Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایلنا، محمود واعظی که به عنوان رئیس ایرانی کمیسیون مشترک همکاری‌های اقتصادی ایران و ترکیه، در آنکارا به سر می‌برد، عصر چهارشنبه در دیدار «فخرالدین کوجا» وزیر بهداشت ترکیه افزود: هر دو کشور در حوزه پزشکی، ساخت دارو و تجهیزات مربوطه از جمله سلول‌های بنیادین، درمان‌های سلولی، پیوند اعضاء، بیوتکنولوژی و بافت اعضا پیشرفت‌های بسیار خوبی دارند و می‌توانند مکمل نیازهای هم باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس دفتر رئیس جمهور زمینه‌های همکاری در عرصه بهداشت و درمان را بسیار متنوع و فراوان دانست و تأکید کرد: تشویق و حمایت بخش‌های خصوصی فعال دو کشور برای ارتباط در زمینه پزشکی می‌تواند عرصه گسترده‌ای جهت توسعه همکاری‌های تجاری باشد.

واعظی از میزبانی خوب دولت ترکیه در اجلاس سه‌جانبه سران ایران، روسیه و ترکیه و همچنین کمیسیون مشترک اقتصادی دو کشور قدردانی کرد و گفت: پیامی که در روزهای اخیر در سایه همکاری سه جانبه ما منتشر شد، پیام صلح و امنیت برای ملت‌های منطقه و پیامی که از نتایج خوب دیدار روسای جمهوری و کمیسیون مشترک همکاری‌های اقتصادی مخابره شد، صمیمیت عمیق دو کشور و همکاری در جهت منافع ملت‌های ایران و ترکیه است.

«فخر الدین کوجا» وزیر بهداشت ترکیه نیز در این دیدار با اشاره به اراده دو دولت برای تقویت همکاری‌ها، گفت: ترکیه آماده توسعه همه جانبه همکاری با ایران در زمینه بهداشت و درمان و از جمله تأمین بخشی از داروهای مورد نیاز از ایران است.

وی حجم تجارت دو کشور در عرصه پزشکی را بسیار کمتر از ظرفیت‌های موجود ارزیابی کرد و افزود: باید با همکاری نزدیک‌تر از جمله تأمین دارو، فناوری‌های درمانی، تجهیزات و آموزش پزشکی فضای جدیدی در توسعه روابط فیمابین بگشاییم.

وزیر بهداشت ترکیه با تشکر از دعوت وزیر بهداشت کشورمان برای سفر وی به تهران، ابراز امیدواری کرد این سفر در نزدیکترین زمان ممکن صورت پذیرد.

 

منبع: ایلنا

کلیدواژه: واعظی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۱۵۹۱۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایجاد ۶۷ مرکز جدید دندانپزشکی در دولت سیزدهم

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: در دولت مردمی ۶۷ مرکز جدید دندانپزشکی در بخش دولتی ایجاد شده است. - اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، بهرام عین‌اللهی؛ وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در حاشیه حضور در جمع مردم در مسجد امام هادی(ع) شهرک ولی‌عصر(عج) تهران از برنامه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی برای گسترش مراکز دندانپزشکی دولتی خبر داد و اظهار کرد: در دولت مردمی تاکنون 67 مرکز جدید دندانپزشکی در بخش دولتی در کشور ایجاد شده است.

وی با بیان اینکه تلاش ما فعالیت مراکز دندانپزشکی دولتی به صورت دو یا سه نوبته در طول شبانه روز است، گفت: یکی از راه‌های تقویت خدمات دندانپزشکی، افزایش تعداد مراکز و ساعات کاری آن‌ها در بخش دولتی است و حتی به دنبال برون سپاری خدمات دندانپزشکی هستیم تا دندانپزشکان بتوانند با استفاده از امکانات بخش دولتی، خدمات مورد نیاز را با تعرفه دولتی به مردم ارائه کنند.

وی حضور در بین مردم و دیدار چهره به چهره با آنها را از برنامه‌های وزارت بهداشت در دولت مردمی عنوان کرد و گفت: در سفرهای استانی رییس جمهور، میز ارتباطات مردمی وزارت بهداشت برای رسیدگی به مشکلات مردم برپا شده و باعث آشنایی با مشکلات مردم و اتخاذ تصمیماتی برای مقابله با کاستی ها می‌شود.

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی عمده مشکل مردم در این منطقه از تهران را مربوط به بیمه اتباع بیگانه فاقد شناسه و دسترسی به برخی داروهای خاص دانست و گفت: در این منطقه داروخانه‌های زیادی فعال هستند اما نیاز است که خدمات دارویی تقویت و داروخانه‌های مرجع همانند 13 آبان از سوی دانشگاه علوم پزشکی ایران، راه اندازی شود. البته برخی از مشکلات مردم این منطقه مربوط به سایر دستگاه های اجرایی است که به آنها منعکس می‌شود. 

جذب 26 هزار نیروی ‌جدید در ‌وزارت بهداشت

عین‌اللهی همچنین درخصوص دسترسی به برخی داروهای بیماران خاص گفت: داروها دو دسته‌اند؛ برخی از آن‌ها جنبه درمانی و برخی دیگر جنبه نگهداری دارند. متأسفانه برخی بیماری‌های ژنتیکی، دارو و درمان موثری ندارند و داروهای آنها بیشتر جنبه نگهداری دارند. خوشبختانه شرکت‌های دانش بنیان داروهای مشابه خارجی را با کیفیت بالا تولید می‌کنند؛ اما برخی بیماران به استفاده از داروهای خارجی اصرار دارند که این موضوع، تخصصی و نیازمند نظرات پزشکان متخصص است اما آنچه مسلم است، نه تنها در کشور بلکه در بسیاری از کشورهای منطقه، تقاضا برای داروهای تولید شده در شرکت‌های دانش بنیان ایرانی وجود دارد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ایجاد ۶۷ مرکز جدید دندانپزشکی در دولت سیزدهم
  • (تصاویر) اعتراض مردم ترکیه به سفر رئیس جمهور آلمان به آنکارا
  • هشدار درباره انتقال بیمار از مراکز دولتی به بیمارستان‌های خصوصی!/ باید چرخه پرگلایه «بیمه» اصلاح شود/ متاسفانه از اولویت نخست یعنی بهداشت غفلت شده است
  • کمک چهار میلیارد ریالی خیرین سلامت به بیمارستان حضرت زهرا (س) فریمان
  • اولین نتایج سفر اردوغان به عراق/ تشکیل ستاد عملیات مشترک بین آنکارا و بغداد
  • دارو باز هم داد مجلس را درآورد؛ دارویار پس از ۲ سال به کجا رسید؟
  • مخالفت مجلس با ارسال گزارش دارو به قوه قضائیه
  • اختصاص ۷ همت به طرح دارویار
  • کمبود ۱۰۰۰ نیروی انسانی در حوزه بهداشت و درمان قم
  • متن کامل گزارش کمیسیون بهداشت و درمان مجلس درباره کمبود دارو