Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری آریا»
2024-05-06@22:06:31 GMT

آرزوي دانش آموز سرطاني تحقق يافت

تاریخ انتشار: ۳۰ شهریور ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۱۸۰۴۸۵

آرزوي دانش آموز سرطاني تحقق يافت

خبرگزاری آریا- وزیر آموزش و پرورش پس از طرح آرزوی کودک سرطانی برای سفر به کربلا همراه معلمش در برنامه بدون تعارف شبکه دوم سیما، با پرداخت هزینه‌های این سفر؛ به آرزوی این کودک جامه عمل پوشاند.
به گزارش خبرگزاری آریا به نقل از روابط عمومی آموزش و پرورش، در برنامه خبری 20 و 30 دقیقه شبکه دوم سیما و در بخش بدون تعارف آن که جمعه شب پخش شد، معلمی فداکار و دانش آموزش مهمان این برنامه بودند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


آقای احسان موسوی، معلم فداکار ریگانی که در خانواده‌ای فرهنگی پرورش یافته و بزرگ شده است، در استان کرمان و در یکی از روستای مناطق محروم شهرستان ریگان به تدریس اشتغال دارد.
وی در مورد یکی از دانش آموزانش می‌گوید، این کودک با بیماری مواجه بود و غیبت‌های متعدد داشت به طوری که یک روز به مدرسه می‌آمد و چند روز غیبت داشت. این دانش آموز که پیچ خوردگی ساده پایش به دلیل نبود امکانات درمانی و مراجعه به درمانگر‌های محلی منجر شده که یک پای این کوک لاغر و با عدم رشد مواجه شود و امکان بازی، ورزش و پیاده روی را از وی سلب کرده بود و باعث می‌شد تا راه رفتن را برای وی سخت و دردناک کند و یکی از علت‌های غیبت متعددش هم این مسأله بود.
معلم فداکار از غیبت‌های دانش آموزش نگران می‌شود، به دنبال درمان دانش آموز می‌رود که در نخستین قدم و در آشنایی با خانواده یعقوب متوجه می‌شود که این دانش آموز یتیم است و در خانه‌ای کپری با حداقل تجهیزات زندگی می‌کنند.
موسوی برای درمان دانش آموزش از درمانگاه‌ها و بیمارستان‌های شهرستان بم و کرمان شروع می‌کند و سپس به بیمارستان‌های تهران مراجعه می‌کند و همه این مراحل و درمان‌ها را با هزینه‌های شخصی خود یا کمک‌های خانواده و اقوام انجام می‌دهد.
معلم فداکار بعد از ازدواجش و درست زمانی که با همسرش برای ماه عسل قصد عزیمت به مشهد مقدس را دارند با تلفنی که از بیمارستان تهران برای عمل پای یعقوب می‌شود، ماه عسلش را لغو می‌کند و با یعقوب به تهران می‌روند تا پای وی را عمل کنند و در این راه با حمایت و همراهی همسرش کادو‌های پای تختی ازدواجشان را هم برای عمل پای یعقوب اختصاص می‌دهد.
پای یعقوب بعد از 6 ماه از عمل صاف می‌شود و مانند سایر کودکان می‌تواند به بازی و ورزش بپردازد، اما پس از مدتی بعد از عمل پای یعقوب، پزشکان متوجه تومور بدخیم سرطانی در پای وی می‌شوند و بعد از این تشخیص، یعقوب به مدت 3 سال تحت مداوای درمان سرطان بدخیم و شیمی درمانی قرار می‌گیرد و اکنون در انتظار پاسخ پاتولوژی از توده سرطانی پایش است تا ادامه روند درمان خود را پیگیری کند.
موسوی، معلم یعقوب می‌گوید با تمام سختی‌ها و هزینه‌هایی که در راه درمان یعقوب طی کرده ام، اما هنوز حاضرم تا هر هزینه‌ای را برای بازگشت سلامتی یعقوب انجام دهم و از خیرین و مردم خواست تا به کمک مردم در مناطق محروم برسند و با مشکلات و مصائب این مردم آشنا شوند.
وی می‌گوید، بسیاری از همکارانش که در مناطق محروم درس می‌دهند، با مشکلات و مصائب دانش آموزانشان آشنا هستند اقدام به کمک به دانش آموزان می‌کنند و حتی از هزینه لباس فرزندانشان کسر می‌کنند و به کمک دانش آموزانشان اقدام می‌کنند.
یعقوب از دردناکی پایش قبل از عمل می‌گفت و اینکه هر وسیله‌ای که به پایش می‌خورد درد شدیدی احساس می‌کرد و باعث شده بود تا نتواند مانند کودکان دیگر خوب راه برود و یا به بازی و ورزش بپردازد.
این دانش آموز که از بیماری سرطان بدخیم خودش آگاهی داشت و بیماری نتوانسته است بر او چیره و روحیه اش را ضعیف کند در بیان آرزوی خودش گفت که دوست دارم با معلمم به کربلا بروم و حرم امام حسین (ع) را زیارت کنم و از عشق و علاقه ام به امام حسین (ع) در حرمش به او بگویم.
آقای محسن حاجی میرزایی وزیر آموزش و پرورش پس از دیدن این برنامه و درد و رنج‌هایی که این کودک کشیده است تصمیم به تحقق آرزوی این دانش آموز می‌گیرد و اقدام به تأمین هزینه‌های سفر یعقوب به همراه معلم فداکارش به کربلا را می‌کند.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: دانش آموز سرطانی وزیر آموزش و پرورش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۱۸۰۴۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کسب مجوز برگزاری امتحانات در مناطق عشایری کهگیلویه و بویراحمد

رئیس آموزش و پرورش عشایر استان گفت: با پیگیری‌های صورت گرفته امتحانات نهایی پایه متوسطه امسال برای نخستین بار در مدارس عشایری دخترانه سرآبتاوه، شهید اندرخور پوله و سیدالشهدای چهارتخته برگزار می‌شود.   علی رحیمی افزود: پیش از این امتحانات پایان سال تحصیلی مقطع متوسطه در مدارس امام محمد باقر موشمی، امام هادی برد پهن، نخبگان گنجه‌ای و امام علی پهون برگزار می‌شد.   وی ادامه داد: دانش آموزان پایه‌های دهم، یازدهم و دوازدهم کهگیلویه و بویراحمد در صورت اخذ نشدن این مجوز باید کیلومتر‌ها راه سخت گذر را با خودرو یا موتور سیکلت برای شرکت در این آزمون پیمایش می‌کردند.   رحیمی بیان کرد: ۱۲۰ دانش آموز در این چهار حوزه امتحانی افزون بر خطرات جاده‌ای هزینه‌های زیادی را برای طی کردن در مسیر‌های سخت گذر می‌پرداختند.   رئیس آموزش و پرورش عشایر کهگیلویه و بویراحمد تصریح کرد: آزمون نهایی پایه‌های دهم، یازدهم و دوازدهم برای دانش آموزان استان در هفت حوزه برگزار می‌شود.   رحیمی اظهار کرد: بیش از ۵۳۰ نفر نیروی آموزشی و اداری کار آموزش سه هزار و ۷۱۱ دانش آموز عشایری را در سال تحصیلی ۱۴۰۲-۱۴۰۱ برعهده دارند.   وی ابراز کرد: این دانش آموزان به‌صورت ثابت، نیمه ثابت و سیار زیر پوشش آموزش‌های تحصیلی در مقطع ابتدایی این اداره کل قرار گرفته اند.   مناطق عشایری گچساران، زیلایی، پشت کوه جلیل و عشایر استان‌های بوشهر، فارس، چهارمحال و بختیاری و اصفهان زیر پوشش مدارس عشایری استان کهگیلویه و بویراحمد قرار دارند.   چهار درصد جمعیت دانش آموزان کهگیلویه و بویراحمد یعنی سه هزار و ۷۱۱ دانش‌آموز را، دانش آموزان عشایری تشکیل می‌دهند. باشگاه خبرنگاران جوان کهگیلویه و بویراحمد یاسوج

دیگر خبرها

  • خبر مهم دانشگاه فرهنگیان؛ این افراد بدون کنکور جذب می‌شوند
  • آموزش مهارت های کشاورزی به دانش آموزان آبادانی
  •  تقویت یادگیری، هدف تغییر در نحوه طراحی سوالات امتحانات نهایی
  • مشکل رفت‌وآمد دانش آموزان شهرستان دیر حل شود
  • بهره برداری از ۱۵۷ کلاس درس در خواف
  • تشریح جزئیات جهش تحصیلی دانش‌آموزان
  • برخورد قانونی با معلم بلاگر‌ها در مدارس
  • ۱۳ هزار دانش‌آموز خراسان شمالی تحت پوشش کمیته امداد هستند
  • کسب مجوز برگزاری امتحانات در مناطق عشایری کهگیلویه و بویراحمد
  • آموزش رشته شنا به شش هزار و ۵۳۶ دانش‌آموز در چهارمحال و بختیاری