Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی با اشاره به وجود برخی مشکلات در زمینه بیمه بیکاری، گفت: درباره بیمه بیکاری بایستی هدف اولیه تصویب و اجرای قانون، میزان موفقیت در تحقق آن اهداف و همچنین میزان استفاده صحیح و سوء استفاده از این مزایا را مرور کنیم.

به گزارش ایسنا، دکتر مصطفی سالاری در پنجمین جلسه از سلسله نشست‌های دیده بان رفاه و تأمین اجتماعی که با موضوع "بیمه بیکاری؛ چالش‌ها و راهکارها" در موسسه عالی پژوهش تأمین اجتماعی برگزار شد، اظهارکرد: بیمه بیکاری از جمله مهمترین خدمات سازمان تأمین اجتماعی است که براساس آن حمایت‌های موثری از افراد در زمان بیکاری غیرارادی صورت می‌گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه برخی از مقررات و رویه‌های اجرایی مربوط به بیمه بیکاری نیازمند اصلاح و بازنگری است، گفت: در جلسه امروز پیشنهاداتی برای برخی اصلاحات ارائه شد. در مواردی که اجرای پیشنهادات در حیطه اختیار سازمان نباشد به مجاری مربوطه ارجاع می‌شود و آنجا که در حیطه اختیارات سازمان است اجرایی می‌شود و مباحث مطرح شده در هر دو حوزه مورد استفاده قرار می‌گیرد.

سالاری با اشاره به اینکه بیمه بیکاری دارای صندوقی مستقل است، گفت: برقراری توازن بین منابع و مصارف این صندوق از مسائل بسیار مهم است که این موضوع برای سال‌های متمادی مورد توجه قرار نگرفته و کسری این صندوق از طریق سایر منابع سازمان تأمین اجتماعی تأمین شده است.

وی تأکید کرد: باید یک قاعده کلی در سازمان تامین اجتماعی مورد توجه قرار گیرد و آن اینکه هزینه خدمات به بخشی از جامعه تحت پوشش از جیب بخش دیگری تامین نشود.

سالاری میزان تقاضا برای بهره‌مندی از خدمات بیمه بیکاری را با شرایط اقتصادی و اشتغال در کشور دارای ارتباط مستقیم ارزیابی کرد و گفت: در ادواری که شرایط اشتغال و اقتصاد کشور بهتر بوده است این صندوق کسری کمتری داشته است و بخشی از مشکلات ناشی از شرایط اقتصادی کشور است.

مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی اظهارکرد: دوره طولانی پرداخت بیمه بیکاری و شرایط آسان برقراری آن باعث تشویق برای استفاده نابجا از این مزایا است که در این زمینه نیازمند اصلاح برخی مقررات هستیم، البته در شرایط فعلی فضای اصلاح قانون در مجلس و جامعه وجود ندارد اما اصلاح در آئین نامه‌ها ممکن است باعث بهبود شرایط شود.

سالاری همچنین با تأکید بر اینکه استفاده نابجای عده‌ای از این خدمات، نباید باعث ایجاد نگاه بدبینانه نسبت به متقاضیان و افراد مشمول این خدمات شود، گفت: ضابطه گذاری نادرست باعث فراهم شدن امکان استفاده نابجا از مزایا شده و افراد مشمول واقعی را به زحمت انداخته و برای سازمان نیز مشکل ساز شده است.

وی اصلاح و بازنگری در قوانین مربوط به بیمه بیکاری را با مشارکت وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و توجه به خواسته‌های ذی‌نفعان این قانون قابل انجام دانست و گفت: چنین اصلاحاتی باید به تدریج و با توجه به اقتضائات جامعه انجام شود و همچنین سازوکارهایی برای تشویق و همراهی جامعه هدف ایجاد شود.

به گزارش اداره کل روابط عمومی سازمان تامین اجتماعی،روزبه کردونی، سرپرست موسسه عالی پژوهش تأمین اجتماعی نیز در این جلسه گفت: سلسله نشست‌های دیده بان رفاه و تأمین اجتماعی با هدف بررسی مهمترین مسائل و چالش‌های سازمان تأمین اجتماعی و دریافت نظرات متخصصین، دانشگاهیان و شرکای اجتماعی این سازمان برگزار می‌شود.

وی افزود: با توجه به اینکه قانون بیمه بیکاری در روز ۲۶ شهریور سال ۶۹ به تصویب رسیده است، پنجمین جلسه از این سلسله نشستهای دیدبان رفاه و تأمین اجتماعی را به بررسی چالش‌ها و راهکاری بهبود ارائه این خدمت در سازمان تأمین اجتماعی اختصاص دادیم.  

در این جلسه همچنین تعدادی از مدیران و صاحب‌نظران حوزه تأمین اجتماعی و وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و همچنین شرکای اجتماعی و دانشگاهیان به بیان نقطه نظرات خود در زمینه مشکلات موجود در اجرای قانون بیمه بیکاری و راهکارهای بهبود این خدمات پرداختند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: بیمه بیکاری سازمان تامین اجتماعی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۱۵۰۹۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی در ۱۴۰۳ کی اعمال می‌شود؟

مدیرعامل سازمان تأمین‌اجتماعی گفت: اعمال افزایش حقوق بازنشستگان از اردیبهشت و پرداخت معوقه فروردین نیز در خرداد انجام می‌شود.

میرهاشم موسوی افزود: حقوق فروردین بازنشستگان و مستمری‌بگیران این سازمان مطابق روال هر ماه از ۲۰ فروردین آغاز شده و پیش‌بینی این است که با برنامه‌ریزی انجام شده، افزایش حقوق بازنشستگان از اردیبهشت اعمال شود همچنین تلاش می‌کنیم معوقه فروردین را نیز در خرداد به حساب بازنشستگان واریز کنیم.

بنا به این گزارش، براساس قانون میزان افزایش سالانه مستمری بازنشستگان تأمین‌اجتماعی در سطح حداقل و سایر سطوح، پس از تصویب و ابلاغ هیات‌وزیران اجرا می‌شود.

منبع: ایرنا

tags # بازنشستگان سایر اخبار اسرار تکامل آلت‌ جنسی؛ رابطه جنسی انسان‌های اولیه مثل گوریل‌ها بود؟ (تصاویر) «زو»؛ گاو عقیم و غول‌پیکری که توسط انسان‌ها به وجود آمد! اتفاق عجیب که همزمان با انقراض دایناسورها در زمین رخ داد! (تصاویر) مرکز واقعی جهان کجا است؟

دیگر خبرها

  • خبر جدید سازمان تامین اجتماعی درباره افزایش مستمری بازنشستگان/ حقوق‌ها قرار است چه تغییری کند؟
  • اتمام پروژه‌های عمرانی اولویت‌ سازمان تأمین‌اجتماعی در سال جاری
  • استان مرکزی دارای بیکاری پنهان است
  • پرداخت خسارت درمان بازنشستگان تامین اجتماعی تا آخر سال ۱۴۰۲
  • ارتباط سازمان تامین اجتماعی با اصناف دوسویه بوده است
  • پرداختی بیمه‌ها به داروخانه‌ها شفاف‌سازی شود
  • پرداختی بیمه ها به داروخانه ها شفاف سازی شود
  • پرداخت حق بیمه تأمین اجتماعی برای ۲۰۱۰ مددجوی گلستانی در سال ۱۴۰۲
  • سرپرست بیمارستان خلیج فارس منصوب شد
  • افزایش حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی در ۱۴۰۳ کی اعمال می‌شود؟