Web Analytics Made Easy - Statcounter

صفایی خیراتیان گفت: کاهش بارش‌ها و تغییر اقلیم ۲ عامل اصلی در ایجاد تنش آبی در بوستان چیتگر است.

به گزارش خبرگزاری شبستان، «احسان صفایی خیراتیان» در بازدید رئیس شورای شهر تهران از بوستان چیتگر با اشاره به سال تأسیس بوستان جنگلی چیتگر، گفت: بوستان چیتگر در سال ۱۳۴۰ تأسیس شد که در این بوستان باغ راز هستی، پیست دوچرخه سواری، باشگاه اسب سواری و دیگر مجموعه‌های خدماتی و رفاهی احداث شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

معاون خدمات شهری منطقه ۲۲ تهران با اشاره به مشکلات بوستان چیتگر افزود: قطع آب خام، آفت، نبود چارت سازمانی تأمین نشدن اعتبار که در توضیح قطع آب خام باید بگویم از اواخر سال ۹۲ کاهش دبی آب خام داشتیم که به مرور زمان از مرداد سال ۹۴ تا ۹۶ این آب به دفعات قطع، اما از سال ۹۶ به بعد حق انشعاب آب خام بوستان چیتگر به طور کامل قطع شد.

 

وی با اشاره به سفره‌های زیرزمینی گفت: با برداشت‌ها به حلقه چاه بوستان چیتگر به طور کامل خشک شد و ما توانستیم چاه‌های باقیمانده را احیا کنیم.

 

معاون خدمات شهری منطقه ۲۲ تهران در توضیح میزان بدهی‌های شهرداری منطقه ۲۲ به شرکت‌های آب و فاضلاب گفت: مجموعه بدهی‌های شهرداری منطقه ۲۲ رقمی بالغ بر ۱۴۰ میلیارد تومان است که ۳۰ میلیارد آن مربوط به آب بها و ۱۰۰ تا ۱۱۰ میلیارد آن مربوط به حق انشعاب است، ولی باید به این نکته اشاره کنم که شهرداری منطقه ۲۲ سالیانه مبلغی بالغ بر ۵۰۰ میلیون تومان به شرکت آب و فاضلاب تهران پرداخت می‌کرد که به دلیل مشکلات مالی از سال ۹۲ متوقف شد.

 

صفایی خیراتیان با اشاره به اقدام‌های انجام شده تا به امروز گفت: یکی از اقدام‌های مدیریت شهری در منطقه ۲۲ انتقال پساب شهرک شهید بابایی جهت آبیاری بوستان چیتگر است که در تفاهم صورت گرفته ۵ کیلومتر پساب شهرک شهید باقری انتقال پیدا کرد و تیرماه ۲۴۰ متر مکعب از این پساب انتقال داده شد.

 

وی ادامه داد: از زمانی که آبیاری آغاز شد درختان بوستان چیتگر یک دوره کامل آبیاری شده است و امیدواریم بتوانیم بعد از دو سال بوستان چیتگر را در سه نوبت آبیاری کنیم.

 

معاون خدمات شهری منطقه ۲۲ تهران تصریح کرد: پساب بعد از انتقال در ضلع شمالی فاز غربی بوستان چیتگر در مخزن ۲۰۰ متر معکبی ذخیره می‌شود و پس از آن به تپه‌ها انتقال داده می‌شود که از آنجا به شکل آبیاری سقلی درختان بوستان چیتگر آبیاری شود.

 

صفایی خیراتیان تاکید کرد: به دلیل مشکل کمبود آب بسیاری از سرویس‌های بهداشتی بوستان چیتگر به دلیل قطع آب بسته شده است.

 

او با اشاره به شروع آفات و بیماری‌ها در بین درختان گفت: آفات و بیماری‌های بوستان چیتگر یک سال بعد از قطع آب آغاز شد و یکی از دلایل دیگری که آفات و بیمار‌های درختان را تشدید کرد گرمای بیش از هوا بود.

 

معاون خدمات شهری منطقه ۲۲ تهران در توضیح کانون آفات گفت: مناطقی، چون تپه هواکش جنب میدان سوارکاری از جمله مناطقی است که به کانون انتشار آفات بدل شده است.

 

صفایی خیراتیان تصریح کرد: زمانی که بوستان چیتگر احداث و افتتاح شد، اقلیم تهران و اقلیم امروز آن متفاوت بود، زیرا میزان حجم بارش‌ها در ۶ ماهه پاییز و زمستان سنگین بود و به دلیل تغییر اقلیمی که امروز ایجاد شده است، تنش آبی به مهم‌ترین مشکل بوستان چیتگر تبدیل شده است.

 

او با اشاره به اینکه نکته که در سال گذشته ۶۰ هزار و ۲۰۰ اصل درخت در بوستان چیتگر کاشته شده است، گفت: دو پروژه مهم باغ راز هستی با مساحت ۱۸ ونیم هکتار و دهکده مهربانی (محل جمع‌آوری سگ‌های بدون صاحب) با مساحت ۱۷ هزار متر مربع در بوستان چیتگر احداث شده است.

 

معاون خدمات شهری منطقه ۲۲ تهران با اشاره به سرانه فضای سبز منطقه ۲۲ در سال ۹۶ گفت: سرانه فضای سبز برای هر متر مربع ۱۴۰ نفر در سال ۹۶ بود که این آمار در سال ۹۷ به ۱۴۵ نفر در متر مربع افزایش پیدا کرده است.

 

صفایی خیراتیان در تشریح هزینه سالیانه نگهداشت بوستان چیتگر گفت: سالیانه ۷ میلیارد تومان هزینه نگهداری بوستان چیتگر است که نگهداشت بوستان به وسیله ۴۰۰ نفر انجام می‌شود.

پایان پیام/47

منبع: شبستان

کلیدواژه: مسجد اربعین حسینی ماه محرم شیراز عزاداری محرم کانون های مساجد فارس کانون های مساجد محرم زائران اربعین حسینی فعالیت های مسجدی بوستان چیتگر باران شورای شهر تهران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۱۵۵۱۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کارگر شهرداری در سیلاب بزرگراه بعثت مفقود شد

در پی بارش‌های سیل‌آسا در بزرگراه بعثت تهران یک کارگر شهرداری در کانال جنوب شرقی تهران مفقود شد. نیروهای امدادی در حال جستجوی این کارگر هستند. - اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، شهرداری منطقه 15 طی اطلاعیه‌ای اعلام کرد: بارش‌های شدید شب گذشته جمعه چهاردهم و صبح شنبه پانزدهم اردیبهشت ماه ،باعث بروز تند آب، انسداد و گرفتگی در یکی از شبکه‌های دسترسی به کانال جنوب شرقی تهران و در حوزه شهرداری منطقه 15؛ بزرگراه بعثت نزدیک به میدان بسیج (در داخل فضای سبز) شد.

عوامل اجرائی و مدیران خدمات شهری به محل اعزام شدند. حجم تندآب و فشار آب زیاد، باعث افتادن یکی از کارگران پیمانکار اداره مسیل‌ها و قنوات منطقه به داخل شبکه جمع‌آوری آب‌های سطحی متصل به کانال سرخه حصار شد.

هواشناسی ایران1403/02/15؛هشدار بارش‌های سیل‌آسا در 13 استان

در پی این حادثه بلافاصله عوامل اجرایی و نیروهای امدادرسان از جمله آتش‌نشانی به محل اعزام شدند و در دسته‌های مختلف نیروهای امدادرسان اقدام به گشت و جستجو از محل حادثه تا محدوده چرم شهر کرده‌اند.

عوامل امداد و نجات با همکاری شهرداری منطقه همچنان در حال جستجوی این کارگر خدمت‌رسان هستند و در صورت کسب اطلاعات جدید، اطلاع‌رسانی خواهد شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • دلیل معنادار برای تغییر محل دیدار رهبری با رئیس اقلیم کردستان؟ +تصویر
  • بازداشت عامل قتل هولناک در بوستان ولایت
  • قیمت سکه و طلا امروز ۱۸ اردیبهشت؛ ثبات قیمت سکه طی ۲۴ ساعت گذشته
  • بوستان رازی، بوستانی ویژه نوجوانان می‌شود
  • اربیل: در روزهای سخت اولین تماس ما با جمهوری اسلامی ایران است
  • ادامه بارندگی‌ها در منطقه تا روز چهارشنبه
  • کاهش بیش از ۱۰۰ میلیمتری بارش در تهران
  • کاهش ۱۰۰ میلیمتری بارش برف و باران در تهران/ لزوم صرفه‌جویی در مصرف آب
  • توضیح مهم رئیس شورای شهر در مورد بوستان لاله و مفقود شدن یک کارگر در نهر آب منطقه ۱۵
  • کارگر شهرداری در سیلاب بزرگراه بعثت مفقود شد