Web Analytics Made Easy - Statcounter

احسانی با بیان اینکه عملکرد مساجد تنها نباید به انجام فعالیت های عبادی و معنوی محدود شود گفت: بلکه مساجد میتوانند در تمامی زمینه ها از جمله حوزه اقتصادی کارکرد داشته باشند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از سمنان، «محمداحسانی»در کارگاه خودکفایی وکارآفرینی، کر تشکیلاتی در دوره آموزشی مدیر کارآمد(3) استان سمنان، گفت:کرآفريني فرآيند يا مفهومي است كه در طي آن فرد كارآفرين با ایده‌های نو، خلاق و شناسايي فرصت‌های جديد با بسيج منابع، به ايجاد كسب وکار می پردازد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

مدیر کانون فرهنگی هنری نور مسجد امام حسین(ع) سمنان، یکی از دغدغه‌های تمام جوانان را شغل  عنوان کردوگفت: باید از پتانسیل دوران جوانی این قشر بهره‌مند شد و زمینه ایجاد کار را برای آنان فراهم کرد.

 

وی با اشاره به نقش کانون های فرهنگی هنری مساجد در جذب نوجوانان وجوانان اظهارداشت:کانون‌های فرهنگی هنری مساجد به واسطه خاستگاه انقلابی و مردمی و عضویت و فعالیت مستمر نسل جوان در آنها، فعالیت‌های گسترده و خوبی در زمینه فرهنگ‌سازی در حوزه اقتصادی می توانند داشته باشند.

 

به گفته احسانی، بی‌شک می‌توان از پتانسیل مساجد استفاده و زمینه ایجاد شغل را برای برخی جوانان ایجاد کرد.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

این استاد دانشگاه با اعلام این مطلب که کانون‌ های فرهنگی هنری که به دنبال هشدارهای پیاپی مقام معظم رهبری مبنی بر تلاش شبانه روزی دشمن برای تضعیف جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی تشکیل شدنداضافه کرد: کانون های مساجد موفقیت های بسیاری در حوزه اقتصادی داشتند که از آن جمله می توان به کارآفرینی، برگزاری نشست های تبیینی و توجیهی و همراه کردن عموم مردم به ویژه اقشار تحصیل کرده در مسیر عملیاتی شدن راهبرد اقتصاد مقاومتی اشاره کرد.

 

وی با بیان اینکه مدیران کانون های فرهنگی هنری مساجد می توانند بچه‌های مسجدی علاقه‌مند به کارآفرینی را شناسایی کرده و مسیر موفقیت را به آن‌ها نشان  دهند اضافه کرد: باید ایده‌هایشان را کامل‌تر کرده و مسیر حرکت را برایشان تسهیل کنیم.

 

احسانی تصریح کرد: شناسایی، ساماندهی و توانمندسازی کارآفرینان کانون‌های فرهنگی هنری مساجد، ترویج گفتمان اقتصاد مقاومتی و توسعه اقتصاد دانش‌بنیان مبتنی بر فرهنگ مسجد، اهتمام به پیوست فرهنگی مباحث اقتصادی با محوریت مساجد، الگوسازی و انتقال تجارب، طرح‌ها و ایده‌های مبتکران و فعالان باید مورد توجه  مدیران کانون های فرهنگی هنری مساجد باشد.

 

سومین دوره آموزشی وتوجیهی مدیر کارآمدبا حضور 100 نفر از مدیران کانون های تازه تاسیس کانون مساجد استان سمنان در اردوگاه شهید صدوقی چشمه علی شهرستان دامغان درحال برگزاری است.

 

شرکت کنندگان در این دوره آموزشی وتوجیهی در قالب سه کارگاه کارآفرینی وتوانمند سازی، رسالت کانون های فرهنگی هنری مساجد در گام دوم انقلاب و شرح وظایف کانون ها از جمله جذب کودکان، نوجوانان وجوانان به مسجد،کادرسازی ونیرو پروری، نظام ارزش یابی فهما، نحوه تعامل با ارکان مسجد، گزارش دهی،مستند سازی، اصول کار تشکیلاتی، چگونه برگزار کردن همایش ها ونشست ها،نحوه برگزاری جشنواره ها ، اطلاع رسانی و... آشنا خواهند شد.

 

پایان پیام/276

منبع: شبستان

کلیدواژه: مسجد اربعین حسینی ماه محرم مسجد طراز اسلامی کانون های فرهنگی هنری مساجد فعالیت های مسجدی عزاداری محرم شیراز محرم کانون های مساجد حوزه اقتصادی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۱۶۴۱۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مسجد کانون تمدن اسلامی است

به گزارش حوزه اندیشه خبرگزاری تقریب، مدیر حوزه های علمیه کشور، با اشاره به اهمیت کارکرد معرفتی و علمی مساجد گفت: تمام حوزه های علمیه ما، در کنار مساجد یا در درون مساجد بوده اند و بسیاری از مساجد ما کانون تعلیم و تربیت بوده اند و از همین رو، اخیرا از مسئولان مرکز مدیریت خواسته ام که در قم، برخی مساجد انتخاب شوند و برخی دروس حوزه در مساجد ارائه شود.

وی ادامه داد : کارکرد بعدی مساجد فرهنگی است و مساجد باید در کنترل آسیب های اجتماعی نقش ایفا کنند و کارکرد سیاسی و کارکرد اقتصادی مساجد باید مدنظر قرار داشته باشد و البته مسجدی که محروم از کارکرد اجتماعی باشد، به اهداف خود نخواهد رسید.

آیت الله اعرافی گفت : مسجد کانون تمدن اسلامی است و حوزه های علمیه همواره پیوندی ناگسستنی با مساجد داشته اند و اگر بخواهیم فقه مسجد را برش بزنیم، با مجموعه وسیعی مواجه خواهیم شد.حضور در مسجد، حتی اگر به قید نماز و ذکر نباشد، موضوعیت دارد.

مدیر حوزه های علمیه کشور ادامه داد: در جریان انقلاب اسلامی، مساجد پیشران بودند و امیدواریم مجدد به همان سمت حرکت کنیم و این کانون تمدنی را در جای صحیح خود قرار دهیم.در این مسیر، به اصولی نیاز داریم ، که هم گرایی و هم افزایی درون نهادهای مرتبط با مسجد و عزم جهادی و انقلابی لازمه این امر است و الان با شاخص های مطلوب کلان مسجد فاصله داریم.

مدیر حوزه های علمیه کشور، در بخش دیگری از بیانات خود، میانگین هر هزار نفر جمعیت، یک مسجد با سه وعده نماز و روحانی تمام وقت و توانمند را برای کشور لازم و مطلوب توصیف کرد و پشتیبانی نهادی با حفظ بنیه مردمی مساجد را لازمه موفقیت در این عرصه دانست.

اعرافی تصریح کرد: مدرسه علمیه یا باید در کنار مسجد باشد، یا در زمان ساخت، مسجد قابل استفاده برای عموم در آن پیش بینی شود و برخی دروس حوزوی باید در مساجد ارائه شود و از سوی دیگر، استادان، محققان و شخصیت های حوزوی باید در مساجد امامت داشته باشند.در رشته ها و دوره ها و نظام تربیتی حوزه ، مصادیقی معطوف به تربیت امام جماعت و جمعه باید پیش بینی شود و اقداماتی در این زمینه آغاز شده است.

مدیر حوزه های علمیه کشور در پایان خواستار تقویت و حمایت از مباحث مطالعاتی و تحقیقاتی مرتبط با مسجد شد و تاکید کرد که درس های خارج حوزه ای و تولید محتوا، معطوف به موضوع مسجد باید در دستور کار قرار گیرد.


انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • مدیر حوزه‌های علمیه کشور: مسجد کانون تمدن اسلامی است
  • مسجد کانون تمدن اسلامی است
  • فعالیت ۳۰هزار خادم‌یار رضوی در ۱۹حوزه تخصصی فرهنگی و اقتصادی
  • رونق فعالیت های فرهنگی اردبیل با محوریت کانون های مساجد
  • نقش آفرینی کانون های مساجد در جبهه فرهنگی بسیار مهم است
  • رویکرد تربیتی در برنامه‌های تابستانی کانون‌های مساجد اردبیل
  • برگزاری کارگاه تخصصی کارآفرینی و اشتغالزایی ویژه کانون‌های مساجد
  • ۷۷ کانون تخصصی خواهران در مساجد آذربایجان‌شرقی فعال است
  • بیش از ۶۰۰ کانون فرهنگی مساجد در اردبیل فعالیت می کنند
  • ۵۰ مسجد کردستان میزبان جشن‌های عمومی دهه کرامت هستند