Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه ایسکانیوز، حجت الاسلام ابراهیم کلانتری معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی صبح امروز در دومین روز برگزاری سومین نشست سراسری معاونان فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی در کتاب خانه دکتر حبیبی واحد علوم و تحقیقات، اظهار کرد: در تفکر اسلامی، همت الهی، اهتمام به امور مسلمانان و آزادگی و دوری از ذلت، جزو مولفه‌های اصلی برای رسیدن به سعادت محسوب می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: پیامبران الهی نیز در مسیر خود، توجه زیادی به این سه مولفه داشتند و چیزی را غیر از خدا نمی‌دیدند؛ این تفکر موجب شکل‌گیری بزرگترین انقلاب مردمی در جهان شد چرا که تمامی اهداف آن در راستای رضای خداوند شکل گرفته است.

کلانتری ادامه داد: خط و مشی الهی انقلاب اسلامی باعث شده که دشمنان نتوانند بر آن غلبه داشته باشند و در انزوایی آشکار فرو روند.

معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی توجه به امور فرهنگی را یکی از اصلی ترین مسائل جامعه اسلامی دانست و گفت: مسئولان فرهنگی باید به گونه در این حوزه دغدغه مند باشند که شب‌ها نتوانند به راحتی بخوابند.

وی با اشاره به وظایف اصلی معاونان فرهنگی اضافه کرد: توجه قانونی به حقوق دانشجویان، مهمترین اقدام معاونان فرهنگی در فضای دانشگاهی است. توجه به مشکلات و امور سلف های غذا، خوابگاه‌ها، مراکز مشاوره، جشن‌های فارغ التحصیلی، سرویس‌های ایاب و ذهاب، نمازخانه‌ها و غیره از وظایف اصلی معاونان فرهنگی است. اگر رسیدگی به مشکلات این بخش‌ها با دقت انجام شود، می توانیم شاهد تحولات فرهنگی باشیم.

کلانتری تصریح کرد: اگر معاونان فرهنگی واحدها وظایف خود را به درستی انجام ندهند، موجب شکل گیری فجایعی بزرگی خواهند شد که جبران آن بسیار سخت است، در صورتی که معاونان فرهنگی عدالت و احقاق حقوق دانشجویان را در دستور کار خود قرار دهند، دانشجویان نیز به صورت فطری، پذیرای معنویات فرهنگی خواهند شد.

معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی با اشاره به برگزاری آیین استقبال از دانشجویان جدید الورود تاکید کرد: نباید اجازه دهیم که دانشجو به هر قیمتی وارد دانشگاه شود، معاونان فرهنگی باید رویکرد ویژه را برای ورود دانشجویان جدید در نظر بگیرند. در سال تحصیلی جدید علاوه بر برگزاری مراسم برای دانشجویان ورودی جدید، مراسم جداگانه برای والدین آن ها نیز برگزار خواهد شد‌.

وی گفت: والدین باید در جریان تمامی امور دانشجویان قرار بگیرند، آیین دانشجویان ورودی جدید یک روز مشخص در سال تحصیلی خواهد بود که به زودی اعلام می‌شود. برای دانشجویان ورودی جدید فرم های تعهدی در نظر گرفته شده است که چکیده از دستور‌العمل پوشش دانشگاه آزاد اسلامی در آن قرار دارد و دانشجویان قبل از ثبت نام باید این فرم را امضا کنند.

کلانتری اجرای دقیق دستور العمل آراستگی را جزو وظایف جدی معاونان فرهنگی دانست و خاطرنشان کرد: اولین گام برای اجرای این دستور العمل، انجام فعالیت‌های معنوی است و باید از اقدامات خشن اجتناب شود. حجاب و عفاف، حکم الهی و فتوای شرعی تمامی مراجع است و به همین دلیل نباید در فضای دانشگاهی نادیده گرفته شود‌.

وی اظهار کرد: ۵۰ درصد کار فرهنگی در دانشگاه آزاد اسلامی، اجرای دستور العمل آراستگی است، برگزاری مناظره، میزگرد، کرسی‌های آزاد اندیشی و مسابقات کتاب خوانی می‌تواند در اجرای دقیق این دستور العمل موثر باشد. مرکز و نظارت و ارزیابی دانشگاه آزاد اسلامی نیز به طور مستمر، فعالیت واحدها را در حوزه اجرای صحیح این دستور العمل بررسی خواهند کرد.

معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی یادآور شد: مجری ها و افرادی که برای فعالیت‌های فرهنگی در واحدها دعوت می‌شوند، باید از نظر سلامت روانی، روحی و اعتقادی بررسی شوند.

کلانتری با بیان این که مسئولان فرهنگی باید دیوارهای حائل میان خود و دانشجویان را بردارند و در فضای دانشجویی حضور مستمر داشته باشند گفت: سرعت عمل در حل مشکلات دانشجویان نیز باید در دستور کار معاونان فرهنگی قرار بگیرد.

وی در پایان خاطرنشان کرد: معاونان فرهنگی باید فضای دانشگاه را از نظر روانی برای دانشجویان آماده کنند؛ به عنوان مثال قرار دادن تصاویر زیبا از مناظر طبیعی در بخش های مختلف دانشگاه، می تواند اثر قابل توجهی در این حوزه داشته باشد. مدیریت دقیق این مسائل موجب تحولات فرهنگی در فضای دانشگاهی خواهد شد.

انتهای پیام/

108 / 31 حجت الاسلام ابراهیم کلانتری دانشگاه آزاد اسلامی حجاب و عفاف

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: دانشگاه آزاد اسلامی حجاب و عفاف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۱۶۱۸۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دکتر طهرانچی: ۸۰۰ زمینه پژوهشی در حوزه مهدویت احصا شد

به گزارش گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، نشست مشورتی برگزاری چهارمین دوره جشنواره علمی، فرهنگی و هنری امامت و مهدویت به ریاست دکتر محمدمهدی طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی و با حضور دکتر علی سروری مجد قائم مقام رئیس دانشگاه آزاد اسلامی، حجت الاسلام والمسلمین دکتر محمد شریفانی مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی و جمعی از معاونان و روسای استان‌ها برگزار شد.

دکتر طهرانچی، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در این نشست ضمن قدردانی از زحمات و تلاش‌های تمامی عوامل برگزاری سومین دوره جشنواره علمی، فرهنگی و هنری امامت و مهدویت، به پیشنهاد برگزاری همایش علمی زیارت جامعه کبیره اشاره کرد و گفت: تاکنون ۱۵ انجمن علمی مهدویت در دانشگاه آزاد اسلامی راه اندازی شده و بیش از ۸۰۰ زمینه پژوهشی در این حوزه احصا شده است. مضمون زیارت جامعه کبیره، مقام امامت و شأن ائمه اطهار (ع) و وظایف شیعیان در مقابل اهل بیت (ع) است، پس فقط نباید از جنبه علمی به آن پرداخته شود، بلکه باید فراز‌های این زیارت را به متن جامعه ببریم. 

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی با بیان اینکه زیارت جامعه کبیره ظرفیت فعالیت‌های بزرگ فرهنگی دارد، افزود: زیارت جامعه کبیره ظرفیت‌های فراوانی در حوزه شعر، نظم، نثر، سرود، دل نوشته، خطاطی، نقاشی و ... دارد که می‌تواند به عنوان موضوع محوری چهارمین دوره جشنواره علمی، فرهنگی و هنری امامت و مهدویت مورد توجه قرار بگیرد. 

وی با تأکید بر پرهیز از نگاه اداری و کارمندی به برگزاری جشنواره امامت و مهدویت، اظهار کرد: همه فعالیت‌های اجرایی جشنواره علمی، فرهنگی و هنری امامت و مهدویت باید توسط کانون‌های دانشجویی و دانشجویان انجام شود. البته کارمندان علاقه‌مند هم می‌توانند در امور جشنواره مشارکت داشته باشند، اما محوریت جشنواره امامت و مهدویت با دانشجویان است و این موضوع باید مورد توجه رؤسای واحد‌های دانشگاهی قرار بگیرد. 

دکتر طهرانچی با اشاره به ایفای نقش جدی رؤسای دانشگاه آزاد اسلامی استان‌ها و لزوم نمادسازی برای جشنواره از جمله تولید سرود فراگیر، خاطرنشان کرد: چهارمین دوره جشنواره امامت و مهدویت با مشارکت و همکاری دیگر دانشگاه‌ها و مدارس در سطح کشور برگزار خواهد شد و مسئولان استانی نیز در جلسات جشنواره‌های موضوعی هر استان حضور خواهند داشت. 

جشنواره علمی، فرهنگی و هنری امامت و مهدویت با هدف جریان سازی ترویج فرهنگ امامت و مهدویت، عمل به مودت فی القربی و رواج گفتمان سازی در این عرصه معنوی هرساله از ۱۳ رجب تا نیمه شعبان توسط دانشگاه آزاد اسلامی و با همت مؤسسه فرهنگی و هنری امامت و مهدویت برگزار می‌شود. 

براساس پیش‌بینی‌های انجام شده، امسال شرایط میزبانی از ۱۵۰ هزار شرکت کننده در چهارمین دوره جشنواره علمی، فرهنگی و هنری امامت و مهدویت انجام شده و بخش دانشجویی جشنواره با کمک معاونت علوم تربیتی و مهارتی تقویت شده و در ۱۰ منطقه از کشور برگزار خواهد شد.

همچنین نشست‌های فصلی گروه مشورتی جشنواره به منظور تبادل نظر با هدف ارتقاء برنامه‌ها برگزار خواهد شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • استفاده از روش‌های نوین برای به نتیجه رسیدن کارهای فرهنگی
  • افزایش تولیدات علمی و فرهنگی دانشگاه در راستای تحقق شعار سال
  • جشنواره امامت و مهدویت در دانشگاه آزاد اسلامی برگزار می‌شود
  • دانشگاه آزاد دامغان جنبه‌های علمی و فرهنگی شاخصی دارد
  • برگزاری میزگرد پوشش دانشجویان در دانشگاه آزاد اسلامی یاسوج
  • مدیریت شهری مفید با تعامل دانشگاه و شورای شهر
  • گردهمایی سفیران سلامت دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد مهاباد
  • جشنواره امامت و مهدویت در دانشگاه آزاد اسلامی برگزار می شود
  • طهرانچی: ۸۰۰ زمینه پژوهشی در حوزه مهدویت احصا شد
  • دکتر طهرانچی: ۸۰۰ زمینه پژوهشی در حوزه مهدویت احصا شد