۵۰۰ هزار بشکه در روز نفت سنگین را دارند.

ازسرگیری تولید این منطقه نمی‌تواند یک شبه انجام بگیرد. شاهزاده عبدالعزیز بن سلمان، وزیر انرژی عربستان سعودی هفته گذشته در دوبی گفته بود مسائل مربوط به منطقه بی‌طرف عمدتا فنی هستند و وی انتظار دارند تا چند ماه آینده وضعیت روشنی از آنها داشته باشد.

*روسیه

• تولید اوت: ۱۱.۲۹ میلیون بشکه در روز

• ظرفیت تولید: ۱۱.۴۵ میلیون بشکه در روز

• ظرفیت مازاد تولید قابل استفاده: ۱۶۰ هزار بشکه در روز

روسیه در راستای توافق کاهش تولید اوپک پلاس، تولید خود را کاهش داده است. تولید این کشور در دسامبر و پیش از اجرای دور جدید توافق کاهش تولید در ژانویه، به ۱۱.۴۵ میلیون بشکه در روز رسیده بود. شرکتهای نفتی روسیه مطمئنا می توانند تولید نفت را به سطح مذکور برگردانند و از آن فراتر روند. معمولا در زمستان تولید نفت روسیه افزایش پیدا می کند با این حال نفت روسیه جایگزین خوبی برای گریدهای صادراتی عربستان سعودی نیست.

*قزاقستان

• تولید اوت: ۱.۸۵ میلیون بشکه در روز

• ظرفیت تولید: ۲ میلیون بشکه در روز

• ظرفیت مازاد تولید قابل استفاده: ۱۵۰ هزار بشکه در روز

اگرچه قزاقستان در توافق کاهش تولید اوپک پلاس شرکت کرده است اما تنها کاهش تولید این کشور در سال جاری در نتیجه فعالیت تعمیراتی بزرگترین میدان نفتی قزاقستان بوده است. تولید نفت این کشور در اوت به دلیل تعمیرات در میدان تنگیز محدود شد و تعمیرات در میدان کاراچاقاناک تا اوایل اکتبر ادامه خواهد داشت. قزاقستان قادر نخواهد بود پیش از اتمام فعالیت تعمیراتی، تولید نفت خود را افزایش دهد.

*آنگولا

• تولید اوت: ۱.۴ میلیون بشکه در روز

• ظرفیت تولید: ۱.۵۳ میلیون بشکه در روز

• ظرفیت مازاد تولید قابل استفاده: ۶۵ هزار بشکه در روز

تولید نفت آنگولا به دلیل فعالیت تعمیراتی و افت شدید نرخ تولید میادین فراساحلی این کشور کاهش پیدا کرده است. تولید ۱.۴ میلیون بشکه در روز در اوت کمتر از ۱.۵۳ میلیون بشکه در روز در اکتبر بود اما این کشور ممکن است برای بالا بردن سطح تولیدش با دشواری مواجه شود.

*الجزایر

• تولید اوت: ۱.۰۲ میلیون بشکه در روز

• ظرفیت تولید: ۱.۰۷ میلیون بشکه در روز

• ظرفیت مازاد تولید قابل استفاده: ۵۰ هزار بشکه در روز

الجزایر تولیدش را در راستای توافق اوپک پلاس محدود کرده است با این حال معلوم نیست چه میزان از کاهش ۵۰ هزار بشکه در روز تولید این کشور از نوامبر داوطلبانه و چه میزان نتیجه کاهش طبیعی تولید میادین نفتی این کشور بوده است.

*عمان

• تولید اوت: ۹۷۰ هزار بشکه در روز

• ظرفیت تولید: یک میلیون بشکه در روز

• ظرفیت مازاد تولید قابل استفاده: ۳۰هزار بشکه در روز

وزارت نفت و گاز عمان تولید ۹۷۰ هزار بشکه در روز نفت در اوت را اعلام کرده است که نشان می دهد ظرفیت مازاد تولید این کشور ۳۰ هزار بشکه در روز و اندکی بیشتر از کاهش ۲۵ هزار بشکه در روز است که تحت توافق اوپک پلاس موافقت کرده است.

 

*آمریکا

• تولید اوت: ۱۲.۳۷ میلیون بشکه در روز

• ظرفیت تولید: ۱۲.۵ میلیون بشکه در روز

• ظرفیت مازاد تولید قابل استفاده: ۱۳۰ هزار بشکه در روز

تولید نفت آمریکا پس از این که از طوفان بَری احیا شد، به ۱۲.۳۷ میلیون بشکه در روز رسیده است. رشد تولید هفتگی به ۱۲.۵ میلیون بشکه در روز پایدار نبود و اندکی کاهش پیدا کرد. صادرات نفت خام آمریکا نیز از اواسط اوت به اندکی بیش از سه میلیون بشکه در روز رسیده است.

بیش از ۱۰ پایانه صادرات جدید برای نفت خام آمریکا پیشنهاد شده که قادر به تحویل هشت میلیون بشکه در روز نفت خام هستند اما پیش از سال ۲۰۲۲ بعید است عملیاتی شوند. زیرساخت صادرات عامل محدودکننده هر گونه افزایش تولید نفت آمریکا در هفته‌های آینده خواهد بود و ممکن است آن را به حدود ۴۷۵ هزار بشکه در روز محدود کند.

*ایران

• تولید اوت: ۲.۲۱ میلیون بشکه در روز

• ظرفیت تولید: ۳.۸۳ میلیون بشکه در روز

صادرات نفت ایران تحت تحریمهای آمریکا قرار دارد و ایران می‌تواند تولیدش را حدود ۱.۶ میلیون بشکه در روز افزایش دهد.

*سایر کشورهای اوپک پلاس

هیچ یک از سایر کشورهای اوپک ظرفیت مازاد تولید قابل توجهی ندارند. عراق که تولید نفت خود را در اوت به ۴.۷۸ میلیون بشکه در روز افزایش داد، در نشست هفته گذشته کمیته نظارتی مشترک وزیران اوپک و غیراوپک در ابوظبی با محدود کردن تولیدش موافقت کرد. ثامر غضبان، وزیر نفت عراق اعلام کرد وی دستور داده است کاهش صادرات نفت آغاز شود و حداقل از سپتامبر ۱۲۵ هزار بشکه در روز کاهش پیدا کند. این کاهش ممکن است اکنون لغو شود اما تولید عراق بعید است به بالاتر از سطح اوت افزایش پیدا کند.

سایر کشورهای اوپک نزدیک سطح ظرفیت تولیدشان نفت تولید می‌کنند. تولید لیبی همچنان درگیر مشکلات امنیتی این کشور است اما نزدیک به بالاترین سطح خود از زمان سقوط قذافی در سال ۲۰۱۱ قرار دارد. تولید نیجریه نیز با آغاز فعالیت میادین جدید و کاهش شمار حملات به خطوط لوله نفت در منطقه نیجر دلتا، افزایش پیدا کرده و اکنون به سطح بازگشته که آخرین بار در سال ۲۰۱۵ مشاهده شده بود و امکان افزایش بیشتر را ندارد.

سایر اعضای غیرعضو اوپک در گروه اوپک پلاس شامل جمهوری آذربایجان، بحرین، برونئی، مالزی، مکزیک، سودان جنوبی و سودان افت طبیعی تولید داشته اند در نتیجه تا سطحی که می‌توانند نفت تولید می‌کنند و ظرفیت مازاد تولید ندارند.

      

منبع: اکوفارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۱۴۶۸۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهترین سایت آموزش فارکس کدام است؟

بهترین سایت آموزش فارکس کدام است و برای استفاده از مطالب آموزش رایگان فارکس یا دوره آموزش فارکس به صورت حرفه‌ای سراغ کدام سایت و کدام مجموعه باید برویم؟

بازار فارکس یک بازار بسیار حرفه‌ای برای انجام معامله است و کسانی که تجربه و مهارت کافی برای انجام معامله در این بازار را داشته باشند می‌توانند یک درآمد ثابت و پایدار ماهیانه آن هم به دلار برای خود رقم بزنند. اگر بخواهیم روش‌های رسیدن به درآمد دلاری در ایران را با هم مقایسه کنیم بازار فارکس بهترین گزینه برای کسانی است که مهارت کافی در تحلیل تکنیکال فارکس را دارند. اما چگونه و با استفاده از خدمات کدام سایت می‌توانیم به مهارت کافی برای معامله‌گری در بازار فارکس برسیم؟

 شاید در نظر اول این موضوع برای شما چندان اهمیت زیادی پیدا نکند اما واقعیت اینجاست که انتخاب بهترین سایت آموزش فارکس اهمیت بسیار زیادی در موفقیت در این بازار خواهد داشت و اگر شما در این انتخاب هرگونه سهل انگاری داشته باشید، احتمالاً باید قید موفقیت در بازار فارکس را برای همیشه بزنید. این موضوع وقتی جذاب‌تر می‌شود که بدانید اگر کسی آموزش‌های اولیه بازار فارکس را در یک مجموعه ضعیف پشت سر بگذراند، حتی در آینده با استفاده از خدمات آموزش حرفه‌ای در بهترین آموزشگاه فارکس و با استفاده از بهترین دوره آموزش حضوری فارکس هم نمی‌تواند موفقیت خود را تضمین شده بداند. آموزش‌های ضعیف و اشتباه گذشته ذهنیت معامله‌گران را به خود مشغول و امکان استفاده از روش‌های مدرن و بهتر برای ترید در بازار فارکس را از آنها سلب می‌کند. از این رو توصیه می‌کنیم که حتماً در این مقاله به دقت نکات مربوط به انتخاب بهترین سایت آموزش فارکس را مطالعه کرده و در این انتخاب بهترین عملکرد را از خود نشان دهید.

سایت آموزش فارکس چیست؟

 قبل از هر چیزی باید تعریفی از سایت آموزش فارکس برای شما داشته باشیم و سایت‌های آموزشی مربوط به بازار فارکس را برای شما دسته‌بندی کنیم. آموزش فارکس یک آموزش بسیار حرفه‌ای است و برای منظور نیاز است حتماً اساتید حرفه‌ای و با تجربه در معاملات بازار فارکس فعال باشند. هرگز نباید آموزش فارکس را مانند آموزش یک نرم‌افزار یکی بدانید و شرایط انتخاب بهترین استاد آموزش فارکس برای شما دقیقاً مشابه با شرایط انتخاب بهترین استاد آموزش یک نرم‌افزار باشد.

کسی که خودش قبلاً در معاملات بازار فارکس به موفقیت نرسیده به هیچ وجه نمی‌تواند گزینه خوبی برای ارائه خدمات آموزشی مربوط به این بازار باشد. بر اساس این نکته سایت‌های آموزش فارکس را می‌توانیم به دو دسته سایت‌های آموزش تخصصی و سایت‌های آموزش عمومی تقسیم بندی کنیم. در سایت‌های آموزش عمومی عملاً مکان دسترسی به اساتید متخصص و با تجربه و موفق در معاملات بازار فارکس بسیار پایین‌تر است و شما باید دقت بیشتری در انتخاب این قبیل سایت‌ها برای آموزش رایگان فارکس و آموزش حرفه‌ای فارکس داشته باشید.

در آن سو در سایت‌های تخصصی معمولاً خدمات ویژه‌ای برای آموزش این بازار ارائه می‌شود که شما می‌توانید با استفاده از این خدمات شانس خود را برای موفقیت در معاملات بازار فارکس افزایش دهید. علاوه بر این سایت‌های آموزش فارکس مطالب آموزشی را در دو دسته مطالب آموزش رایگان و دوره آموزش حضوری فارکس ارائه می‌کنند. مطالعه مقالات آموزش رایگان فارکس جذابیت‌ها و اهمیت خاص خود را دارد اما فراموش نکنید که برای ترید در بازار حرفه‌ای و پرچالشی مانند فارکس، نیاز است تا حتماً آموزش‌های حرفه‌ای را نیز پشت سر بگذرانید. 

بهترین سایت آموزش فارکس کدام است؟

بر اساس اطلاعاتی که در بالا به آنها اشاره کردیم حالا نوبت به معرفی بهترین سایت آموزش فارکس می‌رسد. در ادامه تلاش ما بر این است که هم سایت‌هایی را به شما معرفی کنیم که استفاده از مطالب آنها برای آموزش رایگان فارکس در اختیار شما قرار می‌گیرد و همین که می‌توانید با استفاده از این سایت‌ها در بهترین دوره آموزش حضوری فارکس نیز شرکت کنید. بهترین روش برای یادگیری بازار فارکس این است که شما ابتدا با مطالب آموزشی رایگان به تسلط اولیه در این بازار رسیده و با یک شناخت اولیه یک دوره آموزشی حرفه‌ای را برای خود انتخاب نمایید.

 به همین دلیل وجود مقالات آموزشی رایگان پرکاربرد و جذاب هم یکی از ویژگی‌های مهمی است که شما در انتخاب بهترین سایت آموزش فارکس باید به آن دقت داشته باشید. صرف برگزاری بهترین دوره ترید یا بهترین دوره ترید فارکس به تنهایی نمی‌تواند تضمین کننده وجود یک سلسله مطالب آموزشی کامل و جامع در سایت آن مجموعه باشد. 

1- بیبی پیپس (Baby Pips)

اولین سایتی که برای آموزش فارکس باید به آن اشاره داشته باشیم یک سایت خارجی زبان است که البته سابقه بسیار طولانی در آموزش‌های مربوط به بازار فارکس داشته و بسیار معروف و مشهور است. سایت بیبی پیپس آموزش‌های مربوط به بازار فارکس را به صورت کاملاً رایگان و از مبتدی تا حرفه‌ای برای علاقه‌مندان در نظر گرفته است. حتی اگر کوچک‌ترین شناختی نسبت به بازار فارکس نداشته باشید می‌توانید با استفاده از مطالب و مقالات آموزش رایگان بیبی پیپس به شناخت کامل و جامعی از این بازار رسیده و حتی معاملات اولیه خود را در حساب دمو نیز آغاز کنید. 

اصلی‌ترین ویژگی و مزیتی که در این سایت آموزشی می‌توانیم به آن اشاره داشته باشیم، ارائه مطالب به زبان کاملا ساده و جامع است و شما تک تک نکات مربوط به معامله‌گری در بازار فارکس را می‌توانید در این سایت در اختیار داشته باشید. البته نقطه ضعف اصلی این سایت برای کاربران ایرانی، انگلیسی بودن زبان مقالات است و همین موضوع برای کسانی که دانش انگلیسی کافی نداشته باشند تبدیل به یک چالش بزرگ خواهد شد. اگر دسترسی به ابزارهای ترجمه سایت دارید می‌توانید از مقالات آموزش رایگان بیبی پیپس استفاده کنید. همچنین لازم به توضیح است که این سایت به صورت کاملاً تخصصی در ارائه مطالب آموزشی مربوط به بازارهای مالی مانند بازار فارکس و ارز دیجیتال فعالیت دارد.

2- یودمی (Udemy)

دومین سایتی که برای آموزش فارکس باید به آن اشاره داشته باشیم سایت جامع و مشهور یودمی است. یودمی یک سایت آموزشی کامل و چند منظوره است و فقط مختص بازار‌های مالی مانند فارکس نیست و سایر مطالب آموزشی را نیز می‌توان در آن پیدا کرد. البته یودمی را نباید با سایر سایت‌های آموزشی همه جانبه یکی بدانید، زیرا این سایت بسیار مشهور بوده و آموزش دهندگان قدرتمندی در حال ارائه مطالب آموزشی مربوط به بازار فارکس در این سایت هستند.

کورس‌ها و جلسات آموزشی مربوط به بازار فارکس را می‌توانید به صورت پشت سر هم در این سایت پشت سر گذاشته و در نهایت به مهارت خوبی برای معامله‌گری در بازار فارکس برسید. چالش اصلی استفاده از آموزش‌های سایت یودمی نیز همان انگلیسی بودن مقالات آموزشی سایت است. 

3- کانون بورس

علاقمندان به کسب آموزش‌های حرفه‌ای هم به صورت آموزش رایگان و هم به صورت دوره‌های حضوری حرفه‌ای می‌توانند از سایت‌هایی مانند کانون بورس هم استفاده نمایند. کانون بورس یک سایت تخصصی در ارائه مطالب آموزشی مربوط به بازارهای مالی است که از صفر تا صد این بازارها را در دستور کار آموزشگاه خود قرار داده و شما می‌توانید از همان زمان مبتدی و بدون هیچگونه شناختی نسبت به بازارهای مالی از جمله فارکس، مطالب آموزشی این سایت را دنبال نمایید. شرکت در دوره فارکس کانون بورس می‌تواند از صفر تا صد مهارت‌های لازم برای معامله‌گری در این بازار را در اختیار شما قرار دهد. 

4- ایران بروکر

دیگر سایت فارسی زبانی که می‌توانیم در لیست سایت‌های آموزش فارکس به شما معرفی کنیم ایران بروکر است. این سایت نیز سابقه قابل توجهی در ارائه مطالب آموزشی مربوط به معاملات بازارهای مالی داشته و مقالات آموزشی رایگان خوبی را برای شروع معاملات بازار فارکس در اختیار کاربران خود قرار می‌دهد. البته هرچند برگزاری دوره‌های آموزشی حرفه‌ای مانند کانون بورس در دستور کار ایران بروکر قرار ندارد، اما به هر حال برای شروع یادگیری بازار فارکس سایت مناسبی خواهد بود.

دیگر خبرها

  • ایمنی بالای خودروهای دوگانه‌سوز با سوخت CNG با وجود تخریب‌های مافیای بنزین
  • آرامکوی عربستان حامی مالی فیفا شد
  • عربستان اسپانسر فیفا شد!‏
  • واردات قهوه 75درصد افزایش یافت / کدام کشورها صادرکننده عمده قهوه به ایران بوده اند؟
  • تلاش برای خودکفایی در تولید کودهای فسفاته با تمرکز بر شیمی و معدن
  • آمریکا عامل افزایش قیمت جهانی نفت؟
  • همراه داشتن کدام داروها در عربستان ممنوع است؟
  • ثبات قیمت نفت در بازار‌های جهانی/ برنت ۸۷.۱۱
  • بهترین سایت آموزش فارکس کدام است؟
  • رنو پی کی ۴۰۰ میلیون شد؛ انفجار قیمت خودروی نوستالژیک!