Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اکوفارس، داوود حاجی قاسمعلی در گفت‌وگو با ایسنا،‌ در خصوص طرح بیمه سلامت پناهندگان، گفت: این طرح از سال ۹۴ طی توافق‌نامه‌ای که با اداره کل امور اتباع خارجه وزارت کشور و کمیساریای عالی پناهندگان به امضا رسید، در حال اجرا است و پس از آن گروهی از پناهندگان شامل سه گروه بیماران خاص،‌ اتباع آسیب‌پذیر و اتباع غیر آسیب‌پذیر تحت پوشش بیمه سلامت هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان این که گروه بیماران خاص و اتباع آسیب‌پذیر در مجموع قریب به ۹۲ هزار نفر از اتباع تحت پوشش را تشکیل می‌دهند،‌ ادامه داد: حق بیمه این دو گروه یاد شده سالانه حدود یک میلیون تومان است که توسط کمیساریای عالی پناهندگان پرداخت می‌شود. اتباع غیر آسیب‌پذیر نیز با جمعیت کمتر از ۱۰هزار نفر، تمام حق بیمه را خودشان پرداخت می‌کنند.

وی با اشاره به اینکه کار شناسایی و معرفی اتباع خارجی توسط وزارت کشور صورت می‌گیرد،‌ تصریح کرد: با تشخیص وزارت کشور این گروه‌ها طی لیستی به ما معرفی می‌شوند و این لیست در سامانه مکانیزه سازمان بیمه سلامت ثبت می‌شود و اتباع می‌توانند در مهلت مقرر نسبت به دریافت دفترچه بیمه خود اقدام کنند. اتباع دارای بیماری خاص نظیر ام اس، دیالیز،‌ تالاسمی،‌ پیوند کلیه و... با جمعیت حدود هزار نفر و اتباع آسیب‌پذیر آن دسته از افرادی هستند که توانایی مالی مناسب نداشته و توان پرداخت حق بیمه خود را ندارند.

مدیرکل بیمه‌گری و درآمد سازمان بیمه سلامت، خدمات ارائه شده به اتباع را همانند خدماتی که به سایرین ارائه می‌شود معرفی کرد و افزود: اتباع با مراجعه به مراکز طرف قرارداد بیمه سلامت می‌توانند خدمات و تعرفه بستری را مشابه ایرانی‌ها دریافت می‌کنند.

وی با اشاره به اینکه اعتبار دفترچه‌های بیمه سلامت فعلی اتباع، تا پایان اسفندماه است، اظهار کرد: از آنجایی که حوزه حقوقی سازمان بیمه سلامت به برخی نکات توافق‌نامه ایراداتی وارد کرده بود، برای آن که تا زمان اصلاح موارد ذکر شده بیماران پوشش بیمه‌ای خود را از دست ندهند، از اسفندسال گذشته تا شهوریور ماه سال جاری قرارداد بیمه‌ای با اتباع تمدید شد که اکنون نیز این قرارداد تا اسفندماه سال جاری تجدید شده و آن دسته از اتباعی که تحت پوشش سازمان بیمه سلامت هستند می‌توانند نسبت به تمدید اعتبار تاریخ دفترچه بیمه خود اقدام کنند.

حاجی‌قاسمعلی در خصوص اتباع جدیدی که تحت پوشش سازمان بیمه سلامت می‌روند،‌ گفت: تمام اتباع باید توسط وزارت کشور به ما معرفی شوند. البته اکنون سقف تعداد اتباع بیمه شده در سازمان تکمیل است و در صورتی اتباع جدید معرفی شده از سوی وزارت کشور پذیرش می‌شوند که عده‌ای از جمعیت یاد شده به کشور خود بازگشته و یا فوت شده باشند.

وی داشتن کارت سبز اقامت و مدارکی جهت اثبات هویت خانوادگی اتباع را برای آغاز ثبت‌نام و دریافت دفترچه بیمه سلامت ضروری دانست و خاطرنشان کرد: البته مدارک فوق تنها در صورتی پذیرش می‌شوند که تبعه مذکور توسط وزارت کشور به ما معرفی شده باشند و نام آنها در سامانه سازمان بیمه سلامت ثبت شده باشد. در صورت تکمیل بودن مدارک، دفترچه بیمه سلامت بلافاصله صادر می‌شود. همچنین در هر فصل به اتباع غیر آسیب‌پذیر ۱۰ روز مهلت داده شده تا در سامانه سازمان بیمه‌سلامت ثبت‌نام کنند.

      

منبع: اکوفارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۱۷۰۸۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شرایط جدید ورود وسایل نقلیه اتباع خارجی به ایران

ورود موقت وسایل نقلیه موتوری مسافران و گردشگران خارجی با پلاک بین‌المللی به ایران و تردد در داخل مرزهای کشورمان، با همکاری کانون جهانگردی و اتومبیلرانی و پلیس راهور فراجا، بلامانع اعلام شد.

به گزارش ایسنا، امید شریفی ـ مدیر روابط عمومی کانون جهانگردی و اتومبیلرانی و سخنگوی کمیته تسهیل تردد زمینی ایران با کشورهای همسایه ـ که صدور پلاک بین‌المللی وسایل نقلیه توسط آن صورت می‌گیرید، با اعلام این خبر، گفت: الزام دریافت و نصب «پلاک گذر موقت» به عنوان یکی از عوامل معطلی و سرگردانی مسافران و گردشگران در مرزهای ورودی کشورمان بود. این مشکل، سالیان متمادی نارضایتی گردشگران را موجب شده بود که خوشبختانه پس از پیگیری‌ها و هماهنگی‌های کانون جهانگردی و اتومبیلرانی با مقامات و مدیران دستگاه‌های ذی‌ربط در کشور با تأیید معاون اجرایی و سرپرست نهاد ریاست‌جمهوری، موضوعِ بلامانع بودن ورود وسایل نقلیه با پلاک بین‌المللی به کشور در فروردین ماه ۱۴۰۳ توسط رئیس پلیس راهور فراجا به تمام واحدهای ذیربط ابلاغ و به اجرا گذاشته شد.

او ادامه داد: در پی اجرای این طرح، از ین پس بر اساس کنوانسیون‌های بین‌المللی و قانون الحاق ایران به‌ کنوانسیون عبور و مرور جاده‌ای (۱۹۶۸ وین)، ورود موقت وسایل نقلیه موتوری مسافران و گردشگران خارجی با پلاک بین‌المللی به ایران و تردد در داخل مرزهای کشور، بلامانع است و فقط خودروهایی‌ که بدون پلاک بین‌المللی قصد ورود به‌ کشور را دارند به نصب فوری پلاک گذر موقت در تمام مبادی ورودی به کشور ملزم خواهند بود.

سخنگوی کمیته تسهیل تردد زمینی ایران با کشورهای همسایه گفت: این طرح در راستای تحقق اهداف «سند انتظار» دولت سیزدهم درباره «اولویت‌های تحولی حوزه گردشگری» و تأکید وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی مبنی بر تسهیل ورود مسافران و ‌گردشگران دیگر کشورها با وسایل نقلیه شخصی به ایران، انجام شد و برای به نتیجه رسیدن آن، در دو سال اخیر اقدامات مؤثری از سوی کانون جهانگردی و اتومبیلرانی با همکاری سایر سازمان‌های مسئول انجام شده است.

او ادامه داد: از آنجایی که گردشگری و سفر با استفاده از وسایل نقلیه شخصی موجب کاهش هزینه‌های سفر، افزایش سرعت تردد، افزایش تعداد گردشگران و همچنین رونق کسب‌وکار تمام صنوف و اقشاری که در مسیرهای گردشگری فعالیت دارند می‌شود، طرح روان‌سازی و تسهیل ورود موقت و تردد وسایل نقلیه شخصی مسافران و گردشگران خارجی به کشور از سوی کانون جهانگردی و اتومبیلرانی ارائه و پیگیری شده است.

شریفی یادآور شد: سفر زمینی با وسایل نقلیه شخصی یکی از عناصر مورد علاقه و انگیزه‌های گردشگران دنیا است. این نوع سفر در سال‌های اخیر طرفداران بیشتری در جهان پیدا کرده است. از این‌رو، تسهیل تردد بین‌المللی وسایل نقلیه مسافران و گردشگران خارجی می‌تواند به رشد گردشگری ورودی و افزایش سهم آن در شاخص‌های اشتغال‌زایی و اقتصادی به‌ویژه تولید ناخالص داخلی کشور مؤثر عمل کند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ارسال پیامک از سامانه سهما به اتباع مجاز
  • وحیدی: قادر به پذیرش بیشتر اتباع نیستیم
  • وزیر کشور: دیگر قادر به پذیرش بیشتر اتباع نیستیم
  • طرح واکسیناسیون اتباع خارجی + فیلم
  • شرایط جدید ورود وسایل نقلیه اتباع خارجی به ایران
  • تناقض عجیب در پذیرش دانشجویان خارجی و کیفیت دانشگاههای ترکیه
  • جزئیات تازه از پرداخت یارانه دارو و بیمه سلامت
  • عاقبت پوشش خدمات روانشناسی چه شد؟
  • اصحاب رسانه به جای «اعتبار» برای اصفهان مطالبه «اختیار» کنند/همه چیز درباره پروژه انتقال آب، اتباع و فرونشست
  • پرداختی بیمه‌ها به داروخانه‌ها شفاف‌سازی شود