Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-26@03:43:45 GMT

حوزه فرهنگی در کشور مورد غفلت قرار گرفته است

تاریخ انتشار: ۲۸ شهریور ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۱۶۶۸۳۰

حوزه فرهنگی در کشور مورد غفلت قرار گرفته است

 آیت‌الله سید حسن عاملی روز پنجشنبه در جلسه شورای فرهنگ عمومی استان اردبیل افزود:  بسیاری از بداخلاقی‌های اقتصادی در جامعه از جمله اختلاس، رشوه، نبود وجدان کاری، نبود احساس جمعی و ضعف مسئولیت‌پذیری اجتماعی به دلیل بی‌توجهی به فرهنگ بوده و ضروری است که برنامه مدون و مترقی در حوزه فرهنگ داشته باشیم .

وی با بیان اینکه برخی بداخلاقی‌ها در شان تاریخ و فرهنگ، مدنیت و هویت غنی ما نیست و چنین فضایی غرور ملی را خدشه‌دار می‌کند افزود:جلسات متعدد و جزیره‌ای برای برطرف کردن  معضلات  فرهنگی و اجتماعی کارساز نیست و باید  تصمیم ریشه‌ای و کار جمعی برای رفع این  مشکلات اتخاد شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نماینده ولی‌فقیه با بیان اینکه احیای تمدن و فرهنگ اسلامی با توجه به آموزش عمومی از سنین پایین آغاز شود، بیان کرد: آموزش و پرورش و نقش مهم آن در فرهنگ‌سازی در این سال‌ها مود غفلت قرار گرفته و باید  این بی‌توجهی جبران شود.

عاملی بیان کرد: نقش هنر و بیان هنری در ارتقای فرهنگی نیز  می بایست مورد توجه قرار گرفته و در این زمینه وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و صداو سیما وظیفه  سنگینی برعهده دارند.

وی همچنین حوزه های علمیه را نیز ظرفیت بزرگی در بحث فرهنگ کشور ذکر کردو افزود: هزاران طلبه جوان و دارای تحصیلات عالیه در کشور وجود دارد که از توان آنها استفاده مطلوب نمی شود و نیاز است  به آنها  بیشتر توجه شده و فعالیت های آنها جهت‌دهی و هدفمند شود.

امام جمعه اردبیل همچنین از تدوین لغتنامه آذری در استان اردبیل خبر داد و گفت: کار تدوین این لغت‌نامه در دست اقدام است و جلد اول آن در سفر رییس جمهوری به استان رونمایی می‌شود.

ناصر عتباتی رییس کل دادگستری استان اردبیل هم در این جلسه ریشه اصلی مشکلات و آسیب‌های اجتماعی موجود در خانواده‌ها را ناشی از مشکلات  معیشتی و اقتصادی عنوان کرد و گفت:در گذشته مسائل مالی در بروز اختلافات خانوادگی کم‌رنگ بود اما امروز  در اکثر اختلافات و بروز آسیب‌های اجتماعی مسائل مالی و شرایط اقتصادی نامطلوب دخیل است.

وی اظهار داشت: مطابق بررسی‌هایی که از پرونده‌های موجود در دادگاه‌ها به‌عمل آمده، غالب مشکلات موجود مرتبط با مسائل مالی و اقتصادی است و باید توجه داشت که مشکلات فرهنگی در پی حل مسائل معیشتی و اقتصادی قطعا حل شدنی است.

عتباتی بیان کرد: سازمان‌های مردم نهاد باید در تبیین مباحث فرهنگی و دخیل کردن مردم در این برنامه‌ها کمک کنند تا فرهنگ وارد بطن جامعه شود و باید تلاش‌ها برای اجتماعی کردن فرهنگ عمومی دوچندان شود.

در این جلسه تفاهم نامه توسعه فرهنگی بین وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و استانداری اردبیل امضاء شد.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی روز چهارشنبه برای یک دیدار سه روزه وارد اردبیل شده است.


۷۱۱۰/۶۰۱۷

منبع: ایرنا

کلیدواژه: آسیب های اجتماعی سید عباس صالحی فرهنگی نماینده ولی فقیه اردبیل اردبیل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۱۶۶۸۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لزوم توجه به تنوع مخاطبان در اجرای برنامه‌های اجتماعی و فرهنگی در تهران

به گزارش «نماینده»، مهدی اقراریان در جلسه علنی امروز شورای اسلامی شهر تهران با بیان اینکه اقدامات متنوعی در حوزه اجتماعی و فرهنگی صورت گرفته اما بر اساس مسئولیت نظارتی شورا باید نکاتی را مطرح کنم، گفت: گزارش ارائه شده در خصوص اقدامات مناسبتی بود که خوشبختانه متنوع بود اما نمی توانیم فرهنگ را به یک سری اقدامات فرهنگی تقلیل دهیم.

وی ادامه داد: نقش معاونت اجتماعی و فرهنگی شهرداری در فرهنگ‌سازی نیز باید مورد توجه قرار بگیرد. اینکه سازمان فرهنگی و هنری شهرداری تهران در فعالیت‌های فرهنگی و اجتماعی چه نقشی دارد سوالات و ابهاماتی دارد و این نگرانی برای ما ایجاد می شود که در مدیریت منابع دچار مواردی شویم که نشان دهنده فعالیت های هم افزا نباشد. سوال ما این است که سازمان فرهنگی و هنری چه اقداماتی انجام داده است؟

اقراریان با بیان اینکه تنوع مخاطب در اجرای برنامه ها بسیار اهمیت دارد، یادآور شد: تهران بیش از ۹ میلیون جمعیت دارد و باید تنوع مخاطبان در اجرای برنامه ها مورد توجه قرار بگیرد. یکی از جمعیت های مورد نظر باید پرسنل شهرداری و مجموعه های تابعه آن باشند و پرسش ما این است که چه برنامه هایی برای پرسنل در نظر گرفته شده بود؟

رییس کمیته نظارت و حقوقی شورای شهر تهران با تأکید بر اینکه انطباق با اسناد بالادستی از دیگر موارد مورد نظر است، تصریح کرد: پیوست نگاری فرهنگی فعالیت های شهرداری تهران نیز مورد اهمیت است.

وی تأکید کرد: غصه‌ای از ابتدای دوره برای ما وجود دارد. تابلوی کوچه ها مزین به تصاویر شهداست. ما به شهردار تذکر می دهیم و ناراحت می شود و به هم می ریزد اما به نظر می رسد این تذکر خوبی است. تابلوهای مزین به تصاویر شهدا شرایط خوبی ندارد و با این حجم از هزینه‌های گسترده در بخش های مختلف، شاید تغییر این تابلوها هزینه چندانی نداشته باشد. یادمان شهدا در مناطق نیز وضعیت مناسبی ندارد و وقتی شهردار تهران خود را داعیه دار فرهنگ شهادت می‌داند نباید توجه به شهدا و یادمان آنها مورد غفلت قرار بگیرد. امیدواریم پیام فرهنگی شهرداری این باشد که این مجموعه به تمام شهروندان توجه دارد نه یک جریان خاص.

دیگر خبرها

  • نقاره‌زنی در اردبیل احیا می‌شود
  • پیام محمدعلی اسلامی ندوشن به خاتمی چه بود؟ / شاهنامه نمی گذارد ایران در خواب غفلت باقی بماند / ادیبان و فیلسوفان بزرگی که عامل تهاجم فرهنگی اعلام شدند
  • برگزاری کنفرانس بین المللی وب پژوهی در دانشگاه علم و فرهنگ
  • نشست تخصصی تاریخ معماری و هویت فرهنگی استان اردبیل
  • تاثیر فرهنگ ‌بر سلامت خانواده ‌
  • تاثیر فرهنگ فرهنگ ‌بر سلامت خانواده ‌
  • زمینه‌های فرهنگ‌سازی حجاب؛ گرایش ذاتی به حیا و خانواده‌دوستی
  • لزوم توجه به تنوع مخاطبان در اجرای برنامه‌های اجتماعی و فرهنگی در تهران
  • به واسطه وجود بزرگانی مثل اقبال لاهوری با مردم کشور پاکستان احساس همدلی می‌کنیم
  • استاندار اردبیل از شاعر و پژوهشگر نمینی تجلیل کرد