Web Analytics Made Easy - Statcounter

 مدیر گروه مطالعات و توسعه آموزش پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه روز جمعه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با بیان مطلب افزود: اعتبار هزینه شده برای خرید یک دستگاه کالبدنما پنج میلیارد ریال بوده است.

محسن کشاورز گفت: این دستگاه با هدف استفاده در مرکز آموزش مجازی این دانشگاه و در راستای توسعه کارگروه فناوری های نوین آموزشی خریداری شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: دستگاه کالبد نما یک میز تشریح مجازی بدن انسان است که می‌تواند به‌طور دقیق بدن انسان را بازسازی کند و عمل تشریح روی آن صورت گیرد.

او اضافه کرد: این دستگاه علاوه بر اینکه می‌تواند جسد مجازی را با دقتی معادل دو دهم میلی‌متر یعنی مشابه کالبد واقعی بدن انسان برش دهد، این قابلیت را نیز دارد تا تصاویر سی تی اسکن و ام آر آی بخش های مختلف بدن را در کنار تصاویر واقعی برای آموزش و یادگیری قرار دهد.

کشاورز گفت: دستگاه کالبد نما به عنوان یک فناوری آموزشی جدید در دنیا، در آموزش­ دروس آناتومی، بافت و تشریح دانشجویان دانشگاه استفاده خواهد شد.

دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه در محدوده تربت حیدریه، مه ولات و زاوه به ۳۶۳ هزار نفر از مردم این شهرستان ها در مرکز خراسان رضوی ارایه خدمت می کند.

مرکز شهرستان ۲۲۵ هزار نفری تربت حیدریه در فاصله ۱۵۰ کیلومتری جنوب مشهد واقع است.

۷۰۷۹/۱۹۲۲

منبع: ایرنا

کلیدواژه: تربت حیدریه دستگاه تصویربرداری ایرانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۱۷۴۱۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز فاز مطالعاتی روی جلبک‌های دارویی

ایسنا/سیستان و بلوچستان اولین دوره برداشت جلبکهای دارویی توسط مرکز تحقیقات گیاهان دارویی دریایی دانشکده علوم پزشکی چابهار از سواحل صخره‌ایی منطقه رمین در این شهرستان با همکاری اداره کل شیلات استان سیستان و بلوچستان انجام شد.

دکتر گل بشیرزاده مسئول راه اندازی مرکز تحقیقات گیاهان دارویی دریایی در خصوص اهمیت این نوع جلبک‌ها در گفت وگو با ایسنا اظهار کرد: برداشت این گونه جهت بررسی خواص دارویی در اولویت قرار گرفت و این گونه از جلبک های خوراکی و دارویی در بهمن ماه با کاهش دما در منطقه چابهار شروع به رشد کرده و همزمان با گرم شدن هوا در اوایل خرداد از بین می‌روند.

وی افزود: باتوجه به نزدیک شدن به پایان زمان رشد این جلبک ها در سواحل چابهار تصمیم به برداشت و نگهداری این گونه از جلبکها برای بررسیهای خواص بیولوژیک و آنتی باکتریال گرفته شد، همچنین  هفت نمونه جلبک قهوه ایی مانند سیستو سریا (Cystoseria) نیز جهت بررسی خواص دارویی برداشت شد.

عضو هیئت علمی دانشکده علوم پزشکی چابهار تصریح کرد: در فاز نخست فعالیت این مرکز بررسی تکنولوژی و جنبه های اقتصادی تولید دارو، محصولات مراقبتی پوست و... بر پایه جلبک‌های دریایی در دستور کار قرار دارد.

مرکز تحقیقات گیاهان دارویی دریایی دانشکده علوم پزشکی چابهار در سال گذشته موفق به اخذ مجوز از شورای گسترش دانشکده‌ها و دانشگاه‌های علوم پزشکی گردید و هم اکنون با رویکرد تولید محصولات دارویی دریایی در حال فعالیت است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • تجلیل ازدکترعراقی‌زاده بنیانگذار آموزش دندانپزشکی درهرمزگان
  • تحویل بیش از ۳۸۰ دستگاه کولر به مدارس خوزستان
  • آغاز فاز مطالعاتی روی جلبک‌های دارویی
  • پیش بینی آبگرفتگی و ایجاد سیلاب در خراسان رضوی
  • تجهیز صنایع کشور با ربات‌های مجهز به هوش مصنوعی
  • واژگونی پژو یک‌ نفر را به کام مرگ کشاند
  • تجلیل از معلمان ارتشی در خاش
  • چهار حفار غیرمجاز اماکن تاریخی در تربت‌حیدریه دستگیر شدند
  • چارت سازمانی مرکز بهداشت گلشن تصویب شد
  • دستگیری چهار حفار غیرمجاز اماکن تاریخی در تربت‌حیدریه