Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس سازمان پدافند غیرعامل گفت: با توجه به تأثیری که زمین در تأمین سلامت جامعه دارد باید همکاری‌ها برای تعیین نقشه جامع کانسار‌های فلزات و طرح پدافند زیستی کمربندی بیماری‌ها افزایش یابد. به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر، به نقل از مهر، تفاهم‌­نامه همکاری میان سازمان پدافند غیرعامل کشور و سازمان زمین‌شناسی و اکتشافات معدنی کشور در راستای اجرای سیاست‌های کلی نظام در بخش پدافند غیرعامل و فرامین و تدابیر فرمانده معظم کل قوا مبنی بر رعایت اصول پدافند غیرعامل در انتخاب عرصه ایمن، پراکنده‌سازی یا تجمیع حسب مورد و ایمن­‌سازی نسبت به مراکز جمعیتی و حائز اهمیت به ویژه در طرح‌های آمایش سرزمینی و طرح‌­های توسعه آینده کشور و همچنین فرهنگ‌سازی و آموزش در زمینه پدافند غیرعامل به امضاء رسید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



سردار جلالی رئیس سازمان پدافند غیرعامل کشور در این مراسم با اشاره به اینکه پدافند غیرعامل و زمین‌­شناسی در حوزه‌های بسیاری با هم همکاری و همپوشانی پیدا می‌کند، اظهار داشت: در اجرای تمامی طرح‌ها و پروژه‌های ملی نیاز است تا از منظر زمین شناسی بستر و محیط اجرای پروژه مورد تحلیل و ارزیابی قرار گیرد.

وی با تأکید بر اینکه یکی از حوزه‌های مهم فعالیت پدافند غیرعامل پدافند زیستی است، افزود: انسان، دام، نباتات، آب آشامیدنی، غذا و صنایع آن و حوزه محیط زیست شش حوزه‌ای است که در پدافند زیستی مورد رصد واقع می‌شود.

رئیس سازمان پدافند غیرعامل با اشاره به تشکیل برخی زیر رشته‌های تخصصی در حوزه زمین مانند زمین شناسی پزشکی گفت: با توجه به تأثیری که زمین می‌تواند در تأمین سلامت جامعه داشته باشد باید همکاری‌ها جهت تعیین نقشه‌های جامع کانسار‌های فلزات مهم و تهیه پیوست‌های پدافند زیستی برای کمربندی بیماری­‌ها ارتقاء یابد.

سردار جلالی به موضوع ضرورت صیانت از اطلاعات و داده‌های به دست آمده از بررسی‌های زمین شناسی نیز اشاره کرد و بیان داشت: این داده‌ها و اطلاعات برای کشور ذی­ قیمت و حیاتی هستند و باید مراقبت کرد تا بخش‌های دارای طبقه‌بندی این اطلاعات در اختیار کشور‌هایی که با ما دشمنی دارند قرار نگیرد.

در این تفاهم‌نامه که به امضای غلامرضا جلالی رئیس سازمان پدافند غیرعامل کشور و علیرضا شهیدی معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت و رئیس سازمان زمین‌شناسی و اکتشافات‌معدنی کشور رسید دو طرف نسبت به همکاری در رعایت اصول پدافند غیرعامل در مراکز و واحد‌های تابعه سازمان زمین‌شناسی و اکتشافات‌معدنی کشور، نهادینه‌سازی اصول و ملاحظات پدافند غیرعامل در این سازمان، آموزش عمومی و تخصصی جهت آشنایی مدیران و کارکنان سازمان، شناسایی منابع گرد و غبار در کشور، پایش آلودگی‌های طبیعی و انسان‌ساز که ناشی از منابع شیمیایی، پرتویی و میکروبی است، تاکید کردند.

در ادامه این تفاهم‌نامه آمده است: بررسی و شناسایی عوامل و نتایج تغییر اقلیم کشور، منطقه و جهان، مخاطرات طبیعی (همچون سیل، زلزله، فرونشست و...) و ژئودینامیکی کشور و راهکار‌های مواجهه با آن، تولید و تلفیق لایه­‌های اطلاعاتی جهت مکان­یابی و آمایش سرزمین در زیرساخت‌­های مورد نظر سازمان پدافند غیرعامل، همکاری در مباحث زمین­­شناسی پزشکی و زمین‌شناسی کشاورزی، اکتشاف منابع جدید آبی اعم از آب­های کارستی و آب­های ژرف، اکتشافات و فرآوری عناصر خاص از قبیل لیتیم، آلومینیوم، عناصر نادر خاکی و ...، تربیت نیروی انسانی متخصص در قالب دوره‌­­های کاربردی مورد نیاز، برگزاری سمینار‌ها و همایش­‌ها، دوره‌های تخصصی و کارگاه­‌های آموزشی و دوره­‌های آموزشی کوتاه مدت به منظور ارتقای توان علمی کارشناسان و محققان به تفاهم رسیدند.

منبع: شبکه خبر

کلیدواژه: پدافند غیرعامل سردار جلالی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبکه خبر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۱۵۹۰۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توسعه همکاری های حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات ایران با اوگاندا

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، عیسی زارع پور در دیدار با «لوکیا ایسانگا ناکاداما» با اشاره به روابط دو کشور و سفر ریاست جمهوری به اوگاندا و اهتمام جمهوری اسلامی ایران برای پیگیری دیپلماسی اقتصادی در قاره آفریقا و تلاش برای گسترش روابط اقتصادی با کشور‌های آفریقایی در این دولت، تاکید کرد: شرکت‌های فنی و مهندسی ایرانی در کشور‌های مختلف آفریقایی و غیرآفریقایی طرح های مهم زیرساختی را انجام دادند و این آمادگی وجود دارد تا طرح های مشابه در حوزه‌های ارتباطات و اطلاعات نیز در این کشور (اوگاندا) اجرایی شود.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات ، بر لزوم توسعه همکاری‌های فناوری اطلاعات و ارتباطات بین دو کشور تاکید کرد و با معرفی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات ایران، زمینه‌های کاری مختلف این وزارتخانه از پست، فضایی و زیرساخت تا دولت الکترونیک و ... را معرفی کرد.

زارع پور به سفر هفته آینده معاون فناوری و نوآوری این وزارتخانه به اوگاندا اشاره کرد و گفت: این سفر با همراهی شرکت ها، تولیدکنندگان و سرمایه گذاران حوزه فناوری اطلاعات انجام می‌شود و امیدوارم که این رفت و آمد‌ها باعث گسترش روابط در این حوزه شود.
وی با اشاره به فعالیت شرکت‌های دانش بنیان بسیاری در حوزه‌های مختلف از جمله شرکت‌های فناوری ارتباطات که زیرساخت دولت الکترونیک در ایران را با توانمندی‌های داخلی راه اندازی کرده اند، افزود : این شرکت‌ها علاقه‌مند و آماده حضور جدی در اوگاندا و کمک به رفع نیاز‌های این کشور در حوزه‌های مختلف و همچنین آماده انتقال دانش و تجربه به همتایان اوگاندایی خود هستند.
وزیر ارتباطات در این دیدار برای میزبانی وزیر تکنولوژی و فناوری اوگاندا اعلام آمادگی کرد و گفت: هیاتی ایرانی در آینده نزدیک با هدف مذاکرات تخصصی برای توسعه همکاری‌های فیمابین به اوگاندا سفرخواهد کرد.
معاون نخست وزیر اوگاندار نیز با اعلام خرسندی از حضور در ایران و بازدید از ظرفیت‌ها و توانمندی‌های این کشور در حوزه‌های مختلف، برای استفاده از این ظرفیت‌ها در جهت توسعه ارتباطات اعلام آمادگی کرد.

وی ضمن تاکید بر لزوم آموزش نیروی انسانی اوگاندایی ، از دوستان ایرانی در زمینه کارورزی دانش آموختگان در حوزه‌ آی سی تی و تربیت عملی و مهارتی نیرو‌های اوگاندایی ، درخواست کمک کرد .

پیگیری تفاهمات انجام شده در سفر ریاست جمهوری به اوگاندا، از جمله ارئه خدمات مشاوره فنی و مهندسی در خصوص گسترش نسل چهارم و پنجم تلفن همراه و نیز معرفی شرکت‌های توانمند ایرانی برای پیاده سازی این فناوری، مساعدت در تامین و تولید تجهیزات اصلی حوزه ارتباطات و مخابرات؛ کمک به ارتقای تکنولوژی‌های مخابراتی و ارتباطاتی و انجام بررسی‌های لازم بمنظور ایجاد بستر‌های تحقق اقتصاد دیجیتال، برخی از محور‌های دیدار وزیر ارتباطات با معاون نخست وزیر اوگاندا بود.
دو طرف ابراز امیدواری کردند با توجه به برنامه ریزی‌های انجام شده، امکان تبادل هیئت‌های سطح بالا فراهم شود. تفاهم سیاسی و زمینه‌های همکاری بین طرفین در همه حوزه‌های مورد اشاره می‌تواند منجر به قرارداد یا تفاهمنامه همکاری گردد.

دیگر خبرها

  • ایجاد نخستین ایستگاه مدرن لرزه‌نگاری در قشم
  • چهاردهمین جشنواره بین المللی فیلم پکن
  • سریلانکا به سرمایه‌گذاران ایرانی زمین دولتی می‌دهد؛ تهاتر نفت با چای و چوب سریلانکا
  • چین دقیق‌ترین اطلس ماه را منتشر کرد
  • سریلانکا به سرمایه‌گذاران ایرانی زمین دولتی می‌دهد
  • توسعه همکاری های حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات ایران با اوگاندا
  • بازدید رایگان از موزه تنوع زیستی پارک پردیسان برای یک هفته
  • ایجاد بانک اطلاعات خلیج فارس در سازمان جغرافیایی وزارت دفاع (فیلم)
  • بانک ذخایر دریایی افتتاح شد
  • تاکید ایران و پاکستان بر توسعه روابط تجاری در حوزه استاندارد