Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون اداری، مالی و پشتیبانی دانشگاه فردوسی مشهد با اشاره به توسعه مبانی مرتبط با دانشگاه سبز، گفت: سخت‌گیری‌هایی در ورود ماشین‌ها به داخل دانشگاه صورت خواهد گرفت و افرادی که قرار است در پردیس دانشگاه با ماشین رفت‌وآمد کنند، باید هزینه‌های آن را متقبل شوند.

دکتر حسین انصاری در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به اجرای سامانه‌ای که ترافیک و ورود ماشین‌ها به داخل دانشگاه فردوسی را کنترل کند، اظهار کرد: اجرای این سامانه را به‌زودی انجام خواهیم داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اکنون مراحل اولیه این طرح صورت گرفته و جزئیات آن متعاقبا اعلام خواهد شد.

وی ادامه داد: ما به دنبال این هستیم که مبانی مرتبط با دانشگاه سبز را توسعه دهیم؛ بنابراین سخت‌گیری‌هایی در این زمینه صورت خواهد گرفت و افرادی که قرار است در پردیس دانشگاه با ماشین رفت‌وآمد کنند، قطعا باید هزینه‌های مربوط به استفاده از ماشین را به نسبت افرادی که از ماشین استفاده نمی‌کنند، متقبل شوند.

انصاری تصریح کرد: در حال حاضر برای رفت‌وآمدها دوربین‌های مدار بسته نصب شده و در حال بررسی هستیم تا طرح جامع مطابق با عدالت و انصاف انجام شود. اکنون هدف ما بر مبنای فرهنگ‌سازی و تشویق افراد به عدم استفاده از ماشین است و امیدواریم در طی چند سال بتوانیم با توسعه زیرساخت‌های مربوط به استفاده از وسایل عمومی و پیاده‌روی، حدود ۲۰ تا ۲۵ درصد کاهش رفت‌وآمدهای وسایل نقلیه را داشته باشیم.

معاون اداری، مالی و پشتیبانی دانشگاه فردوسی مشهد اظهار کرد: ما اکنون سه‌شنبه‌های بدون خودرو را در نظر داریم که دانشگاه سبز در حال عملیاتی کردن آن‌ است و امیدواریم که سرعت این امر مهم توسعه یابد.

انصاری در خصوص رویکرد دانشگاه در مورد ساخت‌وسازها در دانشگاه فردوسی، اظهار کرد: طرح جامع دانشگاه نهایتا ۳۵ درصد سطح اشغال دارد که دانشگاه ما، علوم پزشکی مشهد و مجموعه جهاد دانشگاهی باید طبق این طرح عمل کنیم تا بتوانیم مباحث مربوط به توسعه دانشگاه سبز را در پردیس دانشگاه اجرا کنیم.

وی با بیان اینکه ساخت‌وسازها بر اساس طرح جامع دانشگاه انجام می‌شود، عنوان کرد: ما اکنون در دانشگاه فردوسی باید بر اساس طرح جامع ۳۵ درصد فضا را به ساخت و ساز اختصاص دادیم و مابقی فضا را باید در اختیار فضای سبز ، معابر و آب‌راه‌ها و … قرار دهیم. دانشگاه فردوسی مشهد مطابق این طرح عمل کرده است و بر مبنای آن ساخت‌وساز انجام می‌دهد. 

معاون اداری، مالی و پشتیبانی دانشگاه فردوسی مشهد تصریح کرد: دانشگاه علوم پزشکی مشهد را نمی‌توان جزئی از دانشگاه فردوسی دانست، اما به هر حال پردیس دانشگاه مربوط به هر دوی ماست و مدیریت مشترک داریم. تعاملات دانشگاه فردوسی با دانشگاه علوم پزشکی مشهد در زمینه ساخت‌وساز بسیار خوب است، اما هیچ وقت با یکدیگر وارد صحبت در مورد طرح‌های جامع نشدیم و می‌توانیم این تعامل را با یکدیگر برقرار کنیم. 

انصاری خاطرنشان کرد: هدف و نگاه ما به دانشگاه نسل سوم برای توسعه و تجاری‌سازی فناوری است. بنابراین توسعه‌هایی که از این لحظه به بعد در دانشگاه انجام می‌شود، عمدتا با توجه به مباحث فناوری است که به این منظور باید بتوانیم مشارکت بخش خصوصی و مراکز بخش‌های عمومی و دولتی را جذب کنیم. تمایل ما این است که مباحث دانش‌بنیان و فناوری را به طور مشخص در دانشگاه فردوسی داشته باشیم تا بتوانیم علم را تجاری‌سازی کنیم. در حال حاضر توان مالی برای ساخت ساختمان جدید در دانشگاه وجود ندارد و اگر این امر مهم صورت گیرد، برج فناوری را احداث می‌کنیم.  

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: دانشگاه فردوسی مشهد وسایل نقلیه دانشگاه سبز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۱۷۳۲۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خودروهای رسوبی در پارکینگ های کرمانشاه تعیین تکلیف می شوند

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز کرمانشاه، حمیدرضا کریمی با تاکید بر لزوم تعیین تکلیف وسایل نقلیه توقیفی موجود در پارکینگ‌های انتظامی استان کرمانشاه گفت: براین اساس طبق قانون، پلیس راهور باید از طریق وسایل ارتباط جمعی به فاصله یک ماه دو مرتبه به مالکان خودروهای رسوبی و وسایل نقلیه فرسوده جهت ترخیص اطلاع رسانی کند.
وی افزود: در صورتی که مالک ظرف مدت سه ماه از تاریخ انتشار آگهی وسایل نقلیه از مراجعه خودداری کند، وسیله نقلیه در حکم رها شده تلقی می شود و طبق مقررات تعیین تکلیف خواهد شد.
دادستان کرمانشاه اظهار داشت: همچنین برای وسایل نقلیه ای که دارای شماره تلفن و نشانی مالک هستند، علاوه بر فراخوان پلیس راهور، از طریق پلیس های تخصصی مربوطه ابلاغ هایی به مالک صورت گیرد و یا با آنها تماس گرفته شود.
وی در ادامه گفت: پلیس راهور باید لیست تمام خودروهای فرسوده غیرقابل استفاده و اسقاطی را احصاء و تفکیک کند و به قید فوریت اقدامات لازم را در جهت ترخیص آنها را به صورت جداگانه اجرایی کند.
کریمی خاطرنشان کرد: به منظور جلوگیری از انباشت مجدد خودروهای رسوبی در پارکینگ ها، در زمان توقیف هر خودرویی باید اطلاعات و مشخصات کاملی از مالک و متصرف آن همچون پلیس راهور، پلیس راه، پلیس‌های تخصصی انتظامی ،کلانتری ها و پاسگاه‌ها و ... ثبت شود.

دیگر خبرها

  • برنامه ریزی برای تسریع در تعیین تکلیف خودرو‌های رسوبی
  • خودروهای رسوبی در پارکینگ‌های کرمانشاه تعیین تکلیف می‌شوند
  • خودروهای رسوبی در پارکینگ های کرمانشاه تعیین تکلیف می شوند
  • خودروهای رسوبی در پارکینگ‌های کرمانشاه تعیین تکلیف می‌شود
  • تعیین تکلیف خودروهای رسوبی در پارکینگ‌های کرمانشاه
  • افزایش ۱۳ درصدی تردد خودروها در جاده‌های لرستان
  • ربودن کودک ۴ ساله با خودرو مادرش/ سارقان کمک کردند ماشین خراب روشن شود اما...
  • ربودن کودک ۴ ساله با خودرو مادرش | سارقان کمک کردند ماشین خراب روشن شود اما...
  • رونمایی از کتاب «به توان هایتک» در دانشگاه فردوسی مشهد
  • دستور دادستانی لرستان درباره رفع توقیف وسایل نقلیه فاقد بیمه شخص ثالث