Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ساعت24»
2024-05-07@02:43:03 GMT

سایپا، تیبا را به کشورهای فقیرِ آفریقا صادر می‌کند

تاریخ انتشار: ۲۹ شهریور ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۱۷۱۵۴۱

ساعت 24- یک شرکت خودروسازی متعلق به کشور آفریقای جنوبی به نام مورِزا اعلام کرده است که قصد دارد با همکاری گروه خودروسازی سایپا برخی از محصولات این گروه را در جنوب قاره آفریقا مونتاژ کند.

 یک شرکت خودروسازی متعلق به کشور آفریقای جنوبی به نام مورِزا اعلام کرده است که قصد دارد با همکاری گروه خودروسازی سایپا برخی از محصولات این گروه را در جنوب قاره آفریقا مونتاژ کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در اطلاعیه این شرکت آمده است که به کمک سرمایه گذارانی از امارات متحده عربی چند خودروی ایرانی متعلق به گروه خودروسازی سایپا که با ذائقه رانندگان آفریقایی همخوانی دارند در بازار خودروهای ارزان قیمت این قاره مونتاژ خواهند شد.

در همین راستا تادندا مونگوفا، مدیر اجرایی مورِزا اعلام کرد: «با بررسی‌های صورت گرفته به این نتیجه رسیدیم که برخی از مجموعه خودروی های ارزان شرکت ایرانی سایپا از نسل "کیا ریو" را متناسب با ذائقه و قدرت خرید برخی شهروندان در 14 کشور جامعه اقتصادی جنوب آفریقا (سادک) بازتولید و مونتاژ کنیم، چرا که حتی بر خودروهای دست دوم وارداتی به کشورهای آفریقایی نیز مالیات های سنگینی تعلق می گیرد که مصرف آنها را برای کاربران آفریقایی بسیار دشوار کرده است.»

وی در ادامه افزود: «در ابتدا خودرو سایپا کوئیک کراس اور و بعد از آن مدل هاچ‌بک این خودرو تولید و در مرحله دوم خودروهای نوع وانت، پروجکت 2012، تیبا و "ساینا پس از دریافت تعدادی آبشن در بازار خودروهای ارزان قیمت آفریقا عرضه خواهند شد.»

گفته می شود با حضور گروه خودروسازی سایپا در نمایشگاهی در ژواهنسبورگ در سال 1393 تعدادی از فعالان بازار خودرویی جنوب آفریقا تمایل خود نسبت به همکاری با این شرکت را ابراز کرده و این همکاری مشترک نیز از این نمایشگاه آغاز شده است.

در نمایشگاه مذکور بیش از 120 شرکت فعال در بخش های مختلف از جمله شرکت‌های خودروسازی مهم ژاپنی، کره ای، چینی، آمریکایی و اروپایی حضور داشته و دستاورد های خود را به نمایش گذاشته بودند.

لازم به یادآوری است که در کشورهای جنوب آفریقا به علت وضعیت نه چندان مساعد اقتصادی شهروندان، خودروهای ارزان قیمت خواهان فراوانی داشته و اغلب افراد از خودروهای درجه دو کشور های آمریکایی و اروپایی استفاده می کنند. در این شرایط به نظر می رسد که محصولات تولیدی گروه خودروسازی سایپا همچون کوئیک می تواند از فروش خوبی برخوردار شوند.

اما عجیب است که شرکت تولید کننده که نام Mureza Prim8 را برای کوییک در نظر گرفته، این محصول را رقیبی برای خودرو مدرن ساندرو استپ وی می داند!

براساس اطلاعات اولیه، موتور این خودرو حالا با پیشرانه مورد استفاده در خودروهای برلیانس (موتور 1.5 لیتری) مشترک است و بیش از یکصد اسب بخار قدرت دارد، همچنین گیربکس اتوماتیک CVT و آپشن هایی نظیر کروز کنترل، سنسور پارک، ایربگ 4 گانه، ESP و...نیز برای نسخه صادراتی کوییک در نظر گرفته شده است که شانس این خودرو را برای رقابت در بازار آفریقا افزایش می دهد، اما پرسش مهمتر این است که آیا سایپا می تواند با توجه به تحریم های صنعت خودرو، قطعات لازم برای تولید منظم چنین خودرویی را تامین کند یا خیر؟

منبع: ساعت24

کلیدواژه: سایپا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.saat24.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ساعت24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۱۷۱۵۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اوکراین و غرب آمادگی گفت‌وگوی جدی با روسیه را ندارند

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از اسپوتنیک، سرگئی لاوروف، وزیر امور خارجه روسیه گفت نه سیاستمداران اوکراینی و نه سیاستمداران غربی حاضر به مذاکره جدی با مسکو نیستند و نشست آینده به میزبانی سوئیس درباره اوکراین را «مذاکرات غیرجدی» توصیف کرد.

وی که با شبکه «ای‌تی‌وی» بوستی گفت‌وگو می‌کرد، دراین‌باره گفت: ما کسی را نمی‌بینیم که با او گفت‌وگو کنیم. من به اظهارات رهبران اوکراین، ایالات متحده و اروپا، و طبقه سیاسی آنها توجه کنید. هیچ یک از آنها برای یک گفتگوی جدی آماده نیستند. آنها با برگزاری یک نشست در سوئیس، یک نمایش مذاکرات را بازی می کنند. چارچوب کپنهاگ به بن‌بست رسیده است.

لاوروف تأکید کرد که غرب تلاش می‌کند که غرب تلاش می کند «با تطمیع یا کلاهبردار، باج خواهی و دروغ» حداکثر تعداد کشورهای در حال توسعه و کشورهای جنوب جهانی را به «گردهمایی» در سوئیس بکشاند.

کشور سوئیس نشستی درباره اوکراین را در ۱۵ تا ۱۶ ژوئن در نزدیکی شهر لوسرن برگزار خواهد کرد. حدود ۱۶۰ کشور به این نشست دعوت شده اند، اما روسیه در آن شرکت نخواهد کرد. سرگئی گارمونین، سفیر روسیه در برن پیش از این به اسپوتنیک گفته بود که روسیه در این نشست که هدف از آن ارائه ضرب‌الاجل به مسکو است، در هیچ قالبی شرکت نخواهد کرد.

به گفته گارمونین «این نشست به یک کارزار روابط عمومی پر سر و صدا اما خالی تبدیل خواهد شد.» دیمیتری پسکوف، سخنگوی رئیس جمهور روسیه نیز پیشتر گفته بود که روند مذاکره درباره اوکراین بدون مشارکت روسیه معنی ندارد.

مسکو بارها اعلام کرده است که برای مذاکره آماده است، اما کی یف ممنوعیتی را برای آنها در سطح قانون گذاری معرفی کرده است.

کد خبر 6097760

دیگر خبرها

  • ضرب الاجل وزارت صمت به ایران خودرو و سایپا
  • سند مالکیت حدنگار و تک‌برگ اراضی خجیر به نام دولت صادر شد
  • آینده صنعت خودرو ایران؛ ارزخوری یا خودروسازی؟
  • اوکراین و غرب آمادگی گفت‌وگوی جدی با روسیه را ندارند
  • استارت سرد خودروسازی
  • تاثیر مهاجرت‌ اتباع خارجی غیرمجاز بر صنف‌های شغلی
  • عزم جهانی برای پایان دادن به استفاده از زغال‌سنگ
  • برتری خودروهای تجاری بهمن نسبت به سایر محصولات تجاری مشابه
  • ‏توسعه روابط با کشورهای آفریقایی از اولویت‌های سفر به گامبیا است
  • تخصیص ارز تاکسی‌های برقی تهران تامین شده است