Web Analytics Made Easy - Statcounter

یکی از مراجع تقلید شیعیان گفت: جلوی فرار مالیاتی را باید گرفت و با افراد خاطی که مالیات پرداخت نمی‌کنند برخورد شود.

به گزارش «تابناک» به نقل از مهر، آیت الله العظمی حسین نوری همدانی شامگاه چهارشنبه در دیدار رئیس سازمان امور مالیاتی کشور و معاونین وی که در دفتر این استاد سطوح عالی حوزه در قم برگزار شد، اظهار داشت: موضوع مالیات در اسلام مورد توجه بوده، چرا که اداره کشور نیازمند منابع مالی و اقتصادی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی بیان داشت: باید بر روی فرهنگ دینی مردم کار کرد و دانست که اگر فردی تکالیف مربوط به خمس و زکات را رعایت نکند عباداتش دچار مشکل خواهد شد.

این مرجع تقلید ادامه داد: همانطور که پرداخت خمس واجب است و افراد متدین بدون آنکه مأموری بالای سرشان باشد این واجب الهی را ادا می‌کنند، برای پرداخت مالیات نیز این باور می‌بایست در مردم ایجاد شود.

لازمه پرداخت مالیات فرهنگ سازی است

وی گفت: مالیات همانند خمس و سهم امام است که لازمه پرداخت آن فرهنگ سازی است و در رسانه‌ها باید تبلیغات لازم در این زمینه صورت دهند و چهره‌های شناخته شده در جامعه در این خصوص توصیه‌های لازم را به مردم داشته باشند.

آیت الله نوری همدانی با بیان اینکه اسلام مالیات را از افراد ضعیف نمی‌خواهد، بلکه افراد متمکن می‌بایست مالیات سود کسب و کار خود را پرداخت کنند، افزود: افراد کم درآمد جامعه می‌بایست جامعه مورد حمایت واقع شوند، همچنین مالیات نباید سبب افزایش قیمت اجناس و کالاها شده و به مردم فشار وارد شود.

وی تأکید کرد: حکومت ما اسلامی است و باید تلاش کرد فرهنگ دینی جامعه تقویت شود که در این صورت افراد نسبت به مسائل کشور اسلامی احساس مسئولیت خواهند کرد.

استاد برجسته حوزه علمیه قم تصریح کرد: جلوی فرار مالیاتی را باید گرفت و با افراد خاطی که مالیات پرداخت نمی‌کنند می‌بایست برخورد شود.

منبع: تابناک

کلیدواژه: آرامکو عربستان هپکو اراک پگاه آهنگرانی انتخابات اسرائیل تعلیق جودوی ایران سعید ملایی نوری همدانی مرجع تقلید فرار مالیاتی پرداخت مالیات فرهنگ سازی آرامکو عربستان هپکو اراک پگاه آهنگرانی انتخابات اسرائیل تعلیق جودوی ایران سعید ملایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۱۶۱۱۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۵ مزیت استفاده از تبصره ماده ۱۰۰ مالیاتی برای اصناف

در حال حاضر کلیه مودیان که کمتر از ۱۸ میلیارد تومان فروش در سال داشته باشند می‌توانند از تسهیلات تبصره ماده ۱۰۰ قانون مالیات‌های مستقیم مانند اقساط طولانی‌تر و عدم نیاز به نگهداری اسناد و مدارک استفاده کنند. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، براساس تبصره ماده 100 قانون مالیات‌های مستقیم، صاحبان مشاغلی که فروش آنها کمتر از سقف تعیین شده باشد، می‌توانند از تسهیلات این تبصره استفاده کنند. معمولا سقف فروش هر ساله در قانون بودجه همان سال به تصویب می‌رسد.

سه سال فرصت تنفس در طرح مالیات بر عایدی سرمایه

از جمله مزیت‌هایی که مشمولان تبصره ماده 100 قانون مالیات‌های مستقیم می‌توانند از آن بهره‌مند شوند، به شرح زیر است:

عدم مراجعه به ادارات و قرار گرفتن در فرآیند تشخیص و رسیدگیلحاظ نمودن هزینه اجاره در محاسبات سیستمیعدم نیاز به نگهداری اسناد و مدارکامکان تقسیط مالیات در بازه‌های زمانی طولانی ترعدم نیاز به تکمیل جداول درآمد و هزینه(تسلیم اظهارنامه)

ضمن اینکه میزان بهره‌مندی از تسهیلات تبصره ماده 100، سه برابر سال گذشته شده است. براین اساس کسبه تا سقف 18 میلیارد تومان از ارائه اظهارنامه مالیاتی معاف شده‌اند و می‌توانند از تسهیلات تبصره ماده 100 استفاده کنند.

به این ترتیب می‌توان انتظار داشت که طیف گسترده‌ای از صاحبان مشاغل می‌توانند از مزایای تبصره ماده 100 بهره‌مند شوند. همچنین باید توجه داشت که اگر سقف فروش مودی از 18 میلیارد تومان بالاتر برود، ضمن اینکه باید اظهارنامه مالیاتی ارائه کند، مشمول صدور صورت حساب الکترونیک هم خواهد بود و موظف است تا از دوره مالیاتی بعدی(فصل بعد) صورت حساب الکترونیکی صادر کند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • چرا طرح «مالیات بر عایدی سرمایه» جنجالی شد؟
  • تسهیلات جدید مالیاتی برای طلافروشان
  • لایحه‌ مالیاتی دولت برای سرمایه‌گذاری بیشتر در تولید
  • رشد ۳۰ درصدی درآمد‌های مالیاتی در فروردین ۱۴۰۳
  • ۵ مزیت استفاده از تبصره ماده ۱۰۰ مالیاتی برای اصناف
  • دولت در فروردین ۵۶ هزار میلیارد تومان مالیات گرفت
  • «مشاغل خاص» زیر تیغ عدالت مالیاتی
  • خون رنگین زرگر‌ها در نظام مالیاتی ایران/ یک کارمند بیشتر از طلا فروش مالیات می‌دهد!
  • مدل جدید اعتبارسنجی بانکی امسال عملیاتی می‌شود
  • پیش‌شرط‌های مشارکت مردم در اقتصاد چیست؟