Web Analytics Made Easy - Statcounter

نمایندگان مجلس دانش‌آموزی خطاب به وزیر آموزش وپرورش، گفتند: نتایج کنکور امسال نشان داد، امکانات در اختیار طبقات خاص و فرزندان آقازاده‌هاست، این صدای ۱۴ میلیون دانش‌آموز ایرانی است، مدارس دولتی را دریابید. ۲۷ شهريور ۱۳۹۸ - ۱۵:۵۲ اجتماعی فرهنگیان و مدارس نظرات - اخبار اجتماعی -

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، دومین نشست نهمین دوره مجلس دانش‌آموزی در محل مجلس قدیم با حضور وزیر آموزش وپرورش برگزار شد‌.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این نشست جمعی از دانش‌آموزان با سخنانی در مقابل وزیر آموزش وپرورش به بیان مشکلات مدارس، دانش‌آموزان و آموزش و‌پرورش پرداختند.

نتایج کنکور نشان داد امکانات در اختیار آقازاده‌هاست

 نخستین نماینده دانش‌آموزان در سخنانی گفت: زیربنای ترقی و پیشرفت هر کشور آموزش است و اگر به منافع سودجویان گره بخورد شاهد عقب‌گرد خواهیم بود. کنکور ماحصل تبعیض و ناعدالتی است، از میان نفرات برتر کنکور امسال  70 درصد سمپادی و 14 درصد غیردولتی و بقیه از مدارس نمونه دولتی بودند و سهم مدارس دولتی صفر درصد است و این یعنی امکانات در اختیار آقازاده‌ها است و سهم بچه‌های محروم صفر این درد را به که بگوییم.

این صدای 14 میلیون دانش‌آموز است، به فکر‌ مدارس دولتی باشید

دانش‌آموز پسر دیگری به عنوان نماینده دانش‌آموزان در سخنانی به تبعیض میان دانش‌آموزان محروم و دانش‌آموزان مرفه اشاره کرد و گفت: دانش‌آموزانی هستند که نگران تامین هزینه‌های کتاب‌های درسی هستند و در مقابل گروهی دیگر با حمایت والدین به شکل میلیونی برای کتاب‌های کمک آموزشی هزینه می‌کنند و این فاجعه عدالت آموزشی است، برخی دانش‌آموزان برای خرید لوازم‌التحریر با مشکل مواجه می‌شوند و برخی در مناطق یک تا سه تهران به فکر‌ تور اروپاگردی هستند.

فرزندان مسئولان و افرادی که بی‌خبر از مشکلات دانش‌آموزان مناطق محروم هستند این صدای ماست صدای 14میلیون دانش‌آموز ایرانی آیا فکری به حال دانش‌آموزان مدارس دولتی کرده‌اید که صفر درصد سهم نفرات برتر کنکور را داشتند وقتی ما به فکر دانش‌آموزان مناطق محروم نیستیم نه کربلا و نه امام حسین منتظر ما نیست.

اعتراض دانش‌آموز کلیمی به تدوین کتاب‌های درسی اقلیت‌ها

نوید خاکشور‌ دانش‌آموز کلیمی در سخنانی گفت: کتاب‌های درسی از مهمترین منابع یادگیری هستند و گنجاندن اطلاعات متعدد و عدم توجه به کاربردی بودن و توجه بیش از حد به کسب نمره از مسائل آموزش‌و‌پرورش است، کتاب تعلیمات دینی اقلیت‌ها که در دهه 30  نوشته شده است با کتابی که در سال 97 تدوین شده است به لحاظ محتوا هیچ تفاوتی ندارند مگر سایر کتاب‌ها هر سال بازنگری نمی‌شوند سوال این است که فرق کتاب اقلیت‌ها و این دانش‌آموزان با سایرین چیست و وقتی این دانش‌آموزان حتی کتاب مناسبی ندارند و کتابی که مادر و پدرشان هم آن را خوانده‌اند، می‌خوانند، این  یک تبعیض است.

کاشفی پور نماینده دانش آموزان از سمنان

آسیب‌های اجتماعی در فضای جامعه و مدرسه باعث شده است فضای مدرسه به جای اینکه امید داشته باشد به سمت ناامیدی برود، آسیب‌های اجتماعی جامعه اکنون وارد مدارس و فضای پرورشی و فرهنگی شده است. این خطر برای دانش‌آموزان است‌. اگر فضای نشاط را نداشته باشیم آینده نگران‌کننده است. آسیب‌های اجتماعی امروز از بزرگسالان گذر و پشت درهای مدارس است‌.

اختصاصی|آخرین جزئیات از طرح حذف کنکور / وعده وزیر علوم برای حذف کنکورمعلمان پاسخ می‌دهند| چرا مدارس دولتی از جمع برترین‌های کنکور جا ماندند؟پایان مهلت انتخاب رشته کنکور 98/ 54درصد داوطلبان انتخاب رشته کردنددانش‌آموزان فقیر قربانی "نظام طبقاتی آموزش کشور"/ افشای حقیقتی تلخ بر اساس آمار کنکور

انتهای پیام/

R1014132/P/S2,22/CT11 واژه های کاربردی مرتبط دانش‌آموزان وزارت آموزش و پرورش

منبع: تسنیم

کلیدواژه: دانش آموزان وزارت آموزش و پرورش دانش آموزان وزارت آموزش و پرورش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۱۵۶۲۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۸۰ درصد مدارس استثنایی خراسان رضوی خیرساز هستند

به گزارش قدس خراسان، آذر رشیدی در آیین افتتاح پیش دبستانی و دبستان بانو پروین گرجستانی در سه‌شنبه‌های امید که امروز در منطقه رضویه برگزار شد، اظهار کرد: ۸۰ درصد از مدارس استثنایی استان خیرساز هستند و این حاصل نگاه ویژه خیرین گرانقدر به دانش آموزان بانیازهای ویژه است.

معاون آموزش ابتدایی آموزش و پرورش استان خراسان رضوی بیان کرد: پیش‌دبستانی و دبستان بانو پروین گرجستانی از این جهت یک مدرسه استثنایی است که دانش‌آموزان آن استعدادهای نهفته استثنا دارند و این استعدادهای نهفته باعث استثنا شدن آن‌ها شده است که اگر این استعدادها به شکوفایی برسد این عزیزان جزو برترین دانش‌آموزان خواهند شد.

وی با اشاره به اینکه همه دانش‌آموزان حق ادامه تحصیل دارند افزود: باید تلاش کنیم دانش‌آموز با نیاز ویژه‌ای به خصوص در مناطق محروم و روستایی از تحصیل باز نماند.

رشیدی گفت: این آموزشگاه، دومین آموزشگاهی است که در منطقه رضویه افتتاح شده و خدا را شاکریم که از مهر سال آینده دانش آموزان بانیازهای ویژه با آموزش‌های خاص و معلمین متخصص در این منطقه ادامه تحصیل خواهند داد.

در ادامه همچنین جواد روحانی، رئیس اداره آموزش و پرورش استثنایی خراسان رضوی نیز فعالیت‌های خیرین مدرسه‌ساز را بسیار ارزشمند و قابل ستایش عنوان کرد و گفت: این باقیات و صالحات افراد خیر است که یادگارهایی معنوی به جای می‌گذارند.

رئیس اداره آموزش و پرورش استثنایی خراسان رضوی با تاکید بر اینکه در میان همه کارهای خیر، مدرسه‌سازی متمایز است، افزود: مدرسه جایگاه ویژه و ممتازی دارد؛ چرا که مدرسه نه تنها یک مکان، بلکه بنایی رفیع با جایگاهی بلند است. از مدرسه آینده یک سرزمین ساخته می‌شود و خیرین به عنوان معماران مهربانی که امروز به پاس تکریم آن‌ها جمع شده‌ایم، به نسل امروز و فردا آموخته‌اند که بخشنده بودن، بیش از آن که تمکن مالی بخواهد قلب بزرگ و دل عاشق می‌طلبد.

روحانی بیان کرد: توسعه فضاهای آموزشی به یقین زمینه‌های رشد و پیشرفت همه جانبه کشور به ویژه در بخش علمی را که زیربنای اصلی توسعه است، فراهم می‌سازد.

رئیس اداره آموزش و پرورش استثنایی خراسان رضوی، گفت: این آموزشگاه در زمینی به مساحت ۸۰۰ متر و با زیربنای ۲۵۰ متر مربع به ارزش بالغ بر ۳ میلیارد تومان با مشارکت نیک‌اندیش بانو پروین گرجستانی و اداره کل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان احداث شد.

گفتنی است، زمین آموزشگاه توسط علی جان مقیمی به اداره آموزش و پرورش استثنایی اهدا شده بود.

منبع: خبرگزاری تسنیم

دیگر خبرها

  • محتواهای کمک‌ آموزشی برای امتحانات نهایی موضوعیتی ندارد
  • نتایج کنکور تربیت معلم آخر اردیبهشت اعلام می‌شود/جدول دروس تغییر می‌کند
  • شرکت ۳۰ هزار دانش‌آموز البرزی در کنکور
  • بازگشت ۲۸۲ دانش آموز ترک تحصیل کرده به مدارس گیلان
  • ۸۰ درصد مدارس استثنایی خراسان رضوی خیرساز هستند
  • آموزش ایمنی ترافیک به ۴ هزار و ۶۰۰ دانش‌آموز مدارس حاشیه راه‌های آذربایجان‌غربی
  • گرو گرفتن کارنامه دانش‌آموز در ازای پرداخت پول!
  • گرو گرفتن کارنامه دانش‌آموز در ازای پرداخت پول، غیرقانونی است
  • رتبه اول زنجان در جذب دانش‌آموزان بازمانده از تحصیل
  • روی «کیفیت بخشی به نظام آموزشی» و «تقویت مدارس دولتی» تمرکز داریم