Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایلنا»
2024-05-04@04:43:30 GMT

حقابه دلیجان از سد پانزده خرداد محقق شد

تاریخ انتشار: ۲۹ شهریور ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۱۷۲۲۰۴

سیامک سلیمانی در گفت و گو با ایلنا در باره تلاش های مجموعه استان مرکزی برای دریافت مدیریت و بهره‌برداری از سد 15 خرداد دلیجان گفت: حقابه شهرستان دلیجان مطالبه به حق شهروندان دلیجانی بوده است، زیرا سد 15 خرداد در شهرستان دلیجان و در  ۸۰   کیلومتری جنوب شهر قم با هدف تامین آب شرب و کشاورزی با حجم مفید 165 میلیون مترمکعب ساخته شده و مدیریت و بهره برداری از آن کاملا در اختیار استان قم بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه شهرستان دلیجان به لحاظ منابع آبی دچار محدودیت های بسیاری است، افزود: با وجود اینکه این سد به صورت فیزیکی در حوزه استحفاظی استان مرکزی و شهرستان دلیجان قرار دارد، اما شهرستان هیچ سهمی از آن نداشت و با توجه به مشکلات منابع آبی در این منطقه، با پیگیری و مکاتباتی که مجموعه مسئولان استان به ویژه استاندار با معاون اول رئیس جمهور داشت موضوع حقابه دلیجان از سد 15 خرداد در دستور کار وزارت کشور و وزارت نیرو قرار گرفت.

 به گفته فرماندار جلساتی با حضور دستگاه‌های مختلف تشکیل شد که طی آن مقرر شد موارد کارشناسی جمع‌آوری و بررسی شود  که با توجه به مستنداتی که ارائه شد تخصیص مناسبی از آب این سد به شهرستان دلیجان اختصاص یافت که در آخرین دیدار  استاندار مرکزی و وزیر نیرو قرار شد حقابه شهرستان دلیجان در حوزه آب آشامیدنی، کشاورزی وصنعتی محقق شود.

وی درباره میزان برداشت شهرستان دلیجان از این سد تصریح کرد: حداقل حجم برداشت از این سد  5میلیون متر مکعب و حداکثر 10 میلیون مترمکعب می باشد که می بایستی برای بهره برداری از آن سازوکار و امکاناتت را فراهم کنیم.

 

منبع: ایلنا

کلیدواژه: دلیجان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۱۷۲۲۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مرمت بانیه تاریخی استان مرکزی شتاب می‌گیرد

مدیرکل میراث فرهنگی استان مرکزی، گفت: مرمت بانیه تاریخی استان مرکزی شتاب می‌گیرد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از تفرش، محمود مرادی نراقی پیش از ظهر امروز در بازدید مشترک با اداره اوقاف شهرستان تفرش از اجرای عملیات مرمت بنای تاریخی امامزاده محمد فم(ع) در جمع خبرنگاران، اظهار داشت: امامزاده محمد تفرش از نسل حضرت سید سجاد امام زین العابدین (ع) و جد مقام معظم رهبری است، امامزاده محمد(ع) به عنوان قطب فرهنگی تفرش و یکی از زیبا‌ترین بناهای تاریخی مذهبی استان مرکزی به شمار می‌رود و به جهت اهمیت بنا باید مرمت و بازسازی آن مورد توجه قرار گیرد.

وی افزود: آرامگاه امام زاده محمد فم که به شماره 432 در تاریخ 5 اسفند 1341 به ثبت آثار ملی رسیده است، عملیات مرمتی امامزاده محمد فم در شهرستان تفرش که قبلا به صورت غیر اصولی انجام شده بود در چند مرحله با طرح مرمتی و با نظارت کارشناسی اداره کل میراث‌فرهنگی انجام شد و در این مرحله گنبد و بخشی از محوطه این بنای تاریخی دوره صفویه نیاز به مرمت دارد.

مدیر کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان مرکزی اظهار داشت: پیرو انعقاد تفاهم‌نامه سه جانبه با اداره کل اوقاف و امور خیریه، هیئت امنا و شهرداری تفرش و با کمک ظرفیت خیرین این شهرستان مراحل پایانی مرمت این بنای تاریخی در دستور کار قرار گرفته است.

مرادی بیان کرد: این مکان مقدس دارای بقعه، ایوان، آستانه، حجره و حیاط است. در سردر ورودی امامزاده محمد هنرهای مختلفی به‌کار رفته است و دارای یک بنای مرکزی است که اصل بنا مربوط به اواخر قرن هشتم هجری و دوره ایلخانی است که بعد از آن تعمیر و بازسازی شده است. این بنای تاریخی توسط معماری زیبای یک اصفهانی انجام شده که از تزئینات، آجرکاری، کاشیکاری و نقاشی زیبایی برخوردار است.

وی خاطرنشان کرد: در بازدید مشترک میراث‌ فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان مرکزی و اداره اوقاف شهرستان تفرش، هیئت امنا و شهردار تفرش مقرر شد اجرای عملیات مرمت بنای تاریخی امامزاده محمد فم(ع) در شهرستان تفرش تسریع پیدا کند و در دستور کار قرار گرفت.

انتهای پیام/711/

دیگر خبرها

  • جشن ریواس در روستای راونج دلیجان برگزار شد
  • سیلاب بخش‌ مرکزی گناباد را فرا گرفت
  • بهادری جهرمی: جهش تولید با مشارکت مردم از طریق چاره‌اندیشی محقق می‌شود
  • مرمت بانیه تاریخی استان مرکزی شتاب می‌گیرد
  • طرح جهاد آبرسانی برای ۱۹۸ روستای استان مرکزی
  • آغاز برنامه‌های «تا صد سالگی باستانی پاریزی»
  • حدود ۶۰ میلیون متر مکعب از حقابه هیرمند رهاسازی شد
  • وعده دلار ۱۰۰ هزار تومانی محقق نشد
  • وعده دلار ۱۰۰ هزار تومانی محقق نشد/ احتمال بازگشت نرخ ارز به پله ۵۰ هزار تومان وجود دارد
  • ۱۰۸ درصد تعهدات اشتغال در رودسر محقق شده است