Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-05-07@07:40:30 GMT

طرح جامع گردشگری استان سمنان تدوین شود

تاریخ انتشار: ۳۰ شهریور ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۱۸۸۹۶۵

طرح جامع گردشگری استان سمنان تدوین شود

استاندار سمنان با بیان اینکه هدف «تبدیل سمنان از معبر به مقصد گردشگری» تنها در حد شعار باقی‌مانده و تحقق نیافته است، بر لزوم تسریع در تدوین طرح جامع گردشگری این استان تأکید کرد. ۳۰ شهريور ۱۳۹۸ - ۲۰:۵۴ استانها سمنان نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از سمنان، علیرضا آشناگر عصر امروز در کارگروه آموزش، پژوهش، فناوری و نوآوری استان سمنان در سالن جلسات غدیر استانداری این استان اظهار داشت: امروز باید از ظرفیت‌های بسیار عالی گردشگری موجود در استان سمنان برای توسعه صنعت توریسم در این استان بهره برد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به برخی ظرفیت‌های مناسب گردشگری در استان سمنان تصریح کرد: تا کنون از ظرفیت‌های مناسب گردشگری استان سمنان، برای توسعه فضای کسب و کار در این استان استفاده‌ای نشده است.

استاندار سمنان تدوین طرح جامع گردشگری در این استان را تنها راه رونق صنعت توریسم در آن عنوان و خاطرنشان کرد: باید هرچه سریع‌تر برای توسعه صنعت گردشگری در استان سمنان محورهای مشخصی تعیین شود تا به سرعت شاهد توسعه گردشگری در این استان باشیم.

آشناگر با تأکید بر لزوم استفاده از اساتید و ظرفیت‌های دانشگاهی استان سمنان در انجام پروژه‌های پژوهشی مانند طرح جامع گردشگری این استان عنوان کرد: پروژه‌های پژوهشی استان سمنان باید بر اساس نگاه‌های توسعه‌ای این استان انجام شود.

اردبیل| محورهای توسعه گردشگری شمال غرب کشور تدوین می‌شود1200 میلیارد تومان در حوزه گردشگری استان کرمانشاه سرمایه گذاری شده استظرفیت‌های گردشگری استان کرمان باید بیش از پیش مورد توجه قرار گیرد

وی با بیان اینکه در انجام طرح‌های پژوهشی در حوزه‌های مختلف باید از متخصصان و پژوهشگران آن حوزه استفاده شود گفت: در موضوع طرح جامع گردشگری استان سمنان نیز باید استفاده از متخصصان این حوزه مدنظر قرار گیرد.

استاندار سمنان با تأکید بر لزوم اختصاص اعتبارهای مورد نیاز در حوزه پژوهش این استان، بر لزوم تأیید کارگروه آموزش، پژوهش، فناوری و نوآوری استان سمنان برای تخصیص اعتبارات پژوهشی به پروژه‌های مختلف تأکید کرد و افزود: نباید اجازه داد که بدون انجام مطالعه کافی برای هر پژوهشی هزینه پرداخت شود.

آشناگر با انتقاد از برگزاری جلسات و نشست‌های غیرضروری در استان سمنان، این مهم را سبب اتلاف وقت مدیران دانست و بر لزوم حذف این‌گونه نشست‌ها و جلسات در این استان تأکید کرد.

انتهای پیام/ح

R41366/P/S6,64/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۱۸۸۹۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لزوم بهره‌مندی از ظرفیت‌های گیلان برای توسعه صنایع دریا محور

به گزارش خبرنگار مهر، تیمور پورحیدری ظهر یکشنبه در جلسه ویژه بررسی روند فعالیت صنایع دریا محور در گیلان شناسایی ظرفیت‌های مهم و آسیب شناسی این حوزه را در گام نخست مهم دانست و اظهار کرد: بهره‌مندی از ظرفیت‌های گیلان برای توسعه صنایع دریایی با توجه به ابلاغ سیاست‌های کلی توسعه دریا محور توسط مقام معظم رهبری در دستور کار است.

وی بهره‌برداری حداکثری از ذخایر زیست بوم دریایی را مستلزم ایجاد زیرساخت‌های جدید و همسو شدن نهاده‌های تبط و تدوین سیاست‌های یکپارچه برای توسعه فعالیت‌های دریا محور بر شمرد و گفت: کارخانجات موجود در صنایع تبدیلی و کشتی سازی و سایر فعالیت‌ها بایستی بر اساس الگوی اقتصادی آمایش سرزمینی استقرار و توسعه یابند.

این مسئول بر استفاده بیشتر از حمایت‌های صندوق صنایع دریایی کشور برای ایجاد کارخانجات مرتبط تاکید کرد و عنوان کرد: تدوین سیاست‌های یکپارچه و تقسیم کار برای دستگاه‌های متولی توسط دبیرخانه این کارگروه در سازمان برنامه بودجه استان می‌تواند روند سرمایه‌گذاری و مشارکت داخلی و خارجی در حوزه را تسهیل و تسریع کند.

پورحیدری وجود ساحل ۳۰۰ کیلومتری نوار ساحلی دریای خزر را ظرفیتی بالقوه توصیف کرد و اضافه کرد: نقشه ژئوفیزیکی برای جانمایی دقیق بدور از مخاطرات زمین شناختی، زیرساخت‌های ساحلی گیلان؛ توسط مرکز زمین شناسی و اکتشافات معدنی زیر مجموعه وزارت صمت با مقیاس یک پنجاه هزارم در حال انجام است و موضوع سرمایه‌گذاری شرکت کشتی سازی لوتوس روسیه نیز از طریق معاونت امور اقتصادی استانداری در حال پیگیری می‌باشد.

کد خبر 6097266

دیگر خبرها

  • توسعه فراوری معدنی عامل تحقق رشد اقتصادی ۵.۷ درصدی در استان سمنان
  • سبد گردشگری دانشگاه آزاد شاهرود تدوین شد
  • بررسی محدوده، ارتفاعات و کاربری‌های شهر اصفهان در طرح جامع
  • محتوای فرهنگی برای کاروان‌های حج استان سمنان تدوین شود
  • کدام ‌حوزه‌های فناورانه در کیش به توسعه می‌رسند
  • تدوین نقشه راه تجارت ایران و عراق
  • نقشه راه تجارت ایران و عراق تدوین می‌شود
  • لزوم بهره‌مندی از ظرفیت‌های گیلان برای توسعه صنایع دریا محور
  • گردشگری نخستین رکن سند توسعه و پیشرفت شهرستان نایین است
  • رونق ساخت‌وساز و اقتصاد ارومیه با ابلاغ و اجرای طرح جامع