Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی بهزیستی استان کرمان، عباس صادق زاده در همایش مدیران عامل خانه های کودکان و نوجوانان و روسای ادارات بهزیستی شهرستان های استان کرمان با بیان اینکه همراه با اجرای برنامه های توسعه ای هر کشور، پی آمدهای اجتماعی را نیز شاهد هستیم، اظهار داشت: هر گونه اقدام برای توسعه یک جامعه همانگونه که نتایج و آثار مثبت به همراه دارد ممکن است جنبه های اجتماعی، اقتصادی، فرهنگی و حتی سیاسی یک جامعه را نیز تحت تاثیر قرار دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی داشتن برنامه های مدیریتی و تدبیر پیشگیرانه برای جامعه در حال توسعه را ضروری توصیف کرد و افزود: یکی از رخدادهایی که جامعه با آن درگیر می شود، نابسامانی و گسست خانوادگی است که حاصل آن فرزندان بی سرپرست، بدسرپرست و رها شده است.

مدیرکل بهزیستی استان کرمان با اشاره به اینکه در جنبه های پیشگیرانه ضعیف عمل کرده ایم، گفت: اگر قبل از وقوع این رخدادها رویکرد پیشگیرانه را در برنامه های و اقدامات رعایت کنیم، نه تنها هزینه های تحمیل شده بر دولت کاهش می یابد بلکه خانواده با پذیرفتن مسولیت هایش انسجام خود را حفظ می کند.

وی با انتقاد از اینکه دولت، جانشین خانواده شده است؛ افزود: با وسعت خیرخواهانه ای که در استان کرمان وجود دارد ۶۲ مرکز به عنوان خانه های کودکان و نوجوانان به همت و حمایت خیران اداره می شود و چهار هزار کودک بی سرپرست و بدون سرپرست موثر در این خانه ها و خانواده های جایگزین پذیرش و مراقبت شده اند اما افتخار آن است که در قالب برنامه های پیشگیرانه مرکزی نداشته باشیم و فرزندان از ابتدا به خانواده سپرده شوند.

صادق زاده جایگاه مددکاری در جامعه حتی در سازمان بهزیستی کشور را که تنها سازمان خواستگاه مددکاری است، خالی دانست و اظهار داشت: اقدامات مددکاری علمی و تخصصی همگام با برنامه های پیگشیرانه علاوه بر اینکه نرخ ۸۵ درصدی بد سرپرستی را کاهش می دهد باعث می شود فرزندان بی سرپرست و بدون سرپرست موثر در خانواده پذیرش شوند.

کد خبر 4721580

منبع: مهر

کلیدواژه: عباس صادق زاده بهزیستی کرمان کودکان ماه محرم قزوین اربعین حسینی بوشهر شهرکرد شیراز عاشورا ایلام مراسم عزاداری خطبه های نماز جمعه گرگان سانحه تصادف تاسوعا و عاشورا ماه محرم و صفر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۱۴۷۲۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انعکاس مظلومیت کودکان غزه در ادبیات مقاومت

به گزارش خبرگزاری مهر، علیرضا قاسمی‌فرزاد ظهر چهارشنبه در اختتامیه دومین جشنواره ملی شعر و داستان کودک و نوجوان «دوست من کتاب»، گفت: باید به تاریخ و تمدن کشور و آنچه در طول قرون به یادگار مانده افتخار کنیم، در دوران دفاع‌مقدس، ادبیات کهن حس تعلق خاطر به ارزش‌ها و اعتقادات را در رزمندگان نوجوان و جوان تقویت کرده بود.

وی افزود: امروز اگر کشور ما با ثبات و امنیت است، مرهون تلاش گذشتگان و نسل حاضر است که توانستند در راستای حفظ و اعتلای فرهنگ ایران‌اسلامی مؤثر واقع شوند.

قاسمی‌فرزاد ادامه داد: اساساً شخصیت و تربیت در سنین کودکی، پیش‌دبستانی و دبستان که فطرت انسانی پاک است، تأثیر بسیاری می‌پذیرد.

وی اضافه کرد: در دوران کودکی و نوجوانی آنچه را که در قالب شعر و داستان فراگرفتیم در وجود تک‌تک ما نهادینه شده است و آنچه که در کنار ادبیات و کتاب به دست آوردیم نباید از یاد ببریم.

استاندار همدان گفت: هنر در قالب شعر، داستان، نقاشی، خوشنویسی و فیلم می‌تواند مفاهیم بسیار ارزشمندی در وجود انسان نهادینه کند.

وی بیان کرد: از همه کسانی که در عرصه‌های فرهنگ‌سازی برای کودکان تلاش می‌کنند، همچنین از پیشکسوتان حاضر در جمع قدردانی می‌کنم.

قاسمی‌فرزاد تصریح کرد: فعالان فرهنگ‌ساز در حوزه کودکان و نوجوانان نسبت به فرهنگ ملی و اعتقادی، توجه ویژه داشته باشند.

وی اظهار داشت: شعرای بزرگی در طول قرون همچون حافظ، سعدی و باباطاهر داشتیم که سرآمد هستند و در دنیا نظیر ندارند، این بزرگان افتخارات فرهنگی و ادبی ما به شمار می‌روند.

قاسمی‌فرزاد گفت: برای تداوم این زنجیره باید در نسل‌های امروز و فردا این گنجینه گرانبها حفظ شود، به طوری که ادبیات فاخر فرهنگی را با زبان ادبیات روز منطبق و به کودکان و نوجوانان آموزش داد.

وی عنوان کرد: فضای مجازی آسیب بزرگی است که در خلال آن، محتوای هجو و نامربوط که با فرهنگ ما همخوانی ندارد؛ به جوانان و نوجوانان منتقل می‌شود.

قاسمی‌فرزاد ادامه داد: ادیبان، شاعران و نویسندگان با روش‌های نوآورانه می‌توانند بین نوجوانان و جوانان و فضای مجازی فاصله ایجاد کنند.

وی اظهار داشت: یاد کودکانی که در این ایام زیر بمباران‌های شنیع‌ترین افراد به خاک و خون کشیده شدند را گرامی می‌داریم. در طول حدود هفت ماه بیش از ۳۴ هزار انسان که نیمی از این تعداد کودک بودند به شهادت رسیدند.

استاندار همدان گفت: کودکان مظلوم غزه نباید فراموش شوند، بلکه مظلومیت کودکانی که بی‌گناه به خاک و خون کشیده شدند در ادبیات مقاومت انعکاس یابد.

وی افزود: امروز ایران‌اسلامی افتخار دارد به برکت خون شهدا در مقابل مستکبران بایستد از همین رو نقش شعرا و نویسندگان در تقویت و انتقال این فرهنگ بسیار حیاتی است.

کد خبر 6094530

دیگر خبرها

  • انتقادات عجیب روحانی معروف از سبک زندگی مردم | همه‌تان باید کار کنید | حق ندارید همه چیز را گردن دولت بیاندازید!
  • سیدرضا اکرمی: امروز بَرج‌مان از خرج‌مان بیشتر است/ چطور برای افغان‌ها کار هست، برای ایرانی کار نیست؟
  • چطور برای افغان‌ها کار هست، برای ایرانی‌ها کار نیست؟!
  • برپایی دو رویداد در باغ هنر برای کودکان و نوجوانان
  • مسابقات برنامه‌نویسی و رباتیک کودکان و نوجوانان در دانشگاه شریف
  • جشنواره‌ هنر‌های نمایشی کودکان و نوجوانان در همدان
  • پایان جشنواره نمایشی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان قم
  • حضور ۱۴ گروه در جشنواره نمایشی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان قم
  • انعکاس مظلومیت کودکان غزه در ادبیات مقاومت
  • اعضای شورای سیاستگذاری جشنواره فیلم کودک معرفی شدند