Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «وانا»
2024-05-07@13:58:00 GMT

لیبرمن، تکلیف بی بی را یکسره کرد

تاریخ انتشار: ۳۰ شهریور ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۱۷۸۷۳۴

لیبرمن، تکلیف بی بی را یکسره کرد

به گزارش وانانیوز، 

به گزارش روز شنبه پایگاه خبری "عکا"، وی اخبار منتشر شده در خصوص توافق با حزب کاحول لاوان را رد کرد.

وزیر جنگ مستعفی کابینه نتانیاهو افزود: با هیچ یک از رهبران احزاب کاحول لاوان و لیکود در مورد تشکیل کابینه صحبت نشده و تا پیش از روز یکشنبه و هماهنگی فراکسیون پارلمانی، قصدی برای این کار ندارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

لیبرمن عامل اصلی پیروزی فهرست مشترک احزاب عرب در انتخابات کنست را شخص نتانیاهو دانست و از "ایمن عوده" رهبر این ائتلاف خواست که به پاس قدردانی از نتانیاهو، روز یکشنبه دسته ای گل به وی تقدیم کند.

وزیرجنگ مستعفی نتانیاهو در خصوص احزاب مذهبی یهودی در انتخابات کنست نیز گفت: صداهای جدیدی از آنها به گوش می رسد؛ به طوری که اقداماتی برای توقف نفرت پراکنی شنیده می شود.

طبق نتایج بیست و دومین انتخابات کنست در سرزمین های اشغالی و پس از شمارش ۹۹.۸ درصد از مجموع آراء، حزب کاحول لاوان (آبی و سفید) در مجموع ۳۳ کرسی به دست آورد و پس از آن نیز حزب لیکود به رهبری نتانیاهو قرار گرفت که نتوانست بیشتر از  ۳۱ کرسی را از از آن خود کند.

فهرست مشترک احزاب عرب نیز قدرت سوم در کنست شد و ۱۳ کرسی را به دست آورده است. پس از آن، حزب سیاسی- مذهبی "شاس" ۹ کرسی، حزب "یسرائیل بیتنو" (اسرائیل خانه ماست) و حزب "یهدوت یتوراه" (اتحاد یهودیت توراتی) هر کدام هشت کرسی، حزب "جناح راست‌ یکپارچه" هفت کرسی، ائتلاف دو حزب "کارگر- گیشر" و "اردوگاه دموکراتیک" نیز هر کدام پنج کرسی را به دست آوردند.

کمیته مرکزی انتخابات رژیم صهیونیستی اعلام کرد: از میان شش میلیون و ۳۹۴ هزار و ۳۰ افراد واجد شرایط، چهار میلیون و ۴۵۸ هزار و ۱۶۷ تن در رأی‌گیری شرکت کردند که از این میان، چهار میلیون و ۴۳۰ هزار و ۵۶۶ رأی مقبوله و ۲۷ هزار و ۶۰۱ رأی نیز باطله بوده است.

بر اساس اطلاعات این کمیته، حزب بنی گانتس توانست یک میلیون و ۱۴۸ هزار و ۷۰۰ رأی (۲۵.۹۹ درصد آراء معادل) را کسب کند و پس از آن، حزب لیکود با کسب یک میلیون و ۱۱۱ هزار و ۵۳۵ نفر (۲۵.۹۳ درصد) در جایگاه دوم قرار گرفت.

اما فهرست مشترک احزاب عرب با احراز ۴۷۰ هزار و ۶۱۱ رأی (۱۰.۶۲ درصد آراء)، حزب شاس نیز با کسب ۳۰۹ هزار و ۶۸۸ رأی (۷.۴۴ درصد آرا) به ترتیب در جایگاه های سوم و چهارم قرار گرفتند.

فهرست مشترک احزاب عرب شامل ائتلاف چهار حزب قدرتمند "جبهه دموکراتیک برای صلح و مساوات (هدش)"، "تجمع دموکراتیک ملی (بلد)"، "فهرست اعراب متحد" و "جنبش عربی تغییر (تعال)" است.

همچنین حزب "یسرائیل بیتنو" به رهبری لیبرمن  ۳۰۹ هزار و ۶۸۸ رأی (۶.۹۹ درصد)، حزب اتحاد یهودیت توراتی ۲۶۸ هزار و ۶۸۸ رأی (۶.۰۶ درصد) و حزب "راستگرا"  ۲۶۰ هزار و ۳۳۹ رأی (۵.۸۸ درصد)، حزب ائتلاف کارگر– گیشر ۲۱۲ هزار و ۵۲۹ رأی (۴.۸۰ درصد آراء) و حزب "اردوگاه دموکراتیک"  ۱۹۲ هزار و ۲۶۱ رأی (۴.۳۴ درصد آرا) را کسب کردند.

تشکیل کابینه رژیم صهیونیستی نیازمند آن است که حزب پیروز ۶۱ کرسی یعنی نصف به اضافه یک را به دست آورد تا بتواند تشکیل کابینه دهد؛ با توجه به این که هیچ یک از احزاب موفق نشدند اکثریت کرسی ها را از آن خود کنند، به همین خاطر کابینه ائتلافی تشکیل خواهد شد.

تاکنون هیچ حزبی در تاریخ نامشروع اسرائیل نتوانسته اکثریت قاطع کنست را کسب کند و همین امر موجب شده که کابینه ها در سرزمین های اشغالی همواره به صورت ائتلافی تشکیل شوند.

 

 

منبع: وانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت vananews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «وانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۱۷۸۷۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حال و هوای انتخاباتی در ۱۵ استان

۹۰ کاندیدا برای کسب ۴۵ کرسی باقیمانده از ۲۹۰ کرسی مجلس تا ۸ صبح پنجشنبه، ۲۰ اردیبهشت به رقابت می‌پردازند.

به گزارش مشرق، تبلیغات دور دوم انتخابات مجلس دوازدهم در حالی از بامداد ۱۳ اردیبهشت‌ماه آغاز شد که ۹۰ کاندیدا برای کسب ۴۵ کرسی باقیمانده از ۲۹۰ کرسی مجلس شورای‌اسلامی به رقابت می‌پردازند؛ رقابتی که تا ۸ صبح پنجشنبه، ۲۰ اردیبهشت‌ماه ادامه خواهد داشت.

ماراتن انتخابات مجلس دوازدهم که از اسفندماه ۱۴۰۲ آغاز شده‌ در شرایطی روز جمعه، ۲۱ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۳ به خط پایان می‌رسد که رقابت‌های انتخاباتی در ۱۵ استان کشور به اوج رسیده و کاندیداها در ۲۱ حوزه انتخابیه درحال فعالیت‌های انتخاباتی به‌منظور جلب‌نظر مردم هستند.

دراین میان رقابت‌های انتخاباتی در استان تهران حال‌وهوای دیگری به‌خود گرفته است؛ رقابت ۳۴ کاندیدا برای کسب ۱۶ کرسی نمایندگی مجلس از حوزه انتخابیه تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس و همچنین ورامین، پیشوا و قرچک رقابت‌ها در این حوزه را در کانون توجه رسانه‌ها و افکارعمومی قرار داده‌است.

در چنین شرایطی اگرچه رقابت انتخاباتی در تهران تنها در اردوگاه اصولگرایی در جریان است، اما کاندیداهای منسوب به جریان اصلاح‌طلبی نیز در برخی حوزه‌ها به دور دوم راه یافته‌اند؛ موضوعی که سبب شده در این دور از انتخابات نیز رقابت میان اصلاح‌طلبان و اصولگرایان جریان داشته باشد.

رویکرد اصلاح‌طلبان در دور دوم

طی روزهای اخیر تحرکات انتخاباتی محدود به جریان‌های اصولگرایی نبوده و جریان‌های اصلاح‌طلب نیز فعالیت‌هایی را برای دور دوم انتخابات مجلس دوازدهم داشته‌اند.

براین اساس هم بود که حزب اعتماد ملی اعلام کرد از کاندیداهایی که گرایش اصلاح‌طلبی یا متمایل به اصلاح‌طلبان داشته باشند، حمایت خواهد کرد.

براساس برخی گمانه‌زنی‌ها در اردوگاه اصلاح‌طلبی، ندای ایرانیان، کارگزاران سازندگی، اعتمادملی و اعتدال و توسعه ازجمله احزاب اصلاح‌طلبی هستند که از برخی کاندیداهای به دور دوم راه یافته در نقاط مختلف کشور حمایت می‌کنند.

رقابت در اردوگاه اصولگرایی

ترکیب کاندیداهای حاضر در دور انتخابات مجلس دوازدهم در تهران نشان می‌دهد در این حوزه انتخابیه رقابت تنها در اردوگاه اصولگرایی جریان دارد.

براین اساس هم بود که طی روزهای اخیر شاهد انتشار فهرست‌های مختلفی از این جریان به‌منظور رقابت در تهران بوده‌ایم؛ فهرست‌های چندگانه‌ای که در ادامه به بررسی آنها می‌پردازیم.

دیگر خبرها

  • هشدار کارشناسان درباره بحران مسکن در اروپا و خطر راست افراطی
  • احزاب آذربایجان‌ شرقی لیست‌های انتخاباتی خود را اعلام کردند
  • یک اتفاق جدید درباره افزایش حقوق بازنشستگان / تکلیف همسان‌سازی حقوق بازنشستگان چه شد؟
  • وعده صادق و جنگ احزاب چه شباهت عجیبی؟!
  • دبیران احزاب در رقابت انتخاباتی کمیسیون ماده ۱۰ حضور دارند
  • حال و هوای انتخاباتی در ۱۵ استان
  • تکلیف متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان مشخص شد
  • کرسی‌های باقیمانده مجلس دوازدهم
  • خبر جدید درباره افزایش حقوق بازنشستگان/ تکلیف متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان مشخص شد
  • صادق خان شهردار لندن شد