Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «همشهری آنلاین»
2024-05-07@06:19:25 GMT

موفقیت جوان همدانی در بوت‌کمپ اینترنت اشیا

تاریخ انتشار: ۲۷ شهریور ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۱۵۶۷۶۲

موفقیت جوان همدانی در بوت‌کمپ اینترنت اشیا

در این دوره که با هدف حرکت به سمت کارآفرینی در حوزه اینترنت اشیا و بومی‌سازی این فناوری در کشور برگزار شد، ۶۷ نفر از نخبگان کشور از ۱۴ استان گرد هم آمدند و در دوره‌ای ۴۵ روزه طی ۳ مرحله با این فناوری پیش رفتند. سوادکوهی ۲۲ سال دارد و متولد همدان است. وی در رشته آی‌تی تحصیل کرده و در همین رشته نیز در حال فعالیت است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

گفت‌وگوی ما را با سوادکوهی می‌خوانید.  

بوت‌کمپ چیست؟

در بوت‌کمپ اینترنت اشیا، آموزش‌ها به صورت انفرادی است و پس از آن افراد در قالب کارهای گروهی فعالیت خود را ادامه می‌دهند. هر فرد به صورت انفرادی به وسیله کیت‌های سخت‌افزاری، تمام پروژه‌های آموزشی را پیاده‌سازی می‌کند و در نهایت در قالب کارگروهی روی یک ایده تا به دست آوردن محصول فعالیت می‌کند. بوت‌کمپ نوعی فعالیت گروهی است که در حوزه‌های متفاوت شغلی وجود دارد و معمولا در قالب کارگاه‌هایی با ظرفیت‌های متفاوت تشکیل می‌شود.

بوت‌کمپ‌ها دوره‌هایی فشرده‌اند که شما را برای ورود به بازار کار آماده می‌کنند؛ دوره‌هایی جدی و پر از چالش‌های متفاوت برای این‌که بتوانید توانایی خود را در حوزه کاری‌تان بالا ببرید. می‌توان روی این موضوع تأکید کرد که بوت‌کمپ‌ها برای اکثر افراد جزو بهترین کارگاه‌های زندگی‌شان محسوب می‌شود، البته تعداد افرادی هم که قدر آنها را نمی‌دانند کم نیست. تقویت روحیه کار تیمی و افزایش یادگیری، صرفه‌جویی در زمان و نقد و بررسی عملکرد، تجربه بیشتر، نظم و هماهنگی و پیدا کردن دوستان و همکاران بسیار از مزایای بوت‌کمپ نسبت به سایر راه‌های آموزشی است.

درباره دوره‌ای که در آن شرکت کردید، توضیح دهید.  

بوت‌کمپ اینترنت اشیا با میزبانی مرکز تحقیقات اینترنت اشیا و با همکاری ستاد اقتصاد دیجیتالی و هوشمندسازی معاونت علمی در فناوری ریاست‌جمهوری و صندوق نوآوری و شکوفایی برای نخستین بار در کشور از مرداد ۱۳۹۸ آغاز به کار کرد. در این دوره که با هدف حرکت به سمت کارآفرینی در حوزه اینترنت اشیا و بومی‌سازی این فناوری در کشور برگزار شد، ۶۷ نفر از نخبگان کشور از ۱۴ استان گرد هم آمدند و در دوره‌ای ۴۵ روزه طی ۳ مرحله با این فناوری پیش رفتند.

در این دوره ۱۱ تیم حضور داشتند که تیم ما در حوزه کشاورزی هوشمند فعالیت داشت و متشکل از ۶ نفر در تخصص‌های امنیت شبکه، نرم‌افزار، سخت‌افزار، الکترونیک، هوش مصنوعی و مدیریت کسب‌وکار بود. دانش‌آموختگان، در خلال مراسم اختتامیه در قالب تیم‌های، ایده‌های خلاقانه خود را در حوزه اینترنت اشیا به نمایش گذاشتند و ۳ تیم به عنوان تیم برتر و ۱۰ نفر به عنوان ترین‌ها انتخاب شدند.  

حمایت‌ها از ایده‌های افراد شرکت‌کننده در این دوره‌ها چگونه است؟

با توجه به این‌که این بوت‌کمپ برای اولین در ایران برگزار می‌شد، قطعا باگ‌هایی هم داشت اما انتظار می‌رود سازمان و ارگان‌های مربوطه و مخصوصا پارک‌ها از افراد حاضر در این رویداد استفاده کند، چراکه بیشتر افراد حاضر به صورت تخصصی فعالیت داشتند و همگی مدرک‌های کارشناسی ارشد و دکتری گرفته بودند. حامیان اصلی بوت‌کمپ صندوق نوآوری و شکوفایی، معاونت علمی و فناوری ریاست‌جمهوری (ستاد توسعه فناوری‌های دیجیتال)، مرکز ارتباطات سیار (همراه اول) ، مرکز شتاب‌دهی نوآوری (پارک فناوری پردیس تهران) و زومیت و خبرسان بودند.

کد خبر 455339 برچسب‌ها استان همدان

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: اینترنت آی تی نخبگان توسعه فناوری های دیجیتال استان همدان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۱۵۶۷۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حمل‌ و‌ نقل در ناوگان فناوری

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، حسین شکری*، طی یادداشتی مأموریت ستاد توسعه اقتصاد دانش‌بنیان حمل‌و‌نقل پیشرفته و فضایی معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست‌جمهوری را پیگیری بخش‌های مختلف حمل‌و‌نقل هوایی، جاده‌ای، ریلی، دریایی، فضایی و فعالیت‌های دانش‌بنیان مرتبط با توسعه اقتصاد دانش‌بنیان دانست.

متن یادداشت به شرح زیر است؛

« حوزه حمل‌ونقل سهم قابل‌توجهی از توسعه اشتغال و رونق اقتصادی هرکشور را به خود اختصاص داده است. ما در ستاد توسعه اقتصاد دانش‌بنیان حمل‌و‌نقل پیشرفته و فضایی معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست‌جمهوری مأموریت داریم تا در بخش‌های مختلف حمل‌و‌نقل هوایی، جاده‌ای، ریلی، دریایی، فضایی و فعالیت‌های دانش‌بنیان مرتبط با توسعه اقتصاد دانش‌بنیان این حوزه را پیگیری کنیم و درحوزه‌های مرتبط نظیر خودروهای الکتریکی واحتراقی، طراحی وساخت هواپیما، بالگرد، پهپاد، تجهیزات فرودگاهی، ماهواره و ماهواره‌بر، شناور، واگن مترو و... در تعامل و هم‌افزایی با دستگاه‌های اجرایی ذی‌ربط مشارکت کنیم.

از جمله برنامه‌های ستاد می‌توان به ایفای نقش حداکثری در توسعه زیست‌بوم نوآوری، فناوری و ایجاد ظرفیت و برنامه‌ریزی برای ارتقای سهم اقتصاد دانش‌بنیان در حوزه حمل‌و‌نقل پیشرفته و فضایی با رویکرد مشارکت حداکثری ذی‌نفعان خصوصی و دولتی، تشکیل کنسرسیوم‌های تخصصی جهت بهینه‌سازی و تنوع‌بخشی به سبد حوزه صنعت حمل‌و‌نقل کشور و حل نیازهای این حوزه با تمرکز بر داخلی‌سازی اقلام راهبردی و ارزبر، ارائه برنامه و پیاده‌سازی پروژه‌های اقتصادمحور، پیشران و راهبردی با استفاده از ظرفیت شرکت‌های دانش‌بنیان و فناور در حوزه حمل‌و‌نقل پیشرفته و فضایی با کلیه نهادهای حاکمیتی، سازمان‌های مرتبط دولتی و بازیگران بخش خصوصی با نگاه بلندمدت اشاره کرد.

در افق پیش روی ستاد اقتصاد دانش‌بنیان حمل‌و‌نقل پیشرفته و فضایی در زمینه خودرو، توسعه اقتصاد دانش‌بنیان این حوزه با راهکارهای فناورانه به‌ویژه دربخش صنعت حمل‌و‌نقل الکتریکی و خودران از دغدغه‌های اصلی به‌شمار می‌رود. همچنین ارتقای مشارکت نخبگان در شناسایی و حل مسائل حوزه حمل‌و‌نقل پیشرفته و فضایی با همکاری تنگاتنگ سایر ارکان تصمیم‌ساز، تصمیم‌گیر و اجرایی دولتی و خصوصی، هم‌افزایی فعالیت‌های مرتبط با حوزه هوایی و هوانوردی و نظارت بر توسعه فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان صنایع مربوط در سطح کشور از جمله برنامه‌های ستاد خواهد بود.»

* دبیر ستاد توسعه اقتصاد دانش‌بنیان حمل‌ و‌ نقل پیشرفته و فضایی معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • احساس بی‌پناهی میان پزشکان جوان
  • حمل‌ و‌ نقل در ناوگان فناوری
  • حکمرانی داده‌ها در عصر اینترنت اشیاء/ پلتفرم‌ها خود را مالک داده‌ها می‌دانند
  • موفقیت جدید برای کاراته خوزستان
  • کشور‌های مختلف برای محافظت از کودکان چه کردند؟
  • مرکز تحقیقات «هوش مصنوعی و اینترنت اشیاء» مجوز فعالیت گرفت
  • صدور مجوز تأسیس مرکز تحقیقات«هوش مصنوعی و اینترنت اشیاء» دانشگاه آزاد سیرجان
  • توسعه 6G در ژاپن با سرعتی ۵۰۰ برابر نسل پنجم!
  • عزاداری سالروز شهادت امام جعفر صادق (ع) در حوزه علمیه آخوند همدانی
  • شب سیاه در لیگ دو فرانسه: مرسی سیتی! (عکس)