Web Analytics Made Easy - Statcounter

چهارمین جلسه از دادگاه متهمان پرونده موسسه غیرمجاز حافظ و شرکت کشاورزی خوشه طلایی مهر ماندگار در شعبه چهارم دادگاه ویژه رسیدگی به پرونده اخلالگران و مفسدان اقتصادی و به ریاست قاضی صلواتی برگزار شد.

به گزارش ایسنا، در ابتدای این جلسه قاضی صلواتی از متهم هوتن یوسفیان، فرزند احمدعلی خواست که برای ارایه دفاعیاتش در جایگاه حضور یابد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


متهم هوتن یوسفیان با حضور در جایگاه اظهار کرد: هوتن یوسفیان، متولد ۱۳۵۸ و فاقد سابقه کیفری هستم و شغلم آزاد است.


قاضی صلواتی خطاب به متهم یوسفیان گفت: مسئولیت منطقه شمال کشور موسسه حافظ را بر عهده داشتید و اتهام شما دایر بر مشارکت در اخلال در نظام اقتصادی و نظام پولی به واسطه  وصول وجوه کلان و قبول سپرده اشخاص تحت عناوین حقوقی که موجب حیف و میل شدن پول و اموال مردم شده است می‌باشد، دفاعیات خود را بیان نمایید.


متهم یوسفیان اظهار کرد: ساکن شهرستان ساری هستن و از خانواده‌ای فرهنگی و آموزشی و معتقد به دین و نظام مقدس اسلام می‌باشم. فعالیت ساخت و ساز انجام می‌دادم و بعد از آن وارد موسسه مالی اعتباری صالحین شدم.


وی افزود: اواخر سال ۹۵ طی دعوت دوستان که از همکارات سابق در موسسه صالحین بودند به موسسه حافظ دعوت شدم و صحبتی که شد این بود که می‌خواهیم مجوز نهایی از بانک مرکزی دریافت کنیم.


وی افزود: آقای میرزاباقری نامه‌ای برای من زدند و ماموریت دادند که در موسسه شمال مشغول به کار شوم. چون دو سال بیکار بودم و تحت فشار روانی از سوی خانواده قرار داشتم. با توجه به اینکه همه مدیران از مدیران استانی بودند و تصویر بدی از آنها نداشتیم و قبلا با آنها کا کرده بودیم برای من حکم را زدند.


متهم یوسفیان گفت: از فرمانداری خواستیم که در ساری صندوق‌هایی که ورشکسته بودند را به ما معرفی کنند. نزد استاندار رفتم و دستور دادند که مساعدت شود، چون می‌خواستیم که در جلسه تجمیع صندوق‌های ورشکسته شرکت کنیم.


وی افزود: سه صندوق به ما معرفی شد که صندوق پیمان نکا، صندوق مهرگان ساری با ۷ هزار مشتری و صندوق پارسیان میاندرود سورک بودند که چون کوچک‌تر بودند ورود کردیم که صندوق پارسیان یک میلیارد بدهی داشت.


وی افزود: حتی آقای میرزاباقری با مدیر صندوق پارسیان قرارداد بستند و حدود ۱۰۲ میلیون بدهی مشتریان را پرداخت کردند و سپس شعبه‌ای که در ساری تجهیز شده بود را افتتاح کردیم.


قاضی سوال کرد در کدام شهرها بود که متهم پاسخ داد: در ساری ۲ موسسه، نکا ۱ موسسه، بهشهر ۱ موسسه، قائمشهر ۱ موسسه و در بابلسر بود.

متهم یوسفیان گفت: من فقط کار هماهنگی و پیدا کردن مکان را انجام می‌دادم و حکمی به عنوان مدیرکل منطقه برای من زدند و به این دلیل بود که انگیزه کاری داشته باشم تا کارها را هماهنگ کنم.


ادامه دارد

منبع: ایسنا

کلیدواژه: موسسات مالی غیرمجاز مبارزه با فساد فساد مالی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۱۸۶۱۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حبس و جزای نقدی بیش از ۷۴ میلیارد ریالی دو متهم پرونده اخلال در نظام توزیع دارویی آذربایجان غربی

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی،دکتر ناصر عتباتی با اعلام این خبر بیان داشت: برابر گزارش و تحقیقات نهاد‌های امنیتی استان مبنی بر فعالیت باند گسترده و سازمان یافته قاچاق دارو در سطح استان دو نفر از عناصر اصلی و توزیع کننده خارج از شبکه دارو در سطح استان و برخی مناطق کشور مورد شناسایی قرار گرفت و متهمین دستگیر و تحت نظر مقام قضایی قرار گرفتند. 
عتباتی ادامه داد: با پایان تحقیقات مقدماتی، موضوع اتهامی در یکی از شعب دادگاه انقلاب ارومیه مورد رسیدگی قرار گرفته که رئیس شعبه با استناد به دلایل و مدارک موجود در پرونده بزه ارتکابی توسط متهمین محرز و هر یک از متهمین را به مجازات‌های حبس و بیش از ۷۴ میلیارد ریال جزای نقدی محکوم نمود.

دیگر خبرها

  • لزوم رسیدگی سریع‌تر به پرونده شرکت‌های پیش‌فروش خودرو
  • مقصر هدر رفت ۳۰ هزار لیتر نفت کوره محکوم شد
  • جریمه بیش از ۵ میلیارد ریالی، فرجام قاچاق لوازم یدکی خودرو در تایباد
  • حبس و جزای نقدی بیش از ۷۴ میلیارد ریالی دو متهم پرونده اخلال در نظام توزیع دارویی آذربایجان غربی
  • جلوگیری از تغییر کاربری ۵۹ هکتار از اراضی کشاورزی ساوجبلاغ
  • ۲۰ درصد پرونده های محاکم مازندران مربوط به اراضی کشاورزی است
  • جریمه تاوان گرانفروشی خودرو
  • نجات ۳ شرکت خوزستانی از ورشستگی با حمایت قضایی
  • قیمت گذاری 15 پرونده امور زمین در عباس آباد
  • روز حسابرسی نزدیک است: ترس و لرز در منچسترسیتی!‏